charlie_pace4 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) δεν εχω παίξει το 2k αλλά το jam το έπαιζα εδώ: http://wargamesdl.files.wordpress.com/2009/06/super-nintendo-canada.jpg οπότε για συναισθηματικούς λόγους αν έπαιρνα κάποιο θα ήταν αυτό :P Edited December 9, 2012 by charlie_pace4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Εγώ πάντως έχω φάει τρελό σκάλωμα με το hill climb racing! Κορυφαίο παιχνίδι! μας εκαψες...κορυφαιο παιχνιδακι!!!!! :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 nun attack https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frimastudio.NunAttack εγώ το έχω κάψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 2k δεν έχω δοκιμάσει κ καλά που το είπες.Jam απλά κορυφή και στο PS3 (καμία σχέση με το νιντεντο) αλλά ακόμη κ σε 4άρα οθόνη ανδροιδ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 To MONOpoly το είχε δώσει δωρεάν πριν καιρό το Amazon app store και πραγματικά έχει πολύ ωραία γραφικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paylos21 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Παιδια καλησπερα! Νεος στο φορουμ οποτε συγχωρεστε αν εχω κανει σε λαθος τομεα την ερωτηση, απλα ειναι τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ το φορουμ που με το ψαξιμο που εκανα δεν εβγαλα ακρη. Οποτε λεω να ρωτησω εδω κι οτι γινει :p Στο θεμα rooting ειμαι σχετικα noob αφου μολις χθες εκανα το κινητο μου (xperia x8) Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το αν μπορω να περασω πλεον εφαρμογες ή παιχνιδια που απαιτουν 2.2 εκδοση android (μιας και η rom που εβαλα με "αναβαθμισε" σε 2.2.9) Στο playstore εξακολουθει να μου λεει οτι δεν ειναι συμβατα. Μια βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Παιδια καλησπερα! Νεος στο φορουμ οποτε συγχωρεστε αν εχω κανει σε λαθος τομεα την ερωτηση, απλα ειναι τοσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ το φορουμ που με το ψαξιμο που εκανα δεν εβγαλα ακρη. Οποτε λεω να ρωτησω εδω κι οτι γινει :p Στο θεμα rooting ειμαι σχετικα noob αφου μολις χθες εκανα το κινητο μου (xperia x8) Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το αν μπορω να περασω πλεον εφαρμογες ή παιχνιδια που απαιτουν 2.2 εκδοση android (μιας και η rom που εβαλα με "αναβαθμισε" σε 2.2.9) Στο playstore εξακολουθει να μου λεει οτι δεν ειναι συμβατα. Μια βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη :) Οι δημιουργοί εφαρμογών και παιχνιδιών μπορούν αν αποτρέψουν την εγκατάσταση της αντίστοιχης εφαρμογής/παιχνιδιού τους για διάφορους λόγους στη συσκευή σου. Μερικοί μπορεί να είναι: η έκδοση του android που έχει η συσκευή σου αλλά και η ίδια η συσκευή. Δηλαδή και 4.0 να βάλεις θεωρητικά ίσως πάλι δεν θα σε αφήνει να κάνεις εγκατάσταση το παιχνίδι επειδή μάλλον δεν θα το σηκώνει. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paylos21 Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Μαλιστα, καταλαβα . :happy: Παρ'ολα αυτα, καποιες εφαρμογες που απαιτουν 2.2 θα με αφηνει να τις περναω απ οτι ειδα (π.χ μολις περασα αυτην που ηθελε 2.2), οποτε λογικα μπορει να παιζει ρολο η εφαρμογη/παιχνιδι και τι απαιτησεις εχει απο τη συσκευη. Σε ευχαριστω για την απαντηση anyway :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 παιζει κανεις ingress? Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 παιζει κανεις ingress? μόλις ξεκίνησα. Δεν παίζω παιχνίδια, δεν μου αρέσουν, αλλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον η τεχνολογία τοθ αν και θέλει λίγο να καταλάβω τι γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 παιζει κανεις ingress? μόλις ξεκίνησα. Δεν παίζω παιχνίδια, δεν μου αρέσουν, αλλά μου κέντρισε το ενδιαφέρον η τεχνολογία τοθ αν και θέλει λίγο να καταλάβω τι γίνεται... ποια ειναι η φιλοσοφια του παιχνιδιου; τι πρεπει να κανεις; εχω κανει αιτημα για προσκληση, αλλα δε μου εχει σταλει κατι προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 μπαινεις σε μια απ τις 2 ομαδες και προσπαθεις να κατακτισεις οσο περισσοτερο εδαφος στον χαρτη κανοντας τους πυλωνες δικους σου. Και εγω ακομα το μαθαινω.. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Subway surfers απλα τέλειο!να ρωτήσω βρε παιδιά σε οποιον το παίζει αυτό αξίζει να αγοράσω τους χαρακτήρες που κάνουν πάνω από 100000?η όλοι λειτουργούν ίδια?ευχαριστω εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Πολυ καλο παιχνιδι κατηγοριας point & click ειναι το Yesterday. Κατα την γνωμη καλυτερο απο το Broken sword, πολυ καλοφτιαγμενο, και φαινεται ενδιαφερον το story. Εχει και δωρεαν εκδοση, που μαλλον σε αφηνει να παιξεις μεχρι ενα σημειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Subway surfers απλα τέλειο!να ρωτήσω βρε παιδιά σε οποιον το παίζει αυτό αξίζει να αγοράσω τους χαρακτήρες που κάνουν πάνω από 100000?η όλοι λειτουργούν ίδια?ευχαριστω εκ των προτέρων! Ολοι ειναι το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Subway surfers απλα τέλειο!να ρωτήσω βρε παιδιά σε οποιον το παίζει αυτό αξίζει να αγοράσω τους χαρακτήρες που κάνουν πάνω από 100000?η όλοι λειτουργούν ίδια?ευχαριστω εκ των προτέρων! Υπαρχει και πιο εύκολος τροπος να "αγοράσεις" τους χαρακτήρες. . ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Πολυ καλο παιχνιδι κατηγοριας point & click ειναι το Yesterday. Κατα την γνωμη καλυτερο απο το Broken sword, πολυ καλοφτιαγμενο, και φαινεται ενδιαφερον το story. Εχει και δωρεαν εκδοση, που μαλλον σε αφηνει να παιξεις μεχρι ενα σημειο. το έχω παίξει στον υπολογιστή όντως πολύ καλό παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Giov87 με ποιο τρόπο?Επίσης παιδιά πως μπορώ να αγοράσω παιχνίδια με τη κάρτα του κινητού?Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Giov87 με ποιο τρόπο?Επίσης παιδιά πως μπορώ να αγοράσω παιχνίδια με τη κάρτα του κινητού?Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Γίνεται χρησιμοποιώντας εφαρμογή η οποία "πειράζει" τα δεδομένα του παιχνιδιού.. Απαιτείται να είσαι root.. Όσο για το άλλο που ρωτάς, απαιτείται πιστωτική κάρτα. Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στην κάρτα που αγοράζεις από το περίπτερο, προκειμένου να προσθέσεις χρόνο ομιλίας.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Ναι αυτή εννοώ!κρίμα!χαχαχα είμαι νέος στο ανδροιδ και δε ξέρω πολλά:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Παιχνίδια σαν το mortal combat 4 ανανεώνονται ή τα αγοράζεις μια φορά και τέλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 τι χρειάζεται να έχει ένα κινητό για να παίξει το gt racing motor academy free+ ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftGTFM Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Ριξτε μια ματια και στο Naught..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 δεν ξέρω τι είναι αυτό; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 δεν ξέρω τι είναι αυτό; Ακυρο με την ερωτηση σου, ενα παιχνιδι προτεινα..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts