DV1121 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Ξερει κανεις καποιο προγραμμα ποθ να κανει δυνατοτερο τον ηχο μηνυματων στο Samsung Ace? Ειναι απιστευτα χαμηλος δεν ακουγεται σχεδον τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Βρε παλικάρια..!! πώς περνούμε αναβαθμίσει έκδοσης από το Google Map....! έχω το 5.0. & θέλω να κατεβάσω την 5.7...!;) Κατέβασε το από εδώ Google maps v5.10.0 Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Ή από εδώ την έκδοση του Ownhere με Navigation για όλες τις χώρες. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Ή από εδώ την έκδοση του Ownhere με Navigation για όλες τις χώρες. Εχει κανονικα πλοηγηση για Ελλαδα με svox??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Εχει κανονικα πλοηγηση για Ελλαδα με svox??? Ναι. Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Εχει κανονικα πλοηγηση για Ελλαδα με svox??? Χρειάζεται σύνδεση με data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 χρειαζεται data; Tapatalked from Φώτης ο...Άνετος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Χρειάζεται σύνδεση με data; χρειαζεται data; Tapatalked from Φώτης ο...Άνετος Αν κατεβάσετε την έκδοση που λέει ο jastonas στην προηγούμενη σελίδα τότε μπορείτε να κατεβάσετε τους χάρτες από κάποιο wifi και να τους κρατήσει στην κάρτα. Οπότε και δεν θα χρειάζεται data. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Αν κατεβάσετε την έκδοση που λέει ο jastonas στην προηγούμενη σελίδα τότε μπορείτε να κατεβάσετε τους χάρτες από κάποιο wifi και να τους κρατήσει στην κάρτα. Οπότε και δεν θα χρειάζεται data. Αυτο με το wipe data δεν καταλαβαινω... Tapatalked from Φώτης ο...Άνετος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Αν κατεβάσετε την έκδοση που λέει ο jastonas στην προηγούμενη σελίδα τότε μπορείτε να κατεβάσετε τους χάρτες από κάποιο wifi και να τους κρατήσει στην κάρτα. Οπότε και δεν θα χρειάζεται data. Απο πια επιλογή γίνεται αυτό. Σε hd2 γίνεται, γιατί μου έβγαλε μύνημα "δεν υποστηρίζεται απο την συσκευής σας" Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Αυτο με το wipe data δεν καταλαβαινω... Tapatalked from Φώτης ο...Άνετος menu->Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Διαχείριση εφαρμογών->Όλα-> Maps->Εκκαθάριση δεδομένων. Απο πια επιλογή γίνεται αυτό. Σε hd2 γίνεται, γιατί μου έβγαλε μύνημα "δεν υποστηρίζεται απο την συσκευής σας" Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 99% γίνεται απλά διάβασε τον τρόπο που πρέπει να κάνεις την εγκατάσταση και χρησιμοποίησε αυτή την έκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouky007 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Ποιο GPS προγραμμα free και με Ελληνικους χαρτες προτινετε??? Υπαρχει κανενα που να μην θελει internet ή να μην χρεωνει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Το δοκίμασα στο hd2 και λειτουργεί με φωνητική καθοδήγηση ariadni svox.Ομως εκτός και αν έκανα κάτι λάθος εγώ,δε μπορούμε να το πούμε offline κατά την πλοήγηση με την όλη την έννοια της λέξεως.π.χ. ενώ ο χάρτης φαίνεται να είναι ήδη κατεβασμένος στη συσκευή,αν πας να υπολογίσεις διαδρομή,ψάχνει ιντερνετ.Επίσης σε παρέκκλιση από την διαδρομή που έχει ήδη υπολογίσει,το βελάκι ακολουθεί τη θέση μας αλλά χωρίς ιντερνετ δεν υπολογίζει νέα διαδρομή.Ετσι είναι ή κάτι έκανα λάθος; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Εχω καποιο αρχειο word μεσα στη μνημη του κινητου. Μπορω με καποιον τροπο να το ''ριξω'' σε μια απο τις αρχικες οθονες του go launcher που χρησιμοποιω? Με τον adao file manager που επιχειρησα δεν μπορεσα να βρω κατι τετοιο. Ισως με καποιον αλλον file manager? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Σε ποια συσκευή; Στο acer liquid mt με 2.3.4 δουλεύει κανονικά με την διαφορά ότι πρέπει μετά από reboot να ξαναμεταφέρεις τα lib αρχεία στο sd-ext partition Galaxy ACE με 2.3.4 Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Μήπως ο kernel της 2.3.4 δε μπορεί να διαβάσει το file system του ext partition; Δοκίμασες με άλλο είδος file system; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Ναι το έχω ψάξει το θέμα προς το παρόν δεν δουλεύει :) Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Σημερα παρατηρησα οτι στο sygic 3.0 εκει που το ειχα να με παει απο Φλωρινα Θεσσαλονικη, ενα βελακι να υπαρχει στον οριζοντα... και δεν ηταν κατι για την διαδρομη... ηταν να δειχνει τον βορρα μηπως...? ή εκει που ειναι ο τελικος προορισμος...? Η κατεύθυνση του τελικού προορισμού πρέπει να ήταν. Κι εγώ καινούργιος είμαι... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει για κατέβασμα την εφαρμογή του google+ γιατί στο Market δεν μου την εμφανίζει... είμαι unrooted και το marketenabler δεν το έχω! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 (edited) Μπορεί κάποιος να ανεβάσει για κατέβασμα την εφαρμογή του google+ γιατί στο Market δεν μου την εμφανίζει... είμαι unrooted και το marketenabler δεν το έχω! Αυτό... maps5.10.0-ownhere-signed https://rapidshare.com/files/3217768966/maps5.10.0-ownhere-signed.apk η Αυτό.... com.google.android.apps https://rapidshare.com/files/2560090657/com.google.android.apps.plus-2.apk Edited September 20, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Οριστε η τελευταια εκδοση φιλε μου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1270217 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Θα ζητησω πολλα αν μπορεσω να βρω ενα προγραμμα που να κανει τα sms να μπορω να τα εκτυωσω...?? η τουλαχιστον σε κανα excel αρχειο να τα εχω....? στο Νοκια θυμαμαι ειχα καταφερει κατι τετοιο... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s0me0ne Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Ρε σεις παίζω ένα online game και όταν με παίρνουν τηλ με πεταει από το σερβερ και πρέπει να ξαναμπώ. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να ριχνει τις κλήσεις στο background όταν παίζω η κάτι να με βοηθήσει. Γιατί δεν λέει να βάζω φραγη κλήσεων όσο παίζω επειδή θα το ξεχνάω μετά. Ευχαριστώ !!!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Devices: Galaxy S, LG G Pad 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Ή από εδώ την έκδοση του Ownhere με Navigation για όλες τις χώρες. το steet view μας χρειάζεται??:O Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Και το κινητό πώς το συνδέεις με aux; Και κάτι άλλο: αν έχεις μουσική και σου αναφέρει κάποια οδηγία το igo, χαμηλώνει η μουσική ή σταματάει; Προφανώς ότι από αυτά συμβαίνει, λογικά θα συμβαίνει και σε εισερχόμενη κλήση, σωστά; Το aux το συνδέω στην έξοδο των ακουστικών του κινητού και στην είσοδο του cd player. Κατά την πλοήγηση η μουσική δεν σταματάει ούτε χαμηλώνει παίζει σύγχρονος με την φωνή και όταν με καλούν σταματάει η μουσική παίζει το ringtone και όταν απαντάω στην κλήση κλείνει τελείως η μουσική. Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinosgr Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 (edited) Θα ζητησω πολλα αν μπορεσω να βρω ενα προγραμμα που να κανει τα sms να μπορω να τα εκτυωσω...?? η τουλαχιστον σε κανα excel αρχειο να τα εχω....? στο Νοκια θυμαμαι ειχα καταφερει κατι τετοιο... Sms to text Κάνει export σε txt και ξανά import Sent from my HD2 using Tapatalk Αν γνωρίζει κάποιος, πρόγραμμα dj που να μπορεί να παίζει τραγούδια εναλλάξ, μέσα από συγκεκριμένους φακέλους που του δίνουμε Sent from my HD2 using Tapatalk Edited September 21, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts