cb600f Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Εμένα μου κάνει μια χαρά τα updates.... Λογικά δεν θα έχεις κανένα θέμα.... Μια χαρά! Το μόνο μέχρι στιγμής που δεν μπορώ να κάνω, είναι να τρέξω στο tsm και δεν μου εμφανίζει το event με το Hyundai. Edit: το Hyundai το βρήκα, έμεινε το tsm. Edited January 10, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μιας και το ξανάρχισα μετά από καιρό ήθελα να το μοιραστώ: http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/1554545_718901868120240_316172342_n.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Για φλιπερακι τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter11 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Για φλιπερακι τι προτείνετε; διαλεξε οποιο θελεις https://play.google.com/store/search?q=pinball&c=apps&hl=el Παράθεση Sony Ericsson Xperia Arc Cyanogenmod 11 - android 4.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μιας και είδα ότι αποθηκεύεται εκεί που ειπες....μπήκα και zipαρισα τα αρχεία και τα έχω εδώ. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να αντικαταστήσει τα αρχεία του φακέλου "doc" και να μας πει.... Δηλαδή έχεις κανονικά updates από το store με όλα τα λεφτά; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Δηλαδή έχεις κανονικά updates από το store με όλα τα λεφτά; Παίζω εδώ και μήνες με ''πειραγμένα'' λεφτά και συνδεδεμένος γιατί παίζω και τα tournament, έχω πάρει όλα τα update χωρίς κανένα πρόβλημα και με τα λεφτά ανέπαφα. Μάλιστα την ημέρα που σας έδωσε το χρήμα, είχε σκοπό να το δώσει και σε μένα γιατί κατέβασε 1mb, αλλά μάλλον επειδή είδε ότι έχω περισσότερα τα άφησε όπως ήταν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Δηλαδή έχεις κανονικά updates από το store με όλα τα λεφτά; Φυσικά.... Παίζω εδώ και μήνες με ''πειραγμένα'' λεφτά και συνδεδεμένος γιατί παίζω και τα tournament, έχω πάρει όλα τα update χωρίς κανένα πρόβλημα και με τα λεφτά ανέπαφα. Μάλιστα την ημέρα που σας έδωσε το χρήμα, είχε σκοπό να το δώσει και σε μένα γιατί κατέβασε 1mb, αλλά μάλλον επειδή είδε ότι έχω περισσότερα τα άφησε όπως ήταν :lol: Έτσι ακριβώς...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλησπέρα. Έχω ρωτήσει και στο νήμα του real racing και έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ έχω τη πρώτη επιλογή χειρισμού (στρίψιμο με γυροσκόπιο και χειροκίνητο φρενάρισμα) το αυτοκίνητο φρενάρει μόνο του! Κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει; μήπως επειδή είμαι λεβελ 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλησπέρα. Έχω ρωτήσει και στο νήμα του real racing και έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ έχω τη πρώτη επιλογή χειρισμού (στρίψιμο με γυροσκόπιο και χειροκίνητο φρενάρισμα) το αυτοκίνητο φρενάρει μόνο του! Κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει; μήπως επειδή είμαι λεβελ 2; Το αυτοκίνητο φρενάρει μόνο του γιατί ειναι ενεργοποιημένο το "brake assist" Μπες στα options άλλαξε το αλλά να ξέρεις ότι θα δυσκολέψει πολύ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Για να καταλάβω έχετε το μαμά apk με από το store? Με αλλαγμένα doc file? Online παίζω και εγώupdate δεν κάνω γιατί δεν τα δέχεται,εκτός εάν περνάτε από πάνω το update σαν apk only αλλά πάλι δεν το δεχόταν, ούτε μπορούσα να κάνω restore τα data από προηγούμενες εκδόσεις Edited January 10, 2014 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μιας και είδα ότι αποθηκεύεται εκεί που ειπες....μπήκα και zipαρισα τα αρχεία και τα έχω εδώ. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να αντικαταστήσει τα αρχεία του φακέλου "doc" και να μας πει.... Φιλαράκι είσαι αρχηγός, δούλεψε μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Το αυτοκίνητο φρενάρει μόνο του γιατί ειναι ενεργοποιημένο το "brake assist" Μπες στα options άλλαξε το αλλά να ξέρεις ότι θα δυσκολέψει πολύ..... Ευχαριστώ. Τελικά το βρήκα μετά από λίγο. Εντάξει με το αυτόματο φρενάρισμα γίνεται αρκετά εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 οσοι παιζετε CoC Eλατε στην greek chaos 2 800 κυπελλα και πανω Έκανα αίτημα αν έχετε χωρο κάντε μου ένα accept να μάθουμε λίγα πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Για να καταλάβω έχετε το μαμά apk με από το store? Με αλλαγμένα doc file? Ακριβώς έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Μιας και είδα ότι αποθηκεύεται εκεί που ειπες....μπήκα και zipαρισα τα αρχεία και τα έχω εδώ. Όποιος θέλει ας δοκιμάσει να αντικαταστήσει τα αρχεία του φακέλου "doc" και να μας πει.... Δούλεψε κανονικά :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ακριβώς έτσι. Με backup από το cloud? Γιατί από το TB δεν το έκανε restore. Κάτι άλλο κάποιος ο οποίος παίζει το angry GO μπορεί να δει να με πει η έκδοση 1.0.4 έχει νέες πίστες;ηχαρακτήρες;η 1.0.1 σταμάτα στις 4 στο stund Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Με backup από το cloud? Γιατί από το TB δεν το έκανε restore. Κάτι άλλο κάποιος ο οποίος παίζει το angry GO μπορεί να δει να με πει η έκδοση 1.0.4 έχει νέες πίστες;ηχαρακτήρες;η 1.0.1 σταμάτα στις 4 στο stund Το ΤΒ δεν δουλεύει σ' αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να πας στην sd στον φάκελλο android>data>com.ea.games.r3_row και να αλλάξεις τον φάκελλο doc με κάποιον τροποποιημένο καθώς εκεί μέσα είναι το χρήμα. Επίσης όσες φορές έχει χρειαστεί να πάρω back-up το παιχνίδι, απλά μεταφέρω τον φάκελλο com.ea.games.r3_row στο pc, δηλαδή φαντάσου ότι και καινούργια συσκευή να έπαιρνα δεν χρειάζεται ούτε ρουτ και φυσικά ΤΒ. Απλα μεταφέρεις από το pc στην sd στην διεύθυνση android>data τον φάκελλο com.ea.games.r3_row και μετά στο playstore για να κατεβάσεις το RR3 κανονικά. Πιο αναλυτικά δεν γίνεται :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Το καλύτερο θα ήταν να μπορείς να κρατήσεις την πρόοδο σου και να περάσεις μόνο το χρήμα και τον χρυσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Το ΤΒ δεν δουλεύει σ' αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να πας στην sd στον φάκελλο android>data>com.ea.games.r3_row και να αλλάξεις τον φάκελλο doc με κάποιον τροποποιημένο καθώς εκεί μέσα είναι το χρήμα. Επίσης όσες φορές έχει χρειαστεί να πάρω back-up το παιχνίδι, απλά μεταφέρω τον φάκελλο com.ea.games.r3_row στο pc, δηλαδή φαντάσου ότι και καινούργια συσκευή να έπαιρνα δεν χρειάζεται ούτε ρουτ και φυσικά ΤΒ. Απλα μεταφέρεις από το pc στην sd στην διεύθυνση android>data τον φάκελλο com.ea.games.r3_row και μετά στο playstore για να κατεβάσεις το RR3 κανονικά. Πιο αναλυτικά δεν γίνεται :lol: Ναι ρε μαν στο doc είναι όλη η δουλειά το ξέρω, δεν ξέρω τι στο καλό έκανα και δεν δούλευε με είχε σπάσει τα νεύρα το TB , θα το ξαναδοκιμάσω μόλις δουλέψει με ART Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Έκανα αίτημα αν έχετε χωρο κάντε μου ένα accept να μάθουμε λίγα πράγματα με ποιο ονομα εισαι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Καταλάθος έπεσα πάνω στο Rivers Of Alice Εκπληκτικό παιχνίδι για τους λάτρεις των adventure, με φοβερή σουρεαλιστική αισθητική και μουσική. Ιδανικό για tablets ! Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Καταλάθος έπεσα πάνω στο Rivers Of Alice Εκπληκτικό παιχνίδι για τους λάτρεις των adventure, με φοβερή σουρεαλιστική αισθητική και μουσική. Ιδανικό για tablets ! Φαινεται ενδιαφερον! Ελπιζω να μην εχει δυσκολους γριφους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Βρήκα στο store το Atari 's Greatest Hits. Το έχει κάποιος; Είναι καλό; Αξίζει; Υπάρχει κάτι καλύτερο; Γιατί η βαθμολογία του δεν είναι και ότι το καλύτερο. Edited January 15, 2014 by pepe1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Βρήκα στο store το Atari 's Greatest Hits. Το έχει κάποιος; Είναι καλό; Αξίζει; Υπάρχει κάτι καλύτερο; Γιατί η βαθμολογία του δεν είναι και ότι το καλύτερο. Διάβασε προσεκτικά. Δεν είναι παιχνίδια. Είναι κατάλογος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ναι το ξέρω. Για τα 100 παιχνίδια θέλει 10$. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts