fonzi Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Τελικά το έβαλα και λειτουργεί καλά αλλά έχω δυο θέματα αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει: 1. Κατεβάζει στο κινητό τα τελευταία 1000 μηνύματα (ή ένα μήνα πριν). Υπάρχει τρόπος στο συγχρονισμό να μένουν μόνο τα τελευταία 1000 και να διαγράφονται αυτόματα τα προηγούμενα κάθε φορά; 2. Το widget της ενημέρωσης δεν τα δείχνει όλα αλλά μόνο τα "σημαντικά". Υπάρχει τρόπος να τα βλέπω όλα όσα έρχονται; Να ενημερώσω ότι αυτό που έψαχνα (να μην κρατάει στο κινητό όλα τα email - να διαγράφει τα παλιότερα αυτόματα) το κάνει το Κ-9. Δυστυχώς όμως δεν υποστηρίζει Push για Hotmail. Edited February 26, 2016 by fonzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 καλημερα δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο νημα ξαφνικα σημερα ενω εχω σεταρισμενο το pushbullet ο,τι ερχεται στο τηλεφωνο (mail/sms/κλησεις/tapatalk κοκ) να φαινεται στο desktop της δουλειας κατω δεξια μου εμφανιζει ΜΟΝΟ sms και τηλεφωνηματα. τιποτε αλλο θα το τεσταρω και στο λαπτοπ του σπιτιου αλλα μου φανηκε πειρεγο μιας και δεν εκανα τιποτα περιεργο εχω το xiaomi redminote 2 και πριν το redmi 1s και μεχρι σημερα δουλευε αψογα! εχει κανεις εμπειρια απο τη χρηση αυτου του app? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 πρεπει να ειναι ανοικτες πορτες κλπ για να δουλεψει στο pc της δουλειας, εμενα δεν μου δειχνει τιποτα απολυτως στην δουλεια (μονο μια ημερα περιεργως μου εδειξε)! στο laptop (αλλα και στο desktop) στο σπιτι κανονικα ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Καλησπερα παιδια, χρησιμοποιει κανεις σας ελληνικο tts(text to speech); εχετε να προτεινετε καποιο καλο; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 ενδιαφερον!η μηπως υπαρχει κανενα port απο MLS γενικοτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Mls δεν υπάρχει. Υπάρχουν svox, acapela κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2016 Βρήκα αυτό που έψαχνα και με ικανοποίησε πάρα πολύ! http://www.greeceandroid.gr/app/954-voice-typing-android-greek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Βρήκα αυτό που έψαχνα και με ικανοποίησε πάρα πολύ! http://www.greeceandroid.gr/app/954-voice-typing-android-greek Αυτό δεν είναι tts. Είναι το αντίθετο. Και είναι πολύ καλό στην φωνητική πληκτρολόγηση αλλά απαιτεί internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 Ναι φίλε μου μόλις τώρα το συνειδητοποίησα . Είναι πάρα πολύ καλό δεν κάνει σχεδόν ποτέ λάθη αλλά θέλει Internet . Υπάρχει κανένα άλλο που δεν θέλει Internet ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_sav Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα σας, Έχω το galaxy j1 και θέλω στο ημερολόγιο να δημιουργήσω ένα συμβάν με ειδοποίηση,ώστε μέσα σε ένα όριο είτε να ακουστεί ένας ήχος είτε απλώς να το εμφανίζει στην αρχική οθόνη για να το δω και να το θυμηθώ.Ξέρει κανένας αν μπορώ να το κάνω ,γιατί ενώ έφτιαξα ένα συμβάν ούτε εμφανίζεται στην οθόνη ούτε με ήχο.Οπότε το δείχνει μόνο και μόνο όταν πάω στο ημερολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Όλα τα ημερολόγια έχουν αυτό που θες, θα πρέπει όμως να ψάξεις στις ρυθμίσεις. Αν και δεν ξέρω ποιο είναι το ημερολόγιο που έχει η συσκευή σου, πιθανολογώ ότι αν κάνεις επεξαργασία στην καταχώρησή σου, κάπου (προς τα κάτω ενδεχομένως) θα δεις αυτό που ψάχνεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Καλησπέρα ,τελευταίως αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με το ημερολόγιο . Όταν βάζω μια υπενθύμιση στο κινητο μου εμφανίζετε και στο κομπιούτερ στην δουλειά στον οποίο υπάρχουν περασμένοι 3 λογαριασμοi μαζί με τον δικό μου.πώς μπορώ να το σταματήσω να εμφανίζεται ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλησπερα παιδιά. Υπαρχει καποια δωρεαν αξιολογη εφαρμογη πωλησεων; Δηλαδη να περνας τους πελατες και να μπορεις να προσθετεις πχ τα ειδη την ποσοτητητα κλπ και να σου δειχνει τα συνολα κλπ. οχι δλδ κατι τρομερα επαγγελματικο. Προτεινετε καποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλησπερα..ψαχνω μια εφαρμογη οπου θα μπορω να περναω μεσα μεσω φωτογραφια ή μεσω σκαναρισματος της καμερας του κινητου καρτες πελατων διαβατηρια ταυτοτητα διπλωμα κτλ..υπαρχει καποια εφαρμογη; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλησπερα..ψαχνω μια εφαρμογη οπου θα μπορω να περναω μεσα μεσω φωτογραφια ή μεσω σκαναρισματος της καμερας του κινητου καρτες πελατων διαβατηρια ταυτοτητα διπλωμα κτλ..υπαρχει καποια εφαρμογη; Σε τι μορφη;Δοκιμασε μια το tiny-scanner.Ξερει κανεις πως γινεται ολες οι επαφες μου να βγαζουν τη φωτογραφια του καλουντος αυτοματα;; Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Σε τι μορφη;Δοκιμασε μια το tiny-scanner.Ξερει κανεις πως γινεται ολες οι επαφες μου να βγαζουν τη φωτογραφια του καλουντος αυτοματα;; Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να τς κραταει μεσα στ προγραμμα σαν αρχεια..δν μ ενδιαφερει να τα κανω εξαγωγη!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Καλησπερα..ψαχνω μια εφαρμογη οπου θα μπορω να περναω μεσα μεσω φωτογραφια ή μεσω σκαναρισματος της καμερας του κινητου καρτες πελατων διαβατηρια ταυτοτητα διπλωμα κτλ..υπαρχει καποια εφαρμογη; Δοκίμασε αυτήν. Γενικότερα η συγκεκριμένη εταιρεία έχει εξαιρετικές εφαρμογές. Το Camscanner ειδικά με έχει σώσει αμέτρητες φορές. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2016 Για απλό σκανάρισμα και αποθήκευση σαν pdf, υπάρχει και το google drive, χωρίς να χρειάζεται έξτρα εφαρμογή. Sent from Nexus 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Ρε παιδιά και σε σας αλλάζει ο ήχος τον μηνύματος του messenger μετά από κάθε αναβάθμιση του; Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Η Cosmote είχε μια εφαρμογή για καρτοσυμβόλαια. Με widget. Cosmote info λεγόταν. Δεν μπορώ να την βρω τώρα. Την ξέρει κανείς; Εχετε κανένα λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Η Cosmote είχε μια εφαρμογή για καρτοσυμβόλαια. Με widget. Cosmote info λεγόταν. Δεν μπορώ να την βρω τώρα. Την ξέρει κανείς; Εχετε κανένα λινκ; Δεν ηταν τς κοσμοτε..την ειχε φτιαξει καποιος κυριος και την βγαλαν γιατι εφτιαξε την δικια της η κοσμοτε!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παιδιά να ρωτήσω κάτι ιδιαίτερο... Υπάρχει κάποια εφαρμογή που ας πούμε να τραβάω φωτογραφία ένα κοντινό αντικείμενο και στη συνέχεια η εφαρμογή να υπολογίζει ακριβείς διαστάσεις αυτού του αντικειμένου...(πχ ενα αντικειμενο 6x9cm) με σκοπό να εκτυπώνεται αυτή η επιφάνεια σε χαρτί Πάλι με τις ακριβείς διαστάσεις του αντικειμένου;; Στάλθηκε από το XT1562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Παιδιά να ρωτήσω κάτι ιδιαίτερο... Υπάρχει κάποια εφαρμογή που ας πούμε να τραβάω φωτογραφία ένα κοντινό αντικείμενο και στη συνέχεια η εφαρμογή να υπολογίζει ακριβείς διαστάσεις αυτού του αντικειμένου...(πχ ενα αντικειμενο 6x9cm) με σκοπό να εκτυπώνεται αυτή η επιφάνεια σε χαρτί Πάλι με τις ακριβείς διαστάσεις του αντικειμένου;; Στάλθηκε από το XT1562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Κρίμα . Σκέφτηκα ότι ίσως υπήρχε καμία λόγω του ότι υπάρχει εφαρμογή που μέσω κάμερας υπολογίζει αποστάσεις . αλλά σε μέτρα π.χ πόσο μακριά είναι ο τοίχος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Έχει βρει κανείς πως ενεργοποιουμε το OneTouch της Πειραιώς...? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts