Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 επειδη με βλεπω να παιρνω καινουρια συσκευη εδω κοντα και κραταω σημειωσεις ποιες εφαρμογες ειναι καλο να εχω??? Αυτές που χρειάζεσαι. Δες πρώτα τι χρειάζεσαι και μετά οι εφαρμογές είναι εύκολο να βρεθούν. Να ρωτήσω ρε παιδιά, η εφαρμογή quadrant Standard, μετράει τις επιδόσεις του κινητού μας σε σχέση με άλλες συσκευές? Σε σχέση με κάποιες συγκεκριμένες συσκευές. Άποψή μου είναι ότι τα αποτελέσματα δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα της πραγματικότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Να ρωτήσω ρε παιδιά, η εφαρμογή quadrant Standard, μετράει τις επιδόσεις του κινητού μας σε σχέση με άλλες συσκευές? ναι αλλά στο μοναδικό κινητό που πραγματικά είναι χρήσιμη η εφαρμογή είναι στο galaxy s, για λόγους που βαριέμαι να εξηγήσω και ενδιαφέρουν μόνο τους χρήστες της συσκευής :) επειδη με βλεπω να παιρνω καινουρια συσκευη εδω κοντα και κραταω σημειωσεις ποιες εφαρμογες ειναι καλο να εχω??? έναν task manager, δυστηχώ είναι απαραίτητος. ebuddy --> msn astro --> file manager μετά τα κλασικά ρουτ adfree titanium backup Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 ναι αλλά στο μοναδικό κινητό που πραγματικά είναι χρήσιμη η εφαρμογή είναι στο galaxy s, για λόγους που βαριέμαι να εξηγήσω και ενδιαφέρουν μόνο τους χρήστες της συσκευής :) έναν task manager, δυστηχώ είναι απαραίτητος. ebuddy --> msn astro --> file manager μετά τα κλασικά ρουτ adfree titanium backup προεγκατεστημενες ποιες εχει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 προεγκατεστημενες ποιες εχει? Από τις προαναφερθείσες... καμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 ebuddy --> msn http://market.android.com/details?id=com.talkbuilder.epinephrine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 ναι αλλά στο μοναδικό κινητό που πραγματικά είναι χρήσιμη η εφαρμογή είναι στο galaxy s, για λόγους που βαριέμαι να εξηγήσω και ενδιαφέρουν μόνο τους χρήστες της συσκευής :) Άκυρο αυτό... γιατί το νομίζεις; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Εμένα μου έκανε εντύπωση που βαριέται να το εξηγήσει κιόλας! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Από τις προαναφερθείσες... καμία. οχι γενικα ρωτησα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Δεν τον έχεις ήδη; Στις 18 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση 10.2. ναι αυτη εχω,αρα να κατεβασω τον flash player ? Ή στο blog του συμφορουμιτη TonyK για την 10.2 :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3548188#post3548188 Θεμη και για ολους εδω, στις 18 μαρτιου θα κυκλοφορησει η εκδοση 10.2 του flash player. Στο blog μου απο χθες εχω ανεβασει ηδη την εκδοση αυτη (10.2), την οποια την πηρα απο την ιδια την adobe για το blog μου. Μπορειτε να την βαλετε αφοβα μιας και ειναι η ιδια που θα κυκλοφορησει στις 18 μαρτιου στο market. Στο δικο μου galaxy s, οι σελιδες ανοιγουν πολυ πιο γρηγορα και γενικα το browsing ειναι σουπερ με τον flash player 10.2. οπως εγραψε ο Πετρος παραπανω θα το βρειτε εδω : http://antonis-news.blogspot.com/2011/03/flash-player-102-android.html υ.γ Ευχαριστω πολυ Πετρο :) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 επειδη με βλεπω να παιρνω καινουρια συσκευη εδω κοντα και κραταω σημειωσεις ποιες εφαρμογες ειναι καλο να εχω??? Mπορείς να κοιτάξεις εδώ. Ας μη γίνεται η συζήτηση σα να είμαστε σε chat... ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 καλησπερα.υπαρχει καποια εφαρμογη που να στελνει τον ηχο απο το ραδιοφωνο,σε ακουστικα bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 καλησπερα.υπαρχει καποια εφαρμογη που να στελνει τον ηχο απο το ραδιοφωνο,σε ακουστικα bluetooth; έχω την εντύπωση πως δεν χρειάζεσαι εφαρμογή γι αυτό. αρκεί να το υποστηρίζει το κινητό αλλά και το bluetooth. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 ενω εχω κανονικά σύνδεση στο ίντερνετ μέσω wifi και εχω κατεβάσει το Ndrive απο το Market, όταν πάω να αγοράσω χάρτες (της ελλάδας προς 29.99) μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα : Λυπούμαστε. Υπήρξε μή αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής NDrive (διαδικασία com.ndrive.npromo). Προσπαθήστε ξανά. τι ειν τουτο ? εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση της εφαρμογης, και το προβλημα παραμενει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos220 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 έχω την εντύπωση πως δεν χρειάζεσαι εφαρμογή γι αυτό. αρκεί να το υποστηρίζει το κινητό αλλά και το bluetooth. Ναι και δε γινεται σε αναλογικο ραδιοφωνο. Πρεπει το bluetooth να υποστηριζει A2DP για να παιζει σε καλη ποιοτητα μουσικη, media ηχους του κινητου και ραδιοφωνο μονο μεσω ιντερνετ. Για αναλογικο ραδιοφωνο fm πρεπει να εχει το ιδιο το bluetooth ενσωματωμενο ραδιοφωνο και οχι μεσω κινητου Παράθεση Greekapps - Ελληνικές εφαρμογές android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassosk82 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Mtrip:Τουριστικός Οδηγός (Berlin, London, Dublin, Chicago, Barcelona, Amsterdam, Paris, Tokyo, New York) δείτε εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 (edited) http://market.android.com/details?id=com.talkbuilder.epinephrine nice βέβαια δεν καταλαβάινω ποιος ο λόγος να αγοράσεις μια εφαρμογή όταν μια αντίστοιχη κάνει τα ίδια δωρεάν τόσο καλή είναι; :p Άκυρο αυτό... γιατί το νομίζεις; Εμένα μου έκανε εντύπωση που βαριέται να το εξηγήσει κιόλας! :rolleyes: Οκ το παραδέχομαι, μερικές φορές αοριστολογώ και δικαίως ζητάτε τα ρέστα. Εξηγούμαι, έχω μια custom rom 2.1 eclair η οποία βγάζει 2100 από την άλλη έχω μια επίσης custom rom 2.2.1 froyo η οποία βγάζει 1100. Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα, η 2.1 είναι καλύτερη της 2.2.... και όμως συμβαίνει το αντίθετο. Οπότε βγάζω το εξής συμπέρασμα, η εφαρμογή quadrant είναι καθαρά και μόνο για e-peen Ίσως να είναι χρήσιμη για τους devs για εμάς τους μέσους χρήστες δεν είναι, ελπίζω οτι μέχρι εδώ συμφωνούμε Η μόνη χρησιμότητα λοιπόν που βρίσκω στο galaxy είναι να δω εάν η μετατροπή rfs->ext4 έγινε με επιτυχία. @athanaso77 τώρα κατάλαβες γιατί βαριόμουνα να εξηγήσω; :lol::lol: υγ; forest runner check it Edited March 16, 2011 by saliez Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 @athanaso77 τώρα κατάλαβες γιατί βαριόμουνα να εξηγήσω; :lol::lol: Δεν φταίω εγώ που προφανώς βαριέσαι συχνά... ναι αλλά στο μοναδικό κινητό που πραγματικά είναι χρήσιμη η εφαρμογή είναι στο galaxy s, για λόγους που βαριέμαι να εξηγήσω και ενδιαφέρουν μόνο τους χρήστες της συσκευής :) Η LG για λόγους που βαριέμαι να αναλύσω έχει πολλά να πει φέτος, ο βασικότερος λόγος είναι η αλλαγή ηγεσίας στην μαμά κορέα. (Από εδώ) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια εφαρμογή για να συγχρονίσω τις φωτο του Facebook με τις επαφές του X10 mini. Το syncmypix δεν υπάρχει για το Χ10 mini και δεν μπορω΄να βρω κάτι αντίστοιχο... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει τον app drawer σαν αυτο? http://images.trustedreviews.com/images/article/inline/9220-kc910img4.jpg Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει τον app drawer σαν αυτο? http://images.trustedreviews.com/images/article/inline/9220-kc910img4.jpg Αποκλείεται. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει τον app drawer σαν αυτο? http://images.trustedreviews.com/images/article/inline/9220-kc910img4.jpg Αυτό που μας δείχνεις... δεν είναι android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Αποκλείεται. Αυτό που μας δείχνεις... δεν είναι android. Ρε παιδιά έλεος, το ξέρω ότι δεν είναι android, αυτό το κινητό είχα πριν πάρω το blade... Απλά ρωτάω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει τις εφαρμογές σε παρόμοιο στυλ δλδ να επιλέγεις την κατηγορία από δεξιά (ή αριστερά ή πάνω ή κάτω) και να σου δείχνει τις εφαρμογές που έχεις βάλει εσύ σε κάθε κατηγορία... Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το All Apps Organizer αλλά δεν με βολεύει και τόσο... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Ρε παιδιά έλεος, το ξέρω ότι δεν είναι android, αυτό το κινητό είχα πριν πάρω το blade... Απλά ρωτάω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει τις εφαρμογές σε παρόμοιο στυλ δλδ να επιλέγεις την κατηγορία από δεξιά (ή αριστερά ή πάνω ή κάτω) και να σου δείχνει τις εφαρμογές που έχεις βάλει εσύ σε κάθε κατηγορία... Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ το All Apps Organizer αλλά δεν με βολεύει και τόσο... Ναι, είναι το menu των απλών LG τηλεφώνων. Και όπως είπα αποκλείεται να υπάρχει κάποιος τέτοιος launcher (γιατί θέμα launcher είναι το πώς φαίνονται οι εφαρμογές στο app drawer). Μόνο με folders στις homescreens γίνεται αυτό δυστυχώς όπως είπες κι εσύ. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Ναι, είναι το menu των απλών LG τηλεφώνων. Και όπως είπα αποκλείεται να υπάρχει κάποιος τέτοιος launcher (γιατί θέμα launcher είναι το πώς φαίνονται οι εφαρμογές στο app drawer). Μόνο με folders στις homescreens γίνεται αυτό δυστυχώς όπως είπες κι εσύ. μπορεί να υπάρχει όμως κανένα πρόγραμμα σαν το All Apps Organizer... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Παλιοτερα ειχα πεσει σε καποιον launcher με παρομοια feature. Εχω την εντυπωση πως ηταν ο Panda. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts