cb600f Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 κανενας δεν γνωριζει εαν στο 3g watchdog μπορω να βαλω τιμη mb για τα Μb ΜΕΤΑ τα δωρεαν data??αν δεν εχει τετοια επιλογη πιοα εφαρμογη εχει? Για το κόστος μιας κλήσης πέρα από τα δωρεάν λεπτά, όπως και την αξία των SMS έχει το call meter ng. Για data δεν ξέρω γιατί έχω το 3g watchdog pro. Η εφαρμογή είναι δωρεάν οπότε μπορείς να δοκιμάσεις. Edit: Ναι έχει και κόστος data Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 (edited) Για το κόστος μιας κλήσης πέρα από τα δωρεάν λεπτά, όπως και την αξία των SMS έχει το call meter ng. Για data δεν ξέρω γιατί έχω το 3g watchdog pro. Η εφαρμογή είναι δωρεάν οπότε μπορείς να δοκιμάσεις. Edit: Ναι έχει και κόστος data Sent from my HTC HD2 using Tapatalkμα το pro αγορασα σημερα κι εγω!!δεν με νοιαζει για κλησεις και sms!θελω μονο για data ΠΕΡΑΝ των δωρεαν data να μπορω να βαλω τιμη mb και να υπολογιζει η εφαρμογη ποσο θα κοστισουν τα παραπανω mb! θα μου πεις ξεροντας τα παραπανω mb τα πολλαπλασιαζεις επι την τιμη του ενος που εχει η wind και βγαζεις το νουμερο αλλα ελεγα μηπως περαν απο το spb wireless monitor το κανει και το 3g watchdog pro! EDIT που βαζω τιμη ΜΟΝΑΔΑΣ στο watchdog? Edited November 8, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 μα το pro αγορασα σημερα κι εγω!!δεν με νοιαζει για κλησεις και sms!θελω μονο για data ΠΕΡΑΝ των δωρεαν data να μπορω να βαλω τιμη mb και να υπολογιζει η εφαρμογη ποσο θα κοστισουν τα παραπανω mb! θα μου πεις ξεροντας τα παραπανω mb τα πολλαπλασιαζεις επι την τιμη του ενος που εχει η wind και βγαζεις το νουμερο αλλα ελεγα μηπως περαν απο το spb wireless monitor το κανει και το 3g watchdog pro! EDIT που βαζω τιμη ΜΟΝΑΔΑΣ στο watchdog? Να βάλω τιμές σε αξία ευρώ δεν βρήκα στο 3g watchdog pro. Μακάρι να γίνεται αλλά δεν βρήκα κάτι. Τιμές έχει το call meter ng που είναι δωρεάν στο μάρκετ. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Ανακάλυψα ότι στη ROM που χρησιμοποιώ τώρα το Google maps navigation είναι ενεργοποιημένο και λειτουργεί στην ελλάδα, ενώ κανονικά η επίσημη τελευταία έκδοση του market 5.11 βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμη η πλοήγηση στην τοποθεσία αυτή. Ξέρετε αν γίνεται να κάνουμε ενεργοποίηση της πλοήγησης όπως είναι και στην 5.10 που είχε η ROM μέσα; Edit: μετά από λίγο ψάξιμο στους XDA ιδού το καλύτερο navigation για Ελλάδα εντελώς δωρεάν (πάντα για root users): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007132 Edited November 9, 2011 by Makinen Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Καλημερα παιδια.σκεφτομαι να παρω το samsung mini,me android 2,2.ξερετε αν παιζει καποιο προγραμμα gps μεσω δορυφορου και οχι μεσω ιντερνετ?ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roots Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 να ρωτησω κατι που δε το εχω βρει?? λοιπον θελω να στειλω ενα μηνυμα και θελω να το παραλαβει ο αλλος ας πουμε σε 3 ωρες..γινεται αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 να ρωτησω κατι που δε το εχω βρει?? λοιπον θελω να στειλω ενα μηνυμα και θελω να το παραλαβει ο αλλος ας πουμε σε 3 ωρες..γινεται αυτο?? go sms 10 chr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 να ρωτησω κατι που δε το εχω βρει?? λοιπον θελω να στειλω ενα μηνυμα και θελω να το παραλαβει ο αλλος ας πουμε σε 3 ωρες..γινεται αυτο?? Και handcent sms, επίσης. Πριν 2-3 σελίδες είχε αναφερθεί και πρόγραμμα που είναι μόνο γι'αυτό. HTC Desire/Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παίδες υπάρχει καμιά εφαρμογή για blog-reading? Κάτι σαν το tapatalk για παράδειγμα αλλά για blogs? Δοκίμασες το Google Reader; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 τελικα δε ξερει κανεις πως ενεργοποιουμε τον ηχο στο τηλ οταν ειναι συνδεδεμενο με το bluetooth?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 υπαρχει καποια εφαρμογη για να ρυθμιζουμε την cpu? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 υπαρχει καποια εφαρμογη για να ρυθμιζουμε την cpu? Tί εννοείς με το να "ρυθμίζουμε"; Αν εννοείς over/under-clocking, πρέπει να έχεις κατάλληλο kernel και υπάρχουν αρκετά apps, όπως πχ το setcpu! Q) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Όσες εφαρμογές συζητώνται εδώ πέρα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο χρήση μέσω gps κι όχι μέσω internet! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 tubemate, αν δεν το βρεις στο market ψαξ'το στο google. Να σαι καλά φίλε μου μ' έσωσες γιατί έψαχνα για κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ενδεικτικά να πω ότι επειδή και εγώ έχω δουλέψει το Gps status και μάλιστα με αλλαγμένο gps.conf. Να πω ότι κλειδώνω σφαίρα 11 δορυφόρους πλέον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και τα προγράμματα πλοήγησης κλειδώνουν τόσους και τόσο γρήγορα.Σε μένα το Sygic και το Dont Panic αργούν 3-4 λεπτά για να πιάσουν σήμα. Στο galaxy s2 με το ίδιο πρόγραμμα τόσο το igo όσο και το don't panic μου κλειδώνουν πολύ γρήγορα (το πολύ σε μισό λεπτό). Μόνο όταν έχω πολλά εμπόδια προς τον ουρανό, όπως ψηλά κτίρια ή στην πυλωτή του σπιτιού τότε αργεί μα κλειδώσει πράγμα όμως φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Οταν αφαιρουμε μια εφαρμογη,αυτη απεγκαθιστανται εντελως? η πρεπει να "τρεξουμε" καποιο προγραμμα που απομακρυνει τα "σκουπιδια" που εναπομενουν?,οπως το regcleaner που χρησιμοποιουμε στα windows.? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Οταν αφαιρουμε μια εφαρμογη,αυτη απεγκαθιστανται εντελως? η πρεπει να "τρεξουμε" καποιο προγραμμα που απομακρυνει τα "σκουπιδια" που εναπομενουν?,οπως το regcleaner που χρησιμοποιουμε στα windows.? Ευχαριστω. δε μενει τιποτα, το android δεν εχει registry ;) το πολυ πολυ να μεινει καποιος φακελος στην καρτα μνημης που εχει δημιουργσει η εφαρμογη, οποτε τον διαγραφεις χειροκινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 καποιο προγραμματακι για αυτοκινητα εχετε να προτεινεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 δε μενει τιποτα, το android δεν εχει registry ;) το πολυ πολυ να μεινει καποιος φακελος στην καρτα μνημης που εχει δημιουργσει η εφαρμογη, οποτε τον διαγραφεις χειροκινητα Σε ευχαριστω για την απαντηση,βεβαια δεν εννουσα αν το android εχεις registry,αλλα γενικα αν παραμενουν "σκουπιδια". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 δε μενει τιποτα, το android δεν εχει registry ;) το πολυ πολυ να μεινει καποιος φακελος στην καρτα μνημης που εχει δημιουργσει η εφαρμογη, οποτε τον διαγραφεις χειροκινητα Κάτι πρέπει να αφήνει γιατί με τον καιρό και το βάλε-βγαλε εφαρμογές, μειώνεται η εσωτερική μνήμη. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Σε ευχαριστω για την απαντηση,βεβαια δεν εννουσα αν το android εχεις registry,αλλα γενικα αν παραμενουν "σκουπιδια". αυτο που παραμενει (σβησεις δεν σβησεις τις εφαρμογες) ειναι η cache memory.μπορεις να τα καθαρισεις με διαφορα προγραμματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 καποιο προγραμματακι για αυτοκινητα εχετε να προτεινεται ; Τι ψαχνεις ακριβως; Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Και handcent sms, επίσης. Πριν 2-3 σελίδες είχε αναφερθεί και πρόγραμμα που είναι μόνο γι'αυτό. HTC Desire/Tapatalk Μπορει να μου πει καποιος απο που στο handcent ρυθμιζουμε να σταλει καθυστερημενα συγκεκριμενη ωρα ενα sms? Περιμενα οτι θα υπαρχει καποια επιλογη κατα τη συνθεση μηνυματος αλλα δεν βρηκα κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 To chainFire 3D τι ακριβώς κάνει; Αν ειναι δυνατόν μια εξήγηση στα Ελληνικά. Προσφέρει κάτι για HD2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wankel Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) Όσες εφαρμογές συζητώνται εδώ πέρα, αφορούν αποκλειστικά και μόνο χρήση μέσω gps κι όχι μέσω internet! μαλλον η ερωτηση που ηθελα να κανω ειναι αν το samsung mini εχει δυνατοτητα για gps με δορυφορο.αν δηλαδη εχει κεραια gps.ευχαριστω. Edited November 9, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts