hackertom Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Παιδιά ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι για Σκάκι στο Anroid από επίπεδο δυσκολίας μιλάω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) Παιδιά ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι για Σκάκι στο Anroid από επίπεδο δυσκολίας μιλάω ... Έχω γύρω στον μήνα να το ψάξω, τότε καταστάλαξα στο Chess Free. Για τη δυσκολία μη σε προβληματίζει κανένα πρόγραμμα, εκτός αν έχεις ELO>2000. Το άθλιο interface και τις λιγοστές δυνατότητες πολλών θα δεις και γενικά στο android ακόμα δεν υπάρχει σκάκι της προκοπής. Edit - oops, βλέπω έχει βγει το Shredder Chess. Αν κρίνω από τις άλλες πλατφόρμες, τα σπάει! (Έχει και 6 ευρώ βέβαια...) Edited May 30, 2011 by me00016 Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 (edited) Το οτι ειναι αντιγραφες δεν ειναι κακο.Επειδη μου αρεσουν τα παιχνιδια της gameloft εχω αγορασει τα περισσοτερα και μπορω να σου πω οτι μακαρι να εκαναν και αλλες εταιριες τετοιες αντιγραφες για το android.Παροτι αντιγραφες οπως λες τα περισσοτερα ειναι παιχνιδια διαμαντια!Εχεις παιξει ποτε modern combat black pegasus που ειναι σαν να εχεις call of duty στο κινητο σου;Εχεις παιξει ποτε spinter cell conviction που ειναι και αυτο μια εξαιρετικη μεταφορα;Εχεις παιξει shadow guardian που ειναι σαν το uncharted;Μπορω να σου φερω πολλα ακομα παραδειγματα.Θεωρω οτι τωρα η μονη εταιρια που κανει πολλα και καλα παιχνιδια ειναι η gameloft μακαρι αυτο να αλλαξει και να κανουν και αλλοι καλα παιχνιδια για το android. δεν το ειπα με αυτο τον τροπο οτι ειναι κατι κακο. απλα θα προτιμουσα και λιγο originality....το τελευταιο που διαβασα οτι βγηκε ειναι αντιγραφη του gta :lol: Gameloft releases preview of upcoming GTA-style game called 9mm. http://www.droidgamers.com/index.php/game-news/android-game-news/1666 Έχω γύρω στον μήνα να το ψάξω, τότε καταστάλαξα στο Chess Free. Για τη δυσκολία μη σε προβληματίζει κανένα πρόγραμμα, εκτός αν έχεις ELO>2000. Το άθλιο interface και τις λιγοστές δυνατότητες πολλών θα δεις και γενικά στο android ακόμα δεν υπάρχει σκάκι της προκοπής. Edit - oops, βλέπω έχει βγει το Shredder Chess. Αν κρίνω από τις άλλες πλατφόρμες, τα σπάει! (Έχει και 6 ευρώ βέβαια...) http://www.chess.com/download/view/android-chess-apps http://www.chess.com/play/android.html ενταξει μην περιμενετε και θαυματα ομως. η δυναμη του κινητου δεν ειναι μεγαλη. λεει οτι κοιταει σε βαθος 15 κινησεων σε snapdragon 1GHz. ενας grandmaster (elo=2400 περιπου) κοιταει σε βαθος 10 τουλαχιστον :p Edited May 31, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 To Amazon Store δινει για σημερα το Plants Vs Zombies τζαμπα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Και εγώ για Shredder Chess μεριά με βλέπω αλλά η τιμή του είναι όντως λιγάκι απαγορευτική ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 To Amazon Store δινει για σημερα το Plants Vs Zombies τζαμπα :) Το κατεβασα και καηκα!Πολυ καλο αλλα εχει καποια σημεια που φαινεται να ειναι χαμηλης αναλυσης το παιχνιδι. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Παιδιά αποφάσισα και κατέβασα το Asphalt 6: Adrenaline HD, και μέσου αυτού του HD Game κατάλαβα της δυνατότητες του τηλεφώνου που κρατώ στα χέρια μου (LG p990 2Χ) ένα έχω να πω......K Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο....!!!! .:up: http://s1.directupload.net/images/110531/573mwq3p.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Και εγώ για Shredder Chess μεριά με βλέπω αλλά η τιμή του είναι όντως λιγάκι απαγορευτική ... Λοιπόν, το αγόρασα (αν και ακριβούτσικο για τα δεδομένα του Μάρκετ) και ένα έχω να πω: SPECIAL! Πολύ καλά σχεδιασμένο, με τις ασκησούλες τακτικής, με αυτόματη προσαρμογή δυσκολίας, υπολογισμό ELO (λέμε τώρα) με, με... Αξίζει την αγορά. Και που'σαι: σε συσκευή 1 GHz πρέπει να σε λένε Anand για να το τερματίσεις! Και αν... Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Και εγώ για Shredder Chess μεριά με βλέπω αλλά η τιμή του είναι όντως λιγάκι απαγορευτική ... http://www.appbrain.com/app/droidfish-chess/org.petero.droidfish ειδες τα links που εβαλα παραπανω? :p http://www.inwoba.de/ 1 Houdini 1.5a 3011 12 12 3500 81% 2764 24% 2 Deep Rybka 4 2955 10 10 4300 76% 2755 32% 3 Stockfish 2.1 JA 2928 13 12 2400 73% 2763 35% 4 Critter 1.01 SSE42 2921 12 12 2600 71% 2767 36% 5 Komodo64 1.3 JA 2832 10 10 3300 59% 2769 37% 6 Naum 4.2 2824 8 8 5700 60% 2754 40% 7 Deep Shredder 12 2800 8 8 6800 58% 2748 38% Edited June 1, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας: Θέλω να περάσω έναν emulator στο Milestone, ώστε να μπορώ να παίξω 1-2 παιχνιδάκια που έπαιζα στο Game Boy Color παλιά. Βασικά Zelda: Oracle of Time/Ages. :) Επίσης, είχαν βγει και 2 Zelda για Game Boy Advance. Ποιους emulators προτείνετε να κατεβάσω? Είδα ότι υπάρχουν πολλοί στο Market.. Ευχαριστώ. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexander01111 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Σου προτινω τον gameboid αν και για καποιο λογο το κατεβασαν απο το market μπορεις να τον βρεις στο slideme που τον δινει δωρεαν ο dev http://slideme.org/application/gameboid επισης θα χρειαστεις και αρχειο gbabios.bin που με ενα search στο google θα το βρεις Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 http://www.appbrain.com/app/droidfish-chess/org.petero.droidfish ειδες τα links που εβαλα παραπανω? :p Καλό και πανίσχυρο το Droidfish. Για δωρεάν. Συγκρίνοντας αυτό και το Shredder έχω να πω ότι: - O πίνακας που παρέθεσες με τις διαφορές ELO των μηχανών ήταν για καλαμπούρι, έτσι; Μη μου πει κανένας ότι θα θέσει ως κριτήριο επιλογής επειδή το ένα έχει 2928 και το άλλο 2800 ELO βαθμούς; Για την ιστορία να πω ότι ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών είχε μάξιμουμ 2812 (Κασπάροφ). - Το UI του Droidfish δεν ξεφεύγει από την φτηνίλα που έχουν παρόμοια δωρεάν σκακιστικά προγράμματα από την εποχή των windows mobile. Το Shredder έχει πιο μεγάλα κουμπιά, ωραιότερα χρώματα, καλύτερα και ξεκούραστα γραφικά, και γενικά πιο φιλικό μενού. - Πέρα από τη χρήση των συγκεκριμένων προγραμμάτων για ανάλυση, πολλοί (ίσως οι περισσότεροι) θέλουν να βελτιώσουν και το παίξιμό τους. Εδώ, το Shredder προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα να προσαρμόζει τη δυσκολία αυτόματα, δίνοντας σου κίνητρο να συνεχίσεις να παίζεις και όχι να το βαρεθείς μετά από ένα σερί "συντριβών". Σου δίνει και μια βαθμολογία ώστε να εκτιμήσεις περίπου τη δυναμικότητά σου. Έχοντας πάρει ELO στο μακρινό παρελθόν, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι πλησιάζει (σε λογικά πλαίσια) την επίσημη αξιολόγηση. - Συνοπτικά, το Shredder είναι ό,τι πρέπει για τον ερασιτέχνη που θέλει να ασχοληθεί με το σκάκι περισσότερο από τρεις μέρες. Τα υπόλοιπα (όλα τα δωρεάν, δεν έχω π.χ. γνώμη για το ChessGenius, Fritz ή Chessmaster στο Android, στα winmo ήταν όλα μάπα) προγράμματα που έχω τεστάρει μέχρι τώρα είναι μάλλον για χρήση με ημερομηνία λήξεως. ΥΓ - Είναι κανείς από δω χρήστης του FICS; Αν ναι, το handle μου είναι "Chessmaniopathic". Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα το δοκιμάσω τώρα. Είναι και δωρεάν. :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας: Θέλω να περάσω έναν emulator στο Milestone, ώστε να μπορώ να παίξω 1-2 παιχνιδάκια που έπαιζα στο Game Boy Color παλιά. Βασικά Zelda: Oracle of Time/Ages. :) Επίσης, είχαν βγει και 2 Zelda για Game Boy Advance. Ποιους emulators προτείνετε να κατεβάσω? Είδα ότι υπάρχουν πολλοί στο Market.. Ευχαριστώ. Προφανώς για τα Oracle θα χρειαστείς το GBCoid και για το Minish Cap και το A Link to the Past + Four Swords το GameBoid. Βέβαια η μπαταρία του κινητού είναι λίγη να παίζεις τόσο μεγάλα παιχνίδια εκτός κι αν μπορείς να το χεις στο ρεύμα συνέχεια. Και να ξέρεις ότι θα κολλάν και οι δύο emulators (σε εκνευριστικό βαθμό μάλλον). Εγώ στο Nexus S με 512ΜΒ RAM και 1GHz επεξεργαστή είχα ψιλοκολλήματα μερικές φορές στον Gameboid και έπαιζα σταθερά στο 1.3GHz. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Καλό και πανίσχυρο το Droidfish. Για δωρεάν. Συγκρίνοντας αυτό και το Shredder έχω να πω ότι: - O πίνακας που παρέθεσες με τις διαφορές ELO των μηχανών ήταν για καλαμπούρι, έτσι; Μη μου πει κανένας ότι θα θέσει ως κριτήριο επιλογής επειδή το ένα έχει 2928 και το άλλο 2800 ELO βαθμούς; Για την ιστορία να πω ότι ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών είχε μάξιμουμ 2812 (Κασπάροφ). τι εννοεις καλαμπουρι? ο υπολογισμος του ELO γινεται με βαση μαθηματικης φορμουλας. οπως γινεται για τους ανθρωπους γινεται και για τις μηχανες. για την ιστορια ο kasparov εφτασε να εχει μεγιστο 2850. οι σημερινες μηχανες σκακιου ειναι πολυ δυνατες και δεν χρειαζονται το hardware ενος υπερυπολογιστη για να τσακισουν οποιονδηποτε. ως προς την καταταξη βαζουν 2 μηχανες να παιζουν μεταξυ τους πολλα παιχνιδια και ετσι φαινεται πια ειναι καλυτερη. οποτε η stockfish 2.1 ειναι καλυτερη απο του shredder. αν παιξεις τις υποδειξεις του droidfish εναντια στο shredder θα τον κερδισεις με μεγαλη πιθανοτητα. τωρα για τα features που ανεφερες δεν μπορω να κρινω. ο shredder ειναι commercial και οχι δωρεαν οποτε ειναι λογικο να εχει παραπανω αυτα τα οποια ανεφερες. επειδη ομως εσυ ρωτησες για δυνατη μηχανη σκακιου και οχι πια ειναι περισσοτερο feature complete γιαυτο και ανεφερα το droidfish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 τι εννοεις καλαμπουρι? ο υπολογισμος του ELO γινεται με βαση μαθηματικης φορμουλας. οπως γινεται για τους ανθρωπους γινεται και για τις μηχανες. για την ιστορια ο kasparov εφτασε να εχει μεγιστο 2850. οι σημερινες μηχανες σκακιου ειναι πολυ δυνατες και δεν χρειαζονται το hardware ενος υπερυπολογιστη για να τσακισουν οποιονδηποτε. ως προς την καταταξη βαζουν 2 μηχανες να παιζουν μεταξυ τους πολλα παιχνιδια και ετσι φαινεται πια ειναι καλυτερη. οποτε η stockfish 2.1 ειναι καλυτερη απο του shredder. αν παιξεις τις υποδειξεις του droidfish εναντια στο shredder θα τον κερδισεις με μεγαλη πιθανοτητα. τωρα για τα features που ανεφερες δεν μπορω να κρινω. ο shredder ειναι commercial και οχι δωρεαν οποτε ειναι λογικο να εχει παραπανω αυτα τα οποια ανεφερες. επειδη ομως εσυ ρωτησες για δυνατη μηχανη σκακιου και οχι πια ειναι περισσοτερο feature complete γιαυτο και ανεφερα το droidfish Δε διαφωνώ σε τίποτα μαζί σου ως προς τους υπολογισμούς και τις αξιολογήσεις των μηχανών και μπλα μπλα μπλα... Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι μικρή σημασία για εμάς έχει η διαφορά τους σε επίπεδο που ελάχιστοι άνθρωποι έχουν αγγίξει (για λίγο). Μεγαλύτερη σημασία έχει η συνολική αίσθηση χρήσης που σου δίνει το κάθε πρόγραμμα. Είναι κάτι μεταξύ του φθηνού κινέζικου παιχνιδιού και του επώνυμου. Το πρώτο θα το στείλεις πολύ γρήγορα στο καλάθι. Επίσης, έχεις δίκιο ότι ο hackertom (όχι εγώ) ρώτησε για δυνατή μηχανή σκακιού. Αν το θέλει για να διοργανώσει τουρνουά PC vs Android, τότε σωστά τα λες. Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 (edited) Παιδιά αποφάσισα και κατέβασα το Asphalt 6: Adrenaline HD, και μέσου αυτού του HD Game κατάλαβα της δυνατότητες του τηλεφώνου που κρατώ στα χέρια μου (LG p990 2Χ) ένα έχω να πω......K Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο....!!!! .:up: Kαι το Galaxy S παίζει άψογα... φοβερό όντως. Επίσης δοκιμάστε το Jenga, έχει πλάκα :) Edited June 3, 2011 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joker7 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Εχει βρει καποιος mega drive emulator που να δουλευει σε 2.3;Εχω δοκιμασει 3 μεχρι τωρα αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Προφανώς για τα Oracle θα χρειαστείς το GBCoid και για το Minish Cap και το A Link to the Past + Four Swords το GameBoid. Βέβαια η μπαταρία του κινητού είναι λίγη να παίζεις τόσο μεγάλα παιχνίδια εκτός κι αν μπορείς να το χεις στο ρεύμα συνέχεια. Και να ξέρεις ότι θα κολλάν και οι δύο emulators (σε εκνευριστικό βαθμό μάλλον). Εγώ στο Nexus S με 512ΜΒ RAM και 1GHz επεξεργαστή είχα ψιλοκολλήματα μερικές φορές στον Gameboid και έπαιζα σταθερά στο 1.3GHz. Μέχρι στιγμής που δοκίμασα Oracle of Ages με τον Tiger GBC (free από Market) παίζει μια χαρά. Πέρασα και τον δωρεάν GameBoid για "A Link To the Past" και Super Mario World, μια χαρά έπαιξε κι αυτό. Στο 1GHz είμαι σταθερά. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexakos7 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Το Asphalt 6: Adrenaline HD https://market.android.com/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA6HP&feature=featured-apps παίζει στο LG Optimus one p 500? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Το Asphalt 6: Adrenaline HD https://market.android.com/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA6HP&feature=featured-apps παίζει στο LG Optimus one p 500? Μπορει και να παιζει αλλα με πολυ χαμηλα fps δηλαδη σε βαθμο που δεν θα αξιζει. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostass123 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Απιστευτο! Το quake 3 για android!!!!! Ριξτε μια ματια εδω.... http://code.google.com/p/kwaak3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Μπορει και να παιζει αλλα με πολυ χαμηλα fps δηλαδη σε βαθμο που δεν θα αξιζει. δε ξερω αν θα ανοιγει καν. ορισμενα αλλα HD games που δοκιμασα δεν ετρεχαν. κολλουσαν στο intro βιντεακι το οποιο δεν επαιζε με τον ενσωματωμενο video player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 εγκατέστησα αυτό ---> https://market.android.com/details?id=com.emulator.fpse αλλα δεν κατάλαβα πως δουλεύει ... πρέπει να πάρω πχ το game του ps1 να το κάνω σε μορφή iso και μετά το ανοίγω με αυτή την εφαρμογή ? επίσης δεν νομίζω να χρειάζεται root ? .. βοηθήστε plz ..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 εγκατέστησα αυτό ---> https://market.android.com/details?id=com.emulator.fpse αλλα δεν κατάλαβα πως δουλεύει ... πρέπει να πάρω πχ το game του ps1 να το κάνω σε μορφή iso και μετά το ανοίγω με αυτή την εφαρμογή ? επίσης δεν νομίζω να χρειάζεται root ? .. βοηθήστε plz ..:( Δεν χρειαζετε να εισαι root.Δες πως δουλευει εδω http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=L9smTonrfZY Sent from my phone using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts