jastonas Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας Είναι μια εφαρμογή, Bobsled, η οποία πρόσφατα αναβαθμίστηκε και επιτρέπει ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις worldwide (συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα, όσο απίστευτο και αν ακούγεται), κινητά ΚΑΙ σταθερά Το πρόβλημα είναι δεν είναισυμβατή για το τηλέφωνο της αδερφής μου οπότε δε μπορώ να την κατεβάσω και τα apk που κυκλοφορούν είναι πολύ παλιά. Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε κάποιος με high end συσκευή να την κατεβάσει και να μου δώσει το .apk. Θα το εκτιμούσα πολύ! Άντε και καλές κλήσεις Έχει την κατέβασα στο iPhone μου και έχω κάνει 3 κλήσεις τότε.. check here για το apk :) Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 τότε.. check here για το apk :) Το βρήκα, το έβαλα και κάνει force close! Γαμώτο και χάρηκα! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Το βρήκα, το έβαλα και κάνει force close! Γαμώτο και χάρηκα! απο το δικο σου μπορεις να κανεις κληση?γιατι βγαζει error για τον server σε μενα τωρα εβγαλα κληση αλλα ειναι χαλι μαυρο!ολο διακοπες και δεν καταφερα να μιλησω καθολου! Edited April 20, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 ρε παιδια εχει κανει υποψη του καποιο προγραμμα που να κανει Auto Backup τα wifi access points? και μετα φυσικα και restore. εκτος titanium. θελω να το ρυθμιζω εγω πχ καθε μερα να μου κανει και ενα backup.. παντα μα παντα ξεχναω να κανω με το titanium οταν αλλαζω ρομ και φτου και παλι απ την αρχη! pfff Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας Είναι μια εφαρμογή, Bobsled, η οποία πρόσφατα αναβαθμίστηκε και επιτρέπει ΔΩΡΕΑΝ κλήσεις worldwide (συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα, όσο απίστευτο και αν ακούγεται), κινητά ΚΑΙ σταθερά Το πρόβλημα είναι δεν είναισυμβατή για το τηλέφωνο της αδερφής μου οπότε δε μπορώ να την κατεβάσω και τα apk που κυκλοφορούν είναι πολύ παλιά. Αναρωτιόμουν αν θα μπορούσε κάποιος με high end συσκευή να την κατεβάσει και να μου δώσει το .apk. Θα το εκτιμούσα πολύ! Άντε και καλές κλήσεις Στο Χ παίζει κανονικά αλλά οι κλήσεις είναι άθλιες. Δοκίμασα σε σταθερό και κινητό και με ακούγαν με διακοπές σε σημείο που δεν καταλάβαιναν καν ποιος ήμουν.. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά μακάρι να στρώσει και να μπορούμε επιτέλους να καλούμε δωρεάν σε κινητά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 η εφαρμογή, Bobsled κανει για το galaxy y DUOS S6102? αξιζει τον κοπο?που θα το βρω? ευχαριστω Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 η εφαρμογή, Bobsled κανει για το galaxy y DUOS S6102? αξιζει τον κοπο?που θα το βρω? ευχαριστω στο google play θα την βρεις ,και θα δεις αν ειναι συμβατή μα την συσκευή σου την δοκίμασα λιγο αλλά ειναι χάλια ,τουλάχιστον για έμενα .δεν με άκουγαν ,εκανε διακοπές η γραμμή ,μετά απο λίγο την έβγαλα Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 στο google play θα την βρεις ,και θα δεις αν ειναι συμβατή μα την συσκευή σου την δοκίμασα λιγο αλλά ειναι χάλια ,τουλάχιστον για έμενα .δεν με άκουγαν ,εκανε διακοπές η γραμμή ,μετά απο λίγο την έβγαλα Δεν χρειαζεται internet για να κανεις κλησεις κτλ? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Δυστυχως δεν ειναι συμβατη Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ρε παιδιά στο Go keyboard λέει ότι σέρνοντάς το δάκτυλο δεξιά η αριστερά αλλάζει από QWERTY σε αλφαριθμητικό .πού και πού αλλάζει αλλά τις πιο πολλές φορές όχι!υπάρχει κάποια ρύθμιση πού δεν βλέπω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ρε παιδιά στο Go keyboard λέει ότι σέρνοντάς το δάκτυλο δεξιά η αριστερά αλλάζει από QWERTY σε αλφαριθμητικό .πού και πού αλλάζει αλλά τις πιο πολλές φορές όχι!υπάρχει κάποια ρύθμιση πού δεν βλέπω? Οχι, εμενα χωρις καμια ρυθμιση αλλαζει κανονικα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Οχι, εμενα χωρις καμια ρυθμιση αλλαζει κανονικα. Θέλει "ειδικό" σύρσιμο με το δάκτυλο ?την πρώτη φορά αλλάζει.μετά με τίποτα! Επίσης όταν είμαι με το αλφαριθμητικό layout και ενεργό το τ9 γράφω μια λέξη πού δεν την έχει και την βγάζει μονο νούμερα.πως την προσθέτω ΧΩΡΊΣ να γυρίσω το layout σε QWERTY ?αυτό με την προσθήκη λέξης θέλω να το ρωτήσω και για το smart keyboard και για το perfect keyboard όποιος ξέρει! Edited April 20, 2012 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Θέλει "ειδικό" σύρσιμο με το δάκτυλο ?την πρώτη φορά αλλάζει.μετά με τίποτα! Επίσης όταν είμαι με το αλφαριθμητικό layout και ενεργό το τ9 γράφω μια λέξη πού δεν την έχει και την βγάζει μονο νούμερα.πως την προσθέτω ΧΩΡΊΣ να γυρίσω το layout σε QWERTY ?αυτό με την προσθήκη λέξης θέλω να το ρωτήσω και για το smart keyboard και για το perfect keyboard όποιος ξέρει! Οχι, δε χρειαζεται καποιοι ειδικο συρσιμο, απλα το γυριζεις οπως το κανεις με τον τροπο σου. Αν θες παντως να το αλλαζεις χωρις να γυρναει, πατας παρατεταμενα επανω στο κουμπι του πληκτρολογιου που αλλαζει απο Αγγλικα σε Ελληνικα και το αντιστροφο, σου ανοιγει ενα παραθυρο και επιλεγεις switch layouts. Τωρα για το αλλο δε ξερω να σου απαντησω γιατι εχω συνηθησει να γραφω χωρις t9. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Οχι, δε χρειαζεται καποιοι ειδικο συρσιμο, απλα το γυριζεις οπως το κανεις με τον τροπο σου. Αν θες παντως να το αλλαζεις χωρις να γυρναει, πατας παρατεταμενα επανω στο κουμπι του πληκτρολογιου που αλλαζει απο Αγγλικα σε Ελληνικα και το αντιστροφο, σου ανοιγει ενα παραθυρο και επιλεγεις switch layouts. Τωρα για το αλλο δε ξερω να σου απαντησω γιατι εχω συνηθησει να γραφω χωρις t9. Οκ ευχαριστώ.βασικα χρησιμοποιώ το smart keyboard απλά έλεγα να δοκιμάσω και κανένα άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Μεγαλη απαιτηση αλλα ειπα να ρωτησω.. Μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορει να ενωσει 2 φωτογραφιες (η μια πανω στην αλλη) αυτοματα? Τι εννοω πχ. Τραβαω ενα τοπιο με ενα αντικειμενο στην αριστερη μερια, τραβαω το ιδιο τοπιο ακριβως με το αντικειμενο αυτη τη φορα στη δεξια μερια.. η τελικη φωτο να περιεχει το τοπιο κ με τα 2 αντικειμενα :-P Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ξερετε αλλη εφαρμογη οπως το AfterFocus, οπου κανεις out of focus το backround και δινεις αλλο στυλ στις φωτο; Το προβλημα με την εφαρμογη AfterFocus ειναι οτι σωζει τις φωτο με μικρη αναλυση, αλλιως κανει ακριβως οτι υποσχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Μεγαλη απαιτηση αλλα ειπα να ρωτησω.. Μηπως υπαρχει καμια εφαρμογη που να μπορει να ενωσει 2 φωτογραφιες (η μια πανω στην αλλη) αυτοματα? Τι εννοω πχ. Τραβαω ενα τοπιο με ενα αντικειμενο στην αριστερη μερια, τραβαω το ιδιο τοπιο ακριβως με το αντικειμενο αυτη τη φορα στη δεξια μερια.. η τελικη φωτο να περιεχει το τοπιο κ με τα 2 αντικειμενα :-P Μήπως θέλεις κάτι σαν το pano ; Ψάξε στο market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 στο google play θα την βρεις ,και θα δεις αν ειναι συμβατή μα την συσκευή σου την δοκίμασα λιγο αλλά ειναι χάλια ,τουλάχιστον για έμενα .δεν με άκουγαν ,εκανε διακοπές η γραμμή ,μετά απο λίγο την έβγαλα Εγω μιλησα σημερα κανα μισαωρο, κομπλε ουτε διακοπες ουτε τιποτα! απο 3g κιολας. μιση ωρα 1.7mb.. τζαμπα πραμα! εχουμε και λεμε! 2gb.. με ενα προχειρο υπολογισμο μιλαω 25 μερες συνεχομενα τζαμπα! :lol::lol::lol: να δω μετα τις αλλες 3 μεχρι να ανανεωθει το μηνιατικο τι θα κανω! :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Εγω μιλησα σημερα κανα μισαωρο, κομπλε ουτε διακοπες ουτε τιποτα! απο 3g κιολας. μιση ωρα 1.7mb.. τζαμπα πραμα! εχουμε και λεμε! 2gb.. με ενα προχειρο υπολογισμο μιλαω 25 μερες συνεχομενα τζαμπα! :lol::lol::lol: να δω μετα τις αλλες 3 μεχρι να ανανεωθει το μηνιατικο τι θα κανω! :lol::lol::lol: ίσως να το έκανε σε έμενα επειδή εδω που ειμαι δεν εχω καλό σήμα 3g , και ήμουν μακριά απο wifi .Θα δοκιμάσω πάλι αύριο Πάντως αν δουλεύει ειναι καλή εφαρμογή Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 σε μενα παντως μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον server. Αλλα μου το βγαζει αμεσα, ουτε καν προσπαθει. Σαν χωρα εχετε επιλεξει κανονικα την Ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 σε μενα παντως μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον server. Αλλα μου το βγαζει αμεσα, ουτε καν προσπαθει. Σαν χωρα εχετε επιλεξει κανονικα την Ελλαδα; ναι, και εμενα μου το εκανε, συνδεθηκα και με fb Και συνδεθηκε κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 σε μενα παντως μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον server. Αλλα μου το βγαζει αμεσα, ουτε καν προσπαθει. Σαν χωρα εχετε επιλεξει κανονικα την Ελλαδα; αν διαλεξεις μια επαφη κανει κανονικα κληση ενω εαν πας να βαλεις αριθμο εκει με πετα και εμενα εξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Έχει την κατέβασα στο iPhone μου και έχω κάνει 3 κλήσεις Την κατέβασα στο samsung galaxy s και εκανα κλήση και σε σταθερό και σε wind κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Την κατέβασα στο samsung galaxy s και εκανα κλήση και σε σταθερό και σε wind κανονικά Εχω κάνει τρείς κλήσης τις δύο με άκουγε κανονικά αλά άκουγα τα μισά από ότι έλεγε, τη μία μιλήσαμε κανονικά ενάμιση λεπτό έχω το desire s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Δεν γινεται να μην εχει απόκρυψη αριθμου;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts