Villis Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Λογικά μέχρι τα τέλη του μήνα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rapsos13 Δημ. October 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2011 Έκλεισε τελικά..το Ice Cream Sandwich θα παρουσιαστεί στις 19 Οκτωβρίου μαζί με το Nexus Prime στο event της Google και της Samsung στο Hong Kong Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Έκλεισε τελικά..το Ice Cream Sandwich θα παρουσιαστεί στις 19 Οκτωβρίου μαζί με το Nexus Prime στο event της Google και της Samsung στο Hong Kong πηγη...?? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Πολλές! Βασικά έχει βουήξει ο τόπος :p Κοίτα πχ εδώ. Η παρουσίαση θα γίνει τα ξημερώματα-γύρω στις 5 ώρα Ελλάδος αν δεν κάνω λάθος! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 Πολλές! Βασικά έχει βουήξει ο τόπος :p Κοίτα πχ εδώ. Η παρουσίαση θα γίνει τα ξημερώματα-γύρω στις 5 ώρα Ελλάδος αν δεν κάνω λάθος! Στις 5 (17:00) το απόγευμα ώρα Ελλάδος θα γίνει η παρουσίαση Βασίλη οπότε μπορούμε (ελπίζω) να την παρακολουθήσουμε κι εμείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 04:30 τα ξημερώματα ξεκινάει το event...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 04:30 τα ξημερώματα ξεκινάει το event...;) Μάλλον τότε κάτι άλλο θα διάβασα εγώ:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Ξέρει κανείς πότε ακριβώς θα μπορώ να περάσω το ICS στο Samsung Galaxy s2? Γίνεται μέσω kies σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Ξέρει κανείς πότε ακριβώς θα μπορώ να περάσω το ICS στο Samsung Galaxy s2? Γίνεται μέσω kies σωστα? Αυτό το ρωτάς εδώ [ΕΠΙΣΗΜΟ] Samsung Galaxy S II Μέρος ΙΙ και η απάντηση είναι, αν περιμένεις official rom από την samsung, σε 4-5 μήνες λέω εγώ στην καλύτερη, αν περιμένεις από xda, σε ένα μήνα το πολύ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Own Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Αυτό το ρωτάς εδώ [ΕΠΙΣΗΜΟ] Samsung Galaxy S II Μέρος ΙΙ και η απάντηση είναι, αν περιμένεις official rom από την samsung, σε 4-5 μήνες λέω εγώ στην καλύτερη, αν περιμένεις από xda, σε ένα μήνα το πολύ. Για ολα τα κινητα τοσο θα αργησει??? Παράθεση Dont worry Be happy Nexus s!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Για ολα τα κινητα τοσο θα αργησει??? Λογικά. Ίσως και παραπάνω.. τι να πω. Κάποιοι δεν θα μπουν καν στον κόπο να βγάλουν updates αλλά καινούρια κινητά με ICS (βλέπω HTC). Πιστεύω πάντως τα πρώτα κινητά που θα πάρουν επίσημα 4.0 θα είναι Samsung Nexus S, Galaxy S II, Motorola RAZR τώρα με την συνεργασία Google+motorola. Για το Razr κρατάω επιφύλαξη. Το Nexus S λογικά θα το πάρει πολύ σύντομα.. 1-2 μήνες πιστεύω το πολύ. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Ολοι γνωρίζουμε την τακτική της microsoft εδώ και δέκα χρόνια να πηγαίνει σε εταιρείες που δραστηροποιούνται στον χώρο του linux και να απαιτεί δικαιώματα χρήσης αλλιώς να απειλεί με μυνήσεις. Την ίδια τακτική ακολουθεί και στον χώρο των smartphone με θύμα της το android και τους κατασκευαστές κινητών που χρησιμοποιούν αυτό το λειτουργικό. Φυσικά ποτέ δεν έχει αποδείξει το τι πατέντες παραβιάζοναι και φυσικά ποτέ δεν έχει αποκαλύψει σε τι είδους συμφωνίες έχει έρθει με όσους έχουν δεχτεί τις απαιτήσεις της. Η barnes & noobles η κατασκευάστρια των nook tablet πρόσφατα όμως αρνήθηκε να έρθει σε συμβιβασμό και όχι μόνο δήλωσε έτοιμη να αντιμετωπίσει την microsoft στα δικαστήρια αλλά έβγαλε και στην φόρα όλες τις παράλογες απαιτήσεις της. Δείτε εδώ το ενδιαφέρων άρθρο για την περίπτωση http://www.networkworld.com/community/node/79179 ενώ φοβερά ενδιαφέρων έχει και η υπερασπιστική θέση της b&n και το γράμμα που έχουν στείλει οι δικηγόροι της στα Αμερικάνικα δικαστήρια. Εδώ το link http://www.groklaw.net/article.php?story=20111111121548972 ενώ ενδιαφέρων έχει και το pdf παρουσίασης των θέσεων της B&n στα Αμερικάνικα δικαστήρια http://www.groklaw.net/pdf3/MSvBN-slides.pdf Και για να πάρουμε μια ιδέα για το τι πατέντες παραβιάζονται δείτε εδώ http://www.networkworld.com/community/files/imce/img_blogs/microsoft_patents.jpg είναι κάτι ανάλογο με τις απαιτήσεις της apple ότι παράβιάζονται πατέντες σε όποιον φτιάχνει συσκευή με ορθογώνιο σχήμα... Αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει στις ειδήσεις φυσικά αφού πρώτα το φτιαξει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexuss Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 παιδιά τα nexus s δε θα έπρεπε να έχουμε ήδη ice cream sandwich? γιατί δεν έχω ακόμα λάβει το update Παράθεση open source matters.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 παιδιά τα nexus s δε θα έπρεπε να έχουμε ήδη ice cream sandwich? γιατί δεν έχω ακόμα λάβει το update Μεσα στο Δεκεμβριο θα αναβαθμιστει, κανε υπομονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulouri Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 καλα ρε παιδια πως γινεται να μην βγαλουν την ICS για το galaxy s2 που θεωρειται το καλυτερο κινητο της samsung κια να την βγαλουν για το nexus S ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Θα τη βγάλουν φίλτατε, απλά το nexus έχει τη "πρωτιά" επειδή είναι "πρωτότοκος" της Google!! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulouri Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Yπαρχει καμια εγκυρη πληροφορια για το ποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Αόριστα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 18, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 καλα ρε παιδια πως γινεται να μην βγαλουν την ICS για το galaxy s2 που θεωρειται το καλυτερο κινητο της samsung κια να την βγαλουν για το nexus S ?? Τα nexus είναι συσκευές πάνω στις οποίες στήνεται το λειτουργικό της Google και είναι αναμενόμενο να βλέπουμε σε αυτά πρώτα τις αναβαθμίσεις. Υπομονή και θα έρθει και στη δική σου συσκευή. Ανεπίσημα ωστόσο μπορείς να το βάλεις ήδη με κάποιες πρώτες cooked rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 το Android Market αλλαξε...σε Google Play. εμενα μ' αρεσουν οι αλλαγες, οποτε δε λεω οχι! :) https://play.google.com/store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 το Android Market αλλαξε...σε Google Play. εμενα μ' αρεσουν οι αλλαγες, οποτε δε λεω οχι! :) https://play.google.com/store και εγώ δεν λέω όχι..!!! αλλά μου δείχνει ακόμα οτι έχω εγκαταστημένες της παρακάτω εφαρμογές.... αλλά έλα ντε που δεν της έχω...:wacko: πως αλλάζει αυτό...????????? http://s14.directupload.net/images/120306/2zjd393k.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 (edited) και εγώ δεν λέω όχι..!!! αλλά μου δείχνει ακόμα οτι έχω εγκαταστημένες της παρακάτω εφαρμογές.... αλλά έλα ντε που δεν της έχω...:wacko: πως αλλάζει αυτό...????????? Το ιδιο συμβαινει και σε εμενα :confused: Edited March 7, 2012 by kollatos Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 αν μπειτε μεσα και πατησετε εγκατασταση/αγορα μπορει να το διαβασει εκ νεου. μαλλον ολες αυτες τις ειχατε καποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Μόλις είδα ότι άλλαξε το μάρκετ.θα έχουμε τίποτα θέμα με της εφαρμογές που έχουμε στο κινητό;η συνεχίζουμε κανονικά όπως πριν με το κατέβασμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Μόλις είδα ότι άλλαξε το μάρκετ.θα έχουμε τίποτα θέμα με της εφαρμογές που έχουμε στο κινητό;η συνεχίζουμε κανονικά όπως πριν με το κατέβασμα?? συνεχιζουμε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts