super_sayian Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 παιδες για paid games εκτος απο την gameloft που βγαζει μεγαλους τιτλους , υπαρχει καποια αλλη εταιρεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfreshman Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 κανα καλο παιχνιδι που να παιζει τελεια σε x10 mini pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Καλησπέρα σε όλους!:) Έχω το XPERIA X10 και θέλω να κατεβάσω το Assassins Creed, αλλά δε το βρίσκω πουθενά για το Χ10. Το βρήκα στη Gameloft αλλά λέει ότι δεν είναι σύντομα διαθέσιμο.:( Το μόνο που κατέβασα από τη Gameloft είναι το Asphalt με αυτοκίνητα και αγώνες δρόμου! Αρκετά καλό!;) http://mustikamax.com/gamblis/IMAGES/Asphalt5ver1.04freegameforiPhone_649C/asphalt.jpg Από όλα τα παιχνίδια έχω φάει κόλλημα με το γνωστό σε όλους Angry Birds.:p Super παιχνιδάκι!;) http://www.xblog.gr/wp-content/uploads/2010/12/angry-birds.jpg Εσείς ποιά παιχνίδια μου προτείνεται να κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Μια πολύ μικρή αλλά ίσως βοηθήσει λίστα θα βρεις στην Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 Εσείς ποιά παιχνίδια μου προτείνεται να κατεβάσω; μερικα παιχνιδια που μου αρεσουν και προτεινω ειναι angry birds season καπως ετσι λεγεται. θα πρεπει να εισαι online για να το παιξεις. hungry shark 1 και 2. moto x mayhem φοβερο παιχνιδι με μηχανακι. δυστυχως λιγες πιστες. plateau παζλοειδες rope cut παζλοειδες slice it παζλοειδες tank hero απλο arcade παιχνιδακι αρκετα ευχαριστο. squibble οδηγεις ενα χταποδακι σε διαφορες πιστες. για να δεις πως ειναι τα παιχνιδια σου προτεινω να βαζεις το ονομα στο youtube με την προσθηκη της λεξης android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας!:p Θα παω τώρα κιόλας να τις ψάξω!;) Για το Assassins Creed δεν είχαμε καμία απάντηση ε;:( Τι να κάνουμε; Θα περιμένουμε να το βγάλουν!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας!:p Θα παω τώρα κιόλας να τις ψάξω!;) Για το Assassins Creed δεν είχαμε καμία απάντηση ε;:( Τι να κάνουμε; Θα περιμένουμε να το βγάλουν!:) Υπάρχει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 angry birds season καπως ετσι λεγεται. θα πρεπει να εισαι online για να το παιξεις. Μια μικρή διόρθωση, το season απαιτεί να συνδεθείς μία φορά και να επιλέξεις κάθε πίστα ώστε να την κατεβάσει. Δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει επιτυχώς την προηγούμενη για να πας στην επόμενη. Συνδέσου στο ίντερνετ ανοιξε την πρώτη, την κατεβάζει, κλείσε την. Κάνε το ίδιο για όλες τις πίστες και θα τις έχεις offline. (αυτό έγινε γιατί έδινε μία πίστα ανά ημέρα κατά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Υπάρχει ήδη. Στο market δεν το βρήκα ούτε εγώ??:confused: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Στο market δεν το βρήκα ούτε εγώ??:confused: Τo έχω, αλλά όχι από market. Από παραmarket. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Υπάρχει ήδη. Υπάρχει ήδη, αλλά όχι για XPERIA X10.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Υπάρχει ήδη, αλλά όχι για XPERIA X10.:( Το έχω και παίζει κανονικά σε Χ10 mini (για το Assassins Creed λέω, μην ξεχνιόμαστε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPERIA_X10 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Το έχω και παίζει κανονικά σε Χ10 mini (για το Assassins Creed λέω, μην ξεχνιόμαστε). Και εγώ για αυτό σου λέω! Πήγα να το κατεβάσω από τη Gameloft, αλλά δεν είναι διαθέσιμο ακόμα για το Χ10. Μπορείς να μου στείλεις το link από τη σελίδα που το κατέβασες;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Και εγώ για αυτό σου λέω! Πήγα να το κατεβάσω από τη Gameloft, αλλά δεν είναι διαθέσιμο ακόμα για το Χ10. Μπορείς να μου στείλεις το link από τη σελίδα που το κατέβασες;;) Σου έστειλα ΡΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 squibble οδηγεις ενα χταποδακι σε διαφορες πιστες. Φοβερό το squibble! Άντε και είχαμε πήξει στο angry birds (αν και αυτό κινείται σε παρόμοιο κυμά, αλλά είναι εξίσου καλό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Παίζει κανείς από εδώ το Parallel Kingdom: Age of Thrones? Απίστευτο παιχνιδάκι mmo/strategy, χρησιμοποιώντας πραγματικούς χάρτες της τοποθεσία σας :cool: Αν κάποιος ψηθεί και επιθυμεί να με βοηθήσει στο παιχνίδι ας μου στείλει pm για να του στείλω referral code :ninja: δεν ξέρω αν παίρνουμε και οι 2 κάποιο bonus όμως :worry: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Τις τελευταίες μέρες,έχω λιώσει το Tom Clansy's H.A.W.X. Su47 Berkut FTW:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Τις τελευταίες μέρες,έχω λιώσει το Tom Clansy's H.A.W.X. Su47 Berkut FTW:D Εγώ το λιώνω εδώ και 2 μήνες :). Τέτοια παιχνίδια πιστεύω ότι πρέπει να αγοράζονται. Πρέπει να αμείβεται η κάθε εταιρεία που φτιάχνει ένα τόσο σούπερ παιχνίδι. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. January 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2011 Εγώ το λιώνω εδώ και 2 μήνες :). Τέτοια παιχνίδια πιστεύω ότι πρέπει να αγοράζονται. Πρέπει να αμείβεται η κάθε εταιρεία που φτιάχνει ένα τόσο σούπερ παιχνίδι. Συμφωνω Αντώνη. Γιατί έτσι θα συνεχίσουν για να βγάλουν και άλλους τίτλους,ακόμα καλύτερους. Αν τα έσοδα είναι μηδαμινά-ελέω σπασμένων εφαρμογών- τότε θα κολλήσουμε στα Οργισμένα Πτηνά:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 "Toyshop Adventures" και "Glyder 2" δοκιμάστε τα μόνο με hi-end androids. Ιδίως το δεύτερο. Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Να σας προτεινω κι'εγω ενα πολυ εξυπνο παιχνιδι 3d που θα σας αρεσει στην αρχη, αλλα....θα σας ταλαιπωρησει μετα απο καποιες πιστες (αυτο ειναι και το νοημα ενος παιχνιδιου αλλωστε). ονομαζεται amtalee. Μετακινεις μια 3d κολονα με το δαχτυλο σου, με σκοπο να την τοποθετησεις σε μια τρυπα για να βγαλεις την πιστα. στην αρχη ειναι ευκολο αλλα μετα απο καποιες πιστες δυσκολευει και γινεται πιο ωραιο. Το παιχνιδι δεν ειναι δωρεαν αλλα αξιζει για οποιον ενδιαφερεται. ενα βιντεο για να το δειτε ειναι εδω : η εφαρμογη ειναι αυτη : http://www.appbrain.com/app/amtalee/com.frosteam.amtalee υπαρχει και στο market σαν amtalee lite και ειναι Δωρεαν για οποιον θελει να την δοκιμασει. εδω ειναι η δωρεαν εκδοση : http://www.appbrain.com/app/amtalee-lite/com.frosteam.amtalee.lite Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 εχει κανείς δοκιμάσει το gangstar miami vindication? σε εμένα πάντως lagαρει έχουν αναφέρει και άλλοι το lagαρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 εχει κανείς δοκιμάσει το gangstar miami vindication? σε εμένα πάντως lagαρει έχουν αναφέρει και άλλοι το lagαρισμα. Το αντιθετο απο τα πιο smooth παιχνιδια ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Squibble και Spaghetti MArshmallows. Το δεύτερο το αγόρασα κι όλας.. πολύ εθιστικό! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lied Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) Αν και θα αξιζε καινουριο τοπικ για το συγκεκριμενο νεο, και σιγουρα ενα thread που θα κλαψουν πολλοι :lol: Αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο να ψαξω στους κανονες του φορουμ για το εαν επιτρεπετε το copy-paste απο αλλα sites και θα μοιραστω τη χαρα μου εδω. Πέρα από την ιδιαίτερα εντυπωσιακή συσκευή που ακούει στην κωδική ονομασία NGP (Next Generation Portable), η Sony ανακοίνωσε και το Playstation Suite, το οποίο φέρνει τον κόσμο του Playstation στο Android. Σύμφωνα με την εταιρία, θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ονόματι «Playstation Certified» που θα βοηθάει τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, tablet και λοιπόν συσκευών με Android, στην παραγωγή συμβατών συσκευών για την υπηρεσία και την κατοχύρωση του branding. Τι θα προσφέρει λοιπόν το Playstation Suite; Πρώτα απ’ όλα, παιχνίδια του πρώτου Playstation, τα οποία θα έρχονται με σταθερή ροή στο ενσωματωμένο game market. Αμέσως μετά, Playstation Store για αγορές απ’ ευθείας από την εκάστοτε συσκευή και τέλος – το κυριότερο – δίνονται εργαλεία στους developers για την ανάπτυξη νέων παιχνιδιών, τα οποία θα είναι συμβατά και με τις υποστηριζόμενες Android συσκευές, αλλά και με το NGP. Πάνω που αρχίζαμε να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με το gaming στο Android… PlayStation Suite ή μάλλον… Playstation Sweet! Πηγη Game20.gr Αυτος μαλιστα, ειναι λογος για Dualcore 1gb ram Smartphone :) Edited January 27, 2011 by Lied Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts