kooky Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 παιδια ξερετε να μου πειτε καμια καλη και αξιοπιστη εφαρμογη για να κανω tethering απο το κινητο μου ; διοτι η vodafone το βαλε παλι το χερακι της... Εγω χρησιμοποιώ το easytether. Το lite έχω γιατι δεν το χρειάστηκα πολλές φορές αλλα δούλεψε πολύ καλα. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Εγω χρησιμοποιώ το easytether. Το lite έχω γιατι δεν το χρειάστηκα πολλές φορές αλλα δούλεψε πολύ καλα. ευχαριστω . αυτο μπορω να το χρησιμοποιησω και με wifi ? η μονο με το καλωδιο ; ειδα στις πληροφοριεσ του οτι μπλοκαρει msn , https:// links κτλ. υπαρχει κατι που να ειναι full ? και δωρεαν αν γινεται ; Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 ευχαριστω . αυτο μπορω να το χρησιμοποιησω και με wifi ? η μονο με το καλωδιο ; ειδα στις πληροφοριεσ του οτι μπλοκαρει msn , https:// links κτλ. υπαρχει κατι που να ειναι full ? και δωρεαν αν γινεται ; φιλε εγω με s2 και vodafone καρτοπρογραμμα μια χαρα δινω data στο iphone... μηπως κανεις κατι λαθος η δεν καταλαβα σωστα τι θελεις να κανεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 φιλε εγω με s2 και vodafone καρτοπρογραμμα μια χαρα δινω data στο iphone... μηπως κανεις κατι λαθος? εχεις την ιδια εκδοση που γραφω στην υπογραφη μου και κανεις κανονικα tethering?? διοτι εχω εκδοση vgr και μαμιεται... ε τωρα δεν εχω ορεξη να αλλαζω ρομ στο κινητο μονο και μονο για το tethering Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 εχεις την ιδια εκδοση που γραφω στην υπογραφη μου και κανεις κανονικα tethering?? διοτι εχω εκδοση vgr και μαμιεται... ε τωρα δεν εχω ορεξη να αλλαζω ρομ στο κινητο μονο και μονο για το tethering ωχ φουστια....εχεις περασμενη branded εκδοση γιαυτο μαλλον....παντως το φλασαρισμα πλεον ειναι παιχνιδακι οποτε αν σου ειναι απαραιτητο το tethering σπαταλας ενα μισαωρακι και αλλαζεις ρομ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosp1984 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 ωχ φουστια....εχεις περασμενη branded εκδοση γιαυτο μαλλον....παντως το φλασαρισμα πλεον ειναι παιχνιδακι οποτε αν σου ειναι απαραιτητο το tethering σπαταλας ενα μισαωρακι και αλλαζεις ρομ... χθες περασα την vgr . τωρα δεν νομιζω οτι εχω ορεξη να την αλλαξω για αυτο το λογο ... οποτε ψαχνω για εφαρμογη Παράθεση Huawei p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantouan Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Προσπαθω να ανοιξω την εφαρμογη youtube στο κινητο της αδερφης μου (HTC Desire) και μου βγαζει το εξης μηνυμα: "Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Youtube (διαδικασια com.google.android.youtube). Προσπαθηστε ξανα" με 2 επιλογες απο κατω "αναγκαστικο κλεισιμο" και "αναφορα" Ξερει κανεις καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Θυμόσαστε κάτι συσκευές με τις οποίες μπορείς να ακούσεις τι λένε οι άλλοι από κάποια απόσταση; Ξέρετε αν υπάρχει καμιά εφαρμογή που να μπορεί να το κάνει αυτό; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Καλημέρα σε όλους ειχα το diamond και αγόρασα το desire s μπορώ να βαλω το IGO 8 που εχω και ποιους φακελους να αλάξω ωστε να δουλέψει στο νεο προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 κανε unistall & ξανα install Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Δεν ηξερα οτι υπαρχουν προγραμματα στο στυλ easytether. Ξερει κανεις αν δουλευουν ανεξαρτητως των εντολων bluetooth που υποστηριζει το κινητο? Με τον ιδιο υπολογιστη, αλλα με το νεο κινητο android, δεν μπορω να συνδεθω απο υπολογιστη στο κινητο, μεσω bluetooth, και να δωσω νετ στον υπολογιστη. Μου εβγαζε καποιο μηνυμα λαθους, και οταν το εψαξα γιατι δεν κανει τη συνδεση, ειχα βρει οτι το σετ εντολων bluetooth του κινητου δεν υποστηριζει συγκεκριμενες εντολες που επιτρεπουν τη συνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Θυμόσαστε κάτι συσκευές με τις οποίες μπορείς να ακούσεις τι λένε οι άλλοι από κάποια απόσταση; Ξέρετε αν υπάρχει καμιά εφαρμογή που να μπορεί να το κάνει αυτό; Sent from my HTC Desire using Tapatalk σοβαρα το ρωτας αυτο; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 σοβαρα το ρωτας αυτο; :p Το ξέρω ότι είναι λίγο χαζό, αλλά επειδή έχω δει εφαρμογές που ποτέ δεν περίμενα να υπάρχουν (βλέπε εφαρμογή που διώχνει κουνούπια), λέω μήπως υπάρχει κάτι Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Το ξέρω ότι είναι λίγο χαζό, αλλά επειδή έχω δει εφαρμογές που ποτέ δεν περίμενα να υπάρχουν (βλέπε εφαρμογή που διώχνει κουνούπια), λέω μήπως υπάρχει κάτι Sent from my HTC Desire using Tapatalk Άλλο να ζητάς εφαρμογή να βγάζει υπερήχους (υπάρχει και σε sd) και άλλο να θέλεις το βαλιτσάκι της Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών)..!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Άλλο να ζητάς εφαρμογή να βγάζει υπερήχους (υπάρχει και σε sd) και άλλο να θέλεις το βαλιτσάκι της Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών)..!!:lol: Εντάξει δεν είναι κάτι απίθανο να γίνει. Υπάρχουν τέτοιες συσκευές σαν ακουστικά και είναι και πολύ φθηνά. Εννοείς από νομικής άποψης ότι δεν πρέπει να το ψάχνω; Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantouan Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 το εκανα αλλα δεν εγινε τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Ανταγωνιστής του Siri ... εδώ!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 καλησπερα. Ειχα ρωτησει και παλιοτερα για call blocker και τελικα κατεληξα για λιγο στο easy hangup. Αλλα δυστηχως μετα την τελευταια αναβαθμιση ουτε αυτος δουλευει σωστα :( Δοκιμασα και διαφορες free ή trial εκδοσεις αλλα δεν με καλυψε καμια. Ξαναρωταω λοιπον, μηπως καποιος εχει βρει κατι ... υπαρχει καποιος καλος/δοκιμασμενος free ή paid που να μπλοκαρει συγκεκριμενους αριθμους και αγνωστους (απορρητους εννοω) αριθμους? Μονο αυτο...υπηρεσιες για sms δεν με νοιαζουν. SE Xperia Mini Pro, Android 2.3.4 Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Ανταγωνιστής του Siri ... εδώ!!! ;) Ναι....ΑΛΛΑ...!!!! http://s7.directupload.net/images/111130/g8q3gkku.png http://s7.directupload.net/images/111130/hqq7n5eq.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpmech Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Ερώτηση: Υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία μπορώ να μεταφέρω όλα τα αποθηκευμένα WiFi δίκτυα (SSID και WPA key) από ένα android κινητό σε ένα άλλο; wifiKeyRecovery ειναι ενα app που κανει αυτη τη δουλεια.κανε export το αρχειο απο το ενα κινητο και κανε το αρχειο import στο αλλο,απλα εχοντας και στα 2 εγκατεστημενα το app.υποψην απλα στα δειχνει δε συνδεεται,αλλα ειναι καλη φαση για να βρισκεις κανα κωδικο που χεις ξεχασει etc. ;) https://market.android.com/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Μπες settings>applications>All>Youtube > clear cache + clear data Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Καλημέρα σε όλους ειχα το diamond και αγόρασα το desire s μπορώ να βαλω το IGO 8 που εχω και ποιους φακελους να αλάξω ωστε να δουλέψει στο νεο προγραμμα Είναι διαφορετικό το iGO που τρέχει στο Android, ωστόσο οι χάρτες είναι οι ίδιοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορούμε να κάνουμε 3g βιντεοκλήση και να αφαιρεί π.χ. απο μένα τα δωρεάν λεπτά για κλήσεις και βιντεοκλήσεις που έχω απ' την εταιρεία που ανήκει ο αριθμός μου? Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 καλησπερα. Ειχα ρωτησει και παλιοτερα για call blocker και τελικα κατεληξα για λιγο στο easy hangup. Αλλα δυστηχως μετα την τελευταια αναβαθμιση ουτε αυτος δουλευει σωστα :( Δοκιμασα και διαφορες free ή trial εκδοσεις αλλα δεν με καλυψε καμια. Ξαναρωταω λοιπον, μηπως καποιος εχει βρει κατι ... υπαρχει καποιος καλος/δοκιμασμενος free ή paid που να μπλοκαρει συγκεκριμενους αριθμους και αγνωστους (απορρητους εννοω) αριθμους? Μονο αυτο...υπηρεσιες για sms δεν με νοιαζουν. SE Xperia Mini Pro, Android 2.3.4 Εγώ στο live έχω το call control και μια χαρά μου δουλεύει στην απόκρυψη και σε ένα συγκεκριμένο νούμερο επαφής που έχω βάλει. :) Γιά SMS ούτε που γνωρίζω. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 καλησπερα. Ειχα ρωτησει και παλιοτερα για call blocker και τελικα κατεληξα για λιγο στο easy hangup. Αλλα δυστηχως μετα την τελευταια αναβαθμιση ουτε αυτος δουλευει σωστα :( Δοκιμασα και διαφορες free ή trial εκδοσεις αλλα δεν με καλυψε καμια. Ξαναρωταω λοιπον, μηπως καποιος εχει βρει κατι ... υπαρχει καποιος καλος/δοκιμασμενος free ή paid που να μπλοκαρει συγκεκριμενους αριθμους και αγνωστους (απορρητους εννοω) αριθμους? Μονο αυτο...υπηρεσιες για sms δεν με νοιαζουν. SE Xperia Mini Pro, Android 2.3.4 CallFilter απο το μαρκετ δωρεαν.δε μπλοκαρει μηνυματα αλλα απο αγνωστα και απορητα νουμερα ησυχασα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts