lek88 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 ρε παιδια πως κατεβαζουμε απο xdadevelopers? το ψαχνω ωρα αλλα... τιποτα!! θελω αυτο το icon pack ας πουμε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2644817 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 ρε παιδια πως κατεβαζουμε απο xdadevelopers? το ψαχνω ωρα αλλα... τιποτα!! θελω αυτο το icon pack ας πουμε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2644817 Κατέβασε το στο pc, κάνε unzip, βάλε τον κωδικό που αναφέρθηκε πιο πριν και πέρνα το στο κινητό.;) Αν έχεις unzip στο κινητό το κάνεις κατευθείαν σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Κατέβασε το στο pc, κάνε unzip, βάλε τον κωδικό που αναφέρθηκε πιο πριν και πέρνα το στο κινητό.;) Αν έχεις unzip στο κινητό το κάνεις κατευθείαν σε αυτό. το download δεν βρισκω :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 το download δεν βρισκω :o Πάτα στο here. Download: Download v1.1 apk from here Στην επόμενη οθόνη, επέλεξε πάνω δεξιά που λέει με πράσινο download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoulis222 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Προσπαθώ να μάθω το zooper. Για την ωρα απλα λιτά και κρυα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Προσπαθώ να μάθω το zooper. Για την ωρα απλα λιτά και κρυα Καθόλου άσχημο δεν είναι για beginner.... Μου αρέσει επίσης το ότι το εικονίδιο του dialer "χάνεται" στην εικονα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Μιας και έχω το μέγεθος του νέου nexus είπα να του μοιάσω λιγάκι...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Rainy mood στο tablet... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Rainy mood στο tablet... Α. Γουολπέιπερ πλιζ! Β. Ολα τα λεφτα το μπαρομετρο που προς στιγμη μου θυμισε το παλιο μου Punto GT και το temp 11°C but feels like 10°C. Ειναι καποιο μαμαγουιτζετ καιρου ή το εχεις μονταρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Α. Γουολπέιπερ πλιζ! Β. Ολα τα λεφτα το μπαρομετρο που προς στιγμη μου θυμισε το παλιο μου Punto GT και το temp 11°C but feels like 10°C. Ειναι καποιο μαμαγουιτζετ καιρου ή το εχεις μονταρει? Α: Ορίστε! Β: Κατέβασε από το market το Android Weather and Clock Widget, είναι δωρεάν. Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Οι 3 μου οθόνες στο Note 3 :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Buzz launcher, έτοιμο θέμα. Άλλαξα wallpaper, την επάνω μπάρα και το widget του καιρού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 νέα επιφάνεια εργασίας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Νέα κι από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 πουλαει πολυ ο μινιμαλισμος τωρα τελευταια ε? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 πουλαει πολυ ο μινιμαλισμος τωρα τελευταια ε? Πάντα φίλε μου, επειδή το κινητο για μένα είναι εργαλείο δεν αντέχω τις φορτωμένες οθόνες, που μόνον χρηστικες δεν είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Συνεχίζω με Material Lollipop style... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Πάντα φίλε μου, επειδή το κινητο για μένα είναι εργαλείο δεν αντέχω τις φορτωμένες οθόνες, που μόνον χρηστικες δεν είναι. Aσχετο, αλλά αυτή η καταπληκτική φωτό της υπογραφής σου, τι ειναι; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Aσχετο, αλλά αυτή η καταπληκτική φωτό της υπογραφής σου, τι ειναι; Είναι υπογραφές που φτιάχνονται στο pbotoshop για forums κλπ. Την έχει φτιάξει ένας φίλος Γερμανός από ένα site που φτιάχνουμε τέτοιου είδους εικόνες. http://giannis12a.deviantart.com Δες στο λινκ που σου δίνω κάποιες δικές μου αλλά και άλλες στα αγαπημένα μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Καλά, άψογες! Οπως και οι φωτο σου στο flickr. Πήρα για wp του asus, να 'σαι καλά και μπράβο :) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Είναι υπογραφές που φτιάχνονται στο pbotoshop για forums κλπ. Την έχει φτιάξει ένας φίλος Γερμανός από ένα site που φτιάχνουμε τέτοιου είδους εικόνες. http://giannis12a.deviantart.com Δες στο λινκ που σου δίνω κάποιες δικές μου αλλά και άλλες στα αγαπημένα μου. Συμφωνώ και για τον μινιμαλισμο, και +1 για το design! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Μετά από 2 μέρες πανικού, απείρων ωρών σε ADB, flash tools και xda, φλασαρισματος της κινεζικης ρομ (με αποτέλεσμα να μην παίζει η σιμ), και άλλο ένα φλασαρισμα, επέστρεψε στην ζωή το κινητακι μου. Μετά από 2-3 ώρες κατεβάσματος των απαραίτητων ("σιγά μη χρειαστώ backup"...) και root, αυτή είναι η αρχική μου οθόνη. :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 My lock screen Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Zooper, Fancy widget και Νόβα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Zooper, Fancy widget και Νόβα Not bad :D Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts