Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρεται μια εφαρμογη να προτεινετε για ηχογραφηση απο το κινητο.Εχω το xperia x10 mini με android 2.1 . Eυχαριστω.

• Administrators
Χαιρεται μια εφαρμογη να προτεινετε για ηχογραφηση απο το κινητο.Εχω το xperia x10 mini με android 2.1 . Eυχαριστω.

Για call recording ψάχνεις;

Modpic.gif

Πονεμένη ιστορία. Ακόμα ψάχνω κάποια που να δουλεύει στο μιλεστονε…

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Για call recording ψάχνεις;

Οχι για ηχογραφηση εξωτερικων ηχων.Να τραγουδαει π.χ. καποιος και να τον ηχογραφεις...

Δεν έχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή αυτή καθ'αυτή, αλλά ένα patch απ'το xda που κάνει αυτή τη δουλειά και είδα όντως βελτίωση. Μη φανταστείς τρελά πράγματα αλλά μεγάλη διαφορά είδα εκεί ακριβώς που ήθελα, δηλαδή στην εγκατάσταση εφαρμογών (έχω dtapps2sd) και στο πόσο γρήγορα φορτώνουν οι φωτογραφίες στην έκθεση... ;)

Κι εγω για τους ιδιους λογους το θελω πιο πολυ, και στο ανοιγμα/αποστολη sms που λογω data2W και μενα το εχει κανει λιγο πιο αργο. Οποτε δοκιμαζω κι οσο βοηθησει!

• Administrators
Οχι για ηχογραφηση εξωτερικων ηχων.Να τραγουδαει π.χ. καποιος και να τον ηχογραφεις...

https://market.android.com/details?id=yuku.mp3recorder.full&feature=search_result

Modpic.gif

Εννοειται οτι διαλεξα την free εφαρμογη αλλα μου εβγαζε ολο σφαλματα.Σταματουσε την ηχογραφηση στα 4 δευτερολεπτα και εβγαζε error οτι τρεχει ηδη μια αλλη εφαρμογη.Υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη για ηχογραφηση που εχει χρησιμοποιησει καποιος;

Γεια σας παιδια , υπαρχει εφαρμογη κατι σαν το securet livestream, οπου ο αλλος να βλεπει οτι δειχνει το κινητο μου (μεσω του internet browser του πχ.192.168.1.3.χχχχ) αλλα να μην ειναι στο ιδιο wifi, δηλαδη εγω σπιτι μου και ο αλλος σπιτι του, και επισης μηπως καποιο app υποστηριζει και mobile data internet πχ cosmote εκτος απο wifi. Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω!

Εννοειται οτι διαλεξα την free εφαρμογη αλλα μου εβγαζε ολο σφαλματα.Σταματουσε την ηχογραφηση στα 4 δευτερολεπτα και εβγαζε error οτι τρεχει ηδη μια αλλη εφαρμογη.Υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη για ηχογραφηση που εχει χρησιμοποιησει καποιος;

https://market.android.com/details?id=name.markus.droesser.tapeatalk&feature=related_apps

Δες αυτή. Έχει πολύ καλή ποιότητα ηχοφράφησης.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει την εφαρμογή αυτή καθ'αυτή, αλλά ένα patch απ'το xda που κάνει αυτή τη δουλειά και είδα όντως βελτίωση. Μη φανταστείς τρελά πράγματα αλλά μεγάλη διαφορά είδα εκεί ακριβώς που ήθελα, δηλαδή στην εγκατάσταση εφαρμογών (έχω dtapps2sd) και στο πόσο γρήγορα φορτώνουν οι φωτογραφίες στην έκθεση... ;)

link please....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Την εφαρμογη SD increase την εχει δοκιμασει καποιος να δει αν οντως δουλευει?

http://www.appbrain.com/app/sd-increase/com.sdincrease.it

Δουλευει,την χρησιμοποιω εγω αλλα σε καθε reboot θελει να το ξαναρυθμιζεις κι ας εχει επιλογη να τικαρεις για να μενει σε καθε boot.Ειχα 8,7 read speed στα 128 και το εβαλα στα 2048 και εγραψε 16,2!Το αποτελεσμα το ειδα με το SD Tools.Οταν εκανα μια επανεκιννηση το κινητο ξαναγυρισει στα αρχικα νουμερα.Κι εγω ψαχνω μια μονιμη λυση...

Call Recorder - Total Recall

Εχει χρησοιμοποιήσει κανείς την παραπάνω εφαρμογή;;Κάνει καλή δουλειά στη παράνομη μεν ηχογράφηση κλήσεων;;

Εχει χρησοιμοποιήσει κανείς την παραπάνω εφαρμογή;;Κάνει καλή δουλειά στη παράνομη μεν ηχογράφηση κλήσεων;;

Δεν είναι παράνομη η ηχογράφηση κλήσεων, αρκεί να το ξέρει ο συνομιλητής.

Δεν δουλεύουν όλες οι εφαρμογές ηχογρτάφησης σε όλα τα τηλέφωνα πάντως.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

κατάλαβα... σε nexus s ξέρουμε τουλάχιστον αν δουλεύει ;

Ψάχνω επίσης κάποια εφαρμογή που όταν σε παίρνει κάποιος τηλ. π.χ 6981234567 να εμφανίζει ότι και καλά σε παίρνει ένα προκαθορισμένος αριθμός π.χ ο 121 εσύ θα ξέρεις απο πρίν όμως ότι είναι κινητό καθώς εσύ θα το έχεις δηώσει ... :P

Ακόμα μιά εφαρμογή που αν σε στένλει ένας αριθμός SMS π.χ ο 6981234567 να μην εμφανίζει τπτ και να μην παίζει ο ήχος SMS του. Ακόμα να κλειδώνει με password τα SMS και να πηγαίνουν μόνο στην εφαρμογή όχι στον κανονικό sms manager του κινητού....

edit: και τα 2 που ζητάω σε windows mobile μπορούσαν να γινουν με 2 εφαρμογές...σε anroid έχουμε τπτ;

Ευχαριστώ,

Edited by Villis
Δεν κάνουμε συνεχόμενα μηνύματα!

Σήμερα παρουσιάζεται στην Αθήνα σε παγκόσμια πρώτη και το dont panic για android

http://www.navimania.gr/showthread.php?p=299058#post299058

Δεν είναι παράνομη η ηχογράφηση κλήσεων, αρκεί να το ξέρει ο συνομιλητής.

Δεν δουλεύουν όλες οι εφαρμογές ηχογρτάφησης σε όλα τα τηλέφωνα πάντως.

Για να ακούγεται και ο συνομιλητής κανονικά χωρίς ανοιχτή ακρόαση,πρέπει ο kernel να υποστηρίζει αμφίδρομη ηχογράφηση.Για htc desire και hd2 έχει βγει kernel που το υποστηρίζει.

μπορει καποιος να δωσει λεπτομερεις οδηγιες για την εγκατασταση καποιου καλου gps χωρις να χρειαζεται συνδεση στο διαδυκτιο; ευχαριστω!!!!!!!!!!

Το αγοράζεις από το site της εταιρίας που αναπτύσσει (ή μέσω market αν είσαι rooted και έχεις το market enabler) και το εγκαθιστάς όπως οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ;)

Για κάτι παραπάνω, απλά να δηλώσω ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε συζήτηση για "σπασμένο" λογισμικό...

Τhe end of an era...

Το irecord το δοκίμασες??

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Παιδιά θέλω εφαρμογή που αντιγράφει στο τηλέφωνο τις επαφές από τη σιμ

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παιδιά θέλω εφαρμογή που αντιγράφει στο τηλέφωνο τις επαφές από τη σιμ

το κανει το τηλεφωνο

Samsung Galaxy SIII Dualboot

android-x86-4.4.2

Samsung GT-N8010

το κανει το τηλεφωνο

Σας ρωτάω για φίλο μου με ένα galaxy 550 που μου είπε ότι δεν το έβρισκε .

Μου περιγράφεις το path στις ρυθμίσεις;

EDIT

Άστο το βρήκα στο δικό μου desire.Πάω στο επαφές .....

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Νομιζω η καλυτερη εφαρμογη του ειδους. Εχει πολλες δυνατοτητες

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

Το irecord το δοκίμασες??

To συγκεκριμένο δε το δοκίμασα αλλά ότι άλλο πρόγραμμα δοκίμασα πριν το kernel patch η φωνή του συνομιλητή ακουγόταν χαμηλά και στο βάθος.

Εν τω μεταξύ υπάρχει κάποιο πρόγραμμα call filter που να στέλνει απευθείας τις ανεπιθύμητες κλήσεις στον τηλεφωνητή σε android 2.3.3;

Γιατί όσα δοκίμασα χτυπάνε πρώτα μια φορά και μετά κάνουν προώθηση.To καλύτερο που βρήκα είναι το afirewall https://market.android.com/details?id=com.lianyun.afirewall.inapp&feature=search_result αλλά και πάλι χτυπάει μια φορά.Και με δοκιμές που έκανα μόλις χτυπάει βλέπω ότι το κινητό μπαίνει σε silent mode και μετά πάλι κανονικά.To σπαστικό είναι ότι μετά την κλήση ναι μεν εγώ δεν ενοχλούμαι αλλά ανοίγει η οθόνη και μέχρι να ξανακλείσει,καταναλώνει τσάμπα μπαταρία.Και πριν λίγο βρήκα το blacklist (gingerbread) https://market.android.com/details?id=org.baole.app.blacklist9&feature=search_result που δυστυχώς λέει ότι το android 2.3.3 δε μπορεί να τερματίσει κατευθείαν τις κλήσεις :blink: και νοσταλγώ το magicall των wm :worry:

Edited by bbbb

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση