ilka71 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ρε παιδια με το tapatalk το γραμμα φ σε μερικα μηνυματα φαινεται σαν κουτακι? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ρε παιδια με το tapatalk το γραμμα φ σε μερικα μηνυματα φαινεται σαν κουτακι? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk "Bug" εδώ και αρκετές εκδόσεις του tapatalk. Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής κάνε menu, settings, και τίκαρε το Enable BBCode. Done. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 "Bug" εδώ και αρκετές εκδόσεις του tapatalk. Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής κάνε menu, settings, και τίκαρε το Enable BBCode. Done. σωστοςςς και το εψαχνα κι εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 "Bug" εδώ και αρκετές εκδόσεις του tapatalk. Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής κάνε menu, settings, και τίκαρε το Enable BBCode. Done. thanks και απο μενα, δεν θα το εβρισκα με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Για μενα igo με χαρτη navteq.απο εμφανιση δεν σκιζει αλλα .... Αυτο ξερω αυτο εμπιστευομαι! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ευχαριστω παιδια! 1--Κατι αλλο,στις ρυθμισεις το "3g compatibility mode" τι ειναι?να το τικαρω η οχι? 2--γιατι τωρα που εκανα reply με παει στο πρωτο μηνυμα της τελευταιας σελιδας και οχι στην δικη μου-τελευταια-απαντηση? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Για μενα igo με χαρτη navteq.απο εμφανιση δεν σκιζει αλλα .... Αυτο ξερω αυτο εμπιστευομαι! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Mε + 1000 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Αχχχ και να βγαζε η igo το ιδιο προγραμμα με τα wm να βαζαμε κι εδω σκιν του gurjon και τα τελεια scheme του οδυσσεα!αχχχχχ....καταραμενο android.....! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tesla_coil Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Υπαρχει ενα app που σε αφηνει να παιζεις παιχνιδια του gameboy,super nintendo, mega drive etc,..θυμαστε πως λεμε το app?? επισης πρεπει να κανω ροοτ το κινητο για να παιζει αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Υπαρχει ενα app που σε αφηνει να παιζεις παιχνιδια του gameboy,super nintendo, mega drive etc,..θυμαστε πως λεμε το app?? επισης πρεπει να κανω ροοτ το κινητο για να παιζει αυτο ? Κάτι τέτοιο θες https://market.android.com/details?id=com.tiger.gba&feature=search_result δεν χρείαζετε να είσαι root. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 "Bug" εδώ και αρκετές εκδόσεις του tapatalk. Στην αρχική σελίδα της εφαρμογής κάνε menu, settings, και τίκαρε το Enable BBCode. Done. Να 'σαι καλά, το έψαχνα και γώ. Send from my Galaxy S Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 χρησιμοποιω το προγραμμα Enhanced Email για διαχειρηση των λογαριασμων μου. εχω περασει και λειτουργω κανονικα msn, hotmail και gmail. αδυνατω να εγκαταστησω το εταιρικο μου mail που ειναι του τυπου name@company.gr μπορει καποιος να με βοηθησει ή να με παραπεμψει σε οδηγιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Το swype γιατι δεν το βλεπω στο μαρκετ? Το slideit και το swift πληκτρολογια τα εχει δοκιμασει κανεις? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Tο swype είναι σε beta ακόμα και μπορείς να το κατεβάσεις από το site τους... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 υπαρχει καποιο προγραμμα πλοηγησης δωρεαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 υπαρχει καποιο προγραμμα πλοηγησης δωρεαν? Ότι είπε και ο Μεταξάς......ΟΧΙ..!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Δεν υπαρχει κανενα απο αυτα σε καποιο απο τα γνωστα site?οποιος ξερει ας μου στειλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής μίας συνομιλίας στο κινητό ? βρήκα πρόγραμμα εγγραφής αλλά λέει ότι δεν λειτουργεί κατά την διάρκεια μίας συνομιλίας Συγκεκριμένα έχω το LG 2x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 https://market.android.com/details?id=com.record.my.call&feature=search_result Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 υπαρχει εφαρμογη που να κανεις το κινητο αθορυβο την ωρα που σε καλει καποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 υπαρχει εφαρμογη που να κανεις το κινητο αθορυβο την ωρα που σε καλει καποιος??? Στο desire s σε μενα απλα παταω το πληκτρο αριστερα της συσκευης που ανεβοκατεβαζει την ενταση και κανει mute την εισερχομενη κληση :) Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 κ στο lg γινεται αυτο αλλα ελα που εχω αναγγελια καλουντος κ οταν παταω την ενταση σταματαει ο ηχος αλλα η αναγγελια συνεχιζει κανονικα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Στα "γνωστά site" όπως λες δεν έχει δωρεάν αλλά σπασμένα προγράμματα. Και μιας και το myphone δεν αποτελεί χώρο συζήτησης για πειρατικό software, δεν αναφερόμαστε καν σε αυτή τη λύση... ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Παιδια το 3G watchdog pro παιζει σε εσας? Το free παιζει κανονικα αλλα το pro οχι. (Σε S2) Μου εβγαζε ενα μυνημα οτι κατι δεν παει καλα και μου εβγαζε σαν επιλογη η να παω στο market η να το κλεισω και το εβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Παιδια το 3G watchdog pro παιζει σε εσας? Το free παιζει κανονικα αλλα το pro οχι. (Σε S2) Μου εβγαζε ενα μυνημα οτι κατι δεν παει καλα και μου εβγαζε σαν επιλογη η να παω στο market η να το κλεισω και το εβγαλα. Εγω το εχω 6 μηνες και δουλευει μια χαρα (την Pro εκδοση) Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts