Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατεβάζω τώρα το don't panic try and buy ,αλλά λέει περιλαμβάνει μονο χάρτες USA and Canada?ελλάδα δοκιμαστικά δεν μπορούμε να έχουμε?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Η δοκιμαστική έκδοση έχει κανονικά και την ελλάδα.Πάντως στο galaxy s2 δεν έχουν καταφέρει ακόμη να κάνουν το dont panic να μη κρασάρει,μετά απο κάποια ώρα.Και το πειραγμένο google maps που κάνει πλοήγηση και στην ελλάδα,το θεωρώ αρκετά καλή λύση και δε καταναλώνει υπερβολικά πολλά mb αλλά ο χάρτης και οι διαδρομές που προτείνει μερικές φορές ειναι εκτός πραγματικότητας Edited by bbbb

ναι απλα εμενα οχι μονο δεν πηγε σωστα ειδες τι εγινε..

:rolleyes::p

τι να πω θα δοκιμασω λιγο το handcent sms να δω γιατι μετα απο αυτο ψιλοαγριευτηκα...:X

Εγώ με handcent δεν είχα ποτέ πρόβλημα..

:D

παιδιά κάποιο πρόγραμμα για να μένει αναμένει η οθόνη όταν φορτίζει υπάρχει?

δυστυχώς στην μανήσια rom του Samasung Galaxy Note δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Δοκίμασα το App Auto Settings αλλά δε μου δούλεψε. Διάλεξα το on charge, τα τσέκαρα όλα πράσινα και τίποτα.. εξακολουθεί να σβήνει..

καμιά βοήθεια?

οι καλυτερες δρομολογισεις επιδει τα εχω δουλεψει ολα τα gps ειναι 1) igo v8.4.3.179971_mariupol_thin_1.7 με χαρτες NAVTEQ 2011 Q3 και 2) dontpanic ...αυτα απο προσοπικη αποψη ...

σε θέμα δρομολογήσεων εκτός από igo, εμένα με έχει ικανοποιήσει και το mls destinator, μέσα στην Αθήνα πάντα.ώρες ώρες με βγάζει στο προορισμό μου πολύ γρήγορα.

Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ handsent από τότε που πήρα το κινητό, δεν είχα πότε πρόβλημα..

Sent from my E15i using Tapatalk

παιδιά κάποιο πρόγραμμα για να μένει αναμένει η οθόνη όταν φορτίζει υπάρχει?

δυστυχώς στην μανήσια rom του Samasung Galaxy Note δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Δοκίμασα το App Auto Settings αλλά δε μου δούλεψε. Διάλεξα το on charge, τα τσέκαρα όλα πράσινα και τίποτα.. εξακολουθεί να σβήνει..

καμιά βοήθεια?

smart App Protector free

ανοιγεις --->main--->screen

κάνει αυτό που ζητάς και άλλα πολλά

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Είσαι λίγο off αλλά δεν πειράζει

1: Όντως το android από μόνο του κάνει καλή διαχείρηση και όταν χρειαστεί μνήμη θα κλείσει αυτές που τρέχουν από πίσω. Τώρα αν δεν θες να ανοίγουν αυτές οι εφαρμογές από πίσω, το μόνο που μπορείς να κανεις είναι να τις διαγραψεις!:p

Αλλά γενικά δεν τρώνε και πολύ μπαταρία!

Sent from my E15i using Tapatalk

Για την ακρίβεια μπορεί αν κάνεις ροοτ, με κάποια εφαρμογή πχ: Autostarts, startup manager, να αποκλείσεις να ανοίγουν αυτόματα οι εφαρμογές, κάτι που μου την έδινε κ μένα,όπως με ορισμένα παιχνίδια που είναι εντελώς ανούσια. Και πιστεύω είδα λίγο διαφορά στην μπαταρία,όχι τεράστια αλλά αν ψάχνει κάποιος μέχρι κ τη τελευταία λύση, αξίζει ειδικά αν είναι παραπάνω από 1-2 οι εφαρμογές που θέλει να αποκλείσει.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Αυτό το κόλλημα με την μπαταρία το θεωρώ ανούσιο.

Αφού ότι και αν κάνουμε(από τις ρυθμίσεις) το βράδυ πάλι θα φορτίσουμε την συσκευή.

Άρα το ζητούμενο είναι να αντέχει άνετα έως το βράδυ .

Αν τωρα κάποιος θέλει να το ξεσκιζει σε χρήση όλη μέρα τότε ας πάρει 2-3 ανταλλακτικές μπαταρίες και ας κάνει το χαβαλέ του.

φιλικά

ΥΓ- και αφού είμαι εκτός θέματος ας ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν εμένα και όλους εμάς τους άσχετους έυχομαι καλή χρονιά

ΥΓ-2 ένα μεγάλο ευχαριστώ στον athanaso77

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Yπάρχουν αναφορές στο google για περιπτώσεις στο android που στέλνεις αλλού το μήνυμα και αυτό πάει σε μια άλλη τυχαία επαφή android sms bug

Εφιάλτης...:worry::shock::help:

Για την ακρίβεια μπορεί αν κάνεις ροοτ, με κάποια εφαρμογή πχ: Autostarts, startup manager, να αποκλείσεις να ανοίγουν αυτόματα οι εφαρμογές, κάτι που μου την έδινε κ μένα,όπως με ορισμένα παιχνίδια που είναι εντελώς ανούσια. Και πιστεύω είδα λίγο διαφορά στην μπαταρία,όχι τεράστια αλλά αν ψάχνει κάποιος μέχρι κ τη τελευταία λύση, αξίζει ειδικά αν είναι παραπάνω από 1-2 οι εφαρμογές που θέλει να αποκλείσει.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Σωστος. Μου ειχε διαφυγει αυτη η επιλογη..

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: Δεν μπορώ να ανοίξω τα συνημμένα αρχεία .ppt σε e-mail. Προσπάθησα και με το polaris office αλλά και πάλι δεν ξέρω πως να το κάνω μ' αυτό το πρόγραμμα... Παρακαλώ, βοήθεια κάποιος;

σε κάποιες επαφες έχω και την διεύθυνση του και όταν πατάω πάνω ανοίγει το igo αλλά

ΔΕΝ αναγνωρίζει τον τρόπο που τα έχω γράψει και με πάει σε τυχαία ανώνυμη οδό

Ξέρει κανείς σας πως να γράφω τις διευθύνσεις στις επαφές ώστε να λειτουργεί αρμονικά ?

και το iGO και το NAVIGON αλλα και με το Google map εκδοση 6.0.3 βρίσκει την διεύθυνση αμέσως..!!!

http://s1.directupload.net/images/120105/7b59fm4q.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Υπάρχει κάποιο widget για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του 3g και δεδομένων ???
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Υπάρχει κάποιο widget για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του 3g και δεδομένων ???

APN on/off Widget

Edited by Stavros_P
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Eυχαριστώ αλλά δεν υπαρχει. Κάποιο άλλο και για data και για 3g ??

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Eυχαριστώ αλλά δεν υπαρχει. Κάποιο άλλο και για data και για 3g ??

αυτό έχω και είναι άψογο. https://market.android.com/details?id=ch.blinkenlights.android.apnswitch&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNoLmJsaW5rZW5saWdodHMuYW5kcm9pZC5hcG5zd2l0Y2giXQ..

δεν είναι συντόμευση είναι πραγματικό on/off.:)

Ι need a six month vacation, twice a year.

Θα ηθελα να χρησιμοποιησω το accuweather, αλλα δεν βοηθα καθολου στην επιλογη πολεων.

Πχ. ακομη και στο επισημο site, για ελλαδα εμφανιζει μονο καμια 10αρια πολεις ολες κι ολες!

Στην δε εφαρμογη android, δεν δινει δυνατοτητα ευρεσης με χαρτη, ή με ταχυδρομικο κωδικο! Αν δε, το γραψεις περιγραφικα, τοτε ειναι που δεν βρισκει σχεδον τιποτε.

Δοκιμασα και με την ονοματολογια (στα αγγλικα) των google maps, αν υποθεσουμε οτι χρησιμοποιει αυτα τα τοπονυμια(τροπος γραφης των πολεων) αλλα και παλι δεν βρισκει ελληνικες πολεις.

Το εχει δουλεψει κανεις με επιτυχια, για ελληνικες πολεις, περα απο τις μεγαλες-γνωστες;

Θα ηθελα να χρησιμοποιησω το accuweather, αλλα δεν βοηθα καθολου στην επιλογη πολεων.

Πχ. ακομη και στο επισημο site, για ελλαδα εμφανιζει μονο καμια 10αρια πολεις ολες κι ολες!

Στην δε εφαρμογη android, δεν δινει δυνατοτητα ευρεσης με χαρτη, ή με ταχυδρομικο κωδικο! Αν δε, το γραψεις περιγραφικα, τοτε ειναι που δεν βρισκει σχεδον τιποτε.

Δοκιμασα και με την ονοματολογια (στα αγγλικα) των google maps, αν υποθεσουμε οτι χρησιμοποιει αυτα τα τοπονυμια(τροπος γραφης των πολεων) αλλα και παλι δεν βρισκει ελληνικες πολεις.

Το εχει δουλεψει κανεις με επιτυχια, για ελληνικες πολεις, περα απο τις μεγαλες-γνωστες;

εγώ και μου βρήκε ακόμα και την Ραφήνα που κατοικώ.

θέλει με αγγλικούς χαρακτήρες...

Ι need a six month vacation, twice a year.

καλησπερα μπορουμε στο accuweather να εχουμε στην αρχικη οθονη μονο μακροπροθεσμη εμφανηση καιρου και οχι ημερας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

εγώ και μου βρήκε ακόμα και την Ραφήνα που κατοικώ.

θέλει με αγγλικούς χαρακτήρες...

Αγγλικούς χαρακτήρες θέλει.Ετσι έχω βρει ακόμη και κωμοπόλεις όπως Σιάτιστα,Σέρβια,Δεσκάτη κτλ

Edited by bbbb

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση