mafiagalou Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 MyPhoneExplorer 1.8.1 , http://www.fjsoft.at/en/ αυτο που ζητας και οχι μονο !! :p Αυτο το προγραμμα μπορει να χρησιμοποιηθει για backup αρχειων πριν απο format του κινητου; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Αυτο το προγραμμα μπορει να χρησιμοποιηθει για backup αρχειων πριν απο format του κινητου; Γενικός ναί. Ειδικός αναλόγως τι θές να κάνεις back up Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Ρε παιδιά το adfree γιατί όταν το κατεβ'άζω από το μαρκετ δεν δουλεύει ενώ όταν είναι ενσωματωμένο στη ρομ δουλεύει; Θέλει καμιά ειδική ρύθμιση που δεν τη βλέπω; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Υπαρχει καποιο app που να κανει sync τις επαφες του facebook με τον τηλεφωνικο καταλογο οπως εκανε το android πριν την 2,3,3? Το sense στο Desire S το κανει ακομα και με την 2.3.3 οποτε θα εχει βγει κατι αναλογο φανταζομαι... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Ρε παιδιά το adfree γιατί όταν το κατεβ'άζω από το μαρκετ δεν δουλεύει ενώ όταν είναι ενσωματωμένο στη ρομ δουλεύει; Θέλει καμιά ειδική ρύθμιση που δεν τη βλέπω; Είσαι s-off; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Είσαι s-off; Όχι αλλά ούτε στις άλλες ρομ ήμουν Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Όχι αλλά ούτε στις άλλες ρομ ήμουνΝαι αλλά οι άλλες rom έχουν περασμένα τα host files, ενώ με το adfree πρέπει να τα γράψει με αναμμένη συσκευή. Για μια rom είναι απλό, γιατί έτσι κι αλλιώς την περνάς απ'τη recovery, αλλά για να γράψει το adfree στο /system, πρέπει να υπάρχει s-off ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Ναι αλλά οι άλλες rom έχουν περασμένα τα host files, ενώ με το adfree πρέπει να τα γράψει με αναμμένη συσκευή. Για μια rom είναι απλό, γιατί έτσι κι αλλιώς την περνάς απ'τη recovery, αλλά για να γράψει το adfree στο /system, πρέπει να υπάρχει s-off ;) Aαααααααααα.Thanks.:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Δεν ειμαι σιγουρος αν το ποσταρω σωστα εδω αλλα με ποια εφαρμογη απο το market βλεπετε με live streaming αγωνες;Ειτε Ελληνικους,ειτε ξενους.Το online sports ειναι καλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 κάποιος καλός mail client που θα μου προτείνατε; έχω το default της cyanogen και δεν με βολεύει καθόλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 κάποιος καλός mail client που θα μου προτείνατε; έχω το default της cyanogen και δεν με βολεύει καθόλου k-9 από το μάρκετ.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 κάποιος καλός mail client που θα μου προτείνατε; έχω το default της cyanogen και δεν με βολεύει καθόλου Enhanced Email https://market.android.com/details?id=com.qs.enhancedemail&feature=search_result Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Γενικός ναί. Ειδικός αναλόγως τι θές να κάνεις back up Επαφες και μηνυματα. Γινονται ετσι; k-9 από το μάρκετ.:) +1 παρα πολυ καλο Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Επαφες και μηνυματα. Γινονται ετσι; Ναι! Κάνει sync και backup: Επαφές, μηνύματα, ημερολόγιο, call log. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Δεν ειμαι σιγουρος αν το ποσταρω σωστα εδω αλλα με ποια εφαρμογη απο το market βλεπετε με live streaming αγωνες;Ειτε Ελληνικους,ειτε ξενους.Το online sports ειναι καλο; Και εγώ το ίδιο θέλω να ρωτήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Παιδια μια καλη εφαρμογη που να δινει στο fb την τοποθεσια σου την ακριβη με καποιο χαρτη.στυλ iphone,εχω μια αλλα δειχνει μονο ενα μερος της καλυμνου και λεει καλυμνος. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imr Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Προς το παρων εχω Ndrive το οποιο με εχει βολεψει μια χαρα εκτος απο το πληκτρολογιο του, υπαρχει καποια εφαρμογη με ιδια/καλυτερη πλοηγηση χαρτες κτλ αλλα να χρησιμοποιει το κανονικο πληκτρολογιο του android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 foursquare δοκιμασες? (το συγχρονιζεις με fb-twitter προεραιτικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Καλημέρα σε όλους κ καλή ανάσταση! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει συγχρονισμό με gmail τα μηνύματα, αρχείο κλήσεων κ φωτογραφίες? ΔΕν θέλω με το κομπιούτερ, γιατί πρέπει να το έχεις στο νου σου πότε να κανείς το backup κ καμία φορά το ξεχνάς όταν πραγματικά δεν έπρεπε. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Υπαρχουν παρα πολλα προγραμματα για αυτο. Αυτο που εχω εγω ειναι το SMS Backup + το οποιο αποθηκευει τα μηνυματα μου σαν threads στο gmail βαση αποστολεα και μετα μπορω να τα στειλω, αποθηκευσω και οτι αλλο θελω. Link: http://goo.gl/GvCCi ενω μου εμφανιζει τον συνολικο αριθμο των μηνυματων,μπορω απο καθε αποστολεα να δω μονο ενα μηνυμα του στο gmail,πως γινετε να δω κ τα υπολοιπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να στέλνει μήνυμα σε αυτόν που καλεί όταν το τηλέφωνο είναι εκτός σήματος ή απενεργοποιημένο? Παράθεση Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 εβαλα το igo.ποιους χαρτες προτεινετε να βαλω και τι διαφορα εχουν?? ειμαι αναμεσα σε teleatlas και navteq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 εβαλα το igo.ποιους χαρτες προτεινετε να βαλω και τι διαφορα εχουν?? ειμαι αναμεσα σε teleatlas και navteq Κοιτα εδω Αριστερα ειναι ο NAVTEQ και δεξια ο TeleAtlas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Καλημέρα σε όλους κ καλή ανάσταση! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει συγχρονισμό με gmail τα μηνύματα, αρχείο κλήσεων κ φωτογραφίες? ΔΕν θέλω με το κομπιούτερ, γιατί πρέπει να το έχεις στο νου σου πότε να κανείς το backup κ καμία φορά το ξεχνάς όταν πραγματικά δεν έπρεπε. Ίσως σε βοηθήσει αυτό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Παιδια κανενα καλο flip clock ξερετε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts