pgetsopoulos Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 99 problems. Κάψιμο... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Τα angry birds απο το play, εχουν διαφημίσεις ή καποιον περιορισμο; Με κλειστο το δικτυο, δειχνουν διαφημισεις ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Τα angry birds απο το play, εχουν διαφημίσεις ή καποιον περιορισμο; Με κλειστο το δικτυο, δειχνουν διαφημισεις ή οχι; εάν είσαι root βάλε adaway (θα κόψει τις διαφημίσεις από παντού !!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 εάν είσαι root βάλε adaway (θα κόψει τις διαφημίσεις από παντού !!) Γιατι δεν το βρισκω; https://play.google.com/store/search?q=adaway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Γιατι δεν το βρισκω; https://play.google.com/store/search?q=adaway Το έχουν αφαίρεση για ευνόητους λόγους (από διαφημίσεις η Google βγάζει χρήματα) https://www.androidfilehost.com/?fid=23681161096069477 (δες pm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Βγήκε το The Room 2 σε προσφορά, 1 ευρώ. Το πρώτο Room ήταν παιχνιδάρα.. φαντάζομαι και αυτό! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Πρώτη φορά βλέπω παιχνίδι ή εφαρμογή ή οτιδήποτε, με κριτική 4,9... Τι κάνεις ομως σε αυτο; adventure είναι ; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) Βγήκε το The Room 2 σε προσφορά, 1 ευρώ. Το πρώτο Room ήταν παιχνιδάρα.. φαντάζομαι και αυτό! Πρώτη φορά βλέπω παιχνίδι ή εφαρμογή ή οτιδήποτε, με κριτική 4,9... Τι κάνεις ομως σε αυτο; adventure είναι ; @jastonas το είχα αγοράσει day 1, καλή προσφορά για τους λάτρεις του είδους! @Roid_rage και το πρώτο The Room που είναι τουλάχιστον 2 χρόνων νομίζω είναι ακόμη στα 4.8. Μπορείς να πάρεις μία ιδέα για το . Απλά πιστεύω για το είδος του έχει όλο το "πακέτο". Ίσως απλά είναι λίγο μικρό.. μην πας στο 2 πάντως αν δεν έχεις παίξει το 1, είναι η συνέχεια. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιχνίδι γρίφων. Hint.. απενεργοποιήστε τα hints! Edited October 8, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 (edited) για τα save τον παιχνιδιών σε not root συσκευές εκτός το Helium έχετε να προτείνετε κανενα παρομοιο προγραμμα? Edited October 8, 2014 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Βγήκε το The Room 2 σε προσφορά, 1 ευρώ. Το πρώτο Room ήταν παιχνιδάρα.. φαντάζομαι και αυτό! και το 2015 βγαίνει και το 3 :food::dance: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 για τα save τον παιχνιδιών σε not root συσκευές εκτός το Helium έχετε να προτείνετε κανενα παρομοιο προγραμμα? Εκτός από τα παιχνίδια που σώζουν την πρόοδό τους μέσω των google games (cloud save), δε νομίζω ότι θα βρείς κάτι άλλο ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clutch Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 99 problems. Κάψιμο... Τι μου κανες? Βλέπω τετραγωνάκια να πηγαίνουv πέρα-δώθε στην οθόνη του υπολογιστή:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Γιατι ομως ειναι τετραγωνάκια και δεν ειναι κυκλακια... ; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Γιατι ομως ειναι τετραγωνάκια και δεν ειναι κυκλακια... ; Γιατί τα γ#$%@# τετραγωνάκια έχουν γωνίες και τρακάρουν πιο εύκολα μεταξύ τους. Έχω καεί κι ακόμα είμαι στην πίστα 74. Στις 2 κοιμήθηκα χτες! Ζημιά μου κάνατε!!! :lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Το κακό με το room και το room 2, είναι ότι τελειώνουν γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Θα ξεκινήσω μόνος μου μποϋκοτάζ εναντίον όλων των παιχνιδιών στο Play Store που δεν έχουν Cloud Save. Έχω βαρεθεί να χάνω το progress γιατί ξέχασα να πάρω backup, factory reset, κτλ.... :lol::lol: 40+ παιχνίδια που υποστηρίζουν Cloud Save Το κακό με το room και το room 2, είναι ότι τελειώνουν γρήγορα. Ισχύει..... αλλά 1 ευρώ... δεν είναι τίποτα! Σίγουρα τελειώνουν πιο αργά από έναν φραπέ που θέλει 3+ ευρώ :P Edited October 10, 2014 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Είναι τεράστια ευκολια το cloud save, ανοιγω το ιδιο παιχνίδι απο ταμπλετ, κινητο και tv box χωρις να κανω τπτ... Δε μπορώ να φανταστώ μεγαλυτερη ευκολία Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Είναι τεράστια ευκολια το cloud save, ανοιγω το ιδιο παιχνίδι απο ταμπλετ, κινητο και tv box χωρις να κανω τπτ... Δε μπορώ να φανταστώ μεγαλυτερη ευκολία Ποια καλά παιχνίδια προτείνεις που παίζεις και εσύ, και έχουν δυνατότητα για cloud save; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Εγω το boom beach παίζω Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Βάλτε ένα datasync να τελειώνετε παιδιά. Δόξα το Θεό στο Android υπάρχουν λύσεις. Κάνει sync όσα games/apps θέλετε με άλλες συσκευές ή με dropbox . Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Αυτο το arcade gta τι ειναι; δεν το βλεπω. Το gangstar ποιο εννοείς; gangstar city? Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Βάλτε ένα datasync να τελειώνετε παιδιά. Δόξα το Θεό στο Android υπάρχουν λύσεις. Κάνει sync όσα games/apps θέλετε με άλλες συσκευές ή με dropbox . καλημερα. τι ειναι το datasync; εφαρμογη απο google store; με ενδιαφερει και εμενα να μεταφερω απο το παλιο μου κινητο την προοδο σε ενα παιχνιδι αλλα δεν θελω να κανω root το νεο κινητο. ξερετε καποιον τροπο για να μετεταφερω την προοδο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 καλημερα. τι ειναι το datasync; εφαρμογη απο google store; με ενδιαφερει και εμενα να μεταφερω απο το παλιο μου κινητο την προοδο σε ενα παιχνιδι αλλα δεν θελω να κανω root το νεο κινητο. ξερετε καποιον τροπο για να μετεταφερω την προοδο; δες #3405 + με κάποιο file explorer .....δεν χρειάζεται να είσαι ροοτ ( στο καινούργιο κινητό κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι (το apk) και μετά κάνεις paste στο ίδιο φάκελο το φάκελο του παιχνιδιού (οι φάκελοι θα είναι κάπως έτσι com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Τι μου κανες? Βλέπω τετραγωνάκια να πηγαίνουv πέρα-δώθε στην οθόνη του υπολογιστή:lol: Χαχαχα, σκέψου εγώ τι βλέπω που το τερματισα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Γινεται δυσκολοτερο ή απλα εχει διαφορετικα "προβληματα"? Παντως ειναι απο τα πιο περιεργα και απλα παιχνιδια, δεν εχει interface καθολου, ουτε εξοδο, απλως πατας το "πισω".. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts