Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

maskaras said:
Ποια είναι, κατά την γνώμη σας, η καλύτερη εφαρμογή τύπου office για κινητό android?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.office.officehubrow

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

δεν νομιζω να εχει pdf/acrobat αυτη ομως,

απο εμενα αυτη:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picsel.tgv.app.smartoffice

Κατά την γνώμη μου η καλύτερη είναι αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.wps.moffice_eng

ανοίγει όλα τα αρχεία , τα επεξεργάζεται, τα συγχρονίζει στο cloud αυτόματα

το μόνο κακό εάν δεν έχεις premium λογαριασμό έχει διαφημήσεις

patrickdrd said:
δεν νομιζω να εχει pdf/acrobat αυτη ομως,

απο εμενα αυτη:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.picsel.tgv.app.smartoffice

Ανοίγει και pdf κανονικά.

Σε office η Microsoft είναι πολύ μπροστά

Edited by pektis7

maskaras said:
Εχω το WPS αλλά το έχει παρακάνει με τις διαφημίσεις

Το office 365 μέχρι και χρόνο ομιλίας σου δίνει με 7 ευρώ το μήνα

Έχω το

OfficeSuite Pro + PDF,το είχα πάρει 1€ νομίζω σε προσφορά και τώρα το βλέπω το έχουν πάει €21.99.

Αν είναι δυνατόν. :lol:

Exposed_Bone said:
Το office 365 μέχρι και χρόνο ομιλίας σου δίνει με 7 ευρώ το μήνα

vasileios13 said:
Έχω το

OfficeSuite Pro + PDF,το είχα πάρει 1€ νομίζω σε προσφορά και τώρα το βλέπω το έχουν πάει €21.99.

Αν είναι δυνατόν. :lol:

Να σημειώσω ότι στην πιο πάνω τιμή κάποιος παίρνει και άδεια για 5 υπολογιστές. Έχει και οικογενειακή έκδοση με 12 ευρώ για 5 accounts και 5 υπολογιστές.

• 4 weeks later...
  dgl said:
Δουλεύει κάποιος Aqua mail να ρωτήσω κάτι;

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άκυρο, γίνεται κουβέντα σε άλλο θέμα.

• 1 month later...
Καλησπέρα. Ψάχνω εφαρμογή εσόδων εξόδων που να δέχεται καταγραφές από δύο ή και τρία διαφορετικά κινητά ταυτόχρονα. Υπάρχει κάτι τέτοιο ξέρει κανείς;

SteliosTh said:
Καλησπέρα. Ψάχνω εφαρμογή εσόδων εξόδων που να δέχεται καταγραφές από δύο ή και τρία διαφορετικά κινητά ταυτόχρονα. Υπάρχει κάτι τέτοιο ξέρει κανείς;

Εναλλακτικά θα πρότεινα αρχείο excel στο cloud με δικαίωμα edit.

SteliosTh said:

Το Money Lover που εχω, κάνω καταγραφές, από κινητό, tablet και pc.

Φαντάζομαι θα το κάνουν και οι άλλες εφαρμογές, αρκεί να έχεις το ίδιο account gmail όπως εγώ

Edited by coulis

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Ναι ένα excel μάλλον θα είναι η λύση ωστόσο θα ήθελα και να μην ασχοληθώ λόγω χρόνου και λίγο eye candy.

Αυτό που ψάχνω συγκεκριμένα είναι το εξής.

Έχω μια επιχείρηση εγώ με τον αδερφό μου και κάποιες μέρες δουλεύω εγώ κάποιες μέρες

αυτός. Οπότε αντίστοιχα οποίος δουλεύει να περνά τα στοιχεία της ημέρας αλλά να τα βλέπει και ο άλλος και να μπορεί να κάνει εγγραφή αν χρειαστεί (π.χ αγορά προϊόντων-πληρωμη). Μια εφαρμογή σε δύο διαφορετικά κινητά με τον δικό τους λογαριασμό/χρήστη ο καθένας.

Με το Excel και πειραματισμό με τα template μπορείς να κάνεις κάτι πολύ φιλικό.

Μετά από λίγο, κανείς και κάμποση έρευνα και στήνεις σιγά σιγά κάποια πολύ απλή υλοποίηση στο Microsoft Dynamics.

Επίσης κοίτα το freshbooks.com

Το Evernote υποστηρίζει περισσότερους χρήστες. Δεν ξέρω αν κάτι σαν το asana μπορεί να σε βοηθήσει. Υποστηρίζει ομάδες και θα μπορείς να έχεις και ένα Excel μέσα. Έχω καιρό να το δω όμως και δεν θυμάμαι σίγουρα.

Έχει δωρεάν έκδοση. Chat μεταξύ σας κλπ.

Tapatalked

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

R_Bachman said:
Το Evernote υποστηρίζει περισσότερους χρήστες. Δεν ξέρω αν κάτι σαν το asana μπορεί να σε βοηθήσει. Υποστηρίζει ομάδες και θα μπορείς να έχεις και ένα Excel μέσα. Έχω καιρό να το δω όμως και δεν θυμάμαι σίγουρα.

Έχει δωρεάν έκδοση. Chat μεταξύ σας κλπ.

Tapatalked

Αν γράφει "χύμα" τα δεδομένα στο evernote, δεν θα μπορεί να κάνει τον παραμικρό υπολογισμό και δεν θα έχουν κάποια συγκεκριμένη δομή.

Αν είναι να χρησιμοποιεί το evernote για να αποθηκεύει το αρχείο excel, δεν κερδίζει τίποτα σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο cloud. Ίσα ίσα μάλλον χάνει.

Έχει chat, μπορεί να κάνει διαφορετικές σημειώσεις για οτιδήποτε χρειάζεται κλπ. Με Excel το σκέφτηκα. Αλλά μπορεί να έχει διαφορετικά excel ανά περιόδους και να τα αποθηκεύει όπως θέλει. Με εύρεση κλπ. Εφαρμογή δουλεύει και με κωδικό και fingerprint.

Σαφώς αν χρειάζεται μόνο ένα excel και τίποτε άλλο 1 cloud είναι πιο απλό.

Tapatalked

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Πιστεύω ότι ότι το evernote έχει χάσει την δόξα του.

Σε λίγο, όλοι θα έχουμε μια συνδρομή Microsoft. Τα collaboration tools είναι υπερβολικά, ειδικά με το Team for Consumers.

Το Evernote είναι φανταστικό ακόμη και τώρα, απλά το έχουν ξεχεσει με τιμές που ζητάνε για την premium έκδοση

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

papathvas said:
Το Evernote είναι φανταστικό ακόμη και τώρα, απλά το έχουν ξεχεσει με τιμές που ζητάνε για την premium έκδοση

Ποιο workflow χρήσης νομίζεις ότι δεν μπορεί να σου προσφέρουν οι εναλλακτικές;

Χρησιμοποιώ πάρα πολύ τέτοιες λύσεις και μόνο καλό μπορούν να μου κάνουν μερικές ιδέες :happy:

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις μόλις βρω λίγο χρόνο θα τις δοκιμάσω και θα σας πω πού κατέληξα. Επειδή χρειάζομαι δύο διαφορετικούς λογαριασμούς θεωρώ ότι η λύση θα είναι κάτι σε cloud όπως αναφέρθηκε.

Αγοράζω το evernote 4 χρόνια τουλάχιστον ίσως και 5.

Το θεωρούσα ιδανικό για την δουλειά του. Τώρα ή το συνήθισα εγώ ή αυτοί έμειναν πίσω σε σχεδιασμό και λειτουργίες..

Ποιες άλλες εφαρμογές έχετε δουλέψει και να τις προτείνετε ως εξέλιξη του ίσως;

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας