thanospc Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Υπάρχει κάποιο widget που να μπορώ να γυρνάω από 2g σε 3g και αντίστροφα στο htc sensation? καθώς επίσης και κάποιο άλλον να ενεργοποιώ και να απενεργοποιώ τα background data? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Υπάρχει κάποιο widget που να μπορώ να γυρνάω από 2g σε 3g και αντίστροφα στο htc sensation? καθώς επίσης και κάποιο άλλον να ενεργοποιώ και να απενεργοποιώ τα background data? Ψάξε στο market για APN, εγώ χρησιμοποιώ το APNdroid και είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Για το αλλο που ρωτησα : Πως μπορουμε να προσθεσουμε μια δικια μας που δεν υπαρχει στη λιστα ? Πατάς πάνω στο check in. Πατάς πάνω στον μεγεθυντικό φακό και κάνεις αναζήτηση με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες για να βεβαιωθείς ότι αυτό που θέλεις δεν είναι ήδη καταχωρημένο. Αν δεν το βρεις πας στο τέλος της λίστας με τα σημεία/μέρη/μαγαζιά που βρήκε η εφαρμογή και πατάς "Not listed? (Μη καταχωρημένο; ) Add this place to check in here (Προσθέστε αυτό το μέρος για να κάνετε τσεκιν)" Στην πρώτη γραμμή βάζεις/διορθώνεις το όνομα του μέρους που θέλεις να καταχωρίσεις Στην δεύτερη γραμμή επιλέγεις σε ποια κατηγορία ανήκει Στην τρίτη γραμμή γράφεις προαιρετικά διεύθυνση Πατώντας πάνω στον χάρτη μπορείς να μετακινήσεις το εικονίδιο ακριβώς στο σωστό σημείο. Τέλος πατάς Add New Place (Προσθήκη νέου μέρους) και είσαι έτοιμος να κάνεις check in Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Πως γινεται στο co sms να κλειδωσουμε ενα μνμ εφοσον το διαβασουμε χωρις ομως να κλειδωνετε ολο το συστημα και καθε φορα που ερχεται μνμ να μην παταω pin. Εστειλα ενα μνμ στο private box και στο επομενο μνμ που ηρθε αντι να ανοιξει κατευθειαν στην οθονη μου ζητησε πρωτα το pin που ειχα βαλει στο private. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Ψαχνω dialer με τον οποιο θα παταω νουμερα, αλλα θα μου εμφανιζει τα αντιστοιχα ονοματα οπως στα nokia...πχ θελω να καλεσω αποστολης, με το που να παταω 2,7,6(α,π,ο) να το εμφανιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Πως γινεται στο co sms να κλειδωσουμε ενα μνμ εφοσον το διαβασουμε χωρις ομως να κλειδωνετε ολο το συστημα και καθε φορα που ερχεται μνμ να μην παταω pin. Εστειλα ενα μνμ στο private box και στο επομενο μνμ που ηρθε αντι να ανοιξει κατευθειαν στην οθονη μου ζητησε πρωτα το pin που ειχα βαλει στο private. Πάνω από το μήνυμα που έχεις διαβάσει και σ'ενδιαφέρει,πατάς παρατεταμένα και στο μενού που θα προκύψει επιλέγεις κρυπτογράφηση.Επιλέγεις κωδικό και είσαι έτοιμος Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ειχα το co sms με αγγλικο μενου αλλα για να μην δυσκολευομαι ειπα να περασω το ελληνικο που μαλλον εχει προβλημα. Κατεβαζω την εφαρμογη αλλα δεν την βρισκω μετα στο μενου με τις υπολοιπες μονο οταν θελω να την κανω απεγκατασταση,τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Πρέπει να έχεις την αγγλική εκδοχή μαζί με την ελληνική γιατί το κυρίως πρόγραμμα είναι το GoSMS Pro και το GoSMS Language Greek χρησιμοποιείται απλά για τον εξελληνισμό του κύριου προγράμματος. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Στο go keyboard χρησιμοποιω το πληκτρολογιο που εχει και αριθμους και γραμματα μαζι (δε ξερω πως ονομαζεται αυτο το πληκρολογιο) οπως ηταν στα παλια κινητα τηλεφωνα τα πληκτρα. Το προβλημα ειναι, οτι δεν εχω καταφερει με καποιο τροπο να απενεργοποιησω το t9 απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης και καθε φορα που γραφω μυνημα η μετα απο αλλαγη της γλωσσας γραφης, πρεπει να παταω το πληκτρο του t9 για να απενεργοποιηθει προσωρινα. Edited February 16, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanouri Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) @ elflost , baiosss , aiolos , yiangoun , giannisj5 :) Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις ...:respect: αυτό που έψαχνα είναι το All Apps Organizer που πρότεινε ο giannisj5 Εγκατέστησα το Apps Organizer που είναι και δωρεάν και με καλύπτει σε αυτό που ήθελα... να είστε καλά ! Edited February 16, 2012 by melanouri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ψαχνω dialer με τον οποιο θα παταω νουμερα, αλλα θα μου εμφανιζει τα αντιστοιχα ονοματα οπως στα nokia...πχ θελω να καλεσω αποστολης, με το που να παταω 2,7,6(α,π,ο) να το εμφανιζει Dialer one (λίγο προβληματικός στα ελληνικά) exdialer (άψογος ως τώρα) Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ένα θεματακι και εγώ μετά από τόσες σελίδες μελέτη:-) Το ΝέοV δεν έχει συγκεκριμένη εφαρμογή ραδιοφώνου.Πιάνει εννοείται τους σταθμούς άλλα δεν μπορώ να τους σώσω.Πρώτα αυτό αν λύνεται με κάποια εφαρμογή.Έπειτα είδα σήμερα σε ένα κινητό φίλου (που παρεμπιπτόντως έπαιζε ράδιο και χωρίς τα ακουστικά που δεν το είχα ξαναδεί) ότι είχε άμεση επιλογή ηχογράφησης.Το κινητό όχι Android δεν ήταν άλλα νομίζω και σχετικά παλιό.Υπάρχει κάποια εφαρμογή να κάνει αυτά τα 2? Μπορούμε να κάνουμε trackid και όχι ηχογράφηση περίεργο δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Μεταφέρω το μήνυμά μου κι εδώ μήπως κάποιος γνωρίζει επί του θέματος, γιατί πραγματικά με έχει κουράσει αυτό το τόσο χαζό πρόβλημα. και το ξαναθέτω αν σχολείται κανείς με αυτή την εφαρμογή. προσπαθώ να βρω τρόπο να εναλλάσσω λογαριασμούς στο gtalk και μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί αδύνατο. σε σόνυ xperia. αν κάποιος έχει βρει τρόπο να το κάνει σα ςπαρακαλώ πείτε το μου κι εμένα γιατί με τρελαίνει... "Δε θελω ν τα σβησω απλα θελω να μπορω να συνδεομαι και με αλλον λογαριασμο στο gtalk και δε βρισκω τροπο ... πάντως πραγματικά εκπλήσσομαι. κανείς δεν το έχει ξανασυναντήσει αυτό το πρόβλημ αεκτός από μενα;; μπορώ να συνδεθώ οπουδήποτε με άλλον λογαριασμό μέηλ εκτός από το gtalk.. ή η google είναι τόσο χαζή ή εγώ.. και παρότι δεν είμαι γι ακόντρες πραγματικά δεν βρίσκω τρόπο να αποσυνδεθώ από το gtalk και να βρω τα μαγικά κουτάκια που ζητάνε username και password για να βάλω άλλα στοιχεία!!! μαγεία!!!" Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Το πρόβλημα το συνάντησα σε κινητό φίλου, και ειλικρινά λύση αυτού του τύπου δεν υπάρχει.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι ίσως factory reset, και μετά προσθετεις τον λογαριασμό της αρεσκείας σου. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 εντάξει ευχαριστώ. τουλάχιστον δεν είμαι τρελή.. μα ψάχνω ψάχνω και είναι φοβερό.. πραγματικά δεν υπάρχει λύση. το factory reset το έκανα ήδη μια φορά στην αρχή και τώρα που έχει στρωσει το κινητούλι είναι μπελάς, βάλτα πάλι όλα από την αρχή... αλλά μιας και με την αναβάθμιση στο 62 με ξερουτάρισε ούτως ή άλλως και οι μισές εφαρμογές είναι ανύπαρκτες ουσιαστικα μπορεί να το δικιμάσω πάλι.. όμως είναι σχεδόν παράλογο. απ'τη στιγμή που σε αφήνει να εναλλάσσεις λογαριασμούς παντού, στο mail, στο latitude, στο youtube είναι παράλογο να μη σε αφήνει στο gtalk. δεν καταλαβαίνω τη λογική τους..τελοσπάντων, ευχαριστώ πάντως. Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ψαχνω dialer με τον οποιο θα παταω νουμερα, αλλα θα μου εμφανιζει τα αντιστοιχα ονοματα οπως στα nokia...πχ θελω να καλεσω αποστολης, με το που να παταω 2,7,6(α,π,ο) να το εμφανιζει EX dialer οπωσδήποτε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgi_ Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 ποιο ειναι το καλυτερο-πληρεστερο λογισμικο αυτη την στιγμη για ελλαδα κ ποιο για την ευρωπη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Δεν ξερω αν παρατηρησα καλα χθες γιατι δεν ειχα το κινητο μου στην βαση στηριξης και ετσι δεν εβλεπα καλα, αλλα ηταν ιδεα μου ή οταν ετρεχα πανω απο 100km το sygic εκανε zoom out και μου εδειχνε τον δρομο σχετικα απο ψηλα, ενω οταν επεφτα στα 40-30km εκανε μονο του zoom in και μου εδειχνε απο πιο κοντα τον δρομο.....? Παντως μου αρεσε πολυ αυτη η επιλογη.... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ψαχνω dialer με τον οποιο θα παταω νουμερα, αλλα θα μου εμφανιζει τα αντιστοιχα ονοματα οπως στα nokia...πχ θελω να καλεσω αποστολης, με το που να παταω 2,7,6(α,π,ο) να το εμφανιζει exdialer ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Δεν ξερω αν παρατηρησα καλα χθες γιατι δεν ειχα το κινητο μου στην βαση στηριξης και ετσι δεν εβλεπα καλα, αλλα ηταν ιδεα μου ή οταν ετρεχα πανω απο 100km το sygic εκανε zoom out και μου εδειχνε τον δρομο σχετικα απο ψηλα, ενω οταν επεφτα στα 40-30km εκανε μονο του zoom in και μου εδειχνε απο πιο κοντα τον δρομο.....? Παντως μου αρεσε πολυ αυτη η επιλογη.... ναι ισχυει αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε τα γεγονότα του ημερολογίου κάθε ημέρας στο notification bar όταν το κατεβάζουμε; Εννοώ χωρίς ενεργοποιημένες ενημερώσεις. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 εντάξει ευχαριστώ. τουλάχιστον δεν είμαι τρελή.. μα ψάχνω ψάχνω και είναι φοβερό.. πραγματικά δεν υπάρχει λύση. το factory reset το έκανα ήδη μια φορά στην αρχή και τώρα που έχει στρωσει το κινητούλι είναι μπελάς, βάλτα πάλι όλα από την αρχή... αλλά μιας και με την αναβάθμιση στο 62 με ξερουτάρισε ούτως ή άλλως και οι μισές εφαρμογές είναι ανύπαρκτες ουσιαστικα μπορεί να το δικιμάσω πάλι.. όμως είναι σχεδόν παράλογο. απ'τη στιγμή που σε αφήνει να εναλλάσσεις λογαριασμούς παντού, στο mail, στο latitude, στο youtube είναι παράλογο να μη σε αφήνει στο gtalk. δεν καταλαβαίνω τη λογική τους..τελοσπάντων, ευχαριστώ πάντως. στο gtalk του ICS γίνεται και μάλιστα πολύ εύκολα...οπότε κάνε εναν κόπο, βρες το .apk του νέου gtalk και δοκίμασέ το.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) στο gtalk του ICS γίνεται και μάλιστα πολύ εύκολα...οπότε κάνε εναν κόπο, βρες το .apk του νέου gtalk και δοκίμασέ το.:) αυτά είναι καλά νέα αλλά όσο κι αν έψαξα στο μάρκετ δε βρήκα καν το τυπικό gtalk :blink: με τα πολλά βρήκα ένα εκτός μάρκετ αλλά η διαδικασία της εγκατάστασης δεν δούλεψε σωστά και αναγκάστικα να περάσω τηναναβάθμιση για να ξαναμπεί στο λειτουργικό... :p με έχει τσακίσει..:lol: τουλάχιστον με το σαντουιτς θα λυθεί το πρόβλημα ε;; αν ξέρεις πώς ή πού να ψάξω ευχαρίστως να δοκιμάσω! έκανα μια μικρή έρευνα, σύντομη και γενική σχετικά με το gtalk στο ICS και απλά αντιλήφθηκα ότι στις μεχρι τώρα εκδόσεις του gtalk απλά δε γίνεται να εναλλάσσεις λογαριασμούς. βρήκα αυτό:"Oh yeah, new feature alert: Talk now supports multiple accounts". οκ. απλά πες το ρε google, μη με παιδεύεις τζάμπα.. να το πάρω απόφαση.. πότε είπαμε έρχεται το ICS?? Edited February 16, 2012 by lisa Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Υπάρχει τρόπος στο smart keyboard να ΣΒΉΣΟΥΜΕ μια προτεινόμενη λέξη?(όχι μια πού έχουμε προσθέσει εμείς!μια πού υπηρχε ήδη μέσα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 16, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 αυτά είναι καλά νέα αλλά όσο κι αν έψαξα στο μάρκετ δε βρήκα καν το τυπικό gtalk :blink: με τα πολλά βρήκα ένα εκτός μάρκετ αλλά η διαδικασία της εγκατάστασης δεν δούλεψε σωστά και αναγκάστικα να περάσω τηναναβάθμιση για να ξαναμπεί στο λειτουργικό... :p με έχει τσακίσει..:lol: τουλάχιστον με το σαντουιτς θα λυθεί το πρόβλημα ε;; αν ξέρεις πώς ή πού να ψάξω ευχαρίστως να δοκιμάσω! έκανα μια μικρή έρευνα, σύντομη και γενική σχετικά με το gtalk στο ICS και απλά αντιλήφθηκα ότι στις μεχρι τώρα εκδόσεις του gtalk απλά δε γίνεται να εναλλάσσεις λογαριασμούς. βρήκα αυτό:"Oh yeah, new feature alert: Talk now supports multiple accounts". οκ. απλά πες το ρε google, μη με παιδεύεις τζάμπα.. να το πάρω απόφαση.. πότε είπαμε έρχεται το ICS?? Για το κινητό σου προς Απρίλη μεριά! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts