bikos68 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 καλησπερα προσπερνωντας τα οσα θλιβερα συνεβησαν σημερα στη γαλλια και τα οσα εδω και καιρο συμβαινουν στον αραβικο και οχι μονο κοσμο θα ηθελα ναι ρωτησω εαν εχετε υποψην σας καποιο παιχνιδι τυπου ναυμαχιας (οχι το κλασσικο ναρκαλιευτη ) ,τυπου Naval Battle . Προς το παρον εχω βρει μονο ενα αρκετα ενδιαφερον το WARSHIP BATTLE:3D World War II ενω χθες κατεβασα και το Naval Front-Line :Regia Marina το οποίο οκ,ειναι καλυτερο μαλλον για ταμπλετ και οχι για smartphone με οθονη 4,7''. τα υπολοιπα απο το μαρκετ απο αδιαφορα εως ασχημα...περιμενω προτασεις εαν ξερετε καποια! Atlantic Fleet ? το ειδες ? πολυ καλο αλλα αλλο οχι free...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Γεια σας παιδια .Πριν κανα χρονο ισως και περισσοτερο επαιζα το World War της Storm8 Ειπα να το κατεβασω παλι αλλα απο οτι καταλαβα η εταιρεια αυτο και τα υπολοιπα παιχνιδια που ειχε τα σταματησε .εχετε να προτεινεται κατι παρομοιο ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ξερετε με ποια εφαρμογη(οχι ρουτ) θα σωσω την προοδο των games αυτων που δεν μπορω να συνδεθω μεσω google account? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 @fourtwo μπορείς να το κάνεις με το helium. Εφόσον δεν είσαι root χρειάζεται και pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ξερετε με ποια εφαρμογη(οχι ρουτ) θα σωσω την προοδο των games αυτων που δεν μπορω να συνδεθω μεσω google account? Η σύνδεση με google account δεν σώζει την πρόοδο σού... Το helium πού σού προτείνει ο φίλος είναι η μόνη ( αν δεν κάνω λάθος) λύση για συσκευές χωρίς root . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Η σύνδεση με google account δεν σώζει την πρόοδο σού... Το helium πού σού προτείνει ο φίλος είναι η μόνη ( αν δεν κάνω λάθος) λύση για συσκευές χωρίς root . Το REAL RACING 3 πάντως που παίζω μόνο, τα σώζει αυτόματα μέσω του google στο 100% τσεκαρισμένο πολλές φορές.;) Προφανώς δεν έχουν την δυνατότητα αυτή όλα τα παιχνίδια. Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Η σύνδεση με google account δεν σώζει την πρόοδο σού... Το helium πού σού προτείνει ο φίλος είναι η μόνη ( αν δεν κάνω λάθος) λύση για συσκευές χωρίς root . Υπάρχουν καποια παιχνίδια που επιτρέπουν backup στο cloud της Google μέσα από τις ρυθμίσεις τους, (π.χ. traffic race), το κακό είναι ότι προς το παρόν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 @fourtwo μπορείς να το κάνεις με το helium. Εφόσον δεν είσαι root χρειάζεται και pc. Ευχαριστώ. Είχα ακούσει για το helium αλλά νόμιζα ότι έκανε backup μόνο το apk(όπως οι περισσότερες backup apps) και όχι τα saves. Η σύνδεση με google account δεν σώζει την πρόοδο σού... Το helium πού σού προτείνει ο φίλος είναι η μόνη ( αν δεν κάνω λάθος) λύση για συσκευές χωρίς root . Εννοούσα για όσες δεν μπορείς να συνδεθείς με google account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ευχαριστώ. Είχα ακούσει για το helium αλλά νόμιζα ότι έκανε backup μόνο το apk(όπως οι περισσότερες backup apps) και όχι τα saves. Εννοούσα για όσες δεν μπορείς να συνδεθείς με google account. να σε ενημερωσω οτι το helium θα σε δυσκολεψει αρκετα. αν μπορεις βρες την premium εκδοση αλλα και παλι δεν σου εγγυωμαι οτι θα κανεις αυτο που θες. βρες και μερικα βιντεο απο το youtube προκειμενου να εχεις την καλυτερη δυνατη βοηθεια. ειχα και εγω το ιδιο προβλημα αλλα δυστυχως δεν μου δουλεψε ποτε ουτε και με την premium εκδοση. οποτε αποφασισα να ξεκινησω απο την αρχη το παιχνιδι (επειδη αλλαξα κινητο) και φαντασου οτι ειχα φτασει περιπου στο 50% της συνολικης προοδου. καλη επιτυχια ευχομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Κανένα καλό παιχνίδι κουίζ γεωγραφίας έχετε στο νου σας; Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Γεια σας παιδια .Πριν κανα χρονο ισως και περισσοτερο επαιζα το World War της Storm8 Ειπα να το κατεβασω παλι αλλα απο οτι καταλαβα η εταιρεια αυτο και τα υπολοιπα παιχνιδια που ειχε τα σταματησε .εχετε να προτεινεται κατι παρομοιο ;; Κανείς κάποια πρόταση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Κανένα καλό παιχνίδι κουίζ γεωγραφίας έχετε στο νου σας; Θα ήθελα και γω, είχα ένα πολύ ωραίο της Νοκια στο Symbian GeoGuessr έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 να σε ενημερωσω οτι το helium θα σε δυσκολεψει αρκετα. αν μπορεις βρες την premium εκδοση αλλα και παλι δεν σου εγγυωμαι οτι θα κανεις αυτο που θες. βρες και μερικα βιντεο απο το youtube προκειμενου να εχεις την καλυτερη δυνατη βοηθεια. ειχα και εγω το ιδιο προβλημα αλλα δυστυχως δεν μου δουλεψε ποτε ουτε και με την premium εκδοση. οποτε αποφασισα να ξεκινησω απο την αρχη το παιχνιδι (επειδη αλλαξα κινητο) και φαντασου οτι ειχα φτασει περιπου στο 50% της συνολικης προοδου. καλη επιτυχια ευχομαι. Και γω ειχα χρησιμοποιησει την premium εκδοση για αλλο σκοπο βεβαια, κολληματα δεν ειχε απλως πολλες φορες εκανε ωρες για να παρει ενα backup. Να ενα οπου κανει restore των saves με την δωρεαν εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδώ ξανά αλλά έχω φάει ένα κόλλημα με το 360 Degree, ξέρει κανείς παρόμοια παιχνιδάκια για να περνάει η βασανιστική ώρα σε λεωφορεία κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Κανένα καλό τένις; Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Κανένα καλό τένις; Table tennis touch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Table tennis touch https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.sega.vtc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Κανένα καλό τένις; Table tennis touch Αυτό είναι πινκ πονγκ... :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 (edited) Επειδή είμαι στο τσακ να κάψω τα γραφεία της Gameloft μετά το αυτοματοποιημένο μήνυμά τους ώς απάντηση στο δοκίμιό μου, ας ρωτήσω κι εδώ: Έχει κανείς πρόβλημα με το Despicable Me: Minion Rush όσον αφορά το cloud save? Πέρασα το παιχνίδι στο G3, παίζω την πρώτη πίστα - tutorial, κι ενώ μου δείχνει την πρόοδο μου από το Z Ultra και στο G+ και στο Facebook, δεν μου το φορτώνει ποτέ. Edit: Για όποιον έχει το ίδιο θέμα, κάτω από τα local κ cloud data έχει ένα κουμπί "merge", το πατάτε, σας εμφανίζει να ξαναεπιλέξετε μεταξύ local και cloud, επιλέγετε το cloud και φορτώνει κανονικά. :D Edited November 20, 2015 by ParafronGR Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Έχετε παίξει κάνα καλό racing; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Έχετε παίξει κάνα καλό racing; Slingshot racing και mini motor racing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Tabletop racing, λίγο διαφορετικό Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Tabletop racing, λίγο διαφορετικό Ωραίο παιχνιδάκι μόλις πήρα την premium έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Έχετε παίξει κάνα καλό racing; Slingshot racing και mini motor racing Asphalt 7: Heat με αυτό καίγομαι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Asphalt 7: Heat με αυτό καίγομαι Το καλύτερο racing της gameloft. Το έχω τερματίσει από το 2012 με το ταπεινό Huawei ideos x5 pro στο 100% χωρίς cheat. Άνετα το ξανά παίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts