viotos Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ, ήταν κάτι που δεν το ήξερα. Κατά 90% θα αγοράσω το galaxy s, το οποίο προφανώς δε θα έχει πρόβλημα σε κάτι τέτοιο. Επίσης, δεν έχω σκοπό να βάλω ότι βρω μπροστά μου από προγράμματα gps. Αυτά που σκέφτομαι είναι igo, navigon, aura και don't panic. και με 512 μνημη ram εισαι μια χαρα εγω στο joy 845 με ram 256 εχω 5 gps βεβαια εχει σχεδον γεμισει η μνημη γιατι εχω και αλλες εφαρμογες μεσα ... Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Υπάρχει κάποιο τσάμπα Calendar Widget να προτείνεται? Όπως το Calendar GOWidget αλλά επειδή τώρα χρησιμοποιώ το ADW launcher αυτό κάνει μόνο για το Go Launcher. Ευχαριστώ. Αυτό σε κάνειhttps://market.android.com/details?id=jp.ne.gate.calpad Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Υπαρχει προγραμμα που οταν σε καλουν να "λεει" το ονομα π σε καλει κ να υποστηριζει ελληνικα??? Δοκίμασε το announcify Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Τόσο καιρός παίζαμε με το .nomedia χειροκίνητα. Τώρα το έχουμε σε εφαρμογή!! ;) Επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι το κατάλαβα, πρέπει να έχω external card για να τα ρίχνει εκεί? Γιατί έκανα exclude τις φωτογραφίες και δε μπορύσα να τις βρω μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 παιδια ποια η διαφορα των παρακατω 2 tasks managers 1) Advanced Task Manager (πρασινο android robot με κοκκινο Χ) https://market.android.com/details?id=mobi.infolife.taskmanager&feature=search_result 2) Advanced Task Killer (πρασινο android robot με μπλε Χ) https://market.android.com/details?id=com.rechild.advancedtaskkiller&feature=search_result Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 παιδια ποια η διαφορα των παρακατω 2 tasks managers Παρόμοιες εφαρμογές από διαφορετικούς developers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Aυτο γιατι δεν μου δουλευει στο κινητο?Μηπως θελει καποιον flash player? Θελει flash 10.3 για να τρεξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Θελει flash 10.3 για να τρεξουν Κανω search στο Market αλλα δεν το βρισκει.Αμα το κατεβασω απο τον υπολογιστη και το μεταφερω στο κινητο θα τρεξει σε 2.1 η θελει υψηλοτερη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Μονο σε 2.2 και πανω παιζει flash και παλι αναλογα το hardware του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Κανω search στο Market αλλα δεν το βρισκει.Αμα το κατεβασω απο τον υπολογιστη και το μεταφερω στο κινητο θα τρεξει σε 2.1 η θελει υψηλοτερη εκδοση? Αν έχεις τη συσκευή του avatar σου δεν έχεις δυνατότητα να εγκαταστήσεις flash 10.X. Πρόκειται για hardware limitation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 έχω περασμένο το ndrive την έκδοση 10.1.15 αν περάσω την καινούργια έκδοση την 11 θα δουλεύει με τους χάρτες και τα αρχεία που έχω τώρα η δεν είναι συμβατά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Με το Titanium backup (rooted) μπορούμε να "ξυλώσουμε" τις εφαρμογές της HTC απο την στιγμή που δεν χρησιμοποιούμε το Sense; Δεν το έχω χρησιμοποιήσει γι αυτό ρωτάω (και δεν έχω rootάρει την συσκευή ...για την ώρα) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Με το Titanium backup (rooted) μπορούμε να "ξυλώσουμε" τις εφαρμογές της HTC απο την στιγμή που δεν χρησιμοποιούμε το Sense; Δεν το έχω χρησιμοποιήσει γι αυτό ρωτάω (και δεν έχω rootάρει την συσκευή ...για την ώρα) Ναι... υπάρχει αυτή η δυνατότητα μέσω του titanium backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 έχω περασμένο το ndrive την έκδοση 10.1.15 αν περάσω την καινούργια έκδοση την 11 θα δουλεύει με τους χάρτες και τα αρχεία που έχω τώρα η δεν είναι συμβατά; Όχι, θα κατεβάσει τα δικά του αρχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Απλά να συμπληρώσω ότι θέλει root το titanium backup ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Και προσοχή στο τι ξηλώνεις,για να μη βρεθείς με bootloop.Σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να έχεις πάντα ένα nandroid backup και να είσαι έτοιμος για την πιθανότητα επαναγκατάστασης της ρομ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Θέλω εφαρμογή που να αλλάζει τα κάτω εικονίδια της αρχικής οθόνης. Δηλαδή το εικονίδιο που μπαίνει στο μενού, το εικονίδιο της κλήσης και το εικονίδιο του default browser και να επιλέξω τι θα βάλω... Από την αρχική οθόνη πατάς Εφαρμογές μετά αριστερό πλήκτρο ==> Επεξεργασία μετά πατάς παρατεταμένα το εικονίδιο που θέλεις να βγάλεις και το βγάζεις. Με την ίδια κίνηση βάζεις ότι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα που να μου επιτρεπει να αλλαξω την γραμματοσειρα του κινητου μου? (στα μενου κλπ) Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Με Samsung Galaxy S + Froyo 2.2 εγκατέσησα το Ndrive και to Sygic για να τα δοκιμάσω. Τα αποτελέσματα άκρως απογοητευτικά!!! Κανένα απο τα δύο δεν μπορούσε να κλειδώσει εύκολα και γρήγορα δορυφορικό σήμα αν και σε ανοιχτό χώρο. Όταν κλείδωνε -μετά απο αρκετή ώρα- κόλλαγε φρικτά η συνολική λειτουργία του τηλεφώνου. Μέχρι που με το Sygic κόλησε το τηλέφωνο και δεν έπαιρνε καμία ενέργεια. Αναγκάστηκα να κάνω pull battery για να κλείσει και φυσικά μόλις επανήλθε το πρώτο που έκανα ήταν να "ξηλώσω" και τα δύο προγράμματα. Προτιμώ να πάρω ένα data plan απο τη Wind για να κάνω δουλειά μου με τα google maps που είναι ελαφριά εφαρμογή συγκριτικώς με αυτά τα δυο προγράμματα πλοήγησης που δοκίμασα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Για ρίξε αυτό https://market.android.com/details?id=com.adobe.flashplayer&feature=search_result και ξανά προσπάθησε..!!;) Κανω search στο Market αλλα δεν το βρισκει.Αμα το κατεβασω απο τον υπολογιστη και το μεταφερω στο κινητο θα τρεξει σε 2.1 η θελει υψηλοτερη εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Με Samsung Galaxy S + Froyo 2.2 εγκατέσησα το Ndrive και to Sygic για να τα δοκιμάσω. Τα αποτελέσματα άκρως απογοητευτικά!!! Κανένα απο τα δύο δεν μπορούσε να κλειδώσει εύκολα και γρήγορα δορυφορικό σήμα αν και σε ανοιχτό χώρο. Όταν κλείδωνε -μετά απο αρκετή ώρα- κόλλαγε φρικτά η συνολική λειτουργία του τηλεφώνου. Μέχρι που με το Sygic κόλησε το τηλέφωνο και δεν έπαιρνε καμία ενέργεια. Αναγκάστηκα να κάνω pull battery για να κλείσει και φυσικά μόλις επανήλθε το πρώτο που έκανα ήταν να "ξηλώσω" και τα δύο προγράμματα. Προτιμώ να πάρω ένα data plan απο τη Wind για να κάνω δουλειά μου με τα google maps που είναι ελαφριά εφαρμογή συγκριτικώς με αυτά τα δυο προγράμματα πλοήγησης που δοκίμασα. Εμένα το gps στο SGSII είναι μια χαρά. Σε ανοιχτό χώρο σε λίγα δευτερόλεπτα συνήθως κλειδώνει. Χρησιμοποιώ και το GPS Toolbox Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 παιδια καποια εφαρμογη να βαζουμε το κινητο να *ακουει* καποιο τραγουδι και μεσω νετ να βρισκει τιτλο και καλιτεχνη? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 παιδια καποια εφαρμογη να βαζουμε το κινητο να *ακουει* καποιο τραγουδι και μεσω νετ να βρισκει τιτλο και καλιτεχνη? ευχαριστω Υπάρχει το soundhound που κάνει αυτό ακριβώς. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 Ψαχνω για μια εφαρμογη του στυλ ξυπνητηρι, που θα "χτυπαει" την ωρα που θα του πω, αλλα να σταματαει μονο του (χωρις να παταω καποιο κουμπι) μετα απο συγκεκριμενο χρονο π.χ 5 λεπτα, και να ξαναρχιζει μετα κ.ο.κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 παιδια καποια εφαρμογη να βαζουμε το κινητο να *ακουει* καποιο τραγουδι και μεσω νετ να βρισκει τιτλο και καλιτεχνη? ευχαριστω Υπάρχει και το shazam Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts