gagailos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Το skitch είναι addon και δεν ειναι αυτο που θελω. Απο οτι βλεπω δεν υπαρχει κατι. Περιεργο γιατι τα πενακια πλεον ειναι πολυ διαδεδομενα. το ψάχνω φυσικα ακομα αλλα δεν το βλεπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Ότι λέει ο nikoskat. Το δίκτυο έχει όριο στους 160 χαρακτήρες στα SMS και στους 1000 στα MMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Τελικα βρηκα ενα. Για οποιον ενδιαφέρεται ειναι το Note anytime. Κανει συγχρονισμο και μπορεις να συνεχισεις ενα σκιτσο ή μια σημείωση απο εκει που την αφησες στην συσκευη. Εχω κατεβασει την lite εκδοση και κανω μερικά τεστς. Μεχρι στιγμης πολυ καλο. Οταν αγορασω την φουλ εκδοση θα ξαναποσταρω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blekos Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλησπέρα, χρησιμοποιώ το Handy Note και το έχω βρει πολυ βολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Έχετε δει εφαρμογή όπου να βάζω και να βλέπω απ'τη ταμπλέτα σημειώσεις του μαθήματος (δοσμένες σε pdf) και να μπορώ να σημειώνω με το δάχτυλο ή μ'ένα "πενάκι" οτι εξτρά τυχόν πει ο καθηγητής (έχουν συνήθως χώρο για να γράψεις, δεν είναι πυκνές). Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Οποιασδήποτε εφαρμογή υποστηρίζει annotation σε PDF. Το ezPDF είναι μια πολύ καλή περίπτωση. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muhaha Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Οποιασδήποτε εφαρμογή υποστηρίζει annotation σε PDF. Το ezPDF είναι μια πολύ καλή περίπτωση. Ευχαριστώ, έτσι είναι. Γίνεται πολύ καλό εργαλείο έτσι το ταμπλετάκι! Παράθεση Εν οίδα ότι εν οίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Πώς μπορώ να μεταφέρω τα notes που έχω στο Gmail, στο evernote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Πώς μπορώ να μεταφέρω τα notes που έχω στο Gmail, στο evernote? http://www.maketecheasier.com/send-messages-from-gmail-to-evernote/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tasks&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dastrid+tasks+%26+to-do+list Για όποιον ήταν fan του astrid. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Από το Gmail πως μπορούμε να στείλουμε email σε μια ομάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Αν με ομάδα εννοείς google group τότε απλώς πρέπει να ξέρεις το email της ομάδας. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Καλημερα και καλη σαρακοστη Εχω την εκδοση 4.1.2 καο προσπαθω να προσθεσω στο κινητο μου εναν λογαριασμο email που εχω στο office365 . Οτι ρυθμισεις και να βαζω αποτυγχανω. Εχετε καποιον οδηγο για να προσπαθησω εκ νεου? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Από το Gmail πως μπορούμε να στείλουμε email σε μια ομάδα? Αν με ομάδα εννοείς google group τότε απλώς πρέπει να ξέρεις το email της ομάδας. Έχω άτομα (επαφες) σε ομάδες για να μην επιλέγω κάθε φόρα τα ίδια άτομα (τις ίδιες επαφές). Έχω πάνω από 20 ομάδες φίλων και συναδέλφων ανάλογα με το τι θέλω κάθε φορά να στείλω. Πώς μπορώ να στέλνω μηνύματα σε μια ομάδα από το Gmail. Μάλλον δεν έχει τρόπο να το κάνω αυτό. Πρέπει να βρω άλλο client για email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Α μάλιστα, δυστυχώς δεν γίνεται αλλά υπάρχουν κάποιες έμμεσες λύσεις:http://forums.androidcentral.com/general-help-how/255106-contact-groups-not-used-gmail-messaging-apps.html Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Υπάρχει κάποια καλή και δοκιμασμένη εφαρμογή για εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων; Δηλαδή να είναι σταθερό Αφού σημειώσω εγώ τις ώρες των μαθημάτων μου.χρησιμοποιώ αυτή την στιγμή το Timetables Αλλά δεν με έχει καλύψει πλήρως ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Αυτην ειχα αλλα καλυτερο το My Class Schedule ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 το cerberus ειναι για μια μονο συσκευη ή για παραπανω απο μια;Δηλαδη για 2 συσκευες πρεπει να αγοραστει 2 φορες; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 το cerberus ειναι για μια μονο συσκευη ή για παραπανω απο μια;Δηλαδη για 2 συσκευες πρεπει να αγοραστει 2 φορες; Ευχαριστω πολυ Μέχρι 5 συσκευές, που δε χρειάζεται να έχουν τον ίδιο λογαριασμό Gmail. Μπορείς δηλαδή να βάλεις όλα τα κινητά της οικογένειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Αυτην ειχα αλλα καλυτερο το My Class Schedule ;) Το έβαλα, αλλά έχω την εξής απορία: Βάζω ένα τμήμα αλλά δεν μπορώ να το ρυθμίσω σε διαφορετική ώρα μέσα στην εβδομάδα. Πχ το τμήμα Α1 το έχω διαφορετικές ώρες τρίτη - πέμπτη. Γιατί να πρέπει να κάνω 2 διαφορετικές εισαγωγές τμήματος; Υπάρχει εφαρμογή που να το κάνεις αυτό; edit Την βρήκα την λύση. Παρατεταμένη πίεση πάνω στην 1η εισαγωγή ώρας του τμήματος και σου βγάζει επιλογή για 2η, 3η κλπ εισαγωγή ώρας. Edited March 9, 2014 by bill_phone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 μια ερωτηση κ απο μενα, υπαρχει εφαρμογη που να υπολογιζει δανεια κ να αλλαζει τα επιτοκια ανα μηνα? ευχαριστω :cool: :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek-Lord Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλημέρα,είμαι κάτοχος του Samsung Galaxy S3 mini και έχω εγκαταστήσει το Dropbox στη συσκευή μου.Ανέβασα διάφορους φακέλους με φωτογραφίες στο dropbox,αλλά δυστυχώς δε μπορώ να τους δω μέσα από τη συλλογή.Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; :( Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλησπέρα. Στη δουλειά μου εχω ενα τετράδιο οπου γράφω διάφορες σημειώσεις. Κάποιες ειναι σαν tutorial, κάποιες αλλες reminders και κάποιες todo lists. Υπάρχει καποια εφαρμογή για tablet που να τα κάνει αυτα με την απλότητα του χαρτιού? Θέλω για παράδειγμα να μπορώ να γράψω με το χέρι, δίπλα να μπορώ να γράψω και κανονικό text, ταυτόχρονα να μπορώ να διαγράψω κατι σε στιλ checklist/todo list (απλά πχ με μια κόκκινη γραμμή, χωρίς όμως να φύγει εντελώς απο την σελίδα) και τέλος να μπορώ να μαρκάρω κατι στην ιδια σελίδα και να βάλω reminder? Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Υπάρχει καποια εφαρμογή για tablet που να τα κάνει αυτα με την απλότητα του χαρτιού? Ούτε να πλησιάζει καν. Έχω ψάξει τα πάντα και το χαρτί δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Μόνο για ψιλοπράγματα βοηθάει το κινητό για κάτι εκτός γραφείου. Edited March 9, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts