Inevar Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Τι γελοίες ονοματοδοσίες για παιχνίδια είναι αυτές χαχαχα.... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 τυπου rusty lakes ειναι αυτα? βρηκατε τιποτα καλο σε τιμη black friday? :p Το Samorost chuchel botanicula αρκετά πιο διαδραστικα. Δείτε και τα 2 framed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 "Someday" δωρεάν, που το έχω τελειώσει, καθώς και τα άλλα δύο της ίδιας εταιρείας που δεν τα είχα υπόψη μου (Mark's life" και "Catherine the vampire") Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Chuchel με έκπτωση Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Chuchel με έκπτωση Δεν το προτείνω. Με εκνεύρισε που έχει μικρό βαθμό συμμετοχής και παρακολουθείς αμέτοχος παραστάσεις Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Forgotten memories δωρεάν Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Forgotten memories δωρεάν Ωραίος, το κατεβάζω, χορορακι καλό; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Ναι, δεν το έχω παίξει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Inner world, the last wind monk στα 3€, Το θυμάται κανείς λιγότερο; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Όχι μόνο το πρώτο είχε παίξει κοντά στο 1 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 This war of mine, στα 2€ από 14 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 This war of mine, στα 2€ από 14 Αξίζει αυτό; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Φαίνεται ενδιαφέρον, έχει πολύ καλές κριτικές, ίσως δεν είναι γρήγορο, το κατέβασα και θα δείξει Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2019 Φαίνεται ενδιαφέρον, έχει πολύ καλές κριτικές, ίσως δεν είναι γρήγορο, το κατέβασα και θα δείξει Ωραία, θα μας πεις εν καιρώ πρώτα ο Θεός. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2020 με εχει ζαλισει ο 10χρονος ανηψιος μου για το minecraft σε tablet. Και σκεφτομαι να κανω υποχωρηση :lol: Αξιζει τα 7 ευρω; δε βλεπω ποτέ να μπαίνει σε εκπτωση Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά. Έχω παίξει το 1ο this war of mine (στη συνέχεια έχουν βγει ακόμα 2 αν δεν κάνω λάθος) σε pc και πραγματικά για μένα είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. το έχω δοκιμάσει και σε κινητό και τρέχει καλά αλλά συστήνω μεγάλη οθόνη. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Παίδες έχετε να προτείνετε κανένα παιχνιδάκι με μπάσκετ? Έχω λίγες ημέρες που παίζω το basketball stars. Επίσης κανένα εύκολο στη χρήση με αυτοκίνητα? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Παίδες έχετε να προτείνετε κανένα παιχνιδάκι με μπάσκετ? Έχω λίγες ημέρες που παίζω το basketball stars. Επίσης κανένα εύκολο στη χρήση με αυτοκίνητα? Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Το real basketball είναι μία καλή επιλογή για μπάσκετ, ενώ για αυτοκίνητα κατέβασε το asphalt 9 και βάλτο στο αυτόματο να παίζει. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2020 Μόλις τώρα είδα μία αυτόματη χρέωση της τάξεως των 2,47 ευρώ από το gamivo.com χωρίς να έχω αγοράσει κάτι!!! Με το που μπήκε 1/2/2020 με χρέωσαν για κάτι που δεν έχω αγοράσει!! Έχετε κάποια ιδέα; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2020 Μόλις τώρα είδα μία αυτόματη χρέωση της τάξεως των 2,47 ευρώ από το gamivo.com χωρίς να έχω αγοράσει κάτι!!! Με το που μπήκε 1/2/2020 με χρέωσαν για κάτι που δεν έχω αγοράσει!! Έχετε κάποια ιδέα;Στειλε e-mail στο support. Απαντουν αμεσα. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Έχετε να προτείνετε κανένα καλό έως πολύ καλό hack and slash??? Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Έχετε να προτείνετε κανένα καλό έως πολύ καλό hack and slash??? Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝομίζω πως το καλύτερο όλων είναι το Eternium. Έχω δει αναφορές και για κάποια άλλα όσο θα περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Diablo Immortal, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει. Exile Survival, Blade Bound, Black Desert Mobile, Vengeance και Anima. Δοκίμασε τα. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Υπάρχει παιχνίδι με αυτοκίνητα που να μπορείς να παίξεις online ή lan με άλλο ατομο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Έχει κανένας ιδέα τι παίζει με το dream league soccer? Βγάλανε νέο 2020 το οποίο ξεκινάει από την αρχή. Άλλαξα συσκευή και όπως με είπανε και οι ίδιοι, δεν κρατάει back up στο Google και πρέπει να αρχίσω πάλι από την αρχή. Το παλιό θα έχει υποστήριξη? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Μια ερώτηση... Είναι αρκετά παιχνίδια στο android που υποστηρίζουν χειριστήριο; Επειδή έχω ένα Amazon Fire stick και λέω να κατεβάσω κανένα παιχνίδι να παίζω στην τηλεόραση. Έχετε να προτείνετε κάποιο χειριστήριο; Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts