nnik_1969 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 χρονια πολλα!!! Ξέρετε αν υπαρχει κανενας dialer με Ελληνικα γραμματα? Ex dialer, dialer one. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 χρονια πολλα!!! Ξέρετε αν υπαρχει κανενας dialer με Ελληνικα γραμματα? Exdialer ο καλύτερος. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 εφαρμογη για συνδεση μεσω wifi με υπολογιστη αλλα για μεταφορα αρχειων απο υπολογιστη σε κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 (edited) εφαρμογη για συνδεση μεσω wifi με υπολογιστη αλλα για μεταφορα αρχειων απο υπολογιστη σε κινητο? Με τον es file explorer, μερικες σελιδες πριν συμφορουμιτης εγραψε και οδηγιες: Menu > New > Server > Δώσε την IP του PC που θες να μπαίνεις login & password απο ένα λογαριασμό χρήστη των windows ή Anonymous και φυσικά πρέπει να έχεις έναν ή περισσότερους καταλόγους στο PC shared Εγώ με anonymous μπαίνω (σε γραφείο και σπίτι) αν δεν μπορείς να μπείς τσέκαρε και το firewall σου Προσωπικα μου εχει λυσει τα χερια το προγραμμα γιατι εκτος του οτι ειναι ο καλύτερος file explorer, εχω προσβαση στα dropbox και box.net ενω μπορω να streamαρω βιντεο με το mx video player. Edited December 26, 2011 by kill_noob Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Με τον es file explorer, μερικες σελιδες πριν συμφορουμιτης εγραψε και οδηγιες: Προσωπικα μου εχει λυσει τα χερια το προγραμμα γιατι εκτος του οτι ειναι ο καλύτερος file explorer, εχω προσβαση στα dropbox και box.net ενω μπορω να streamαρω βιντεο με το mx video player. Γεια σας και χρονια πολλα!!!! Σκεφτηκα οτι ειναι ο πιο καταλληλος χωρος για να λυσω για αλλη μια φορα τις αποριες μου. Κατεβασα το συγκεκριμενο file sharing (astro smb module) και θα ηθελα να δημιουργησω ενα ειδος δικτυου με τον υπολογιστη μου για να βλεπω τα αρχεια μου μεσω wifi. Πως ακριβως γινεται αυτο? Το εχει δοκιμασει κανεις εδω μεσα? Ανοιγω την εφαρμογη,πηγαινω στο εικονιδιο network και εχει παραθετω τα εξης που πρεπει να συμπληρωσεις... add connection, παταω sftp (εχει και smb kai bluethooth) label server port 22 directory / username password Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Αμα εχεις λαπτοπ με bluetooth καντο ετσι . Αλλιως με τον ES File Explorer ειναι πανευκολο . Πατας τοπικο LAN μετα Scan και σου βγαζει τον υπολογιστη σου που ειναι συνδεδεμενος με το Router σου και εκει βλεπεις ολους τους φακελους που εχεις Public Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Αμα εχεις λαπτοπ με bluetooth καντο ετσι . Αλλιως με τον ES File Explorer ειναι πανευκολο . Πατας τοπικο LAN μετα Scan και σου βγαζει τον υπολογιστη σου που ειναι συνδεδεμενος με το Router σου και εκει βλεπεις ολους τους φακελους που εχεις Public Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!:) :) Οντως με αυτον τον τροπο βλεπω τα αρχεια του υπολογιστη μου απο το κινητο, δυο ακομη ερωτησεις τωρα, θα πρεπει να εχω και το λαπτοπ ανοιχτο για να βλεπω τα αρχεια? Και δευτερον το αναποδο γινεται? Να βλεπω δηλαδη τα αρχεια του κινητου μου απο το λαπτοπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 παιδες εχει κανεις το super status bar premium? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Ναι εννοείται οτι πρεπει να ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης. Για να κανεις το αντίστροφο μπορεις να χρησιμοποιήσεις το wifi file explorer ή το airdroid. Αυτα τα 2 εχω δοκιμασει εγω και λειτουργούν μια χαρα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 παιδες εχει κανεις το super status bar premium? Μόλις χρησιμοποίησα το απλό φίλε και είχα πολλά force closes. Καλό σαν ιδέα πάντως. Swyped from my Galaxy S2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Χρονια Πολλα σε ολους λογο ημερων χρειαζετε να στειλω μαζικα sms κανενα καλο προγραμμα,,, εχω το Gosms αλλα δεν μου παρουσιαζει την λιστα των επαφων μου για να διαλεξω σε ποιους να στειλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Περιεργο αυτο που λες. Δηλαδη οταν πατας compose και στη συνεχεια πανω δεξια για να διαλεξεις επαφες τι ακριβως σου βγάζει? Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Κάποιος οδηγός για ΡΟΟΤ στην ics ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Για ποια συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Περιεργο αυτο που λες. Δηλαδη οταν πατας compose και στη συνεχεια πανω δεξια για να διαλεξεις επαφες τι ακριβως σου βγάζει? Με παει στην επομενη καρτελα για να γραψω το μηνυμα παταω στις επαφες αλλα εκει δεν μου εμφανιζει ποτε τις επαφες,σαν να κολαει καπως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtus Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Για ποια συσκευή? NEXUS S ME ICS ...ενω πρίν ήμουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Για δές εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουν οι γραμματοσειρές στο τηλέφωνο; και να τα δείχνει όλα μεγαλύτερα; και στον κατάλογο και στα μενού και στα μηνύματα και παντού; Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 καλημέρα και χρόνια πολλά, Τα αρχεία του κινητού πως μπορούμε να τα κάνουμε διαχείριση μέσω wifi και Es explorer; Ευχαριστώ!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 καλημέρα και χρόνια πολλά, Τα αρχεία του κινητού πως μπορούμε να τα κάνουμε διαχείριση μέσω wifi και Es explorer; Ευχαριστώ!!!! Δες το Samba Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 καλημέρα το busybox τι ακριβώς είναι ? ποια η χρήση του? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 καλημέρα το busybox τι ακριβώς είναι ? ποια η χρήση του? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3913794#post3913794 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 https://market.android.com/details?id=com.vscreens.android&feature=search_result&rdid=com.vscreens.android&rdot=1&pli=1 vscreens lets you easily view and show your pictures on a larger screen Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ποιες εφαρμογες που χρειαζονται root χρεισιμοποιειτε?? Οταν περναω καποια mp3 στο κινητο μου,στη μουσικη εμφανιζονται κινεζικα(ακαταλαβιστικα)..Πως μπορω να το διορθωσω αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Ποιες εφαρμογες που χρειαζονται root χρεισιμοποιειτε?? Οι εφαρμογές ποικίλουν ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθενός. Δεν βρίσκω λόγο να αραδιάζουμε εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts