Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για κάνε μας μια ανάλυση...

η agenda, ποια εφαρμογή είναι?? ευχαριστώ!

Πως μπορεί να γίνει transparent η agenda στο widget του launcher pro?

Ναι, φυσικά.:) Τα περισσότερα (αν όχι όλα) μπορείτε να τα βρείτε στους xda.

Η Lockscreen είναι ο widgetlocker με minimal mod. Έχει 3 widgets του SMS unread count, με custom εικονίδια, και πάνω δείχνει την μπαταρία με Battstatt.

Home Screens: LauncherPro Plus modded με clear widgets.

Βασική: Smooth calendar, Analog Clock collection (στο εσωτερικό circle battery widget) switch pro widgets για τις επιλογές κάτω δεξιά και digital clock από BitMod Dev κάτω αριστερά.

Αριστερά: Agenda Widget

Δεξιά: System Info Widget, Gtasks διάφανο modded (thanks to nikoskat), Bookmarks Widget.

Το δεύτερο dock υπάρχει στις επιλογές του LauncherPro.

Αν θέλετε links για κάτι από τα παραπάνω πείτε μου.:)

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ναι, φυσικά.:) Τα περισσότερα (αν όχι όλα) μπορείτε να τα βρείτε στους xda.

Η Lockscreen είναι ο widgetlocker με minimal mod. Έχει 3 widgets του SMS unread count, με custom εικονίδια, και πάνω δείχνει την μπαταρία με Battstatt.

Home Screens: LauncherPro Plus modded με clear widgets.

Βασική: Smooth calendar, Analog Clock collection (στο εσωτερικό circle battery widget) switch pro widgets για τις επιλογές κάτω δεξιά και digital clock από BitMod Dev κάτω αριστερά.

Αριστερά: Agenda Widget

Δεξιά: System Info Widget, Gtasks διάφανο modded (thanks to nikoskat), Bookmarks Widget.

Το δεύτερο dock υπάρχει στις επιλογές του LauncherPro.

Αν θέλετε links για κάτι από τα παραπάνω πείτε μου.:)

Μιλάς για το android agenda widget? Γιατί έχει κάμποσα agenda widgets!

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Μιλάς για το android agenda widget? Γιατί έχει κάμποσα agenda widgets!

Όχι, μάλλον δεν το έγραψα καλά, και επειδή το γράφει και ο amoramor από πάνω. Και το agenda widget και το bookmarks widget είναι του launcherpro (και μάλιστα πειραγμένες εκδόσεις του). Αν θέλετε κάτι που να του μοιάζει, δοκιμάστε Colorize Widgets.:)

Όχι, μάλλον δεν το έγραψα καλά, και επειδή το γράφει και ο amoramor από πάνω. Και το agenda widget και το bookmarks widget είναι του launcherpro (και μάλιστα πειραγμένες εκδόσεις του). Αν θέλετε κάτι που να του μοιάζει, δοκιμάστε Colorize Widgets.:)

Γι αυτο παραξενευτικα.

Εχω launcher pro και το συγκεκριμένο βασικά είναι το callendar widget απλα του βαζεις να δειχνει την agenda. Πως ομως το κάνεις transparent αυτο δε μπορεσα να το βρω!

Γι αυτο παραξενευτικα.

Εχω launcher pro και το συγκεκριμένο βασικά είναι το callendar widget απλα του βαζεις να δειχνει την agenda. Πως ομως το κάνεις transparent αυτο δε μπορεσα να το βρω!

Ναι sorry, ονομάζεται calendar, όντως. Δες εδώ για το transparent. :)

θελω οδηγιες !! πως τα εφτιαξες? να τα βαλω στο X10!

thanks

(οπου σε βρισκω τωρα ..θα σε πρηζω! :lol: :D)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

θελω οδηγιες !! πως τα εφτιαξες? να τα βαλω στο X10!

thanks

Για τις δικές μου homescreens λες; :) Ναι, να σε βοηθήσω με ο,τι θες, απλά θα περιμένεις μέχρι αύριο, γιατί σήμερα δεν έχω χρόνο. Δες εσύ και πέρασε από εδώ τα αντίστοιχα mods:

[THEME|MOD] 01.20.10 signals23 LauncherPro 0.8.2.0 widgets

[MOD][GUIDE] WidgetLocker Mods | Custom Lockscreens |

εδώ τα wallpapers:

http://dl.dropbox.com/u/12469927/wall.png

http://dl.dropbox.com/u/12469927/wallpaper-65191.jpg

και τα icons - dock:

http://dl.dropbox.com/u/12469927/dockn.pnghttp://dl.dropbox.com/u/12469927/ThYRw.pnghttp://dl.dropbox.com/u/12469927/ic_launcher_mail.pnghttp://dl.dropbox.com/u/12469927/ic_launcher_phone.pnghttp://dl.dropbox.com/u/12469927/ic_launcher_smsmms.png

Για τις δικές μου homescreens λες; :) Ναι, να σε βοηθήσω με ο,τι θες, απλά θα περιμένεις μέχρι αύριο, γιατί σήμερα δεν έχω χρόνο. Δες εσύ και πέρασε από εδώ τα αντίστοιχα mods:

[THEME|MOD] 01.20.10 signals23 LauncherPro 0.8.2.0 widgets

[MOD][GUIDE] WidgetLocker Mods | Custom Lockscreens |

Λύσε μου μια απορία...Δεν το βρίσκω στο μάρκετ το WidgetLocker...Αν το περάσω κατευθείαν στην SD από το Pc???

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Λύσε μου μια απορία...Δεν το βρίσκω στο μάρκετ το WidgetLocker...Αν το περάσω κατευθείαν στην SD από το Pc???

αν εχεις την εφαρμογη σε μορφη .apk ναι μπορεις να το περασεις απο το pc σου στην sd και μεσω ενος file explorer να την εγκαταστησεις...δεν χρειαζεται να την βαλεις αναγκαστικα μεσω market

αν εννοεις αυτο :p

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

αν εχεις την εφαρμογη σε μορφη .apk ναι μπορεις να το περασεις απο το pc σου στην sd και μεσω ενος file explorer να την εγκαταστησεις...δεν χρειαζεται να την βαλεις αναγκαστικα μεσω market

αν εννοεις αυτο :p

Θέλω όμως να αλλάξω τα mods! :P :)

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Θέλω όμως να αλλάξω τα mods! :P :)

Τo thread που δίνω παραπάνω εξηγεί πως να περάσεις τα mods.:)

Τo thread που δίνω παραπάνω εξηγεί πως να περάσεις τα mods.:)

Θα συνεχίσει να μου βγάζει την καθυστέρηση των 5 δευτερολέπτων?

Θα συνεχίσει να μου βγάζει την καθυστέρηση των 5 δευτερολέπτων?

Των 3s λες; Ναι, εμένα μου την βγάζει κάθε τόσο...

Των 3s λες; Ναι, εμένα μου την βγάζει κάθε τόσο...

Οκ!Ευχαριστώ και πάλι!

Η homescreen μου για σήμερα :rolleyes:

http://img12.imageshack.us/img12/4683/screenshotzv.png

LauncherPro

Desktop Visualizer με custom text icons

Extended controls

Κάποιος την εφαρμογή "Unread Count Widget"??? :)

Πολύ όμορφο, μπράβο!

Μια λεπτομέρεια μόνο, το clock widget που έχεις, μοιάζει με το Simi αλλά δεν πρέπει να είναι. Τουλάχιστον αυτό που έχω εγώ δεν δείχνει την κίνηση στο δίκτυο. Για πες, για πες :):)

Το simi ειναι. Οι κινησεις δικτυου ειναι αλλο widget και εχει το επικαλυψει με την γραμμη του simi

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Παρεπιπτοντως...ποιο ειναι αυτο την κινησης δικτυου? Το εχουμε ξαναπει αλλα ολο το ξεχναω!

SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1

HTC Desire Z

Samsung Galaxy Mini

Παρεπιπτοντως...ποιο ειναι αυτο την κινησης δικτυου? Το εχουμε ξαναπει αλλα ολο το ξεχναω!

system info widget

Το simi ειναι. Οι κινησεις δικτυου ειναι αλλο widget και εχει το επικαλυψει με την γραμμη του simi

Αα...O launcher pro σε αφηνει να επικαλλυπτεις ενα widget με αλλο?

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!