pgetsopoulos Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 (edited) Πάντως το shredder chess είναι εξαιρετικό, σου δείχνει και σωστές κινήσεις κτλ Edited May 4, 2016 by truckman Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 (edited) Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση σου. Δυστυχώς όμως, επειδή είμαι σε αρκετά βασικό επίπεδο με το σκάκι, δεν μπορώ να διαθέσω 6 euro για κάτι που ίσως δεν μου κάνει. Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο εάν μου έλεγες και ποιες άλλες εφαρμογές χρησιμοποίησες μέχρι καταλήξεις στο Shredder και γιατί δεν σου έκαναν ή δεν σε κάλυπταν... Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου. :) Το Shredder Chess είναι πολύ παραμετροποιήσιμο (όχι από θέμα όμορφων γραφικών) και στα πολύ χαμηλά επίπεδα δυσκολίας, σε καθοδηγεί, συμβουλεύει και νουθετεί με τον πιο αναλυτικό τρόπο που έχω δει, εκτός Chessmaster 9000 που είναι πολύ παλιό παιχνίδι για PC. Είναι σχεδόν επαγγελματικού επιπέδου... Από καλά και δωρεάν που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και τα βρήκα καλά, σου προτείνω με σειρά προτεραιότητας τα Chess Free, Real Chess . με σαφώς λιγότερες δυνατότητες ακόμα και στις επί πληρωμή εκδόσεις τους. Αλλά εφόσον είσαι αρχάριος και δεν θέλεις - ούτε σου χρειάζεται να πληρώσεις 6 ευρώ για ένα Chess game - δοκίμασε αυτά τα δωρεάν και πιστεύω θα σε καλύψουν σίγουρα μεσοπρόθεσμα από άποψη παιχνιδιού... Edited May 4, 2016 by Feregorn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 κατι αντιστοιχο του score/score hero εχουμε; εστω και με αλλα αθληματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 (edited) κατι αντιστοιχο του score/score hero εχουμε; εστω και με αλλα αθληματα! εδώ πραγματικά πονάει το μάρκετ . όχι δεν υπάρχει τίποτα αξιόλογο εκτός από αυτά + το dream league και fifa δύσκολα κάτι άλλο αξιόλογο σε παιχνίδια ποδοσφαίρου πάντως αν και σταμάτησε πλέον να περνει αναβαθμίσεις και έχει λίγο το χαβαλέ του να παίξεις είναι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marmalade.decathlon Edited May 5, 2016 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 item not found γραφει.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 item not found γραφει.... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk κατάλαβα δεν στο βγάζει γιατί δεν το έχεις εγκαταστήσει ποτέ . το βγάλαν πλέον μάλλον απο το market , σε μένα το δίχνει γιατί το είχα εγκαταστήσει παλια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 πως λεγεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Έχει βγει από το market και η εφαρμογή της bet365 , ή εγώ δεν μπορώ να την βρω ;; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Έχει βγει από το market και η εφαρμογή της bet365 , ή εγώ δεν μπορώ να την βρω ;; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Ποτέ δεν είχε, μόνο web view μέσω browser Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Δες αυτό που έχει πάρα πολλά επίπεδα δυσκολίας για να σε βολέψει. https://play.google.com/store/apps/details?id=cc.chess Πάντως το shredder chess είναι εξαιρετικό, σου δείχνει και σωστές κινήσεις κτλ Το Shredder Chess είναι πολύ παραμετροποιήσιμο (όχι από θέμα όμορφων γραφικών) και στα πολύ χαμηλά επίπεδα δυσκολίας, σε καθοδηγεί, συμβουλεύει και νουθετεί με τον πιο αναλυτικό τρόπο που έχω δει, εκτός Chessmaster 9000 που είναι πολύ παλιό παιχνίδι για PC. Είναι σχεδόν επαγγελματικού επιπέδου... Από καλά και δωρεάν που είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και τα βρήκα καλά, σου προτείνω με σειρά προτεραιότητας τα Chess Free, Real Chess . με σαφώς λιγότερες δυνατότητες ακόμα και στις επί πληρωμή εκδόσεις τους. Αλλά εφόσον είσαι αρχάριος και δεν θέλεις - ούτε σου χρειάζεται να πληρώσεις 6 ευρώ για ένα Chess game - δοκίμασε αυτά τα δωρεάν και πιστεύω θα σε καλύψουν σίγουρα μεσοπρόθεσμα από άποψη παιχνιδιού... Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας παιδιά...!!! @Feregorn Άψογη η ανάλυση σου...! :) Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Καλησπερα ρωτησα και σε αλλο θεμα αλλα δεν πηρα απαντηση... Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να κανω αγορα απο το summoners war ενω εχω 30 υπολοιπο στο λογαριασμο google; στο wallet που κοιτα μου γραφει οτι ακυρωθηκε η αγορα Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 πως λεγεται; The Activision Decathlon Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 thanx! θα το τσεκαρω με την πρωτη ευκαιρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 πάντως εγώ με αυτό ασχολούμαι λίγο . κάποτε ήταν επί πληρωμή και τώρα είναι free https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.aenetworks.duckred.google&hl=el μια δοκιμή μετράει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Evo explores στα 99 λεπτά. Παρόμοιο με το Monument valley και αυτό. Στάλθηκε από NOTE 3 CM13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Shadowgun και Samurai vengeance στα 1.29 ευρώ το καθένα. Τα είχα τερματίσει παλιότερα και τα 2 αλλά ευκαιρία για αγορά τώρα. Άνετα ξανά τερματιζονται. Στάλθηκε από NOTE 3 CM13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 καλησπέρα .έχετε να προτείνετε κάποιο match 3 παιχνίδι ή κάποιου αλλο είδος παιχνίδι puzzle arcade η κάτι άλλο για τις ελεύθερες ώρες ; Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 καλημερα σε ολους. ψαχνω για παιχνιδια που να μπορουν να παιξουν ηλικιωμενοι. φυσικα με καποια βοηθεια απο καποιον που κατεχει το αθλημα (καποιον νεοτερο). επειδη υπαρχει σμαρτ τηλεοραση η προβολη θα γινεται εκει μεσω καποιου κινητου ή ταμπλετ. απλα θελω παιχνιδια που να συμετεχουν πανω απο 1 ατομο. δεν με πειραζει αν χρειαστει αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Υπάρχει κάτι καλό σε civilization? ?? Στάλθηκε από το SM-N910C μου Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Υπάρχει κάτι καλό σε civilization? ?? Στάλθηκε από το SM-N910C μου TOWNSMEN είναι κάπως σχετικό Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nan2009 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπερα ελπιζω να ειναι το σωστο σημειο για την ερωτηση μου Δεν μου ανοιγει ενα παιχνιδι στο κινητο και το ταμπλετ ενω ανοιγει στο νετ μπουκ Δειχνει να φορτωνει συνεχεια και μετα απο λιγο βγαινει μυνημα reconnect Το διεγραψα και το κατεβασα ξανα εκανα επαναφορα εργοστασιακων και συνεχιζει να μην ανοιγει Το παραξενο ειναι οτι με αλλη συνδεση ανοιγει Σπιτι εχω σιτα Καλεσα μου αλλαξαν ip αλλα συνεχιζει το προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Υπάρχει κάποια στάνταρ περίοδος εκπτώσεων στο Google Play; Θέλω να πετύχω την έκπτωση του Lara Croft GO με 0,99€ :food: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Υπάρχει κάποια στάνταρ περίοδος εκπτώσεων στο Google Play; Θέλω να πετύχω την έκπτωση του Lara Croft GO με 0,99€ :food: στάνταρ όχι αλλά γενικά τα παιχνίδια της square έχουν συχνά πυκνά έκπτωση από εδώ μπορείς να παρακολουθείς ποια έχουν αυτή τη στιγμή http://www.app-sales.net/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Ψαχνω ενα παλιο παιχνιδι με καποιον που εσπαγε σε μικροτερα κατι μεγαλα μπαλονια που επεφταν απο ψηλα. Το ειχε παρει το ματι μου και στο play τωρα τελευταια αλλα δεν μπορω να το θυμιθω. Στάλθηκε απο .... Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Ψαχνω ενα παλιο παιχνιδι με καποιον που εσπαγε σε μικροτερα κατι μεγαλα μπαλονια που επεφταν απο ψηλα. Το ειχε παρει το ματι μου και στο play τωρα τελευταια αλλα δεν μπορω να το θυμιθω. Στάλθηκε απο .... Αυτό ψάχνεις. Ήταν σε προσφορά πριν λίγο καιρό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dotemu.pangadventures Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts