king2009 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Το walking dead πιστευω ειναι στα τοπ 10 παιχνιδια που εχουν βγει για android.Πηρα και τα αλλα 4 episodes + το 400 days και αρχισε το λιωσιμο.Εξαιρετικα γραφικα και οι διαλογοι παρα πολυ καλοι.Μπραβο τους.Και για οποιον του αρεσουν τα adventures ας δει και το broken sword 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ενα εξαιρετικο παιχνιδι που ανακαλυψα σημερα: Ballance Resurrection Pro Ειναι απιστευτο.Τα γραφικα του και η μουσικη του ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε android.Εξαιρετικο και το gameplay.Μπορω να το χαρακτηρισω zen παιχνιδι.Μην το χασετε.Βαλτε τα γραφικα στο very high οσοι εχετε δυνατα κινητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Βλασφημία king.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Βλασφημία king.. :p Βρε παιξτο μια και ελα να μου πεις μετα.Μαγεια το παιχνιδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 για android game controller είναι μονόδρομος το moga pro; κάτι στα μισά €€ δεν αξίζουν; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Βρε παιξτο μια και ελα να μου πεις μετα.Μαγεια το παιχνιδι. Το δοκίμασα αγορινα μόλις διάβασα το σχόλιο σου. Γι'αυτό και είπα ότι είπα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Το δοκίμασα αγορινα μόλις διάβασα το σχόλιο σου. Γι'αυτό και είπα ότι είπα :) Με τα γουστα του ο καθενας.Για zen παιχνιδι ειναι τοπ κατα τη γνωμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Τα physics μια χαρά είναι. Φαντάζομαι θα αρέσει σε όσους παίζουν τέτοια παιχνίδια. Για τα πολύ καλά γραφικά ήταν η ένσταση μου [ATTACH]43881[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Τα physics μια χαρά είναι. Φαντάζομαι θα αρέσει σε όσους παίζουν τέτοια παιχνίδια. Για τα πολύ καλά γραφικά ήταν η ένσταση μου [ATTACH]43881[/ATTACH] Στο very high τα γραφικα του ειναι αψογα για τετοιου ειδους παιχνιδι.Physics παιχνιδι ειναι ποσο καλυτερα να γινουν?Λιγο optimize θελει σε μερικα σημεια γιατι σκαλωνει που και που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Μα δεν με απασχολούν τα φυζικς. Το ss που βλέπεις είναι στο very high σε fhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 θα προτείνω το Lost Light και το φοβερό Dark Guardians ( ο χαρακτήρας μοιάζει λίγο με τον πρωταγωνιστή του Berserk) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιο καλό παιχνίδι τένις ? https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.sticksports.sticktennis&hl=el φοβερο καλυτερο και απο game σε pc Εγω ψαχνω κανα βολλευ της προκοπης με 2vs 2 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Κυκλοφορησε το amazing spiderman 2.Το επαιξα καμια ωριτσα μεχρι τον πρωτο αρχηγο.Ιδιο στυλ με το 1 με καλυτερα γραφικα.Σηκωνει πολλες διορθωσεις στην καμερα ειδικα οταν ειναι στον αερα και να γινει καλυτερο optimize στο very high.Αν πεφτουν τα frames κατω απο 20 στο note τι γινετε με τα αλλα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Αγόρασα το Modern Combat 4: Zero Hour από την προσφορά που έχει τώρα το google play και είναι αρκετά καλό. Τρέχει πολύ καλά στο κινητό μου. Δεν το περίμενα. Οι οπαδοί του είδους τρεχάτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Πολύ ωραία είναι επίσης Magic rampage free platform rpg παίζει και με sixaxis τέλεια Heavy sword αντιγραφή μαριο αλλά με σπαθί Wimp ένα ωραίο platform Cordy 2 πολύ ωραίο platform. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης σε καμία περίπτωση μην χάσετε το dokuro Είναι και σε προσφορά κάτω από 1 ευρώ εγώ το είχα πάρει για ps vita στα 25 ευρώ. ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Πολύ ωραία είναι επίσης Magic rampage free platform rpg παίζει και με sixaxis τέλεια Heavy sword αντιγραφή μαριο αλλά με σπαθί Wimp ένα ωραίο platform Cordy 2 πολύ ωραίο platform. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης σε καμία περίπτωση μην χάσετε το dokuro Είναι και σε προσφορά κάτω από 1 ευρώ εγώ το είχα πάρει για ps vita στα 25 ευρώ. ..... το corby 2 ειναι υπεροχο! :) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Καταφερε κανεις να παιξει το modern combat 4 με φιλο του multipalyer; Συνδεόμαστε party και δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Magic rampage = Το παιχνίδι τα σπάει!!! Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ξέρετε κανένα παιχνίδι που να παίζεται διπλό με δύο συσκευές μέσω bluetooth ή κάτι τέτοιο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Magic rampage = Το παιχνίδι τα σπάει!!! Αρκετά καλό... Όμως το τελείωσα σε 1 μέρα :-P Κάθε εβδομάδα βγαίνει και μια πίστα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 παιζει κανα game στυλ παλιου operation wolf? με στοχους και πυροβολισμους Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Φοβερό soundtrack και γραφικά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playmous.godoflight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Ωραιο παιχνιδακι αυτοκινητων με κυνηγητο αστυνομικων κακοποιων https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hutchgames.smashcopsheat&hl=el Κι ενα σαν το παλιο Operation Wolf https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noodlecake.operationwow&hl=el Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Παιδια για μπαλα το καλυτερο ποιο ειναι? Το fifa 2014 αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Το καλύτερο είναι το FIFA 2014... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts