Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες για paid games εκτος απο την gameloft που βγαζει μεγαλους τιτλους , υπαρχει καποια αλλη εταιρεια?

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Καλησπέρα σε όλους!:)

Έχω το XPERIA X10 και θέλω να κατεβάσω το Assassins Creed, αλλά δε το βρίσκω πουθενά για το Χ10. Το βρήκα στη Gameloft αλλά λέει ότι δεν είναι σύντομα διαθέσιμο.:(

Το μόνο που κατέβασα από τη Gameloft είναι το Asphalt με αυτοκίνητα και αγώνες δρόμου! Αρκετά καλό!;)

http://mustikamax.com/gamblis/IMAGES/Asphalt5ver1.04freegameforiPhone_649C/asphalt.jpg

Από όλα τα παιχνίδια έχω φάει κόλλημα με το γνωστό σε όλους Angry Birds.:p Super παιχνιδάκι!;)

http://www.xblog.gr/wp-content/uploads/2010/12/angry-birds.jpg

Εσείς ποιά παιχνίδια μου προτείνεται να κατεβάσω;

Μια πολύ μικρή αλλά ίσως βοηθήσει λίστα θα βρεις στην Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εσείς ποιά παιχνίδια μου προτείνεται να κατεβάσω;

μερικα παιχνιδια που μου αρεσουν και προτεινω ειναι

angry birds season καπως ετσι λεγεται. θα πρεπει να εισαι online για να το παιξεις.

hungry shark 1 και 2.

moto x mayhem φοβερο παιχνιδι με μηχανακι. δυστυχως λιγες πιστες.

plateau παζλοειδες

rope cut παζλοειδες

slice it παζλοειδες

tank hero απλο arcade παιχνιδακι αρκετα ευχαριστο.

squibble οδηγεις ενα χταποδακι σε διαφορες πιστες.

για να δεις πως ειναι τα παιχνιδια σου προτεινω να βαζεις το ονομα στο youtube με την προσθηκη της λεξης android.

Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας!:p

Θα παω τώρα κιόλας να τις ψάξω!;)

Για το Assassins Creed δεν είχαμε καμία απάντηση ε;:(

Τι να κάνουμε; Θα περιμένουμε να το βγάλουν!:)

Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας!:p

Θα παω τώρα κιόλας να τις ψάξω!;)

Για το Assassins Creed δεν είχαμε καμία απάντηση ε;:(

Τι να κάνουμε; Θα περιμένουμε να το βγάλουν!:)

Υπάρχει ήδη.

angry birds season καπως ετσι λεγεται. θα πρεπει να εισαι online για να το παιξεις.

Μια μικρή διόρθωση,

το season απαιτεί να συνδεθείς μία φορά και να επιλέξεις κάθε πίστα ώστε να την κατεβάσει. Δεν χρειάζεται να έχεις τελειώσει επιτυχώς την προηγούμενη για να πας στην επόμενη. Συνδέσου στο ίντερνετ ανοιξε την πρώτη, την κατεβάζει, κλείσε την. Κάνε το ίδιο για όλες τις πίστες και θα τις έχεις offline.

(αυτό έγινε γιατί έδινε μία πίστα ανά ημέρα κατά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει ήδη.

Στο market δεν το βρήκα ούτε εγώ??:confused:

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Υπάρχει ήδη, αλλά όχι για XPERIA X10.:(

Το έχω και παίζει κανονικά σε Χ10 mini (για το Assassins Creed λέω, μην ξεχνιόμαστε).

Το έχω και παίζει κανονικά σε Χ10 mini (για το Assassins Creed λέω, μην ξεχνιόμαστε).

Και εγώ για αυτό σου λέω! Πήγα να το κατεβάσω από τη Gameloft, αλλά δεν είναι διαθέσιμο ακόμα για το Χ10. Μπορείς να μου στείλεις το link από τη σελίδα που το κατέβασες;;)

Και εγώ για αυτό σου λέω! Πήγα να το κατεβάσω από τη Gameloft, αλλά δεν είναι διαθέσιμο ακόμα για το Χ10. Μπορείς να μου στείλεις το link από τη σελίδα που το κατέβασες;;)

Σου έστειλα ΡΜ.

squibble οδηγεις ενα χταποδακι σε διαφορες πιστες.

Φοβερό το squibble! Άντε και είχαμε πήξει στο angry birds (αν και αυτό κινείται σε παρόμοιο κυμά, αλλά είναι εξίσου καλό).

Παίζει κανείς από εδώ το Parallel Kingdom: Age of Thrones?

Απίστευτο παιχνιδάκι mmo/strategy, χρησιμοποιώντας πραγματικούς χάρτες της τοποθεσία σας :cool:

Αν κάποιος ψηθεί και επιθυμεί να με βοηθήσει στο παιχνίδι ας μου στείλει pm για να του στείλω referral code :ninja: δεν ξέρω αν παίρνουμε και οι 2 κάποιο bonus όμως :worry:

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Τις τελευταίες μέρες,έχω λιώσει το Tom Clansy's H.A.W.X.

Su47 Berkut FTW:D

Εγώ το λιώνω εδώ και 2 μήνες :). Τέτοια παιχνίδια πιστεύω ότι πρέπει να αγοράζονται. Πρέπει να αμείβεται η κάθε εταιρεία που φτιάχνει ένα τόσο σούπερ παιχνίδι.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Εγώ το λιώνω εδώ και 2 μήνες :). Τέτοια παιχνίδια πιστεύω ότι πρέπει να αγοράζονται. Πρέπει να αμείβεται η κάθε εταιρεία που φτιάχνει ένα τόσο σούπερ παιχνίδι.

Συμφωνω Αντώνη.

Γιατί έτσι θα συνεχίσουν για να βγάλουν και άλλους τίτλους,ακόμα καλύτερους.

Αν τα έσοδα είναι μηδαμινά-ελέω σπασμένων εφαρμογών- τότε θα κολλήσουμε στα Οργισμένα Πτηνά:lol:

"Toyshop Adventures" και "Glyder 2" δοκιμάστε τα μόνο με hi-end androids.

Ιδίως το δεύτερο.

Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9

Να σας προτεινω κι'εγω ενα πολυ εξυπνο παιχνιδι 3d που θα σας αρεσει στην αρχη, αλλα....θα σας ταλαιπωρησει μετα απο καποιες πιστες (αυτο ειναι και το νοημα ενος παιχνιδιου αλλωστε).

ονομαζεται amtalee.

Μετακινεις μια 3d κολονα με το δαχτυλο σου, με σκοπο να την τοποθετησεις σε μια τρυπα για να βγαλεις την πιστα. στην αρχη ειναι ευκολο αλλα μετα απο καποιες πιστες δυσκολευει και γινεται πιο ωραιο.

Το παιχνιδι δεν ειναι δωρεαν αλλα αξιζει για οποιον ενδιαφερεται.

ενα βιντεο για να το δειτε ειναι εδω :

η εφαρμογη ειναι αυτη : http://www.appbrain.com/app/amtalee/com.frosteam.amtalee

υπαρχει και στο market σαν amtalee lite και ειναι Δωρεαν για οποιον θελει να την δοκιμασει.

εδω ειναι η δωρεαν εκδοση : http://www.appbrain.com/app/amtalee-lite/com.frosteam.amtalee.lite

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

εχει κανείς δοκιμάσει το gangstar miami vindication?

σε εμένα πάντως lagαρει έχουν αναφέρει και άλλοι το lagαρισμα.

εχει κανείς δοκιμάσει το gangstar miami vindication?

σε εμένα πάντως lagαρει έχουν αναφέρει και άλλοι το lagαρισμα.

Το αντιθετο απο τα πιο smooth παιχνιδια ειναι.

Αν και θα αξιζε καινουριο τοπικ για το συγκεκριμενο νεο, και σιγουρα ενα thread που θα κλαψουν πολλοι :lol: Αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο να ψαξω στους κανονες του φορουμ για το εαν επιτρεπετε το copy-paste απο αλλα sites και θα μοιραστω τη χαρα μου εδω.

Πέρα από την ιδιαίτερα εντυπωσιακή συσκευή που ακούει στην κωδική ονομασία NGP (Next Generation Portable), η Sony ανακοίνωσε και το Playstation Suite, το οποίο φέρνει τον κόσμο του Playstation στο Android. Σύμφωνα με την εταιρία, θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ονόματι «Playstation Certified» που θα βοηθάει τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, tablet και λοιπόν συσκευών με Android, στην παραγωγή συμβατών συσκευών για την υπηρεσία και την κατοχύρωση του branding. Τι θα προσφέρει λοιπόν το Playstation Suite; Πρώτα απ’ όλα, παιχνίδια του πρώτου Playstation, τα οποία θα έρχονται με σταθερή ροή στο ενσωματωμένο game market. Αμέσως μετά, Playstation Store για αγορές απ’ ευθείας από την εκάστοτε συσκευή και τέλος – το κυριότερο – δίνονται εργαλεία στους developers για την ανάπτυξη νέων παιχνιδιών, τα οποία θα είναι συμβατά και με τις υποστηριζόμενες Android συσκευές, αλλά και με το NGP. Πάνω που αρχίζαμε να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με το gaming στο Android… PlayStation Suite ή μάλλον… Playstation Sweet!

Πηγη Game20.gr

Αυτος μαλιστα, ειναι λογος για Dualcore 1gb ram Smartphone :)

Edited by Lied

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια