Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Καλησπερα,μια ερωτηση

Αν μεταφερω τα αρχεια του aura στην εξωτερικη καρτα θα τα βλεπει κανονικα το προγραμμα;

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Το aura υποστηρίζει κανονικά το app2sd (αρκεί να έχεις android 2.2 στη συσκευή σου και πάνω).

Modpic.gif

γεια σας θέλω μια εφαρμογή με την οποία θα κοιτώ Ποίες συσκευές στέλνουν/δέχονται δεδομένα και τρέχουν background. θέλω να ξέρω ποιές ανοίγουν χωρίς να δώσω εγώ το OK και εάν μπορώ να τους ρίχνω άκυρο..

Ποιες εφαρμογές στέλνουν/δέχονται δεδομένα εννοείς;

Το 3g watchdog pro

Edited by argam

Ποιες εφαρμογές στέλνουν/δέχονται δεδομένα εννοείς;

Το 3g watchdog pro

βασικά με ενδιαφέρει όχι για τα δεδομένα αλλά για θέμα μπαταρίας. θέλω μια app που ελεγχει ποίες κάνουν autorun και ποίες χρησιμοποίουν τον διάυλο επικοινωνίας συνέχεια

• Administrators
Καλησπέρα

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάπου ( rapidshare κλπ) το ZMeye (2.2). Είναι δωρεάν αλλά δεν μπορώ να το δω στο μαρκετ λόγω ανάλυσης οθόνης.

Ευχαριστώ

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει το πρόβλημα. Μπορείς να το κατεβάσεις και από εδώ... http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/zmeye_ppws.html

Modpic.gif

Παιδια μια ερωτηση. Ειχα το sgs και πηγα στο sgs2. Πηρα backup εφαρμογων με titanium αλλα και με mybackup pro. Σε ενα παιχνιδι (που με ενδιεφερε η προοδος, το stupid zombies για την ιστορια), παρολο που εκανα restore και με τις δυο εφαρμογες, μου εχασε την προοδο. Mπορει καποιος να το εξηγησει αυτο?

Παλιοτερα που αλλαζα ρομ η προοδος εμενε, τωρα με την αλλαγη συσκευης δεν καταλαβα τι συνεβη.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παιδια μια ερωτηση. Ειχα το sgs και πηγα στο sgs2. Πηρα backup εφαρμογων με titanium αλλα και με mybackup pro. Σε ενα παιχνιδι (που με ενδιεφερε η προοδος, το stupid zombies για την ιστορια), παρολο που εκανα restore και με τις δυο εφαρμογες, μου εχασε την προοδο. Mπορει καποιος να το εξηγησει αυτο?

Παλιοτερα που αλλαζα ρομ η προοδος εμενε, τωρα με την αλλαγη συσκευης δεν καταλαβα τι συνεβη.

Στο batch,RUN τις 2 πρωτες επιλογες:Verify backups...και μετα δοκιμασε να κανεις restore.

Το aura υποστηρίζει κανονικά το app2sd (αρκεί να έχεις android 2.2 στη συσκευή σου και πάνω).

Εχω 2.3.4 στην εξωτερικη δε τα βλεπει τα αρχεια το sygic παντως...

Nope :(

Παρολο που δεν εβγαλε error δεν επανηλθε η προοδος.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Administrators
Εχω 2.3.4 στην εξωτερικη δε τα βλεπει τα αρχεια το sygic παντως...

Για ποια συσκευή μιλάς; Αν έχεις συσκευή με εσωτερική μνήμη (σαν χώρο αποθήκευσης, όχι την κύρια μνήμη)... γιαυτό.

Modpic.gif

Nope :(

Παρολο που δεν εβγαλε error δεν επανηλθε η προοδος.

Το backup λογικα υπαρχει απ οτι καταλαβαινω αλλα δεν στο κανει restore.Δοκιμασε να κανεις install την εφαρμογη απο market και backup μονο το data της.Και γενικα δοκιμαζε ολα τα restore με ολες τις επιλογες (app,data,app+data) μεχρι να νιωσει.

Είναι εγκατεστημένο στη cm7 rom. Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί και γενικότερα σαν εφαρμογή...
Τhe end of an era...

Για ποια συσκευή μιλάς; Αν έχεις συσκευή με εσωτερική μνήμη (σαν χώρο αποθήκευσης, όχι την κύρια μνήμη)... γιαυτό.

Samsung galaxy s gt i9000

Στα λόγια μου έρχεσαι. :rolleyes:

Δε καταλαβα,επειδη χωρανε στην εσωτερικη δε τα διαβαζει απο την εξωτερικη;

Υπάρχει κάποιο καλό πρόγραμμα για καιρό , που να έχει πολλά απο Ελλάδα?Γιατι κατεβαζω καποια και έχει μονο βασικές πολεις.Αν μπορουσα να βλεπω κ σε δυο μερη ταυτοχρονα, ακομα καλυτερα.

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει το πρόβλημα. Μπορείς να το κατεβάσεις και από εδώ... http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/zmeye_ppws.html

Το πρόβλημα είναι το εξής:

Το Zmeye σαν πρόγραμμα θεωρητικά δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου, λόγω μάλλον ανάλυσης οθόνης.

Αυτό έχει σαν συνέπεια , να μην το βλέπω στο μαρκετ και να μην μπορώ να το κατεβάσω. Το ίδιο συμβαίνει και τα

sites που δίνουν download links γιατί όλα καταλήγουν στο μαρκετ τελικά.

Το περίεργο είναι ότι το πρόγραμμα δουλεύει κανονικά στην συσκευή μου, μιας και το είχα σε προηγούμενη έκδοση (2.1.4).

Λόγω βλάβης και αντικατάστασης του DVR που έχω σπίτι , η προηγούμενη έκδοση του Zmeye δεν είναι πλεον συμβατή και πρέπει να βρω την νέα (2.2.0). Αυτή όμως πρέπει να βρεθεί σε μορφή Zmeye.apk για να γίνει άμεση εγκατάσταση.

Αυτάααα.......

Παιδιά εχω το Xperia x8,κατέβασα απο το adroid market το sygic το οποίο έλεγε πως είναι δωρεάν,υπάρχει περίπτωση χρέωσης μου όταν προσπαθήσω να κατεβάσω τους χάρτες και πόση είναι αυτη;η είναι απλά trial;

Eίναι trial. Κανένα πρόγραμμα πλοήγησης δεν είναι δωρεάν (πέραν των google maps που όμως απαιτούν internet)
Τhe end of an era...

Υπαρχει καποια εφαρμογη για ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστη και κινητου μεσω wifi router ? Αντι του bluetooth δηλαδη. Ευχαριστω.

Υπαρχει καποια εφαρμογη για ανταλλαγη αρχειων μεταξυ υπολογιστη και κινητου μεσω wifi router ? Αντι του bluetooth δηλαδη. Ευχαριστω.

Δες αυτό https://market.android.com/details?id=nextapp.websharing.r1&feature=search_result

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Για κινητο χωρις root και εφαρμογη free

παιδες πειτε μου:

1) εφαρμογη για να κανω back up το κινητο έτσι ωστε αν το φορμαρω να το επαναφερω στην κατασταση που ειμαι τωρα

2) εφαρμογη που να κανει extract σε αρχειο txt, doc τη λιστα με τις εφαρμογες μου και τα παιχνιδια μου

ευχαριστω

TCe

http://s7.directupload.net/images/110615/zxrlt2t3.png

Nα ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου...... έχω επιτραπέζιο PC που δεν έχει wifi , και το έχω συνδεδεμένο με το router (Lan) που έχει wifi (το τηλ βλέπει το wifi router) υπάρχει περίπτωση μέσω του router και με το παραπάνω πρόγραμμα να περάσω αρχεία στο τηλ. μέσω wifi router & PC....????

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σ' ευχαριστω πολυ Γιαννη, αψογη εφαρμογη, κανει αυτο ακριβως που ηθελα. :D

http://s7.directupload.net/images/110615/zxrlt2t3.png

Nα ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου...... έχω επιτραπέζιο PC που δεν έχει wifi , και το έχω συνδεδεμένο με το router (Lan) που έχει wifi (το τηλ βλέπει το wifi router) υπάρχει περίπτωση μέσω του router και με το παραπάνω πρόγραμμα να περάσω αρχεία στο τηλ. μέσω wifi router & PC....????

Αυτο ακριβως που περιγραφεις εκανα και γω μολις τωρα με επιτυχια.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση