akpe Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Το πρόγραμμα σου προτείνει 3 διαδρομές μέσω του MyRoutes. Αν περάσει λίγη ώρα (νομίζω 45-60") χωρίς να επιλέξεις κάποια διαδρομή ξεκινάει να πλοηγείται με την προ-επιλεγμένη του. Οπότε διαλέγεις πριν αυτό το χρονικό όριο.. Συμβαίνει σίγουρα ειδικά αν κινείσαι με το αυτοκίνητο, γιατί το πρόγραμμα θεωρεί ότι ξεκίνησες να πηγαίνεις στον προορισμό σου. Καλημέρα και ευχαριστώ! Ακριβώς αυτό φαντάζομαι οτι κάνει, το θέμα είναι πως όσο και να πατάω πάνω σε κάποια από τις προτεινόμενες, αυτό επιμένει στην αρχική :ninja: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Οκ Και τι να κανω τωρα?πριν ανοιγω το igo θα πρεπει να ανοιγω αυτο?δεν εχω καταλαβει! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Άλλο το iGO, άλλο αυτό. Το iGO λειτουργεί αυτόνομα και δεν χρειάζεται να ανοίγεις κάποιο άλλο πρόγραμμα για να το δουλέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Ευχαριστώ για την πληροφορία,το δοκίμασα αλλά δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 παιδια καλημερα. σορρυ αν εχει απαντηθει ξανα αλλα ειναι απειρες οι σελιδες. υπαρχει καποια εφαρμογη που να βρισκει σε ποιο δικτυο ανηκει ο αριθμος που θελουμε να καλεσουμε? κατι σαν αυτο που ειναι για Iphone http://www.doubleip.com/idoublecheck Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 παιδια καλημερα. σορρυ αν εχει απαντηθει ξανα αλλα ειναι απειρες οι σελιδες. υπαρχει καποια εφαρμογη που να βρισκει σε ποιο δικτυο ανηκει ο αριθμος που θελουμε να καλεσουμε? κατι σαν αυτο που ειναι για Iphone http://www.doubleip.com/idoublecheck Υπάρχει ένα προγραμματάκι, το OnPhoneDestination αλλά πλέον η υπηρεσία (On Telecoms) απ' όπου τραβούσε τα νούμερα δεν παρέχει τις πληροφορίες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Death-Angel Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Καλημέρα.... Διάβασα αρκετές σελίδες.... αλλά δεν έβγαλα καμία άκρη σεχετικά με το πρόβλημα που έχω με CoPilot.... Εγκατέστησα την εφαρμογή αλλά όταν την τρέχω μου βγάζει το εξής μήνυμα: "δεν ειναι δυνατη η φορτωση το κωδικο copilot απο το συστημα" Καμία βοήθεια με το πρόβλημα έχει βρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Καλημέρα και ευχαριστώ! Ακριβώς αυτό φαντάζομαι οτι κάνει, το θέμα είναι πως όσο και να πατάω πάνω σε κάποια από τις προτεινόμενες, αυτό επιμένει στην αρχική :ninja: Κάνε μια εκκαθάριση δεδομένων (Delete Cache) να δεις αν στρώσει. Επίσης, έχεις εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση 3.6.0 ή κάποια προηγούμενη? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 (edited) To έχουμε πει επανειλημμένως... όταν αναφερόμαστε σε site με παράνομο λογισμικό οφείλουμε να είμαστε αν μη τι άλλο περισσότερο διακριτικοί. Δεν μας επιτρέπεται τέτοιου είδους συζήτησης δημόσια στο forum. Edited June 7, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Σε τι θέλεις να το αλλάξεις; 480 x 800 για το ideos Χ5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Κάνε μια αναζήτηση στο google για να βρεις το κατάλληλο data.gro για την συγκεκριμένη ανάλυση που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Κάνε μια αναζήτηση στο google για να βρεις το κατάλληλο data.gro για την συγκεκριμένη ανάλυση που ζητάς. Το data.gro το πεταμε χυμα στον φακελο igo (οπως στα wm) η καπου αλλου? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 7, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Το data.gro το πεταμε χυμα στον φακελο igo (οπως στα wm) η καπου αλλου? Στον φάκελο /data/data/com.navngo.igo.javaclient/data.gro όπου αντικαθιστάς το υπάρχουν. Μόνο με κάποιον file manager που εκμεταλλεύεται τα root rights πχ. Root Explorer ή File Expert. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Στον φάκελο /data/data/com.navngo.igo.javaclient/data.gro όπου αντικαθιστάς το υπάρχουν. Μόνο με κάποιον file manager που εκμεταλλεύεται τα root rights πχ. Root Explorer ή File Expert. Δεν πρεπει να ειμαι ροοτ ,ε? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 αναζητω ενα προγραμμα υποβοηθησης κλειδωματος gps. ο συνφορουμιτης villis προτεινε αυτο Ulysse Gizmos https://market.android.com/details?id=com.binarytoys.ulysse&feature=search_result αλλα στο μαρκετ εχει την ενδειξη μη συμβατοτητας με το htc legend. οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει και να προτεινει καποια συμβατη εφαρμογη ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Πέρασα το data.gro για res. 480x800 και όταν ανοίγω το πρόγραμμα μου γράφει το εξής: User interface resolution [0x0] is not supported or combatible skin not be found. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 αναζητω ενα προγραμμα υποβοηθησης κλειδωματος gps. ο συνφορουμιτης villis προτεινε αυτο Ulysse Gizmos https://market.android.com/details?id=com.binarytoys.ulysse&feature=search_result αλλα στο μαρκετ εχει την ενδειξη μη συμβατοτητας με το htc legend. οποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει και να προτεινει καποια συμβατη εφαρμογη ευχαριστω Δοκίμασε το gps aids. Αποδεδειγμένα κάνει δουλειά. Νομίζω ότι πρεπει να είναι root η συσκευή σου.είναι δωρεάν, δοκίμασε το. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Δοκίμασε το gps aids. Αποδεδειγμένα κάνει δουλειά. Νομίζω ότι πρεπει να είναι root η συσκευή σου.είναι δωρεάν, δοκίμασε το. δυστυχως ουτε αυτη ειναι συμβατη... βρηκα την FasterFix https://market.android.com/details?id=com.Double.FasterFix&feature=related_apps αλλα απαιτει root κατι που προς το παρον δεν.... καμια αλλη προταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Δεν πρεπει να ειμαι ροοτ ,ε? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk πρέπει να είσαι root για να πειράξεις το φάκελο /data.παρόλα αυτά υπάρχει λύση αν ψάξεις.κάποιος έβγαλε ειδική έκδοση που πάει το data.gro στο φάκελο igo στην sd. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Έχετε βρει κάποια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για resize φωτογραφιών, χωρίς ads; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Έχετε βρει κάποια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για resize φωτογραφιών, χωρίς ads; Δες το resize lite Sent from my phone using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Παιδια υπαρχει καποιο app που να κρατα την οθονη on και να μην αφηνει να κλειδωνει το κινητο οταν τρεχουν συγκεκριμενες εφαρμογες ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Παιδια υπαρχει καποιο app που να κρατα την οθονη on και να μην αφηνει να κλειδωνει το κινητο οταν τρεχουν συγκεκριμενες εφαρμογες ? βαλε το quick settings απο το μαρκετ. ειναι δωρεαν και θα το εχεις στην home screen. εχει επιλογη να απενεργοποιησεις/ενεργοποιησεις το κλεισιμο του φωτισμου με ενα κλικ. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostascbr Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 παιδια με ποιο προγραμμα μπορω να μεγαλωσω τα γραμματα και αριθμους των επαφων , και στα μενου αν γίνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 βαλε το quick settings απο το μαρκετ. ειναι δωρεαν και θα το εχεις στην home screen. εχει επιλογη να απενεργοποιησεις/ενεργοποιησεις το κλεισιμο του φωτισμου με ενα κλικ. Μονο τον φωτισμο ? Θελω αμα υπαρχει κατι που να μην κλειδωνει η οθονη κιολας γτ πχ στο gps μου κλειδωνει και αντε να την ξεκλειδώνεις. Θα την δοκιμασω και αυτη παντως. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Μονο τον φωτισμο ? Θελω αμα υπαρχει κατι που να μην κλειδωνει η οθονη κιολας γτ πχ στο gps μου κλειδωνει και αντε να την ξεκλειδώνεις. Θα την δοκιμασω και αυτη παντως. φιλε αυτο ακριβως ειναι που θελεις. απενεργοποιεις το screen timeout, η οθονη δεν κλεινει ποτε, οποτε δεν κλειδωνει κιολας :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts