dimtz Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 λεβεντες πηγαινω διαχειριση εφαρμογων και εκει μεσα εχει μια εφαρμογη που λεγετε anonymous usage stats, τι ειναι αυτο παλι???????? δε μπορω να το κανω και απεγκατασταση, υπαρχει σε εσας????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 αλλαξε την γλωσσα τηλεφωνου σε αγγλικα μετα κανε εκκαθαριση δεδομενων του μαρκετ,επανεκκινηση και θα σου αναβαθμιστει στην νεα εκδοση 3.4.7... try it :) Τίποτα και πάλι. Θα βάλω κατευθείαν το apk του φίλου που το ανέβασε να δούμε τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή/τρόπος να προβάλλω την οθόνη του κινητού στο pc και να χρησιμοποιώ το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 υπάρχει ρίξε μια ματια στο market κάνε και μια αναζητηση στο forum εχω ρωτηθει ακετες φορες:) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 εχω ενα στικακι τις WIND και το βαζω στο λαπτοπ για να εχω ιντερνετ οταν δεν ειμαι αθηνα ,υπαρχη τροπος ενω ειμαι συνδεμενος με το λαπτοπ στο ιντερνετ να μπορεσω να συνδεθω με το κινητο μου μεσω wifi με το λαπτοπ και να εχω ιντερνετ στο κινιτο χωρις να χρεωνετε το κινιτο αλλα να χρεωνεται το στικακι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misfits73 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 εχω ενα στικακι τις WIND και το βαζω στο λαπτοπ για να εχω ιντερνετ οταν δεν ειμαι αθηνα ,υπαρχη τροπος ενω ειμαι συνδεμενος με το λαπτοπ στο ιντερνετ να μπορεσω να συνδεθω με το κινητο μου μεσω wifi με το λαπτοπ και να εχω ιντερνετ στο κινιτο χωρις να χρεωνετε το κινιτο αλλα να χρεωνεται το στικακι ευχαριστω Για δοκιμασε το Connectify http://www.connectify.me/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 υπαρχει καποιο προγραμμα που να μετραει τα sms που στελνω καθε μηνα και να με ειδοποιει μολις ξεπερασω ενα οριο? Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Εγώ χρησιμοποιώ το droidstats Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 εχω ενα στικακι τις WIND και το βαζω στο λαπτοπ για να εχω ιντερνετ οταν δεν ειμαι αθηνα ,υπαρχη τροπος ενω ειμαι συνδεμενος με το λαπτοπ στο ιντερνετ να μπορεσω να συνδεθω με το κινητο μου μεσω wifi με το λαπτοπ και να εχω ιντερνετ στο κινιτο χωρις να χρεωνετε το κινιτο αλλα να χρεωνεται το στικακι ευχαριστω http://Http://lifehacker.com/5369381/turn-your-windows-7-pc-into-a-wireless-hotspot Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Στο swift key x υπάρχει το κλασσικό αλφαριθμητικο πληκτρολόγιο ;η είναι μόνο qwerty? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Qwerty... Μακαρι να είχε αλφαριθμητικο Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Qwerty... Μακαρι να είχε αλφαριθμητικο Εννοείτε να μην εμφανίζονται οι αριθμοί σε μια σειρά ; Μόλις τώρα που το δοκίμασα βλέπω πως οι αριθμοί όταν πατάω το 123 κάτω αριστερά, εμφανίζονται διαφορετικά, δηλαδή το 123 από κάτω τα 456 κοκ. Δεξιά τους φαίνονται όλα τα σύμβολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaratasos Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ρε παιδια για πειτε καμια καλη εφαρμογη να βλεπεις πως ακριβως κατανεμεται η χρηση της μνημης στα διαφορα proccesses για rooted κινητο. Εχω την εντυπωση οτι απο τις τελευταιες εφαρμογες που εβαλα καποια τρωει παραπανω απο οτι πρεπει και ειμαι συνεχεια κοντα στο οριο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ρε παιδια για πειτε καμια καλη εφαρμογη να βλεπεις πως ακριβως κατανεμεται η χρηση της μνημης στα διαφορα proccesses για rooted κινητο. Εχω την εντυπωση οτι απο τις τελευταιες εφαρμογες που εβαλα καποια τρωει παραπανω απο οτι πρεπει και ειμαι συνεχεια κοντα στο οριο.... System tuner και Android assistant, κάνουν τη δουλειά που θες, και προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Qwerty... Μακαρι να είχε αλφαριθμητικο Αλφαριθμητικο, αν καταλαβα ποιο εννοεις, εχει το HTC_ime.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istrios Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 ευχαριστω φιλε θα το δοκιμασω Το ίδιο ήθελα να κάνω κι εγώ και τη λύση τη βρήκα με το Virtual Router . Εύκολο στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί χειροκίνητες ρυθμίσεις. Τα κάνει όλα αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Kαμια εφαρμογη με προσευχες;;; Ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω, αλλα απο καποιον γνωστο εμαθα οτι υπαρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Kαμια εφαρμογη με προσευχες;;; Ψαχνω αλλα δεν μπορω να βρω, αλλα απο καποιον γνωστο εμαθα οτι υπαρχει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mirkomartinovic.android.molitvenikgr&hl=el Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaratasos Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 System tuner και Android assistant, κάνουν τη δουλειά που θες, και προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. τα εχω και τα 2. το android assistant δειχνει την καταναλωση μνημης αλλα μονο για τις installed εφαρμογες. εγω θελω πληρες map της μνημης να δω που πανε τα MB... το syatem tuner (εχω το pro) σου βγαζει την πληρη λιστα αλλα για καταναλωση cpu οχι μνημης... αρα ψαχνω για καποιο αλλο,εκτος και αν ειναι καποιο option που δεν ειδα... :-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 τα εχω και τα 2. το android assistant δειχνει την καταναλωση μνημης αλλα μονο για τις installed εφαρμογες. εγω θελω πληρες map της μνημης να δω που πανε τα MB... το syatem tuner (εχω το pro) σου βγαζει την πληρη λιστα αλλα για καταναλωση cpu οχι μνημης... αρα ψαχνω για καποιο αλλο,εκτος και αν ειναι καποιο option που δεν ειδα... :-/ Για δες αυτο. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή/τρόπος να προβάλλω την οθόνη του κινητού στο pc και να χρησιμοποιώ το ποντίκι και το πληκτρολόγιο του υπολογιστή? http://www.googez.com/2011/07/remotely-access-your-android-phone-from-desktop-3-andoird-apps/ Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησουμε την επιλογη στον dolphin browser οπου κανει Block οτι εχει να κανει με διαφημισεις;. Μεσα στα site δεν με νοιαζει, αλλα σε καποια site (πχ ebay.com) δεν τα ανοιγει γιατι σε κανει redirect σε link οπου περιεχεται η λεξη "ad" Γενικα οπου υπαρχει η λεξη ad στο Link που θες, σου βγαζει page not found Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 ποιο ειναι το καλυτερο rss reader κατα τη γνωμη σας? με ενδιαφερει καποιο που να εχει ενα ωραιο widget Παράθεση free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 ποιο ειναι το καλυτερο rss reader κατα τη γνωμη σας? με ενδιαφερει καποιο που να εχει ενα ωραιο widget κατ' εμε είναι το greader pro. Αν και έχω αγορασμένο και το newsrob pro αλλά προτιμώ το πρώτο. το widget που έχει δεν το έχω δοκιμάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 +1 για το greader... Αξίζει.. Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts