Jump to content

Android: Νέα, φήμες, ανακοινώσεις & events

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 290
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έκλεισε τελικά..το Ice Cream Sandwich θα παρουσιαστεί στις 19 Οκτωβρίου μαζί με το Nexus Prime στο event της Google και της Samsung στο Hong Kong

Έκλεισε τελικά..το Ice Cream Sandwich θα παρουσιαστεί στις 19 Οκτωβρίου μαζί με το Nexus Prime στο event της Google και της Samsung στο Hong Kong

πηγη...?? :O

Πολλές! Βασικά έχει βουήξει ο τόπος :p

Κοίτα πχ εδώ. Η παρουσίαση θα γίνει τα ξημερώματα-γύρω στις 5 ώρα Ελλάδος αν δεν κάνω λάθος!

Τhe end of an era...

Πολλές! Βασικά έχει βουήξει ο τόπος :p

Κοίτα πχ εδώ. Η παρουσίαση θα γίνει τα ξημερώματα-γύρω στις 5 ώρα Ελλάδος αν δεν κάνω λάθος!

Στις 5 (17:00) το απόγευμα ώρα Ελλάδος θα γίνει η παρουσίαση Βασίλη οπότε μπορούμε (ελπίζω) να την παρακολουθήσουμε κι εμείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

04:30 τα ξημερώματα ξεκινάει το event...;)

Μάλλον τότε κάτι άλλο θα διάβασα εγώ:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• 4 weeks later...
Ξέρει κανείς πότε ακριβώς θα μπορώ να περάσω το ICS στο Samsung Galaxy s2? Γίνεται μέσω kies σωστα?

Ξέρει κανείς πότε ακριβώς θα μπορώ να περάσω το ICS στο Samsung Galaxy s2? Γίνεται μέσω kies σωστα?

Αυτό το ρωτάς εδώ [ΕΠΙΣΗΜΟ] Samsung Galaxy S II Μέρος ΙΙ και η απάντηση είναι, αν περιμένεις official rom από την samsung, σε 4-5 μήνες λέω εγώ στην καλύτερη, αν περιμένεις από xda, σε ένα μήνα το πολύ.

Αυτό το ρωτάς εδώ [ΕΠΙΣΗΜΟ] Samsung Galaxy S II Μέρος ΙΙ και η απάντηση είναι, αν περιμένεις official rom από την samsung, σε 4-5 μήνες λέω εγώ στην καλύτερη, αν περιμένεις από xda, σε ένα μήνα το πολύ.

Για ολα τα κινητα τοσο θα αργησει???

Dont worry Be happy

Nexus s!!!!

Για ολα τα κινητα τοσο θα αργησει???

Λογικά. Ίσως και παραπάνω.. τι να πω. Κάποιοι δεν θα μπουν καν στον κόπο να βγάλουν updates αλλά καινούρια κινητά με ICS (βλέπω HTC).

Πιστεύω πάντως τα πρώτα κινητά που θα πάρουν επίσημα 4.0 θα είναι Samsung Nexus S, Galaxy S II, Motorola RAZR τώρα με την συνεργασία Google+motorola. Για το Razr κρατάω επιφύλαξη.

Το Nexus S λογικά θα το πάρει πολύ σύντομα.. 1-2 μήνες πιστεύω το πολύ.

Ολοι γνωρίζουμε την τακτική της microsoft εδώ και δέκα χρόνια να πηγαίνει σε εταιρείες που δραστηροποιούνται στον χώρο του linux και να απαιτεί δικαιώματα χρήσης αλλιώς να απειλεί με μυνήσεις. Την ίδια τακτική ακολουθεί και στον χώρο των smartphone με θύμα της το android και τους κατασκευαστές κινητών που χρησιμοποιούν αυτό το λειτουργικό.

Φυσικά ποτέ δεν έχει αποδείξει το τι πατέντες παραβιάζοναι και φυσικά ποτέ δεν έχει αποκαλύψει σε τι είδους συμφωνίες έχει έρθει με όσους έχουν δεχτεί τις απαιτήσεις της. Η barnes & noobles η κατασκευάστρια των nook tablet πρόσφατα όμως αρνήθηκε να έρθει σε συμβιβασμό και όχι μόνο δήλωσε έτοιμη να αντιμετωπίσει την microsoft στα δικαστήρια αλλά έβγαλε και στην φόρα όλες τις παράλογες απαιτήσεις της.

Δείτε εδώ το ενδιαφέρων άρθρο για την περίπτωση

http://www.networkworld.com/community/node/79179

ενώ φοβερά ενδιαφέρων έχει και η υπερασπιστική θέση της b&n και το γράμμα που έχουν στείλει οι δικηγόροι της στα Αμερικάνικα δικαστήρια. Εδώ το link

http://www.groklaw.net/article.php?story=20111111121548972

ενώ ενδιαφέρων έχει και το pdf παρουσίασης των θέσεων της B&n στα Αμερικάνικα δικαστήρια

http://www.groklaw.net/pdf3/MSvBN-slides.pdf

Και για να πάρουμε μια ιδέα για το τι πατέντες παραβιάζονται δείτε εδώ

http://www.networkworld.com/community/files/imce/img_blogs/microsoft_patents.jpg

είναι κάτι ανάλογο με τις απαιτήσεις της apple ότι παράβιάζονται πατέντες σε όποιον φτιάχνει συσκευή με ορθογώνιο σχήμα...

Αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει στις ειδήσεις φυσικά αφού πρώτα το φτιαξει. :)

• 4 weeks later...
παιδιά τα nexus s δε θα έπρεπε να έχουμε ήδη ice cream sandwich? γιατί δεν έχω ακόμα λάβει το update

Μεσα στο Δεκεμβριο θα αναβαθμιστει, κανε υπομονη.

καλα ρε παιδια πως γινεται να μην βγαλουν την ICS για το galaxy s2

που θεωρειται το καλυτερο κινητο της samsung κια να την βγαλουν για το nexus S ??

Θα τη βγάλουν φίλτατε, απλά το nexus έχει τη "πρωτιά" επειδή είναι "πρωτότοκος" της Google!! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Administrators
καλα ρε παιδια πως γινεται να μην βγαλουν την ICS για το galaxy s2

που θεωρειται το καλυτερο κινητο της samsung κια να την βγαλουν για το nexus S ??

Τα nexus είναι συσκευές πάνω στις οποίες στήνεται το λειτουργικό της Google και είναι αναμενόμενο να βλέπουμε σε αυτά πρώτα τις αναβαθμίσεις. Υπομονή και θα έρθει και στη δική σου συσκευή. Ανεπίσημα ωστόσο μπορείς να το βάλεις ήδη με κάποιες πρώτες cooked rom.

Modpic.gif

• 2 months later...

το Android Market αλλαξε...σε Google Play. εμενα μ' αρεσουν οι αλλαγες, οποτε δε λεω οχι! :)

https://play.google.com/store

το Android Market αλλαξε...σε Google Play. εμενα μ' αρεσουν οι αλλαγες, οποτε δε λεω οχι! :)

https://play.google.com/store

και εγώ δεν λέω όχι..!!! αλλά μου δείχνει ακόμα οτι έχω εγκαταστημένες της παρακάτω εφαρμογές.... αλλά έλα ντε που δεν της έχω...:wacko: πως αλλάζει αυτό...?????????

http://s14.directupload.net/images/120306/2zjd393k.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

και εγώ δεν λέω όχι..!!! αλλά μου δείχνει ακόμα οτι έχω εγκαταστημένες της παρακάτω εφαρμογές.... αλλά έλα ντε που δεν της έχω...:wacko: πως αλλάζει αυτό...?????????

Το ιδιο συμβαινει και σε εμενα :confused:

Edited by kollatos

Phone: HTC Sensation XE

ROM: Charmeleon 5.1

Recovery: 4EXT

Kernel:Bricked @1.78

MODS:

αν μπειτε μεσα και πατησετε εγκατασταση/αγορα μπορει να το διαβασει εκ νεου. μαλλον ολες αυτες τις ειχατε καποτε.

Μόλις είδα ότι άλλαξε το μάρκετ.θα έχουμε τίποτα θέμα με της εφαρμογές που έχουμε στο κινητό;η συνεχίζουμε κανονικά όπως πριν με το κατέβασμα??

Μόλις είδα ότι άλλαξε το μάρκετ.θα έχουμε τίποτα θέμα με της εφαρμογές που έχουμε στο κινητό;η συνεχίζουμε κανονικά όπως πριν με το κατέβασμα??

συνεχιζουμε κανονικα.