Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το τηλέφωνό σου το κάνει μέσα από την Ρυθμίσεις- Εφαρμογές. Ότι προγράμματα δεν μεταφέρονται στην μνήμη SD δεν θα μεταφερθούν και με το App2SD.

Κατέβασα αυτό το πρόγραμμα και μετέφερα όσες εφαρμογές έχουν την δυνατότητα να μεταφερθούν στην κάρτα μνήμης και όλα οκ.Τώρα δεν ξέρω γιατί όταν μπαίνω από το astro file δεν μπορώ να τις βρω πουθενά εκεί μέσα ώστε να τις βάλω ολές μαζί σ ένα φάκελο..αλλά εντάξει δεν χάλασε και ο κόσμος.

Με το Titanium εκανα την επιλογη " Αντιγραφα ασφαλειας ολων των εφαρμογων του χρηστη " .... (απο την Μαζικη λειτουργια )

Με αυτο κραταει και τα saves των εφαρμογων (τις ολοκληρωμενες πιστες απο παιχνιδια κλπ ) ή θελει και τιποτα αλλο ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Με το Titanium εκανα την επιλογη " Αντιγραφα ασφαλειας ολων των εφαρμογων του χρηστη " .... (απο την Μαζικη λειτουργια )

Με αυτο κραταει και τα saves των εφαρμογων (τις ολοκληρωμενες πιστες απο παιχνιδια κλπ ) ή θελει και τιποτα αλλο ?

Τα κραταει ολα απο τις εφαρμογες σου και δε χρειαζεται κατι αλλο...;)

Αυτο που πρεπει να αποφευγουμε ειναι να κραταμε backup τα δεδομενα συστηματος γιατι σε αλλαγη custom rom και επαναφορα τους, προκαλουνται πολλα προβληματα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ευχαριστω για τις πληροφοριες...:)

Δυστυχως οπως ανεφερε κι ο athanasso77 το igo δε λειτουργει οπως πρεπει στην οθονη της συσκευης μου, στο sygic που προτιμω πολυ καιρο τωρα θα πρεπει σε καθε αλλαγη συσκευης να επικοινωνω μαζι τους για να βγαλω ακρη, αρα αναγκαστικα θα καταληξω στη 3η επιλογη του don't panic κι ελπιζω να μεινω ικανοποιημενος...:)

ps: κοιταξα και το citisnav αλλα πολυ clopy-paste ndrive βρε παιδι μου και φοβαμαι μηπως ειναι καμια πατατα.Επισης και το Navigon φοβαμαι μηπως εχω προβλημα σε αλλαγη συσκευης.

Aπ'οσο πήρε κάπου το μάτι μου, δεν είναι clopy-paste του ndrive, αλλά ουσιαστικά είναι το ndrive με τους χάρτες της εταιρίας ;)

Τhe end of an era...

'Εχω καποια προβλήματα με δυο εφαρμογές.

Πρώτον:'Εχω κατεβασει το cosmote info.Με το που παταω ανανέωση μετα δεν μπορω να στειλω μηνυμα και πρεπει να κανω επανεκκινηση.Αυτο μου το παρουσιασε μετα το τελευταίο update.

Δεύτερον:Εχω κατεβασει το exDialer αλλα στις αναπαντητες δεν μηδενιζεται ο αριθμος!Δηλαδη οταν εχω αναπαντητη και την βλεπω στη λιστα δεν μου βγαζει οτι εχω μια αναπαντητη αλλα 20 σαν να μην μηδενιζει τις αναπαντητες οταν τις βλεπω.

Δεν ξερω τι καταλαβατε απο αυτα που ειπα αλλα αν μπορει καποιος να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτο!!

Το κινητο μου ειναι το Χ10i και ειναι root.

Πρώτον:

Δεύτερον:Εχω κατεβασει το exDialer αλλα στις αναπαντητες δεν μηδενιζεται ο αριθμος!Δηλαδη οταν εχω αναπαντητη και την βλεπω στη λιστα δεν μου βγαζει οτι εχω μια αναπαντητη αλλα 20 σαν να μην μηδενιζει τις αναπαντητες οταν τις βλεπω.

Κοίταξε στο μαρκετ στην σελίδα του exdialer στις πληροφορίες γράφει την λύση του προβλήματος σου.

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να κατεβάσεις το notigo και του κάνεις instal μέσω recovery

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Aπ'οσο πήρε κάπου το μάτι μου, δεν είναι clopy-paste του ndrive, αλλά ουσιαστικά είναι το ndrive με τους χάρτες της εταιρίας ;)

Κατεληξα λοιπον και ειπα να το δοκιμασω μιας και δεν ειμαι απαιτητικος με τη πλοηγηση.

Και λογω της εποχης που ζουμε, ειναι μια πολυ καλη προταση πιστευω.

Thanks...:)

Follow me on XDA

Για τα 10€ που κοστίζει ειναι πολύ καλή πρόταση.Και αν εξαιρέσουμε την ταχύτητα το θεωρώ καλύτερο από το dont panic σε δυνατότητες αλλά νομίζω ότι κλειδώνει στο imei και ειναι μόνο για 1 συσκευή

Για τα 10€ που κοστίζει ειναι πολύ καλή πρόταση.Και αν εξαιρέσουμε την ταχύτητα το θεωρώ καλύτερο από το dont panic σε δυνατότητες αλλά νομίζω ότι κλειδώνει στο imei και ειναι μόνο για 1 συσκευή

Πανω στο ''κλικ'' της αγορας με πετυχες κι ευτυχως!!!Τι να κανω που αλλαζω συσκευες συνεχεια!!μετα σου λεει να εισαι νομιμος....$#%@^....

Follow me on XDA

Πρώτον:'Εχω κατεβασει το cosmote info.Με το που παταω ανανέωση μετα δεν μπορω να στειλω μηνυμα και πρεπει να κανω επανεκκινηση.Αυτο μου το παρουσιασε μετα το τελευταίο update.

Δεν ξερω τι καταλαβατε απο αυτα που ειπα αλλα αν μπορει καποιος να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτο!!

Το κινητο μου ειναι το Χ10i και ειναι root.

Για το Cosmote Info: Διάβασε το faq του μέσα από την εφαρμογή. Γράφει για το συγκεκριμένο πρόβλημα τα μηνύματα και την 2.3.3. Δεν έχω τη συσκευή δίπλα μου.

Για τον exDialer: Αν είσαι root, δες στην περιγραφή αυτό που σου έγραψαν παραπάνω. Αν δεν είσαι η μόνη λύση είναι να ορίσεις ως default πρόγραμμα για να ανοίγεις τις αναπάντητες τον stock dialer.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

επειδη θελω να κανω αναβαθμηση στο OS της ταμπλετας τα saves απο τα angry birds σε πιο directory βρισκονται?

Nokia 7110 -> Sony Ericsson T610 -> Siemens SX1 -> Sony Ericsson T610 -> Sony Ericsson P910i -> Sony Ericsson P1i -> HTC Desire HD -> iPhone 5 -> iPhone 7

Samsung Galaxy Tab Gt-P1000 (CyanogenMod 9.1) -> Ipad Air 2 (128GB/4G)

οριστε; Στο imei; Δηλαδη εγω που πηγα το κινητο μου στο service γιατι εβγαλε προβλημα η καμερα και μπορει να μου το αντικαταστησουν αν δεν επισκευαζεται θα πρεπει να το ξαναγορασω; Ελπιζω να κανουν πλακα. :mad:

ο τελευταιος χαρτης για το igo 8.3 και το sygic ποιος ειναι?

Για το iGO ειναι ο Greece_R3_NQ_2011.Q4_120220.;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

επειδη θελω να κανω αναβαθμηση στο OS της ταμπλετας τα saves απο τα angry birds σε πιο directory βρισκονται?

υπάρχουν προγράμματα στο μάρκετ angry birds backup (or something).

Sent from my Galaxy S using homing pigeon

ψαχνω Ελληνικη εφαρμογη ωστε να μου λει οτι στο τηλ μου εχω 10 ατομα(επαφες)cosmote,5 wind ,,7 vodafon

υπαρχει?ευχαριστω

Δεν θα ήταν και πολύ ακριβής μια τέτοια εφαρμογή μιας και λόγω της φορητότητας τα πράγματα είναι λίγο διάχυτα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καποια καλη εφαρμογη για να βλεπω βιντεο απο youtube?

Και να ρωτησω σχετικα βεβαια, αν παιζει ρολο το οτι η συσκευη μου δεν παιζει flash, οποτε ισως χρειαζεται καποια ειδικη εφαρμογη.

υπάρχει κάποια εφαρμογή για να πάρω κάποια apk από το κινητό να τρέξω στο tablet γιατί δεν μου εμφανίζονται στο Market

Φιλικά Γιώργος

Ναι αρκετές εφαρμογές.π.χ. Onthefly backup,file expert,Astro file manager κτλ

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2 Beta-5

Καποια καλη εφαρμογη για να βλεπω βιντεο απο youtube?

Και να ρωτησω σχετικα βεβαια, αν παιζει ρολο το οτι η συσκευη μου δεν παιζει flash, οποτε ισως χρειαζεται καποια ειδικη εφαρμογη.

εγω χρησιμοποιώ την εφαρμογή του τηλεφώνου που ειναι για το youtube https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.youtube&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC55b3V0dWJlIl0. και δεν εχω προβλημα

τωρα αν θελεις να εχεις και flash κατεβασε το Adobe Flash Player 11 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.flashplayer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hZG9iZS5mbGFzaHBsYXllciJd

Samsung galaxy s21+

Δεν υπάρχει widget ή εφαρμογή που να απενεργοποιεί τηλέφωνο χωρίς root??

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Ψαχνω καποια εφαρμογη π να παιζει υποτιτλους ταινιων στ κινητο

Εχετε να προτεινετε τιποτα?

MX Player

Mobo Player

υπαρχει προγραμμα να χειριζομαι τα παντα απο το pc γιατο galaxy y duos s6102?

ευχαριστω

ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ

samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD

Δεν υπάρχει widget ή εφαρμογή που να απενεργοποιεί τηλέφωνο χωρίς root??

Υπάρχει και λέγεται λειτουργία πτήσης η airplane mode, πήγαινε στις ρυθμίσεις.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση