babis200sx Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης που να υποστηρίζει android 2.3 ?Νομίζω είναι το νέο Navigon 3.5.4. Υπάρχει μήπως και κάποιο άλλο? Ευχαριστώ Δοκιμασμένα δουλεύουν το Navigon 3.5.4 και το MotoNav. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viperino Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) αυτη η εφαρμογη εχω την εντυπωση θα σε βοηθησει Super BT Mono Froyo Pro v1.5.1 Και εγώ ετσι νομίζω, σε ευχαριστώ Edited March 30, 2011 by viperino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Γεια σε όλους review τη συγκεκριμένη εφαρμογή τη χρησιμοποιώ από beta και είναι εξαιρετική έχει διάφορα χρήσιμα πράγματα όπως task killer/app manager/ικανότητα να κλειδώσει εφαρμογές/μετράει τη χρήση mb και διάφορα άλλα. Επίσης "καμπερώνεται" στην notificiation bar για εύκολη πρόσβαση και χρήσιμες πληροφορίες. Την συνιστώ :D κατεβάστε την από εδώ θα χρειαστείτε account στους xda Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Το έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό τον Launcher??Πολύ εντυπωσιακός φαίνεται... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Το έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό τον Launcher??Πολύ εντυπωσιακός φαίνεται... ωραίο θα το δοκιμάσω σε λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Το έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό τον Launcher??Πολύ εντυπωσιακός φαίνεται... Οντως φαινεται εντυπωσιακος. Bεβαια (νομιζω εχει αναφερθει, not sure), δεν ξερω κατα ποσο ειναι απαραιτητος στα android, κυριως λογω του οτι ειναι πολυ βαρυς απ'ο,τι ακουγεται. Συν το οτι προσωπικα θεωρω οτι στα 15 δολαρια ειναι υπερεκτιμημενος. Στα windows mobile ηταν must ομως, σε εσωζε κυριολεκτικα απο την γραφιδα σε καθημερινη χρηση. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kokkinos77 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Δοκιμασμένα δουλεύουν το Navigon 3.5.4 και το MotoNav. ;) Σ'ευχαριστώ φίλε. Αυτό το MOTONAV είναι καλό; Δεν το έχω ξανακούσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 παιδιά ωραίο είναι. απλά πρέπει να το συνηθίσεις τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Το έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό τον Launcher??Πολύ εντυπωσιακός φαίνεται... τον εβαλα στο desire και ειναι μαματος...:lol: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Σας παρακαλω πολύ, θα μπορουσε να μου στειλει καποιος σε π.μ. καποιο προγραμμα πλοηγησης? Εχω το igo αλλά δεν μου αρεσει και θελω να δοκιμασω καποιο άλλο, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Σας παρακαλω πολύ, θα μπορουσε να μου στειλει καποιος σε π.μ. καποιο προγραμμα πλοηγησης? Εχω το igo αλλά δεν μου αρεσει και θελω να δοκιμασω καποιο άλλο, ευχαριστώ. Μιας και δεν είναι free, ας είμαστε πιο διακριτικοί όταν ζητάμε τέτοια πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Μιας και δεν είναι free, ας είμαστε πιο διακριτικοί όταν ζητάμε τέτοια πράγματα. Να το δοκιμασω θελω και αν ειναι καλο θα το αγορασω για να λαμβανω και τις αναβαθμισεις του :) Απλα θελω το ndrive να δω πως ειναι γιατι δεν το εχω χρησιμοποθησει ποτέ, αλλά...τζίφος :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Να το δοκιμασω θελω και αν ειναι καλο θα το αγορασω για να λαμβανω και τις αναβαθμισεις του :) Απλα θελω το ndrive να δω πως ειναι γιατι δεν το εχω χρησιμοποθησει ποτέ, αλλά...τζίφος :( Σε αυτη τη περιπτωση ειναι στο μαρκετ σε trial εκδοση φιλε μου Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Σε αυτη τη περιπτωση ειναι στο μαρκετ σε trial εκδοση φιλε μου Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Κατεβασα την εφαρμογη ndrive promo, αλλά το τραιαλ μου το εβγαζε σαν επιλογη και μετα απο 5 λεπτα δεν μαρκαριζοταν αυτη η επιλογη αλλα μονο της αγοράς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Σ'ευχαριστώ φίλε. Αυτό το MOTONAV είναι καλό; Δεν το έχω ξανακούσει Είναι ένα custom iGO της Motorola για τις συσκευές της, μπορείς να δεις πληροφορίες εδώ: http://www.motorola.com/Consumers/US-EN/Consumer-Product-and-Services/MOTONAV/MOTONAV-Overview και εδώ: http://www.naviusers.net/t1080-topic Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Χαιρετώ τη παρέα. Ψάχνω να βρω κάποια εφαρμογή ώστε να ενεργοποιείται ή να απενεργοποιειται σε προκαθορισμένη ώρα η συσκευή. Θέλω με αυτό το τρόπο να του ορίζω να ανοίξει 5-10λεπτά πριν τον ορισμό της ώρας για την αφύπνιση. Ευχαριστώ. Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Χαιρετώ τη παρέα. Ψάχνω να βρω κάποια εφαρμογή ώστε να ενεργοποιείται ή να απενεργοποιειται σε προκαθορισμένη ώρα η συσκευή. Θέλω με αυτό το τρόπο να του ορίζω να ανοίξει 5-10λεπτά πριν τον ορισμό της ώρας για την αφύπνιση. Ευχαριστώ. Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί η συσκευή και να ενεργοποιηθεί από μόνη της. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να προγραμματίσεις να την βγάλεις σε flight mode προκαθορισμένη ώρα και να επιστρέφει σε phone mode προκαθορισμένη ώρα.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Το έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό τον Launcher??Πολύ εντυπωσιακός φαίνεται... οντως ειναι πολυ ωραιος υπαρχει καμια εξαιρεση σε κινητο που να μην μπαινει πχ wildfire? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Αυτό δεν μπορεί να γίνει. Δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί η συσκευή και να ενεργοποιηθεί από μόνη της. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να προγραμματίσεις να την βγάλεις σε flight mode προκαθορισμένη ώρα και να επιστρέφει σε phone mode προκαθορισμένη ώρα.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Αυτό πως μπορούμε να το κάνουμε? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Αυτό πως μπορούμε να το κάνουμε? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Δοκίμασε το ZDBox .. έχει πολλά καλούδια συμπεριλαμβανομένου αυτού που θες Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 παιδια τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να δουλεψει το ADW Notifier με τον ADW Launcher? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 παιδια τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να δουλεψει το ADW Notifier με τον ADW Launcher? Δεν δουλεύει από μόνο του; Ίσως πρέπει να το ενεγοποιήσεις μέσα από Settings> Accesibility Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδια οσοι δουλευετε το heywire μπορειτε να μου πειτε τι κανατε...?? Γιατι σε μενα δε δουλευει...Δειχνει οτι στελνει αλλα δε στελνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Για σας παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν μου συγχρονίζει τα συμβάντα στο google calender που έχω αυτά που είναι πάνω απο ένα χρόνο ?? ενώ παλιά τα συγχρόνιζε. Δηλαδή όταν προσθέτω απο τον υπολογιστή ένα συμβάν στο google calender το οποίο είναι πάνω απο ένα χρόνο (πχ των Μάιο του 2012) δεν μου το προσθέτει στο κινητό όταν κάνω συγχρονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδια οσοι δουλευετε το heywire μπορειτε να μου πειτε τι κανατε...?? Γιατι σε μενα δε δουλευει...Δειχνει οτι στελνει αλλα δε στελνει.. το εγκαθιστας, κανεις εγγραφη και αυτο ειναι ολο. Θεωρω δεδομενο οτι εχεις ενεργοποιημενο το wifi Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts