D_Angelos Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.t2ksports.nba2k13android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS50MmtzcG9ydHMubmJhMmsxM2FuZHJvaWQiXQ..προσπαθω να βρω στο play store το nba2k13, αλλα δεν το βρισκω.μπορει καποιος να βοηθησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Νέο cut the rope! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Νέο cut the rope! Πολύ καλό!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.t2ksports.nba2k13android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS50MmtzcG9ydHMubmJhMmsxM2FuZHJvaWQiXQ.. σ ευχαριστω φιλε,αλλα δυστυχως δεν ειναι συμβατο με την συσκευη μου (sgs2).εντυπωση μου κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 σ ευχαριστω φιλε,αλλα δυστυχως δεν ειναι συμβατο με την συσκευη μου (sgs2).εντυπωση μου κανει Μήπως φταίει η Rom ή το market σου? Sgs2 έχω και δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα ασυμβατότητας. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Μήπως φταίει η Rom ή το market σου? Sgs2 έχω και δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα ασυμβατότητας. Και γω SII και υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας. Έχω την Nordic LSD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Μήπως φταίει η Rom ή το market σου? Sgs2 έχω και δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα ασυμβατότητας. σορρυ,αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος,που βλεπω ποια ρομ εχω;κ το μαρκετ σε τι μπορει να φταιει;υπαρχουν διαφορες εκδοσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamegou.PerfectKick.google Multiplayer εκτελέσεις πέναλτι οπου παίζετε και ως τερματοφύλακας! Απίστευτο παιχνίδι! Έχω τελειώσει δυο φορές την μπαταρία παίζοντας :D Όσοι από εσάς το κρατήσετε, το ID μου είναι 060398, add me για κανένα ματσάκι :D Edited April 24, 2013 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Να προτείνω το Paper Toss 2.0..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter11 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) real racing 3 και csr racing..... Real Racing 3. Πάρα πολύ καλό. Το μόνο κακό είναι οτι δεν θέλω να κάνω root αλλιώς θα έβαζα το game cih. Μακάρι να υπήρχε άλλος τρόπος :( φιλε μπορεις χωρις ροοτ.......εδω http://www.youtube.com/watch?v=UEOjJhkOL6M --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 24, 2013 by kollatos Παράθεση Sony Ericsson Xperia Arc Cyanogenmod 11 - android 4.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 real racing 3 και csr racing..... φιλε μπορεις χωρις ροοτ.......εδω http://www.youtube.com/watch?v=UEOjJhkOL6M --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Το hack δουλεύει τέλεια αλλά όταν θα έρθει κάποια αναβάθμιση στο παιχνίδι το γίνεται, θα υπάρχει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Το hack δουλεύει τέλεια αλλά όταν θα έρθει κάποια αναβάθμιση στο παιχνίδι το γίνεται, θα υπάρχει πρόβλημα; Θα συνεχίσει να υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamegou.PerfectKick.google Multiplayer εκτελέσεις πέναλτι οπου παίζετε και ως τερματοφύλακας! Απίστευτο παιχνίδι! Έχω τελειώσει δυο φορές την μπαταρία παίζοντας :D Όσοι από εσάς το κρατήσετε, το ID μου είναι 060398, add me για κανένα ματσάκι :D 064619 το δικό μου, σε κάνω add;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g10rg0s71 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 064619 το δικό μου, σε κάνω add;) Ενω ειμαι on line με πεταει συνεχεια :wacko: ... παιζει κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Πειτε κανα παρομοιο game οπως το hill climb racing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Ενω ειμαι on line με πεταει συνεχεια :wacko: ... παιζει κατι ? Κι εμένα μου το έκανε σήμερα που έπαιξα για αρκετή ώρα. Βγήκα εντελώς, και μετά από λίγη ώρα που δοκίμασα ξανά, κανένα πρόβλημα. Προφανώς είναι πρόβλημα στους server του παιχνιδιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g10rg0s71 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Κι εμένα μου το έκανε σήμερα που έπαιξα για αρκετή ώρα. Βγήκα εντελώς, και μετά από λίγη ώρα που δοκίμασα ξανά, κανένα πρόβλημα. Προφανώς είναι πρόβλημα στους server του παιχνιδιού. ... sory εννοω οτι ενω εχω σημα κανονικα δεν μπορω να μπω στο game ... παταω play και παπαλα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 ... sory εννοω οτι ενω εχω σημα κανονικα δεν μπορω να μπω στο game ... παταω play και παπαλα ... Άλλο κατάλαβα.:) Σε πετάει εντελώς έξω απ'το παιχνίδι δηλαδή; δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων, και προσπάθησε ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Παιδια θυμαμαι στο ios ενα παιχνιδι (που δε μου ερχεται το ονομα του) σε στυλ Tower Defence ΑΛΛΑ (εδω ειναι το δυσκολο) στην ουσια επιανες με το διαχτυλο εναν εναν απο τις ορδες των εχθρων και τον εκτοξευες μακρυα απο τον πυργο σερνοντας τον με το δαχτυλο. Υπαρχει κατι τετοιο? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Εγώ ένα έχω να πω..Vector! Κόλλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Πειτε κανα παρομοιο game οπως το hill climb racing https://play.google.com/store/apps/details?id=ca.roofdog.roadtrip&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNhLnJvb2Zkb2cucm9hZHRyaXAiXQ.. https://play.google.com/store/apps/details?id=ca.roofdog.roadtrip2&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNhLnJvb2Zkb2cucm9hZHRyaXAyIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Όποιος θέλει ας με κάνει add στο perfect kick ;) "228321" Αν και δυσκολεύομαι. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Όποιος θέλει ας με κάνει add στο perfect kick ;) "228321" Αν και δυσκολεύομαι. . Θα κάνεις σουτ στο κέντρο αλλά με φάλτσο αριστερά ή δεξιά. Δηλαδή θα διαγράφεις ευθεία και στο τέλος θα δίνεις μια κλήση. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Μου ειπανε για μια εφαρμογη ή παιχνιδι στο οποιο βαζεις μανισια αυτοκινητα για κοντρα και υποτιθεται σου βγαζει αληθινα αποτελεσματα στο τι θα γινοταν αν ετρεχαν στα αληθεια..Κατι σαν simulator φανταζομαι..Εχετε δει κατι τετοιο γιατι οσο και να εψαξα δεν βρηκα κατι.. Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander01111 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Μου ειπανε για μια εφαρμογη ή παιχνιδι στο οποιο βαζεις μανισια αυτοκινητα για κοντρα και υποτιθεται σου βγαζει αληθινα αποτελεσματα στο τι θα γινοταν αν ετρεχαν στα αληθεια..Κατι σαν simulator φανταζομαι..Εχετε δει κατι τετοιο γιατι οσο και να εψαξα δεν βρηκα κατι.. Για δες αυτο. Μαλλον αυτο θα σου ειπαν. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.creativemobile.DragRacing&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jcmVhdGl2ZW1vYmlsZS5EcmFnUmFjaW5nIl0. Επισης και το CSR https://play.google.com/store/apps/details?id=com.naturalmotion.csrracing&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLm5hdHVyYWxtb3Rpb24uY3NycmFjaW5nIl0. Edited April 30, 2013 by alexander01111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts