vis Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει τι class είναι η sd κάρτα του κινητου;;; Δοκίμασε το sd tools Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Παιδιά υπάρχει εφαρμογή που να δείχνει τι class είναι η sd κάρτα του κινητου;;; όταν κλείσεις την συσκευή βγάζεις την κάρτα και το βλέπεις:) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 http://www.index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=143 αν εχεις igo βαλε το αρχειο αυτο στον φακελο igo/content/userdata/poi και οταν πας στις κατηγοριες poi μεσα στο igo θα δεις και την κατηγορια autogas.ειναι μονο για το igo για αλλο δεν κανη πχ Sygic Aura 2.0.1 που εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Δοκίμασε το sd tools Το έχω δοκιμάσει αυτό αλλά δείχνει μόνο ταχύτητα και έχω ακούσει ότι δεν είναι αξιοπιστο όταν κλείσεις την συσκευή βγάζεις την κάρτα και το βλέπεις:) Χαχαχα. Λες να μη το είχα σκεφτεί; Αλλά στο neo V το καπάκι είναι τόσο εφαρμοστό που δύο φορές μόνο το έχω ανοίξει και δεν το ξανά ανοίγω μην έχουμε κανένα.σπασιμο ( πολλά ποδάρια έχει ο διάολος!!!) Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Για Reboot ποιο προγραμμα χρησιμοποιειται ? Κανει το ιδιο με το χειροκινητο κλεισιμο και ανοιγμα του τηλεφωνου ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 ανοιχτη ακροαση και δημοσιογραφικο...δεν υπαρχει εφοσον δεν εισαι καν root Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται αυτο? Βαζεις ανοιχτη ακροαση και μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Δημοσιογραφικο μαγνητοφωνο!!:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Δοκίμασε το sd tools Η δικιά μου δεν γράφει επάνω. Είμαι μία 16αρα, έτρεξα το τεστ και μου έβγαλε 7,1Μb write speed & 17,7Mb read speed. Σύμφωνα με αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital είναι Class 6 ? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Το έχω δοκιμάσει αυτό αλλά δείχνει μόνο ταχύτητα και έχω ακούσει ότι δεν είναι αξιοπιστο Μα το class αυτό δείχνει. Την ταχύτητα εγγραφής. Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Με την εφαρμογη SD maid, τι μπορουμε να σβησουμε αφοβα? Το optimize DBs μου βγαζει αρκετα, 255 databases για σβησιμο αλλα δεν ξερω μην ειναι κατι που δεν πρεπει. Το corpse finder ψαχνει αρχεια απο εφαρμογες που εχουν απεγκατασταθει? Και καποια temporary files, οπως και εναν φακελο LOST.DIR που δεν ξερω τι ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Μια εφαρμογη για αυξηση της ταχυτητας της sd ειναι το sd speed increase. Κανει δουλεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Παιδες μπορει καποιος να μου θυμησει τι πρεπει να κανω για να μην ερχοντε τα μυνηματα και στην εργοστασιακη εφαρμογη μυνηματων? Χρησιμοποιω το Go sms pro. Θυμαμαι οτι επρεπε να ξετικαρω το κουτακι των ειδοποιησεων στην εργοστασιακη εφαρμογη, αλλα παρατηρησα οτι τα μυνηματα ερχοντε και στις δυο εφαρμογες. Μηπως πρεπει να ξετικαρω και κατι ακομα? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 Εγω που εχω ξετικαρει τις ειδοποιησεις, μου ερχονται μονο στο Handcent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 δωρεαν εφαρμογη για να βλεπουμε ελληνικη τηλεοραση υπαρχει;ειχα βρει μια αλλα δεν μπορω να την ξαναβρω.και αν ναι απο που μπορω να την κατεβασω; Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) Το έχω δοκιμάσει αυτό αλλά δείχνει μόνο ταχύτητα και έχω ακούσει ότι δεν είναι αξιοπιστο Χαχαχα. Λες να μη το είχα σκεφτεί; Αλλά στο neo V το καπάκι είναι τόσο εφαρμοστό που δύο φορές μόνο το έχω ανοίξει και δεν το ξανά ανοίγω μην έχουμε κανένα.σπασιμο ( πολλά ποδάρια έχει ο διάολος!!!) Μη τα λες έτσι ρε Chris. Είσαι και οδοντίατρος... Με λεπτοδουλειες πιανεσαι κάθε μέρα, το καπάκι του neo σε δυσκόλεψε; Η κάρτα είναι class 2 Edited February 27, 2012 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Η δικιά μου δεν γράφει επάνω. Είμαι μία 16αρα, έτρεξα το τεστ και μου έβγαλε 7,1Μb write speed & 17,7Mb read speed. Σύμφωνα με αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital είναι Class 6 ? Πολύ κατατοπιστικό το link σου φίλε. Μα το class αυτό δείχνει. Την ταχύτητα εγγραφής. Οκ, απλά δεν ήξερα ότι ο αριθμός class δείχνει και τα MB/s που διαβαζει Μη τα λες έτσι ρε Chris. Είσαι και οδοντίατρος... Με λεπτοδουλειες πιανεσαι κάθε μέρα, το καπάκι του neo σε δυσκόλεψε; Η κάρτα είναι class 2 Χαχα. Με το στόμα είμαι πολύ προπονημένος οπότε οκ. Με το πλαστικό καπάκι του neo όχι. Βλέπω έχεις και συ το θρυλικό HTC desire HDέτσι; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Καλησπέρα παιδιά. 1)Το Onavo εμφανίζεται συνεχώς στην μπάρα πάνω αριστερά. Μπήκα στις ρυθμίσεις αλλα δεν ξέρω πως το απενεργοποιώ 2)Evernote ή Catch? :worry: Παράθεση Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Evernote απο μενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Καλησπέρα παιδιά. 1)Το Onavo εμφανίζεται συνεχώς στην μπάρα πάνω αριστερά. Μπήκα στις ρυθμίσεις αλλα δεν ξέρω πως το απενεργοποιώ 2)Evernote ή Catch? :worry: Εγώ έχω το Catch και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 και γω σε αυτή την μάχη προτιμώ το catch. το χρησιμοποιώ από την εποχή που λεγόταν 3banana και είμαι πολύ ευχαριστημένος. κάποια στιγμή δοκίμασα και το evernote δεν είδα κάτι που να με εντυπωσιάσει και παρέμεινα στο catch!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Παίδες αν το evernote και το catch είναι σημειωματάριο τότε εγώ χρησιμοποιώ το noteeverything pro. Απλά το καλύτερο EVER. Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Παίδες αν το evernote και το catch είναι σημειωματάριο τότε εγώ χρησιμοποιώ το noteeverything pro. Απλά το καλύτερο EVER. +1. note everything pro και από μενα Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Καλημέρα σε όλους κατέβασα το Dontpanic στο desire s το εγκατέστησα κανονικά με το file manager αλά δεν το ανoiγη μόλις πατώ επάνω στο πρόγραμμα αναβοσβήνη η οθόνη και τίποτα, καμιά βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Εφαρμογή που να δείχνει πόσα mA καταναλώνει κάθε εφαρμογή υπάρχει; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Evernote απο μενα.. +1 Τα άλλα 2 που αναφέρεται δεν τα έχω δοκιμάσει Αλλά το evernote το έχω και με έχει ικανοποιήσει αρκετά Μερικά θετικά που βλέπω 1) Έχω το Evernotes σε κινητό android σε 2 pc με win7 και σε ένα με xp. Όπου και να κάνω την σημειώσει που θέλω αυτόματα περνά σε όλα. 2) Οι σημειώσεις μπορούν να εμπεριέχουν και αρχεία φωτώ ή ήχο να βάλεις ένα συνημμένο αρχείο στην σημείωση να την κάνεις προώθηση με μαιλ ή να την κάνεις share ως url όπου θές. 3) Μπορείς να παίξεις με ομάδες και κατηγορίες σημειώσεων Αυτά νομίζω είναι τα βασικότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts