Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταρχήν χρειάζεσαι την πειραγμένη έκδοση των google maps 6.0.3 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3907247#post3907247 χωρίς καθόλου data αποκλείεται να γίνει η πλοήγηση,εκτός και αν δε χρειαστεί να κάνεις για οποιοδήποτε λόγο επανυπολογισμό διαδρομής.Αν και από το λίγο που το δοκίμασα σε μια διαδρομή 50χλμ η κατανάλωση ήταν περίπου 60kb.Οπότε σε μια τόσο μεγάλη διαδρομή,άντε να φτάσει το 1mb.Παραπάνω δε νομίζω να πάει.

nnik_1969 said:
Πως μπορώ να κατεβάσω ώστε να χρησιμοποιήσω off line στο google maps μια μεγάλη διαδρομή για πλοήγηση;

Θέλω να ταξιδέψω από Πάτρα στην Καστοριά.Μπορώ να αποθηκεύσω όλη τη διαδρομή εκ των προτέρων και να τη χρησιμοποιήσω όταν θα ταξιδεύω χωρίος να χρησιμοποιήσω data στο δρόμο;

Αν πας στο labs στις ρυθμίσεις σου επιτρέπει να αποθηκεύεις περιοχές με ακτίνα 16χλμ. Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να αποθηκεύσεις πολλές τέτοιες ή μόνο μια.

STELSTEL said:
Μου έδειξαν το Action Movie FX στο iphone και έπαθα ΠΛΑΚΑ !!!!! Μιλάμε για ασύλληπτα αληθοφανές !!!

Τραβάς βιντεάκι και μετά βάζεις εφέ εκρήξεις, αυτοκίνητα που ανατινάζονται κλπ. Πρέπει να το δείτε για να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται.... είναι πραγματικά εκπληκτικό

Υπάρχει κάτι παρόμοιο για android ?

Action Movie Fx App

http://www.youtube.com/watch?v=qnP2N1P9ygg&feature=related

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

aiolos said:
Αν πας στο labs στις ρυθμίσεις σου επιτρέπει να αποθηκεύεις περιοχές με ακτίνα 16χλμ. Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να αποθηκεύσεις πολλές τέτοιες ή μόνο μια.

Αυτό το έχω κάνει ήδη αλλά μιλούσα για μεγάλες διαδρομές όπως Πάτρα Καστοριά

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Stavros_P said:
Αντιμετώπισα και γώ προβλήματα από χτές με την εφαρμογή του meteo, ελπίζω να λυθούν σύντομα γιατί είναι η μόνη αξιόπιστη και πλήρης για Ελλάδα.

Βγάλτο και ξαναβάλε το

aiolos said:

μεχρι 10 περιοχες μπορεις να αποθηκευσεις

kollatos said:

Δυστυχως το κινητο μου δεν ειναι συμβατο με το προγραμμα της canon για εκτυπωση σε wifi canon εκτυπωτες.

Ειχε αναφερθει παλιοτερα ενα αλλο 'γενικο' προγραμμα για εκτυπωση μεσω wifi, αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του.

mariodj said:

Για το Android υπαρχει αυτό;;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Και από εδώ http://m.accuweather.com/el/gr/patrai/176765/weather-forecast/176765 από το browser του κινητού σας. Όσες εφαρμογες έχω δοκιμάσει τη μπαταρία την πάνε μαρούλι....

Καλή χρόνια με υγεία σε όλους!

Edit: μπειτε απο το κινητο σας στη σελιδα για να το δειτε.

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ποιά εφαρμογή προτείνετε για ομιλία & sms χωρίς χρέωση όπως το what's app,skype,viber κτλ? & αν υπάρχει κάποια απ'αυτές που να λειτουργεί με 3g & όχι μόνο με wifi. Αξιόπιστη χωρίς κολλήματα κλπ.

Ευχαριστώ!

Samsung S8

Με το Animated Weather Widget & Clock σε ρωτά απο που θέλεις να πάρει δεδομένα..!!!

http://s7.directupload.net/images/120103/qamdnytt.pnghttp://s1.directupload.net/images/120103/ijmrwq7s.png

Edited by mariodj

Παιδιά, παρατήρησα ότι όταν έχω το "use packed data (που είναι το ίδιο με το "data network mode")" κλειστό, τότε παρόλο που έχω το GPS ενεργό καμία από τις εφαρμογές (Google maps, latitude, sygic) δεν μπορούν να βρουν την τοποθεσία μου. Aν ενεργοποιήσω το "use packed data" τότε το GPS με βρίσκει αμέσως.

Είναι το GPS εξαρτημένο από αυτήν την επιλογή, και αν ναι, υπάρχουν τίποτα περίεργες χρεώσεις;

• Administrators
  fearnight2000 said:
Είναι το GPS εξαρτημένο από αυτήν την επιλογή, και αν ναι, υπάρχουν τίποτα περίεργες χρεώσεις;

Χρέωση γενικά θα έχεις αν το έχεις ανοιχτό, αυτό είναι δεδομένο. Ωστόσο τα αυτόνομα προγράμματα πλοήγησης που συζητάμε εδώ δεν το χρειάζονται ανοιχτό. Ποια συσκευή έχεις;

Modpic.gif

Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω το cerberus αγορασμένο σε δύο συσκευές από τον ίδιο λογαριασμό; Για να το κάνω πιο ξεκάθαρο... το έχω αγοράσει για το κινητό μου και θέλω να το περάσω και στο κινητό της αδερφής μου (Galaxy S). Πρέπει να το αγοράσει κι εκείνη ξανά; Όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές τις πέρασα κανονικά από το market αφού πρώτα πέρασα τον λογαριασμό μου (σαν δεύτερο) στο κινητό της αλλά το cerberus μου βγάζει την trial έκδοση...
[sIGPIC][/sIGPIC]

NickMrg said:
Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω το cerberus αγορασμένο σε δύο συσκευές από τον ίδιο λογαριασμό; Για να το κάνω πιο ξεκάθαρο... το έχω αγοράσει για το κινητό μου και θέλω να το περάσω και στο κινητό της αδερφής μου (Galaxy S). Πρέπει να το αγοράσει κι εκείνη ξανά; Όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές τις πέρασα κανονικά από το market αφού πρώτα πέρασα τον λογαριασμό μου (σαν δεύτερο) στο κινητό της αλλά το cerberus μου βγάζει την trial έκδοση...

Σε όσες συσκευές θέλεις περνάς μια πληρωμένη εφαρμογή, αρκεί να βάλεις στην συσκευή το G-mail οπού και την αγόρασες..!

mariodj said:
Σε όσες συσκευές θέλεις περνάς μια πληρωμένη εφαρμογή, αρκεί να βάλεις στην συσκευή το G-mail οπού και την αγόρασες..!

Το ξέρω με τις υπόλοιπες εφαρμογές τα κατάφερα αλλά με το cerberus όχι. Πρέπει να βάλω και τον δικό μου λογαριασμό όταν ανοίγει το cerberus;

[sIGPIC][/sIGPIC]

NickMrg said:
Το ξέρω με τις υπόλοιπες εφαρμογές τα κατάφερα αλλά με το cerberus όχι. Πρέπει να βάλω και τον δικό μου λογαριασμό όταν ανοίγει το cerberus;

Αφού λέει ότι.... License is associated to your Cerberus account, if you have multiple devices you can use all of them (up to 5) with the same account.(Η αδεια είναι συνδεδεμένη με τον Cerberus λογαριασμό σας, αν έχετε πολλές συσκευές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε (έως 5) με τον ίδιο λογαριασμό.)

Εγώ έχω το Android Lost http://www.androidlost.com/#getstarted που κάνει τα ίδια ακριβός..!

Edited by mariodj

κανένα δεν είναι δωρεάν...? πολυ περιεργο μου φενετε...και σε blackberry ακομα ειχα βει δωρεαν!

οχι οτι και το cygic το πλιροσα... αλλα μου αρεσει να ενισχιω τα free προγραματα... δεν καταλαβαίνω πως τόσοι άνθρωποι πληρώνουν εφαρμογές....

εγώ ρώτησα για όλα τα Navi πόσο χώρο πιάνουν όχι μονό για τα δωρεάν συγνώμη αν δεν το έθεσα σωστά...

το cygic καλα γραφικα εχει αλλά πιάνει 500ΜΒ απο navigation ομως δεν λεει και τπτ αφου για να με βγάλει αθηνων λαμιας απο νεο κοσμο με εβγαζε συνέχεια απο κεντρο με οτι επιλογες διαδρομης και να του εβαζα... σκεφτιτε ειχα φτασει κων/πολεως και σινεχειζε να μου λεει να παω απο Αχαρνών :shoot:

αλλά σε άλλες διαδρομές που έκανα είναι καλό!

bill971 said:
Ποιά εφαρμογή προτείνετε για ομιλία & sms χωρίς χρέωση όπως το what's app,skype,viber κτλ? & αν υπάρχει κάποια απ'αυτές που να λειτουργεί με 3g & όχι μόνο με wifi. Αξιόπιστη χωρίς κολλήματα κλπ.

Ευχαριστώ!

Το viber κάνει αυτο που θες εκτος και αν δεν καταλαβα καλα τι εννοεις.

Oneplus 6 8/128

athanaso77 said:
Χρέωση γενικά θα έχεις αν το έχεις ανοιχτό, αυτό είναι δεδομένο. Ωστόσο τα αυτόνομα προγράμματα πλοήγησης που συζητάμε εδώ δεν το χρειάζονται ανοιχτό. Ποια συσκευή έχεις;

Το Samsung GALAXY S II.

Οταν λές οτι χρέωση θα έχω αν το εχω ανοιχτό, εννοείς το GPS η το "Use packet data"?

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση