Jump to content

[Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιο app ή κάποιος τρόπος να συγχρονίζω τα Outlook contacts με τα Google contacts...?

To μόνο που κατάφερα είναι τα κάνω extract σε .csv και να τα περάσω στο Google Contacts αλλά από εκεί και πέρα πως συγχρονίζονται....?

Κάτι αντίστοιχο με το Google calendar sync ψάχνω, (που By the way κάνει πολύ καλή δουλειά στο να συγχρονίζει το Outlook Calendar με το Google..)

Γρηγόρης Δάρης

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Υπάρχει κάποιο app ή κάποιος τρόπος να συγχρονίζω τα Outlook contacts με τα Google contacts...?

To μόνο που κατάφερα είναι τα κάνω extract σε .csv και να τα περάσω στο Google Contacts αλλά από εκεί και πέρα πως συγχρονίζονται....?

Κάτι αντίστοιχο με το Google calendar sync ψάχνω, (που By the way κάνει πολύ καλή δουλειά στο να συγχρονίζει το Outlook Calendar με το Google..)

Αν δεν κανω λαθος υπαρχει και το google contact sync για αυτη την δουλεια...για ψαξτο :rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Καλησπέρα,

έχω μια απορία. Στον mail client που είναι εγκατεστημένο στο Motorola Razr xt910 (ICS Motorola) υπάρχει η δυνατότητα να του ορίζεις να σβήνει αυτόματα τα εισερχόμενα κάθε μέρα? Σε άλλα android κινητά υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Το workaround είναι να τα σβήνω εγώ μια φορά την ημέρα αλλα ...

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα, υπάρχει, εάν γνωρίζετε, κάποια εφαρμογή η οποία να σου διαβάσει εισερχόμενα μνμ ή εισερχόμενες κλήσεις; με φωνητική ομιλία εννοώ, ώστε να μας εξυπηρετεί κατά την διάρκεια της οδήγησης; ευχαριστώ. :)
sent from my Nexus 4

Καλησπέρα, υπάρχει, εάν γνωρίζετε, κάποια εφαρμογή η οποία να σου διαβάσει εισερχόμενα μνμ ή εισερχόμενες κλήσεις; με φωνητική ομιλία εννοώ, ώστε να μας εξυπηρετεί κατά την διάρκεια της οδήγησης; ευχαριστώ. :)

Υπάρχει το Classic Text To Speech Engine (SVOX) που είναι όπως λέει δωρεάν αλλά την ελληνική γλώσσα (SVOX Greek/Ελληνικά Ariadne) πρέπει να την αγοράσεις. Δυστυχώς τα μηνύματα τα διαβάζει μόνο σε πεζά. Εκεί που κάνει καλή δουλειά είναι που αν σε καλεί κάποιος αναφέρει τ όνομά του οπότε δεν αποσπάς την προσοχή σου όταν οδηγάς.

Ξέρετε καμιά εφαρμογή που να μην αφήνει εφαρμογές να ανοίγουν;

Συνέχεια ανοίγει το google play και οι χάρτες και μου "τρώνε" όλη τη μπαταρια..

Ευχαριστώ πολύ

Ξέρετε καμιά εφαρμογή που να μην αφήνει εφαρμογές να ανοίγουν;

Συνέχεια ανοίγει το google play και οι χάρτες και μου "τρώνε" όλη τη μπαταρια..

Ευχαριστώ πολύ

Γιατί δε δοκιμάζεις να κόψεις την αυτόματη ανανέωση από το μενού του;

Γιατί δε δοκιμάζεις να κόψεις την αυτόματη ανανέωση από το μενού του;

Ευχαριστώ πολύ

Αυτό από ότι είδα είναι για το google play μόνο...Το έκανα και θα δω τι θα γίνει..

Αλλά για άλλες εφαρμογές όπως χάρτες,gr caller id...τι μπορώ να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ

Αυτό από ότι είδα είναι για το google play μόνο...Το έκανα και θα δω τι θα γίνει..

Αν εισαι root κατεβασε το titanium για να παγώσεις οτι εφαρμογές θέλεις . Επίσης και το autostarts κάνει καλη δουλειά στο να μην ξεκινούν οι εφαρμογές που θέλεις όταν ενεργοποιείς το τηλέφωνο .

Απο την 4,0,3 και μετα εχεις την δυνατότητα για πάγωμα των εφαρμογών που θες μέσα απο τις ρυθμίσεις ,δυστυχώς ομως οι χάρτες και κάποιες άλλες εφαρμογές τρέχουν ξανά μετά απο επανεκκίνηση της συσκευής .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Δεν ξερω αν ποσταρω σωστα εδω,απλα εχει βαλει καποιος 3 εφαρμογες στο play μια εξ αυτων λεγεται polaris office.Μην την πατησετε ειναι fake

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1938766

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν ξερω αν ποσταρω σωστα εδω,απλα εχει βαλει καποιος 3 εφαρμογες στο play μια εξ αυτων λεγεται polaris office.Μην την πατησετε ειναι fake

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1938766

Αυτές από ότι είδα δεν υπάρχουν πια...

Αν εισαι root κατεβασε το titanium για να παγώσεις οτι εφαρμογές θέλεις . Επίσης και το autostarts κάνει καλη δουλειά στο να μην ξεκινούν οι εφαρμογές που θέλεις όταν ενεργοποιείς το τηλέφωνο .

Απο την 4,0,3 και μετα εχεις την δυνατότητα για πάγωμα των εφαρμογών που θες μέσα απο τις ρυθμίσεις ,δυστυχώς ομως οι χάρτες και κάποιες άλλες εφαρμογές τρέχουν ξανά μετά απο επανεκκίνηση της συσκευής .

Ευχαριστώ πολύ..αλλά κάθε φορά που θα ανοίγω το τηλ θα πρέπει να κάνω freezeq

Ευχαριστώ πολύ

Δεν νομίζω ότι κάποια εφαρμογή ξεκινάει μονή της χωρίς να χρειάζεται.

Το maps ξεκινάει γιατί επελεξες να χρησιμοποιείς τα location services, να γνωρίζει δηλαδή το κινητό σου που βρίσκεσαι, ίσως επελεξες και το latitude, ή και καποια άλλη παρόμοια λειτουργία.

Αν δεν τις χρειάζεσαι, τις απενεργοποιεις από τα settings και πιστεύω ότι το maps τουλάχιστον δεν θα φορτώσει.

Αυτό έχω κάνει στην ταμπλέτα που έχω, που ποτέ δε φεύγει από το σπίτι, έχω κόψει τα location services και τα maps δεν φορτώνονται.

Κοίτα εδω για ιδέες.

http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=10251

Edited by kted

Απο τοτε που εκανα αναβαθμιση στο astro file manager δεν μου τρεχει αλλα κρασαρει συνεχεια και μου κανει force close.Πως μπορω να επαναφερω την παλιοτερη εκδοση?Επισεις πως κανω χειροκινητη αναβαθμιση του market σε google play?Εχω xperia x10 mini pro που μετα απο διαφορα πειραγματα και μια βλαβη στο ηχειο το εχω κανει επαναφορα σε stock rom.

Παιδιά για notes ποια app χρησιμοποιείτε;

Μέχρι τώρα δούλευα το Note Everything Pro, είχα βολευτεί, μου έλειπε βασικά ένα feature, το sync με το PC. Είδα πως υπάρχει "κάτι-σαν-λύση", να γίνεται σε συνεργασία με το Google Docs, αλλά κι αυτό γίνεται manually, κάνεις δηλαδή import/export. Να πω την αλήθεια δεν με πολυβόλεψε..

Δοκίμασα το Evernote (μετά από προτροπή λόγω ύπαρξης και desktop έκδοσης), εκ πρώτης μειονέκτημα σε σχέση με το Note Everything Pro η έλλειψη checklists. Και η desktop εφαρμογή μου φάνηκε ίσως πιο "ογκώδης" από όσο χρειάζεται. Ο κύριος λόγος που ήθελα sync ήταν για τα sticky notes. Δηλαδή ένα sticky note που το έχω στο PC να γίνεται αμέσως sync και στο κινητό μου..

Κι εκεί που ένα google search με έβγαλε εδώ:

http://hosting.edo-soft.com/stickynotes/

και είπα πως βρήκα την λύση (άντε να χρησιμοποιούσα δηλαδή το Note Everything μόνο για checklists), βλέπω πως όταν πάω να μετακινήσω το sticky note στο άλλο μόνιτορ αυτό χάνεται.. :blink: Δηλαδή δεν υποστηρίζει την μεταφορά από ένα desktop στο extended του. Κουφό..

Υπάρχει περίπτωση να διορθώνεται αυτό πειράζοντας κάπως την εφαρμογή; Ή τέλος πάντων αν υπάρχει τρόπος να ανοίγουν από την αρχή στο 2ο μόνιτορ που το έχω για τέτοια πράγματα..

Μήπως πέραν αυτών των 2 που έχω δοκιμάσει προτείνεται και κάποια άλλη note app που να κάνει sync με PC;

Παιδια θα ήθελα να ρωτήσω κατι που μπορει να φανει λίγο αφελές. Υπάρχει δυνατότητα μέσω android να κανεις προβολη σε προτζεκτορα χωρις να χησιμοποιησεις κανονικό pc ή γίνεται μονο μεσω windows?

Παιδια θα ήθελα να ρωτήσω κατι που μπορει να φανει λίγο αφελές. Υπάρχει δυνατότητα μέσω android να κανεις προβολη σε προτζεκτορα χωρις να χησιμοποιησεις κανονικό pc ή γίνεται μονο μεσω windows?

αν το κινητο σου εχει εξοδο hdmi και αντιστοιχα εισοδο ο πρτζεκτορας δε βλεπω το λογο να μη γινεται :)

Παιδιά για notes ποια app χρησιμοποιείτε;

Μέχρι τώρα δούλευα το Note Everything Pro, είχα βολευτεί, μου έλειπε βασικά ένα feature, το sync με το PC. Είδα πως υπάρχει "κάτι-σαν-λύση", να γίνεται σε συνεργασία με το Google Docs, αλλά κι αυτό γίνεται manually, κάνεις δηλαδή import/export. Να πω την αλήθεια δεν με πολυβόλεψε..

Δοκίμασα το Evernote (μετά από προτροπή λόγω ύπαρξης και desktop έκδοσης), εκ πρώτης μειονέκτημα σε σχέση με το Note Everything Pro η έλλειψη checklists. Και η desktop εφαρμογή μου φάνηκε ίσως πιο "ογκώδης" από όσο χρειάζεται. Ο κύριος λόγος που ήθελα sync ήταν για τα sticky notes. Δηλαδή ένα sticky note που το έχω στο PC να γίνεται αμέσως sync και στο κινητό μου..

Κι εκεί που ένα google search με έβγαλε εδώ:

http://hosting.edo-soft.com/stickynotes/

και είπα πως βρήκα την λύση (άντε να χρησιμοποιούσα δηλαδή το Note Everything μόνο για checklists), βλέπω πως όταν πάω να μετακινήσω το sticky note στο άλλο μόνιτορ αυτό χάνεται.. :blink: Δηλαδή δεν υποστηρίζει την μεταφορά από ένα desktop στο extended του. Κουφό..

Υπάρχει περίπτωση να διορθώνεται αυτό πειράζοντας κάπως την εφαρμογή; Ή τέλος πάντων αν υπάρχει τρόπος να ανοίγουν από την αρχή στο 2ο μόνιτορ που το έχω για τέτοια πράγματα..

Μήπως πέραν αυτών των 2 που έχω δοκιμάσει προτείνεται και κάποια άλλη note app που να κάνει sync με PC;

Το EVERNOTE και το Springpad έχουν checklist και ειδικά το πρώτο είναι το καλύτερο. Υπάρχει και το gnotes που όμως κάποιοι αντιμετωπιζουν σοβαρά προβλήματα - που εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει.

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

εγω εβαλα το tasks και ειναι πολυ ωραιο.και εμφανισιακα και επι της ουσιας.

Ποια απο ολα..;

Εχει custom reminder, calendar και gsunc..;

Ψαχνω κατι που να τα εχει ολα (εκτος του προβληματικου gtasks) :mad:

Ηρακλής!

εγω εβαλα το tasks και ειναι πολυ ωραιο.και εμφανισιακα και επι της ουσιας.

Ναι αλλά εσύ ήθελες τα notes να συγχρονιζεις γιαυτό είχες το gnotes που είχες τα προβλήματα εξάλλου. Το tasks και τα παρεμφερή (χρησιμοποιώ το gtasks) συγχρονίζει τα Google tasks και όχι τα Google notes...?

EDIT Ηρακλή έχεις πρόβλημα με το gtasks? ή με το gnotes? Εγώ με το πρώτο δεν έχω κανένα πρόβλημα από την 2.3 έως την 4.0.x

Edited by mimo

Ναι αλλά εσύ ήθελες τα notes να συγχρονιζεις γιαυτό είχες το gnotes που είχες τα προβλήματα εξάλλου. Το tasks και τα παρεμφερή (χρησιμοποιώ το gtasks) συγχρονίζει τα Google tasks και όχι τα Google notes...?

EDIT Ηρακλή έχεις πρόβλημα με το gtasks? ή με το gnotes? Εγώ με το πρώτο δεν έχω κανένα πρόβλημα από την 2.3 έως την 4.0.x

ναι αλλα τελικα ποια η διαφορα notes απο tasks?και στο tasks βαζεις τιτλο και απο κατω λεει "notes" .βαζεις και reminder και ολα οκ.

Προχθες εκανα συγχρονισμο με το gtasks και χαθηκαν οι περισσοτερες εργασιες.Επισης, αλλες φαινονταν στο pc και αλλες στην συσκευη.Δημιουργησα ετσι για να δω τι παιζει, μια νεα list απο το pc και μετα απο 5-6 συγχρονισμους εμφανιστηκαν στο gtasks του galaxy.

Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται :confused:

Και με ειχε βολεψει παρα πολυ μεχρι τωρα...

Ηρακλής!

Προχθες εκανα συγχρονισμο με το gtasks και χαθηκαν οι περισσοτερες εργασιες.Επισης, αλλες φαινονταν στο pc και αλλες στην συσκευη.Δημιουργησα ετσι για να δω τι παιζει, μια νεα list απο το pc και μετα απο 5-6 συγχρονισμους εμφανιστηκαν στο gtasks του galaxy.

Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται :confused:

Και με ειχε βολεψει παρα πολυ μεχρι τωρα...

Κοίτα, επειδή εγώ τέτοια προβλήματα δεν είχα ποτέ ειδικά με το gtasks, και έχω δοκιμάσει όλα τα αντίστοιχα, αλλά και με το gnotes ( που όμως εχω άλλα προβλήματα... ) και επειδή ανέφερες "συγχρονισα" δηλαδή ούτε εσύ ούτε ο ilka71 δεν τα έχετε στο auto sync? Μήπως φταίει κάτι τέτοιο; Μόνο το anyDO μου είχε κάνει τέτοια νούμερα, παρότι με ωραίο ui..

Κοίτα, επειδή εγώ τέτοια προβλήματα δεν είχα ποτέ ειδικά με το gtasks, και έχω δοκιμάσει όλα τα αντίστοιχα, αλλά και με το gnotes ( που όμως εχω άλλα προβλήματα... ) και επειδή ανέφερες "συγχρονισα" δηλαδή ούτε εσύ ούτε ο ilka71 δεν τα έχετε στο auto sync? Μήπως φταίει κάτι τέτοιο; Μόνο το anyDO μου είχε κάνει τέτοια νούμερα, παρότι με ωραίο ui..

Οχι δεν το εχω στο αυτοματο, δεν νομιζω να ειναι εκει το προβλημα φιλε μου, αλλωστε δεν ειναι υποχρεωτικη η επιλογη αυτη.

Δοκιμασα και το checkmark αλλα μου την σπαει που οταν ανοιξει η συσκευη χτυπαν ολες οι ειδοποιησεις της ημερας..αλλο σπαστικο κι αυτο :rolleyes:

Ηρακλής!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Εφαρμογές γραφείου και παραγωγικότητας