Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Στη δουλειά μου εχω ενα τετράδιο οπου γράφω διάφορες σημειώσεις.

Κάποιες ειναι σαν tutorial, κάποιες αλλες reminders και κάποιες todo lists.

Υπάρχει καποια εφαρμογή για tablet που να τα κάνει αυτα με την απλότητα του χαρτιού?

Θέλω για παράδειγμα να μπορώ να γράψω με το χέρι, δίπλα να μπορώ να γράψω και κανονικό text, ταυτόχρονα να μπορώ να διαγράψω κατι σε στιλ checklist/todo list (απλά πχ με μια κόκκινη γραμμή, χωρίς όμως να φύγει εντελώς απο την σελίδα) και τέλος να μπορώ να μαρκάρω κατι στην ιδια σελίδα και να βάλω reminder?

Σίγουρα την ευκολία που έχεις με ένα τετράδιο δεν θα την έχεις με το tablet. Αυτό που δοκίμασα τελευταία και βλέπω να είναι αρκετά καλό (καλύτερο από ότι περίμενα) είναι το Handy Note Pro που το δοκίμασα λόγω προσφοράς. Με το SPen είναι αρκετά βολικό. Με το δάχτυλο δεν ξέρω πόσο θα σε βολέψει αλλά μπορείς να δοκιμάσεις. Κάνει αυτά που θες (για το reminder κρατάω επιφύλαξη γιατί έχει add-on που δεν έχω δοκιμάσει) αλλά σίγουρα το τετραδιάκι σου θα είναι πάντα πιο εύκολο.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα, εχω μια συσκευη με ραγισμενη οθονη (digitizer μονο) και θελω να ελεγξω εαν δουλευει καλα εξαιρωντας το γεγονος οτι με δυσκολευει ο έλεγχός της λογω σπασμενης οθονης. Θέλω δηλαδη μια εφαρμογη κατι σαν remote desktop για android ομως, εχετε καποια υποψη? Ο λογος ειναι οτι ο προκατοχος παραπονιοταν οτι του "κανει νερα" και πριν τη πτωση οποτε θελω να δω αν αξιζει να του αλλαξω digitizer.

αυτα που ανεβαζεις στο dropbox μονο μεσα απο την εφαρμογη του dropbox μπορεις να τα δεις.

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Αν είσαι root το MyMobiler. Αν δεν είσαι, έχει η TeamViewer το quick support που όμως δεν υποστηρίζει όλες τις συσκευές. Δουλεύει σε Samsung σίγουρα και σε κάποιες άλλες.

Σίγουρα την ευκολία που έχεις με ένα τετράδιο δεν θα την έχεις με το tablet. Αυτό που δοκίμασα τελευταία και βλέπω να είναι αρκετά καλό (καλύτερο από ότι περίμενα) είναι το Handy Note Pro που το δοκίμασα λόγω προσφοράς. Με το SPen είναι αρκετά βολικό. Με το δάχτυλο δεν ξέρω πόσο θα σε βολέψει αλλά μπορείς να δοκιμάσεις. Κάνει αυτά που θες (για το reminder κρατάω επιφύλαξη γιατί έχει add-on που δεν έχω δοκιμάσει) αλλά σίγουρα το τετραδιάκι σου θα είναι πάντα πιο εύκολο.

Σε ευχαριστώ.

Τώρα δοκιμάζω το AcsNote.

Φαίνεται πολύ καλό!

ΥΓ Το εχει δουλέψει κανείς?

Δεν μπορώ να βρω πως δουλεύουν τα reminders.

Φτιάχνω πχ ενα todo list και θελω ας πούμε στις 13:00 και εως τις 13:30 να χτυπά υπενθύμιση ανα 5 λεπτα.

Το κανω ετσι και αφου κανω save, χτυπα μια φορα και μετα δε ξαναχτυπά! :(

ΥΓ2 Τελικά έβαλα το Easynotes. Κάνει την ιδια δουλειά, απλα δεν εχει να επαναλαμβάνει τα reminders. Τουλάχιστον ομως χτυπάει μια φορά την ωρα που θα το βάλω..

Edited by subneo

Πρέπει να συνδεθω με την επιλογή VPN στο Team Viewer για να ελεγξω τη συσκευη; δε μου συνδεεται, ισως δεν ειναι στις υποστηριζόμενες συσκευες (HTC Sensation XE)

Όχι, δεν θυμάμαι να ζητούσε κάτι τέτοιο. Τρέχεις το QuickSupport στο κινητό και με τους κωδικούς μπαίνεις από το PC. Τα HTC δεν υποστηρίζονταν κι αν δεν έχω χάσει κάποια τελευταία εξέλιξη, δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.

υπαρχει καμια εφαρμογη για contacts που να κανει ενωση επαφων που να ειναι απο google kai facebook η linkedin?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

υπαρχει καμια εφαρμογη για contacts που να κανει ενωση επαφων που να ειναι απο google kai facebook η linkedin?

Νομίζω η πιο καλή γιατί δεν έχει πολλά πολλά... απλά κάνει το sync και το ξεχνάς μετά.

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.weednet.contactssync

Έχοντας δοκιμάσει διάφορες todo εφαρμογές, τελευταία κόλλησα με αυτή.....

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ticktick.task&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dticktick

Δεν ξέρω τι έπαθε και δεν μπορώ να κάνω επικόλληση στο προηγούμενο μήνυμα.

Φιλικά, Κατερίνα

Για εφαμοργη sms σε dual sim υπαρχει το γνωστο go sms pro με υποστηριξη εννοειται 160 ελληνικων χαρακτηρων.

Ναι δουλευει πολυ καλα, υποστηριζει 160 ελληνικους χαρακτήρες, υποστηριζει επολογη διπλής sim, μονο που μπερδευει τις ειδοποιησεις με το default προγραμμα. Τις απενεργοποιησα σε αυτο, αλλα παλι τα ιδια. Ετσι πολλες φορες δεν ειδοποιεισαι για νεο μηνυμα

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

παιαδια ποιο είναι το καλύτερο app για υπενθυμίσεις-ραντεβού σε Note 3? γιατί με το s planner δεν παλεύεται!

Εγώ χρησιμοποιώ το Col Reminder. To βρίσκω τέλειο!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Touchpal Contacts : με alcatel 985 D δεν λειτουργεί..αρνείται να δει την δεύτερη sim..

Το sim selector λειτουργεί ωραιότατα (επί του παρόντος..)

Edited by greece_gus

Παιδια ψαχνω καποιες εφαρμογες

1- για αποθηκευση κωδικων και password(κατι σαν το spbwallet η' το 1password στο IOS)

2- Καποια για επεξεργασια office-excel-pdf αρχειων

3- και καποια για σκαναρισμα,αποθηκευση και εκτυπωση αρχειων και φωτογραφιων

δεν με νοιαζει αν ειναι και επι πληρωμη,αν και προτιμω δωρεαν!!!

Εχετε να μου προτεινετε κατι???

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

1- για αποθηκευση κωδικων και password(κατι σαν το spbwallet η' το 1password στο IOS)

Λοιπόν για το 1ο το Pocket.

2o το Quick office...

Για το 3ο δεν έχω δουλέψει τέτοια εφαρμογή αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το camscan...

Για το 3 το camscanner ειναι παρα πολυ καλο.

Λοιπόν για το 1ο το Pocket.

2o το Quick office...

Για το 3ο δεν έχω δουλέψει τέτοια εφαρμογή αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το camscan...

οταν λες pocket ποιο εννοεις???

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το 3 το camscanner ειναι παρα πολυ καλο.

ποιο camscanner???Εχει πολλα!!!

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

οταν λες pocket ποιο εννοεις???

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποιο camscanner???Εχει πολλα!!!

Αυτό το pocket όπου με 1 απλή αναζήτηση στο έβγαζε μπροστά... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.citc.wallet

Και αυτό είναι το camscanner όπου πάλι με ένα απλό search στο έβγαζε 1ο... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.camscanner

ευχαριστω:)

Κωνσταντινος..

1. Εγώ χρησιμοποιώ το Roboform που έχει και σε desktop και είναι εξαιρετικό. Συγχρονίζει κωδικούς και με έχει βολέψει πολύ. Επίσης προτείνω και το PasswordBox που βγάζει ένα floating παράθυρο με το όνομα χρήστη και το password για να μπαίνει σε apps, όπως Facebook.

2. Quickoffice της Google, δωρεάν

3.Το MDscan δουλεύει τέλεια όσες φορές το έχω χρησιμοποιησει για να στείλω έγγραφα.

Προσωπικά προτείνω και το Keepass για κωδικούς. Είναι open source, έχει desktop client, αλλά και δύο android ports. Δεν έχει cloud από μόνο του, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Τα android ports δεν έχουν κανένα permission, όπως οφείλουν άλλωστε :).

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας