D_Angelos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Και εγώ που ξεκίνησα σήμερα έχω "άπειρα" λεφτά στο RR3! Λέω και εγώ δεν μπορεί κάτι λάθος θα έγινε, τελικά είναι γενικευμένο το φαινόμενο! :lol: Τι ακριβώς κάνατε και τα πήρατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Τι ακριβώς κάνατε και τα πήρατε; Επειδή όπως είπα και πιο πάνω ένας φίλος μου ξεκίνησε πριν λίγες μέρες το παιχνίδι και ήμασταν μαζί όταν το έβαζε στο κινητό, δεν κάναμε τίποτα. Κανονικά εγκατάσταση του παιχνιδιού. Τίποτα διαφορετικό! Και τα αποτελέσματα είναι ακριβώς αυτά που βλέπεις στη φωτογραφία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Επειδή όπως είπα και πιο πάνω ένας φίλος μου ξεκίνησε πριν λίγες μέρες το παιχνίδι και ήμασταν μαζί όταν το έβαζε στο κινητό, δεν κάναμε τίποτα. Κανονικά εγκατάσταση του παιχνιδιού. Τίποτα διαφορετικό! Και τα αποτελέσματα είναι ακριβώς αυτά που βλέπεις στη φωτογραφία! Άντε να δούμε αν θα το κάνει και σε μένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Τι ακριβώς κάνατε και τα πήρατε; Τίποτα απολύτως βασικά, απλά το εγκατέστησα και είχα πάρα πολλά λεφτά, και gold ή όπως λέγεται το άλλο τέλος πάντων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εμενα παντως δεν μου ηρθε δωρο στο rr3 :( Εσύ μια ζωή γκαντεμης :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 (edited) Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Έχουμε κανένα αστυνομικό -point click- adventure game σε στυλ face noir? Edited December 23, 2013 by broxopios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Και μιας και μιλαμε για δωρα... :blink: Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 :confused::confused: Τι ποσά είναι αυτά;;!! Μέχρι που με έψησες να ξαναρχίσω το drag racing :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 :confused::confused: Τι ποσά είναι αυτά;;!! Μέχρι που με έψησες να ξαναρχίσω το drag racing :wacko: Ελα μου ντε? Μονο του μου τα εδωσε. Και μολις τσεκαρα και το RR3 και voilà Υ.Γ. Τελικα λεφτα υπαρχουν... :) Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Σήμερα το βράδυ λογικά θα έρθουν και σε άλλους Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Τρέξτε και αγοράστε όσο μπορείτε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Σήμερα το βράδυ λογικά θα έρθουν και σε άλλους Άμα δεν έρθουν κλαίμε τη μοίρα μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Παιδια για πειτε κανενα καλο beat em up εκτος του Soul Calibur που εχω λιωσει. Κατεβασα το King Of Fighters 2012 αλλα δεν ενθουσιαστηκα απο τα γραφικα του και το gameplay.. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipsissimus Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Έχω εντυπωσιαστεί με το Hero Academy! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι συμβαινει με τις εκδοσεις των angry birds? Εχω μπερδευτει. Δεν ξερω ποιες εκδοσεις 'εξελισσονται' και ποιες οχι. Hd εκδοσεις, και μη-Hd, star wars I και τωρα τελευταια star wars II, το space εχει καιρο να ανανεωθει, το rio επισης, κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Τον ήπια με το NOVA3 εκεί που είχα πορωθεί, με το που ξεκινάω το 3ο level κολλάει και δεν λέει να ξεκολλήσει με τίποτα... :cry: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί, αλλά προτείνω το 10000000 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eightyeightgames.tenmillion&hl=el είναι συνδιασμός puzzle + rpg και σούπερ κόλλημα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι συμβαινει με τις εκδοσεις των angry birds? Εχω μπερδευτει. Δεν ξερω ποιες εκδοσεις 'εξελισσονται' και ποιες οχι. Hd εκδοσεις, και μη-Hd, star wars I και τωρα τελευταια star wars II, το space εχει καιρο να ανανεωθει, το rio επισης, κλπ Κανεις δεν ξερει-δεν ασχολειται με τα πασιγνωστα angry birds για να με διαφωτισει; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Κανεις δεν ξερει-δεν ασχολειται με τα πασιγνωστα angry birds για να με διαφωτισει; :worry: Είναι διαφορές εκδόσεις ρε συ, τις έχω όλες και τώρα τελευταία ασχολούμαι με το καρτ που έχουν βγάλει Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Να κι άλλο ένα απλό, αλλά εθιστικό παιχνιδάκι που ανακάλυψα. Δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις, όπως πάντα ;) : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.genestial.onenumberdown Έχει online leaderboard. Για να δω λοιπόν κόντρες.:cool: Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 http://play.google.com/store/apps/details?id=com.ajani.justinoneminute_32029910 Εθιστικοτατο Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Είναι διαφορές εκδόσεις ρε συ, τις έχω όλες και τώρα τελευταία ασχολούμαι με το καρτ που έχουν βγάλει κανα hint για να μαζεψουμε χρηματα υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 κανα hint για να μαζεψουμε χρηματα υπαρχει; Η βασική ιδέα είναι να σε κάνουν να δώσεις donate, αυτό δεν το βρίσκω σωστό Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Δε πληρωνω κατι εξτρα Απλα βαριεμαι να παιζω ιδιες και ιδιες πιστες για να μαζεψω φραγκα. Αυτο που θελω ειναι αν εχεις βρει κανεις καμια πιστα που να πληρωνει καλα, να το πει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 :!:Ενημέρωση Θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ. απαγορεύεται η αναφορά σε παράνομο λογισμικό. Θα παρακαλούσα να μην επαναληφθεί και πόσο μάλλον από παλιά μέλη που θα έπρεπε να βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του forum και όχι να ενθαρρύνουν τέτοιου είδους συζητήσεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts