pektis7 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 maskaras said: Ποια είναι, κατά την γνώμη σας, η καλύτερη εφαρμογή τύπου office για κινητό android?https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officehubrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 δεν νομιζω να εχει pdf/acrobat αυτη ομως, απο εμενα αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picsel.tgv.app.smartoffice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Κατά την γνώμη μου η καλύτερη είναι αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_eng ανοίγει όλα τα αρχεία , τα επεξεργάζεται, τα συγχρονίζει στο cloud αυτόματα το μόνο κακό εάν δεν έχεις premium λογαριασμό έχει διαφημήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 (edited) patrickdrd said: δεν νομιζω να εχει pdf/acrobat αυτη ομως, απο εμενα αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picsel.tgv.app.smartofficeΑνοίγει και pdf κανονικά. Σε office η Microsoft είναι πολύ μπροστά Edited March 30, 2020 by pektis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Επίσης και save as pdf έχει αλλά και κάποιες λειτουργίες edit είδα, πχ στο Office App. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Εχω το WPS αλλά το έχει παρακάνει με τις διαφημίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 maskaras said: Εχω το WPS αλλά το έχει παρακάνει με τις διαφημίσεις Το office 365 μέχρι και χρόνο ομιλίας σου δίνει με 7 ευρώ το μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Έχω το OfficeSuite Pro + PDF,το είχα πάρει 1€ νομίζω σε προσφορά και τώρα το βλέπω το έχουν πάει €21.99. Αν είναι δυνατόν. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Exposed_Bone said: Το office 365 μέχρι και χρόνο ομιλίας σου δίνει με 7 ευρώ το μήνα vasileios13 said: Έχω το OfficeSuite Pro + PDF,το είχα πάρει 1€ νομίζω σε προσφορά και τώρα το βλέπω το έχουν πάει €21.99. Αν είναι δυνατόν. :lol: Να σημειώσω ότι στην πιο πάνω τιμή κάποιος παίρνει και άδεια για 5 υπολογιστές. Έχει και οικογενειακή έκδοση με 12 ευρώ για 5 accounts και 5 υπολογιστές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Δουλεύει κάποιος Aqua mail να ρωτήσω κάτι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_kostas Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 dgl said: Δουλεύει κάποιος Aqua mail να ρωτήσω κάτι; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άκυρο, γίνεται κουβέντα σε άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Καλησπέρα. Ψάχνω εφαρμογή εσόδων εξόδων που να δέχεται καταγραφές από δύο ή και τρία διαφορετικά κινητά ταυτόχρονα. Υπάρχει κάτι τέτοιο ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 SteliosTh said: Καλησπέρα. Ψάχνω εφαρμογή εσόδων εξόδων που να δέχεται καταγραφές από δύο ή και τρία διαφορετικά κινητά ταυτόχρονα. Υπάρχει κάτι τέτοιο ξέρει κανείς; Εναλλακτικά θα πρότεινα αρχείο excel στο cloud με δικαίωμα edit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 (edited) SteliosTh said: Καλησπέρα. Ψάχνω εφαρμογή εσόδων εξόδων που να δέχεται καταγραφές από δύο ή και τρία διαφορετικά κινητά ταυτόχρονα. Υπάρχει κάτι τέτοιο ξέρει κανείς; Το Money Lover που εχω, κάνω καταγραφές, από κινητό, tablet και pc. Φαντάζομαι θα το κάνουν και οι άλλες εφαρμογές, αρκεί να έχεις το ίδιο account gmail όπως εγώ Edited May 31, 2020 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2020 Εγώ χρησιμοποιώ το spending tracker, κάνει backup στο Dropbox. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Ναι ένα excel μάλλον θα είναι η λύση ωστόσο θα ήθελα και να μην ασχοληθώ λόγω χρόνου και λίγο eye candy. Αυτό που ψάχνω συγκεκριμένα είναι το εξής. Έχω μια επιχείρηση εγώ με τον αδερφό μου και κάποιες μέρες δουλεύω εγώ κάποιες μέρες αυτός. Οπότε αντίστοιχα οποίος δουλεύει να περνά τα στοιχεία της ημέρας αλλά να τα βλέπει και ο άλλος και να μπορεί να κάνει εγγραφή αν χρειαστεί (π.χ αγορά προϊόντων-πληρωμη). Μια εφαρμογή σε δύο διαφορετικά κινητά με τον δικό τους λογαριασμό/χρήστη ο καθένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2020 Με το Excel και πειραματισμό με τα template μπορείς να κάνεις κάτι πολύ φιλικό. Μετά από λίγο, κανείς και κάμποση έρευνα και στήνεις σιγά σιγά κάποια πολύ απλή υλοποίηση στο Microsoft Dynamics. Επίσης κοίτα το freshbooks.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Το Evernote υποστηρίζει περισσότερους χρήστες. Δεν ξέρω αν κάτι σαν το asana μπορεί να σε βοηθήσει. Υποστηρίζει ομάδες και θα μπορείς να έχεις και ένα Excel μέσα. Έχω καιρό να το δω όμως και δεν θυμάμαι σίγουρα. Έχει δωρεάν έκδοση. Chat μεταξύ σας κλπ. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 R_Bachman said: Το Evernote υποστηρίζει περισσότερους χρήστες. Δεν ξέρω αν κάτι σαν το asana μπορεί να σε βοηθήσει. Υποστηρίζει ομάδες και θα μπορείς να έχεις και ένα Excel μέσα. Έχω καιρό να το δω όμως και δεν θυμάμαι σίγουρα. Έχει δωρεάν έκδοση. Chat μεταξύ σας κλπ. Tapatalked Αν γράφει "χύμα" τα δεδομένα στο evernote, δεν θα μπορεί να κάνει τον παραμικρό υπολογισμό και δεν θα έχουν κάποια συγκεκριμένη δομή. Αν είναι να χρησιμοποιεί το evernote για να αποθηκεύει το αρχείο excel, δεν κερδίζει τίποτα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο cloud. Ίσα ίσα μάλλον χάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Έχει chat, μπορεί να κάνει διαφορετικές σημειώσεις για οτιδήποτε χρειάζεται κλπ. Με Excel το σκέφτηκα. Αλλά μπορεί να έχει διαφορετικά excel ανά περιόδους και να τα αποθηκεύει όπως θέλει. Με εύρεση κλπ. Εφαρμογή δουλεύει και με κωδικό και fingerprint. Σαφώς αν χρειάζεται μόνο ένα excel και τίποτε άλλο 1 cloud είναι πιο απλό. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Πιστεύω ότι ότι το evernote έχει χάσει την δόξα του. Σε λίγο, όλοι θα έχουμε μια συνδρομή Microsoft. Τα collaboration tools είναι υπερβολικά, ειδικά με το Team for Consumers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 Το Evernote είναι φανταστικό ακόμη και τώρα, απλά το έχουν ξεχεσει με τιμές που ζητάνε για την premium έκδοση Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2020 papathvas said: Το Evernote είναι φανταστικό ακόμη και τώρα, απλά το έχουν ξεχεσει με τιμές που ζητάνε για την premium έκδοση Ποιο workflow χρήσης νομίζεις ότι δεν μπορεί να σου προσφέρουν οι εναλλακτικές; Χρησιμοποιώ πάρα πολύ τέτοιες λύσεις και μόνο καλό μπορούν να μου κάνουν μερικές ιδέες :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. June 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2020 Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις μόλις βρω λίγο χρόνο θα τις δοκιμάσω και θα σας πω πού κατέληξα. Επειδή χρειάζομαι δύο διαφορετικούς λογαριασμούς θεωρώ ότι η λύση θα είναι κάτι σε cloud όπως αναφέρθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. June 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2020 Αγοράζω το evernote 4 χρόνια τουλάχιστον ίσως και 5. Το θεωρούσα ιδανικό για την δουλειά του. Τώρα ή το συνήθισα εγώ ή αυτοί έμειναν πίσω σε σχεδιασμό και λειτουργίες.. Ποιες άλλες εφαρμογές έχετε δουλέψει και να τις προτείνετε ως εξέλιξη του ίσως; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts