zxr Δημοσιεύτηκε April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 23, 2010 [imgalign]http://www.myphone.gr/news/android.gif[/imgalign]Παίξατε ένα παιχνίδι και σας άρεσε; Θέλετε να το μοιραστείτε με άλλους ή να βρείτε ένα παιχνίδι; Αυτό είναι το κατάλληλο topic! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Ένα πολύ όμορφο παιχνιδάκι για Android συσκευές! Βάζεις το αριστερό χέρι στην οθόνη και το δεξί στο D-pad του πληκτρολογίου. Replica Island http://www.replicaisland.net/ http://www.replicaisland.net/img/screenshots/beta/thumbs/4.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Εχω φάει μικρό κολληματάκι με το World War. btw ο alliance code μου είναι: FC2CS4 Πολύ καλό επίσης και το iCommando. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Κανενα παιχνιδακι με lan μεσω WiFi? Εγω εχω δει μονο το ToonWarz. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teacake Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Παιδιά, έχω φτιάξει και εγώ ένα παιχνιδάκι. Λέγεται robotic space rock και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: http://monolithandroid.googlecode.com/files/roboticspacerock1.0.13.apk Εναλλακτικά μπορείτε να το κατεβάσετε από το http://slideme.com ή από το http://www.andappstore.com Δυστυχώς δεν είναι πια στο android market γιατί η tetris company ανάγκασε την google να το αποσύρει επειδή υποτίθεται ότι παραβίαζε τα πνευματικά δικαιώματα του tetris. Περιμένω τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Εχω κολησει με το Frogly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrougos Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 όποιος παίζει αυτό το παιχνιίδι ας με κάνει invite..και όποιος δεν το παιζει αυτό το παιχνίδι να το αρχίσει.είναι τέρμα κολλητικό. my mod code : CB5NKA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 (edited) Υπάρχει κάποιο παιχνίδι σαν το Angry Birds του iPhone? Καλό, χρυσό το Android αλλά, απο εφαρμογές είναι ΠΟΛΥ ελλειπές. Ειδικά στα παιχνίδια, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ. Το iPhone της αδερφής μου έχει τόσα παιχνίδια και είναι κρίμα να μη τα έχει το Android με την ταχύτητά του. Edited April 30, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Θα διαφωνισω μαζι σου..!! Υπαρχουν απειρες εφαρμογες και καποια πολυ καλα παιχνιδια που ολο και βελτιωνονται. Το προβλημα ειναι πως στην Ελλαδα δε μπορουμε να δουμε ολες τις εφαρμογες μεσω "MARKET" οποτε και φαινονται σχετικα λιγα....! Αν ψαξεις λιγο εκτος market θα βρεις πολυ ενδιαφεροντα πραγματα. Εχω κολλησει με το Caligo Chaser το οποιο ειναι πολυ καλο παιχνιδακι στυλ RPG...! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Καλό, χρυσό το Android αλλά, απο εφαρμογές είναι ΠΟΛΥ ελλειπές. Ειδικά στα παιχνίδια, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ. Το iPhone της αδερφής μου έχει τόσα παιχνίδια και είναι κρίμα να μη τα έχει το Android με την ταχύτητά του. 50.000+ εφαρμογες ειναι λιγες? Εισαι root? Εχεις market Enambler? Οσο για τα παιχνιδια ψαξου λιγο.... Εγω εχω το Gensoid το οποιο εχει σχεδον ολα τα παινχιδια της Sega και το Gameboid που εχει παιχνιδια του GameBoy και ειμαι super...! Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 (edited) 50.000+ εφαρμογες ειναι λιγες? Εισαι root? Εχεις market Enambler? Οσο για τα παιχνιδια ψαξου λιγο.... Εγω εχω το Gensoid το οποιο εχει σχεδον ολα τα παινχιδια της Sega και το Gameboid που εχει παιχνιδια του GameBoy και ειμαι super...! Φυσικά και είμαι rooted. Έχω και ME. Και, είπα πως, μπορεί να έχει εφαρμογές για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, τα παιχνίδια όμως είναι κάτι που υστερεί σημαντικά. Πχ, το Rayman... Υπάρχει στο iPhone, ολόιδιο με την Nintendo DS έκδοση. Ε, στο android κάτι τέτοιο δεν... Το Angry Birds, επίσης. Edited April 30, 2010 by one_tree_hill Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Ε λογικό φίλε μου. Στην πλατφόρμα της Apple έχουν μαζευτεί όλα τα ιερά τέρατα του Gaming , βλέπε Gameloft , Ea Sports κτλπ. Τελικά ρε παιδιά , αυτόνομη εφαρμογή για Search και Download Torrents , υπάρχει ; Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Βρε παιδιά αν δεν φτιαχτεί το μάρκετ και να ανοίξει σε όλο τον κόσμο δεν προκειται να έχει ακριβά παιχνίδια.. δεν τους συμφαίρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Ως λατρης των puzzle games θα προτεινω με την σειρα μου τα εξης 4 παιχνιδια: 1)Totemo 2)ConnecToo 3)Papastacker 4)Shot 2nd edition Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. May 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2010 Κυκλοφορουν στα "μαγαζιά" παιχνιδια της gαμeloft με γραφικά port απο iphone Real Football 2010 Gangstar: West Coast Hustle http://media01.gameloft.com/products/1049/default/web/android-games/screenshots/screen003.jpg http://media01.gameloft.com/products/994/default/web/android-games/screenshots/screen002.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Να ρωτησω κατι και γω: Καλα παιχνιδια τυπου Asphalt Urban GT, Tomb Raider, Assasin's Creed και αλλα ωραια υπαρχουν στο Android, ή ολα ειναι free του τυπου bejeweled και fps της κακιας ωρας; Προς το παρον μονο ενα port του doom εχω βρει που μπορει να χαρακτηριστει "παιχνιδι" και οχι πασατεμπο. Αμα δεν υπαρχουν τα παραπανω, για καντε παιχνιδι και αρχιστε να ποσταρετε Adventures και Racing και αλλα καλα παιχνιδια. Και ας ειναι πληρωτικα. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 η αληθεια ειναι οτι τους μολις τους 3-4 τελευταιους μηνες εχουν αρχισει και βγαινουν δυνατα παιχνιδια λογω του οτι πριν δεν υπηρχε hardware να τα υποστηριξει. Πλεον υπαρχουν αρκετα και σιγουρα ερθουν κι αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 η αληθεια ειναι οτι τους μολις τους 3-4 τελευταιους μηνες εχουν αρχισει και βγαινουν δυνατα παιχνιδια λογω του οτι πριν δεν υπηρχε hardware να τα υποστηριξει. Πλεον υπαρχουν αρκετα και σιγουρα ερθουν κι αλλα Δηλαδη ποια; Ανεφερε μερικα, πριν παω και δωσω τα λεφτακια μου για Android συσκευη. Χθες το reg hardware εβγαλε λιστα με Android παιχνιδια, αλλα περα απο κατι puzzles (ποσα puzzles μπορει να παιξει ενας ανθρωπος τελος παντων) δεν βλεπω κατι αξιολογο.... Σιχαινομαι που το λεω, αλλα το Android στο θεμα των apps (μονον) χρειαζεται DRM. Αλλιως δεν προκειται να δουμε παιχνιδια απο gameloft και ΕΑ συντομα. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Δηλαδη ποια; Ανεφερε μερικα, πριν παω και δωσω τα λεφτακια μου για Android συσκευη. Χθες το reg hardware εβγαλε λιστα με Android παιχνιδια, αλλα περα απο κατι puzzles (ποσα puzzles μπορει να παιξει ενας ανθρωπος τελος παντων) δεν βλεπω κατι αξιολογο.... Σιχαινομαι που το λεω, αλλα το Android στο θεμα των apps (μονον) χρειαζεται DRM. Αλλιως δεν προκειται να δουμε παιχνιδια απο gameloft και ΕΑ συντομα. Βάλε Asphalt 5 και τα ξαναλέμε... Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Βάλε Asphalt 5 και τα ξαναλέμε... Κοιτα μεγαλεια το Android! Οχι μονο υπαρχει το Asphalt, αλλα ειναι και στο market. Πριν απο 4 μηνες το μονο που υπηρχε εκει ηταν κατι 2D ανοησιες και puzzles της κακιας ωρας. Και γω που νομιζα οτι η google το Android το ηθελε ως thin client για της υπηρεσιες της και ολα τα αλλα τα εβαζε για να ριξει σταχτη στα ματια και να ξεγελασει τον κοσμο οτι ηταν Iphone killer. Τελικα ισως ειναι iphone killer το Android. Αρκει να λυσουν το προβλημα των ετερογενων συσκευων. Αμα υπαρχει και η δυνατοτητα αναβαθμισης χωρις μεσολαβηση του κατασκευαστη, πηγα στο Android. Ομως επιμενω, γιατι κανεις δεν ποσταρε το Android στα προτεινομενα παιχνιδια εδω στο myphone;; Μονοι μας θα ψαχνουμε; Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Βάλε Asphalt 5 και τα ξαναλέμε... στο milestone τα σπαει..!!!!!!1 :yahoo: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 (edited) To Dungeon Hunter ειναι πολυ μαματο! Καιρο ειχα να κολλησω με καποιο παιχνιδι http://i39.tinypic.com/v4m25f.jpg και ενα Walkthrough για τα δυσκολα Και για οσους δεν ειδαν ακομη τα games της Gameloft ας παρouν μια γευση στο Edited May 20, 2010 by demolition22 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 Και για οσους δεν ειδαν ακομη τα games της Gameloft ας παρouν μια γευση στο Φοβερά παιχνίδια έχει και θα έχει πλέον το Android με τη βοήθεια της Gameloft. Απλά μαμάνε :D Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 To Dungeon Hunter ειναι πολυ μαματο! Καιρο ειχα να κολλησω με καποιο παιχνιδι http://i39.tinypic.com/v4m25f.jpg Σας παρακαλω κυριε! Τι πατε και postαρετε? Δεν σκεφτεστε οτι μερικοι ισως ειχαν εθισμο με diablo? Κατανοειτε τη ζημια που τους κανατε? Παρακαλω να ανακαλεσετε! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Η CrazySoft ετοιμαζει ολα τα παιχνιδια της για port στο Android. Οσοι δεν ξερουν ας ριξουν μια ματια στην σελιδα τους Εχει φοβερα adventure games με Ελληνικο μερακι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts