kakofonixx Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 δες και το aquamail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Eπισης παιδες, κανα καλο email app για να βαλω 2-3 λογαριασμους μαζι ? (Να εχει αυτοματες ρυθμησεις αν γινεται) Eυχαριστω. K-@ Mail Pro Το εχω και ειναι άψογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Ποιο από αυτά υποστηρίζει exchange server...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Ποιο από αυτά υποστηρίζει exchange server...? Ο aqua υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Ο aqua υποστηρίζει. Θα κάνω δοκιμή. Ευχαριστώ Φιλικά Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Για πειτε καμια χρησιμη εφαρμογη για φοιτητες...πιο πολυ ενδιαφερομαι για εβδομαδιαιο προγραμμα,ωραρια και τετοια.. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Για πειτε καμια χρησιμη εφαρμογη για φοιτητες...πιο πολυ ενδιαφερομαι για εβδομαδιαιο προγραμμα,ωραρια και τετοια.. Ευχαριστω πολυ Ένα παιδί που γνώριστα στο G+ μόλις πρόσφατα έβγαλε μια τέτοια εφαρμογή! Planner. Και στο G+ φαντάζομαι μπορείς να του δώσεις και feedback. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Υπαρχει κανενα δωρεαν Ελληνογερμανικο λεξικο για android που να λειτουργει χωρις internet?Μεχρι τωρα οτι βρηκα σε δωρεαν ή εχει μονο τις λεξεις που αρχιζουν απο Α,ή ειναι trial που ληγει μετα απο καποιες μερες ή θελει συνδεση στο internet για να δουλεψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Υπαρχει κανενα δωρεαν Ελληνογερμανικο λεξικο για android που να λειτουργει χωρις internet?Μεχρι τωρα οτι βρηκα σε δωρεαν ή εχει μονο τις λεξεις που αρχιζουν απο Α,ή ειναι trial που ληγει μετα απο καποιες μερες ή θελει συνδεση στο internet για να δουλεψει. Έψαχνα κι εγώ και είχα βρει το dict.cc dictionary. Πάντως υπάρχει και το πολύ καλό pons, στο store της Samsung σε μειωμένη τιμή από αυτή του playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Θέλω να στέλνω κατά περιόδους μαζικά SMS σε πελάτες μου σε συγκεκριμένο χρόνο που θα έχω ορίσει από πριν. Υπάρχει εφαρμογή που να βάζω τις επαφές που θέλω να λάβουν το SMS και η εφαρμογή να τα στέλνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 (edited) Θέλω να στέλνω κατά περιόδους μαζικά SMS σε πελάτες μου σε συγκεκριμένο χρόνο που θα έχω ορίσει από πριν. Υπάρχει εφαρμογή που να βάζω τις επαφές που θέλω να λάβουν το SMS και η εφαρμογή να τα στέλνει? Δοκίμασε αυτό: SMS Scheduler *edit: Κάποιες φορές που έχω στείλει, αν το μήνυμα ειναι από δυο μηνύματα και πάνω, τα στέλνει σπαστά. Αν δοκιμάσεις κάποια από τις παρόμοιες και βρεις κάποια να δουλεύει καλά, ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ. Edited October 6, 2013 by xsol Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Οκ θα κάνω δοκιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 Θέλω να κάνω το κινητό μου σαν δημοσιογραφικό μαγνητοφωνάκι! Ποιά εφαρμογή για να ηχογραφώ θα μου προτείνατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. October 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2013 RecForge Lite - Audio Recorder Έχει και PRO έκδοση με 2,99€. Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Μήπως γνωρίζει κανείς καμια καλή εφαρμογή για μεγάλα (>20 Mb) pdf? Εννοώ να μην τρώει κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Με ezPDF reader δεν είχα ποτέ θέμα. Έχει trial 15 ημερών αν θες να δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
momozo Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 To Μoon+Reader Pro 2.2.1 είναι ιδανικό για μεγάλα .pdf αρχεία. Έχει και το πλεονέκτημα ότι με απλό πάτημα στην οθόνη σε σκρολλάρει στο αμέσως επόμενο τμήμα της σελίδας χωρίς έτσι να χάνεις γραμμές ή να μπερδεύεσαι πηγαίνοντας πάνω-κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 To Μoon+Reader Pro 2.2.1 είναι ιδανικό για μεγάλα .pdf αρχεία. Έχει και το πλεονέκτημα ότι με απλό πάτημα στην οθόνη σε σκρολλάρει στο αμέσως επόμενο τμήμα της σελίδας χωρίς έτσι να χάνεις γραμμές ή να μπερδεύεσαι πηγαίνοντας πάνω-κάτω. Επίσης το καλό που έχει είναι ότι μπορείς να κλειδώσεις το zoom. Δεν ξέρω αν το έχει κανένα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το Easy Voice Recorder. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ευχαριστώ. Για το ezPdf δεν εχω ακούσει τα κλύτερα. Καποιος αλλος μου προτεινε της Adobe. Το εχει δουλεψει κανείς σε android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Γειά χαρά. Ψάχνω μια εφαρμογή για να ανοίγω μεγάλα αρχεία pdf (ebooks >50 Mb). Ξέρω ότι το μέγεθος είναι μεγάλο για οποιαδήποτε συσκευή αλλά υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κολλάει λιγότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 θεμα συσκευης ειναι το αν θα κολλαει η οχι.στο s3 εχω ανοιξει και μεγαλυτερα των 100mb και δεν κολλαει.δοκιμασε το quickoffice παντωςτο αγορασε η google και ειναι δωρεαν τωρα,εχει και υποστηριξη pdf Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αντιμετωπίζω ένα κάπως περίπλοκο πρόβλημα . Επειδή επαγγελματικά χρησιμοοιώ συνεχώς excel,κάποια αρχεία τα έχω στο dropbox και τα ενημερώνω μέσω docs2go,από android και τα βλέπω και στο Pc. Δοκίμασα λοιπόν το quickoffice+Drive (το είχα αγοράσει παλιά ...). Έχω και ένα iphone που βρήκα την ευκαιρία να δουλέψω ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα είναι πως από την στιγμή που χρησιμοποιώ ταυτόχρονα ios6.3-win7-android 4.2.2 , έχουν καταλήξει τα αρχεία ν΄ανοίγουν μόνο στο iphone και στο android να κρασάρει το quickoffice και το pc να τα θεωρεί χαλασμένα ή να ανοίγει σε "protected view" ή "stopped working" ή ureadable content κλπ. Είτε .xls είτε .xlsx . Πάντως στο ios δουλεύουν κανονικά . Στο drive τα βλέπει σαν εικόνα όλα τα excel κανονικά . Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Παιδιά υπάρχει για την οθόνη του android κάτι σαν το sleeping screen της Nokia? (ρολόι screensaver το οποίο όμως να κινείται στην οθόνη και να του αλλάζεις την φωτεινότητα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_plds Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Γεια σε ολους Εχει κανεις καμια καλη εφαρμογη υποψην για ελληνικο χρηματιστηριο και ελληνικες μετοχες; Εχω δοκιμασει το Greek stocks αλλα δεν ανταποκρινεται (δεν μπορω να κανω scroll στις μετοχες ή οτιδηποτε αλλο) Το in.gr finance το ανοιγω φτιαχνω την λιστα με τις μετοχες μου αλλα μολις το κλεισω και το ξανανοιξω εχουν χαθει ολα και πρεπει να το ξαναφτιαξω απο την αρχη (στο ios δουλευει πολυ ωραια) Το google now και καποιες αλλες ξενες εφαρμογες οπως bloomberg, quote pro κλπ σου εμφανιζουν ορισμενες μονο ελληνικες μετοχες και δεν εμφανιζουν τα τραπεζικα warrants. Εχει κανεις τα ιδια προβληματα με εμενα με τις παραπανω εφαρμογες η καμια αλλη εφαρμογη που να δουλευει υποψην; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts