Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1.το κανει μονο του 2. το ειδιο κοιτα στις ρυθμισεις 3. τι ακριβος ενοοις

αυτο που εννοω ειναι να μπορω να ηχογραφω εναν ηχο για την καθε επαφη π.χ. "Γιαννης" και οταν με παιρνει τηλεφωνο ο Γιαννης μαζι με τον ηχο κλησης να λεει και "Γιαννης"...

αυτο που εννοω ειναι να μπορω να ηχογραφω εναν ηχο για την καθε επαφη π.χ. "Γιαννης" και οταν με παιρνει τηλεφωνο ο Γιαννης μαζι με τον ηχο κλησης να λεει και "Γιαννης"...

Δεν ξέρω εφαρμογή αλλά μπορείς να το κάνεις μόνος σου λογικά με πατέντα.

Ηχογράφησε το όνομά της επάφής (δική σου φωνή ή βάλε τον Γιάννη πχ να πει το όνομά του για την ηχογράφηση).

Άνοιξε ένα πρόγραμμα edit για ήχο στο PC (ένα απλό που έχω είναι το cool edit pro 2 , παλιό αλλά την κάνει την δουλειά του).

Βάλε μέσα στο πρόγραμμα το ηχογραφημένο όνομα και το ringtone που θέλεις. Με επιλογή amplify ανέβασε την ένταση ή κατεβασέ την έτσι ώστε το ένα αρχείο να μην καλύπτει το άλλο.Μετά η δουλειά είναι σαν copy paste περίπου. Μπορείς να βάλεις να ακούγετε 1α το όνομα και μετά το ringtone ή και τα 2 μαζί και τέλος σώζεις το αποτέλεσμα σε ένα αρχειο.

Μετά στην sd(αν δεν το έχεις κάνει ήδη) κάνεις ένα φάκελο media(sdcard/media το path) ,μέσα σε αυτόν έναν φάκελο audio και μέσα στο audio τους εξής 3 φακέλους: alarms , notifications , ringtones.

Το ringtone που ετοίμασες το βάζεις στon φάκελο ringtones :p .

Μετά πας επαφές.Διαλέγεις επαφή . Μενού / επιλογές /ήχος κλήσης και βάζεις αυτό που ετοίμασες.

Λογικά θα δουλέψει και δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φένεται. Ίσως να σε παιδέψει την 1η φορά αλλά μετά θα είναι απλό. Καταλαβαίνω πως για όλες τις επαφές θα είναι ζόρι αλλά για αγαπημένες επαφές εγώ αυτό θα έκανακαι θα είχα και την φωνή τους και όχι κάποια ρομποτική φωνή σαν τις text to speech. Αν το κάνεις και το δοκιμάσεις με το cool edit , αν θες βοήθεια στείλε pm και μόλις μπορέσω θα σου απαντήσω.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Ρε παιδια εχω σημερα ενα προβλημα με το μαρκετ,ενω μπαινω κανονικα μολις παταω να δω τις νεες εφαρμογες μου λεει:υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη com.android.vending και τερματιζει η εφαρμογη,αυτο γινεται μονο οταν παταω να δω τις νεες εφαρμογες,ξερει κανεις γιατι?

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Ρε παιδια εχω σημερα ενα προβλημα με το μαρκετ,ενω μπαινω κανονικα μολις παταω να δω τις νεες εφαρμογες μου λεει:υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη com.android.vending και τερματιζει η εφαρμογη,αυτο γινεται μονο οταν παταω να δω τις νεες εφαρμογες,ξερει κανεις γιατι?

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Δοκίμασες α)reboot β) settings>applications>all:Market - Clear cache/data;

Δοκίμασες α)reboot β) settings>applications>all:Market - Clear cache/data;

τα εκανα αυτα αλλα δεν εγινε τιποτα,το προβλημα λυθηκε εφοσον εκανα απεγκατασταση της ενημερωσης για το μαρκετ και μετα ξανα εγκατασταση

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους Google Maps του brut.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=630887

--- Sony Xperia 5 II ---

γιατι δεν βρισκω να κατεωασω το google earth απο το μαρκετ...??? προσπαθω να το κατεβασω κ απο τον υπολογιστη αλλα δεν με αφηνει...

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

γιατι δεν βρισκω να κατεωασω το google earth απο το μαρκετ...??? προσπαθω να το κατεβασω κ απο τον υπολογιστη αλλα δεν με αφηνει...

δεν ειναι διαθεσιμο καν(νομιζω) στην Ελλαδα..πρεπει να εισαι ρουτ. για ψαξτο στο google, ολο και καπου θα ειναι ανεβασμενο.

δεν ειναι διαθεσιμο καν(νομιζω) στην Ελλαδα..πρεπει να εισαι ρουτ. για ψαξτο στο google, ολο και καπου θα ειναι ανεβασμενο.

ελα ρε το ειχα ξανα κατεβασει παλια νομιζω.... να δω με το market enabler μηπως?

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

• Administrators
γιατι δεν βρισκω να κατεωασω το google earth απο το μαρκετ...???

https://market.android.com/details?id=com.google.earth&feature=search_result

Modpic.gif

τελικα ηθελε market enabler...

γιατι ουτε απο την σελιδα δεν το κατεβαζε... δεν με αφηνε να πατησω το εγκατασταση..

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

έχει δοκιμάσει κανείς με 2.3.3 το musicfx ;

πως σας φένονται τα μπάσα κτλπ, εμένα μπορώ να πω οτι κάνει λίγο καλύτερη την απόδοση του ήχου :D

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Το δοκίμασα αλλά όχι με την ρομ της υπογραφής σου. Έκανα λίγη ώρα πλοήγηση και μετά το έβαλα δέκα λεπτά να φορτίσει. Πράγματι όταν το έβγαλα από το φορτιστή δεν μηδενισαν τα στατιστικά αλλά μπαταρία παραπάνω δε

συνέχισε να τρώει. Τώρα λίγες ώρες μετά την δοκιμή και το δεκάλεπτο φόρτισης το navigon εξακολουθεί να βρίσκεται στη χρήση μπαταρίας(και λέει ότι χρησιμοποιήθηκε για 12 λεπτά που είναι σωστό) αλλά η κατανάλωση μπαταρίας είναι φυσιολογική.αλλά και γενικά στη χρήση έχει και άλλες εφαρμογές που έτρεξα και μου λέει ότι η συσκευή είναι με μπαταρία 22 ώρες κάτι που ισχύει , αν δε συνυπολογίσουμε τα ενδιάμεσα δέκα λεπτά φόρτισης.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Το ιδιο εχω παρατηρησει κι εγω με το navigon στο Galaxy S,μονο μετα απο επανεκινηση σβηνει απο εκει.

καλησπέρα, μία ερώτηση θέλω να κάνω. έχω το galaxy s, μπορώ να αλλάξω τα 4 εικονίδια που έχει κάτω στην μπάρα; συγκεκριμένα θέλω να κάνω default το dialler one. μπορώ να το αλλάξω με αυτό που έχει στη μπάρα;

καλησπέρα, μία ερώτηση θέλω να κάνω. έχω το galaxy s, μπορώ να αλλάξω τα 4 εικονίδια που έχει κάτω στην μπάρα; συγκεκριμένα θέλω να κάνω default το dialler one. μπορώ να το αλλάξω με αυτό που έχει στη μπάρα;

Πατα το κουμπακι για να σε βγαλει στην λιστα με τα προγραμματα. Μετα πατα το αριστερο κουμπι (Μενου). Επιλεξε Edit. Τωρα κρατα πατημενο το dialer icon και συρε το προς τα πανω (εκει που ειναι ολα τα προγραμματα). Με τον ιδιο τροπο συρε κατω το Dialer One :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Άκυρο! Απαντήθηκε! Αλλα επειδη θα φαινεται δυσνοητο σε οποιον το διαβασει, ειπα να μην αλλαξει τη συντομευση αλλα να κανει default τον dialer one!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

πως κάνεις default τον dialler one;

Οταν πας να ανοίξεις τον dialer, δε σε ρωτάει;; Όταν βλέπε 2 προγράμματα για το ιδιο πραγμα σε ρωταει με ποιο να το ανοιξει κι απο κατω σου λεει 'Χρηση αυτης της ενεργειας ως προεπιλογη'. Αν το τσεκαρεις μετα ανοιγει με αυτο που επελεξες.:-)

Xperia MiniPro/Tapatalk

Edit: Ειμαι στο κινητο και τα βλεπω λιγο καθυστερημενα εξ ου κ η περιεργη συνεννοηση!!

Οταν πας να ανοίξεις τον dialer, δε σε ρωτάει;; Όταν βλέπε 2 προγράμματα για το ιδιο πραγμα σε ρωταει με ποιο να το ανοιξει κι απο κατω σου λεει 'Χρηση αυτης της ενεργειας ως προεπιλογη'. Αν το τσεκαρεις μετα ανοιγει με αυτο που επελεξες.:-)

Xperia MiniPro/Tapatalk

Edit: Ειμαι στο κινητο και τα βλεπω λιγο καθυστερημενα εξ ου κ η περιεργη συνεννοηση!!

Oχι, στο Galaxy δεν σε ρωταει για το ποιο να βαλεις default.

Οντως δυσνοητο το παραπανω ποστ μου για καποιον που δεν εχει την συσκευη μπροστα του :lol:

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

έβαλα το dialler one κάτω στη μπάρα. όταν το ανοίγεις και το κλείνεις με το δεξί πλήκτρο επιστροφής, μένει στις ενεργές εφαρμογές. υπάρχει ρύθμιση να κλέινει εντελώς χωρίς να τρώει ram & cpu;

Oχι, στο Galaxy δεν σε ρωταει για το ποιο να βαλεις default.

Οντως δυσνοητο το παραπανω ποστ μου για καποιον που δεν εχει την συσκευη μπροστα του :lol:

Α, ναι?? Σε μένα και στο Desire και στο MiniPro, ρωταέι! Είναι πιο δημοκρατικό! Βασικά, το δικό σου ποστ μια χαρά κατανοητό ήταν, στο δικό μου αναφερόμουν γιατί το έσβησα όταν είδα ότι απάντησες γιατί σκέφτηκα ακριβώς αυτό, ότι μπορεί στο Galaxy να μην ρωτάει, και μετά ξαναπάντησα κι ήταν λίγο μπερδεμένη η εικόνα!!

έβαλα το dialler one κάτω στη μπάρα. όταν το ανοίγεις και το κλείνεις με το δεξί πλήκτρο επιστροφής, μένει στις ενεργές εφαρμογές. υπάρχει ρύθμιση να κλέινει εντελώς χωρίς να τρώει ram & cpu;

Μα δεν το θες default dialer?? Πως θα το σκοτώσεις?? Σαν γενικός dialer διαχειρίζεται και call log κ.λ.π. Δεν έχει νόημα να μην τρέχει στο background και δεν θα σου δουλέψει και σωστά αν το κάνεις.

ρε παιδια γνωριζει κανεις να μου πει πως διαολο μπορω να συγχρονισω τα τραγουδια μου στο winamp με τον υπολογιστη?

εχω το προσθεσει ολα τα κομματια που θελω στο library στο pc, εχω ενεργοποιησηει απο τις ρυθμισεις του winamp στο κινητο ενεργοποιηση συγχρονισμου αλλα τιποτα

τι γινεται?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Μια ερωτηση ρε παιδια ... Εχω το NDRIVE 10 με τον ελληνικο χαρτη του .... αμα περασω απο πανω το ndrive to 11 για να το δοκιμασω.... μετα θα μπορω να σβησω το ndrive11 και να ξαναβάλω το παλιο ? .. Ξέχασα να αναφέρω ότι ειναι προμηθευμένο από το γνωστό μαγαζάκι.

http://www.lafkos.de/Muhle_1.gif

Where are you going Karamitro ??

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση