Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια χαρά! έχει κανείς να προτίνει κάποιο widget για ρολόι και καιρό, όπως στo sense?

δε θα ήθελα να στήσω 2-3 εφαρμογές για να το έχω, κάποιο widget ελαφρύ αν υπάρχει..

Beautiful widget,fancy widget.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

μπορειτε να μου πειτε μια εφαρμογη που να συγχρονιζει εναν φακελο του κινητου με το dropbox αλλα χωρις να ρουφαει την μπαταρια?

γιατι 2 που δοκιμασα (syncfolder with dropbox kai scheduled sync) ηταν τελειως απογοητευτικες οσον αφορα την καταναλωση.

γεια χαρά! έχει κανείς να προτίνει κάποιο widget για ρολόι και καιρό, όπως στo sense?

δε θα ήθελα να στήσω 2-3 εφαρμογές για να το έχω, κάποιο widget ελαφρύ αν υπάρχει..

Fancy widget,beautifull widget

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Μηπως δεν ημουν ξεκαθαρος τι θελω ¨

Ειμαι αραχτος στον καναπε με το SGS II και θελω να παρακολουθησω videos στο κινητο που εχω αποθηκευμενα στον σκληρο δισκο του PC.

Οχι μεσω του κινητου remotely να τα αναπαραγει το PC αλλα το κινητο

Οπως ειναι το PS3 media server (Playstation)

Οι player που προτεινεις το κανουν?

Μηπως δεν ημουν ξεκαθαρος τι θελω ¨

Ειμαι αραχτος στον καναπε με το SGS II και θελω να παρακολουθησω videos στο κινητο που εχω αποθηκευμενα στον σκληρο δισκο του PC.

Οχι μεσω του κινητου remotely να τα αναπαραγει το PC αλλα το κινητο

Οπως ειναι το PS3 media server (Playstation)

Οι player που προτεινεις το κανουν?

Το Allshare που έχει το κινητό σου πάνω το κάνει αυτό άνετα. Απλά εγκατάστησέ το και στο PC μέσω Kies.

- Alex

μπορειτε να μου πειτε μια εφαρμογη που να συγχρονιζει εναν φακελο του κινητου με το dropbox αλλα χωρις να ρουφαει την μπαταρια?

γιατι 2 που δοκιμασα (syncfolder with dropbox kai scheduled sync) ηταν τελειως απογοητευτικες οσον αφορα την καταναλωση.

Υπάρχει η εφαρμογή dropbox αυτούσια για android. Δεν ξέρω τι καταναλωση εχει.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Το Allshare που έχει το κινητό σου πάνω το κάνει αυτό άνετα. Απλά εγκατάστησέ το και στο PC μέσω Kies.

Αυτο ακριβως θελω.

Το σεταρω με media player, βλεπω περιεχομενα στο κινητο αλλα παω να ανοιξω ενα βιντεο και λεε unsupported file format.

Και στα avi, mpg mp4.

Εχεις κανα link μηπως κατι δε κανω σωστα?

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μηπως καπιος απο εσας ξερει καπια καλη εφαρμογη για αυτοματη ηχογραφηση κλησεων μου κανει πολλυ ανανκη .... εχω το samsung galaxy s 2 αν παιζει σημασια.......

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μηπως καπιος απο εσας ξερει καπια καλη εφαρμογη για αυτοματη ηχογραφηση κλησεων μου κανει πολλυ ανανκη .... εχω το samsung galaxy s 2 αν παιζει σημασια.......

Record my call!

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

Record my call!

δυστηχως δεν μου δουλευει δεν ακουγετε ουτε ο συνομιλητησ μου ουτε εγω!!!!:cry:

δυστηχως δεν μου δουλευει δεν ακουγετε ουτε ο συνομιλητησ μου ουτε εγω!!!!:cry:

Στο LG 2Χ μια χαρά τρέχει.......! και ακούγετε πολύ καλά η φωνή σου, και η φωνή στην άλλη άκρη του τηλεφώνου..!! και κρατά όλες της συνομιλίες, μέχρι να της διαγράψεις...!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Στο LG 2Χ μια χαρά τρέχει.......! και ακούγετε πολύ καλά η φωνή σου, και η φωνή στην άλλη άκρη του τηλεφώνου..!! και κρατά όλες της συνομιλίες, μέχρι να της διαγράψεις...!!;)

πια εκδοση αδροιντ φοραει το lg??? μαλλον αυτο θα φταιει !!! θα κανω υπομονη μεχρι να βγει η αναβαθμιση του δικου μου:!:

πια εκδοση αδροιντ φοραει το lg??? μαλλον αυτο θα φταιει !!! θα κανω υπομονη μεχρι να βγει η αναβαθμιση του δικου μου:!:

2.2.2 εχω..! προφανώς αυτό φταίει...!!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

καποιο καλο ξυπνητυρι free?
Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

total recall η ακομα καλυτερα αν δεν θελεις αυτοματη ηχογραφηση call recordrer widget by xpro labs

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

total recall η ακομα καλυτερα αν δεν θελεις αυτοματη ηχογραφηση call recordrer widget by xpro labs

αυτο μου γραφει μονο το συνομιλητη και καθολου εμενα!!!!!!! κατι γινετε με την εκδοση 2.2.3. που φοραει το galaxy δε βρισκω ακρη :cry:

Alarmdroid,alarm clock xtream free,alarm clock plus

Ολα free ειναι:lol::p:X:wink:

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

• Administrators
Ολα free ειναι:lol::p:X:wink:

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω. Αν δεν υπήρχαν κάποιοι που πληρώνουν για αυτές τις εφαρμογές και στηρίζουν τους developers, δεν θα είχες το προνόμιο που απολαμβάνεις αυτή τη στιγμή. Ας είμαστε πιο διακριτικοί λοιπόν σε τέτοιες τοποθετήσεις.

Modpic.gif

Παίδες καλημέρα.

Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να μπορείς να κρατάς μια λίστα θέσεων (συντεταγμένες απο GPS)

πχ: Που πάρκαρα το αυτοκίνητο, ξενοδοχείο, ταβέρνα του Μήτσου κτλ

και να σου δείχνει προς τα που βρίσκετα η αποθηκευμένη θέση που επιλέγεις, μαζί με την απόσταση...

Δεν με ενδιαφέρει να σχεδιάζει διαδρομή σε χάρτη κτλ κτλ, κοινώς θέλω κάτι πολύ απλό :)

Έχει κανείς κάποιο τέτοιο πρόγραμμα υπ όψιν του;

Το θέλω και εγώ αυτό.

Υπάρχει κανένας Download manager που να κατεβάζει από Rapidshare, Megaupload κτλ?

Παρατηρησε κανείς αν στην καινούργια έκδοση του handcent λείπει η επιλογή για να διαλέξεις τι χρώμα να έχει το led?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Καλημέρα,

Μία ερώτηση παρακαλώ:

Έβαλα το Destinator for Android 2.2 και μαζί είχε χάρτες 2011 για Ελλάδα και Κύπρο.

Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε χάρτες για την υπόλοιπη Ευρώπη να τους κατεβάσω?

(Έχω αγοράσει νόμιμα το πρόγραμμα και έχω SN)

Ευχαριστώ...

May The Force Be With You...

Έχει κάποιος να προτείνει κάποιο app για την διαχείριση επαφών που να συνδέεται με τα gmail contacts και να επιτρέπει την πλήρη διαχείριση τους (πχ γενέθλια και τα πάντα), κάτι το οποίο δεν προσφέρεται από την stock εφαρμογή του android; Επίσης αν είναι δυνατόν να παρέχει την σύνδεση ενός contact με ένα twitter ή facebook account, όπως κάνει για παράδειγμα η σχετική εφαρμογή του HTC Sense.

ποιον call blocker προτεινετε ρε παιδες για ideos x5 που να κοβει ανεπιθυμητες κλησεις χωρος να χτυπαει 1 φορα στον αλλο και να φενεται οτι του το κλεινεις;
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση