telmusic Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Kαταρχην,πολλη ωραια. Πες μου σε παρακαλω,πως φτιαχνεις το wall να φαινεται τοσο μεγαλο.:wacko: Τώρα να πω πως κατάλαβα ψέματα θα πω. Τι ακριβώς σου φαίνεται μεγάλο; :o Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Τώρα να πω πως κατάλαβα ψέματα θα πω. Τι ακριβώς σου φαίνεται μεγάλο; :o Προφανώς ο φίλος εννοεί τη διάφανη μπάρα ειδοποιήσεων.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Δεν έχω διάφανη μπάρα. Εχω full screen wallpaper και ένα μικρό widget που έκανα με το zooper που δείχνει σήμα κεραίας WiFi και μπαταριας. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Τώρα να πω πως κατάλαβα ψέματα θα πω. Τι ακριβώς σου φαίνεται μεγάλο; :o H παρουσιαση του ολου homescreen φιλε μου. Πως το κανεις και φαινεται τοσο μεγαλο;) Καμια σχεση η διαφανη μπαρα:p Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Φίλε μου χρησιμοποιώ τον tsf ( αν και δεν έχει σημασία γιατί και με τον nova το ίδιο είναι ) και δεν αφήνω να φαίνεται η dock . Στον tsf η dock είναι στο πλάι και εμφανίζεται με gesture. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 να κανω μια ερωτηση εχω το xperia ion ο φακελος με τις αρχικες ταπετσαριες που βρισκεται? (διαδρομη) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Nα και η δικια μου στο nexus 4 (stock rom+ batter percentage mod+ soft key color change+ next lancher) Wallpaper please!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Φίλε μου χρησιμοποιώ τον tsf ( αν και δεν έχει σημασία γιατί και με τον nova το ίδιο είναι ) και δεν αφήνω να φαίνεται η dock . Στον tsf η dock είναι στο πλάι και εμφανίζεται με gesture. Πως τα πάει ο tsf σε θέμα μπαταρίας και κατανάλωσης; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Πως τα πάει ο tsf σε θέμα μπαταρίας και κατανάλωσης; Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα στην κατανάλωση και έχω δοκιμάσει αρκετούς launcher ως τώρα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2013-10-14-20-32-30_zpsaaf91e38.png Το widget φτιαγμένο με το zooper βασισμένο σε παρόμοιο που ποσταρε πριν λίγο καιρό κάποιος συνφορουμιτης Το εικονίδιο του καιρού πρέπει να είναι αυτό που ποσταρα πριν καιρό Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Μικροβελτιώσεις Ενα link για το wallpaper? Πολύ όμορφο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Το εικονίδιο του καιρού πρέπει να είναι αυτό που ποσταρα πριν καιρό Δεν ξέρω να σου πω. Το zooper έχει ενσωματωμένα στις ρυθμίσεις δύο τύπους εικονιδίων για καιρό. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Δεν ξέρω να σου πω. Το zooper έχει ενσωματωμένα στις ρυθμίσεις δύο τύπους εικονιδίων για καιρό. Ποια εκδοση του zooper εχεις και εχει ενσωματωμενα αυτα τα εικονιδια καιρου? Εγω εχω την 2.41 zooper pro και οι δυο τυποι που εχει μεσα ειναι χαλια. Αν δεν κανω λαθος αυτα που εχεις ειναι τα asus weather icons. Και δεν μπορω να ενσωματωσω και αλλα ρε γμτ.:( Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Την 2,42 εχω Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Τελικά όντως είναι το εικονίδιο που είχα ποσταρει, είναι λίγες σελίδες πιο πάνω αν θυμάμαι... Να και μία καινούργια Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Nα και η δικια μου στο nexus 4 (stock rom+ batter percentage mod+ soft key color change+ next lancher) αυτο το percentage mod που στο καλο το βρισκουμε, και αν ποτε το βρουμε το πεταμε στη συσκευη με το zipthemer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 αυτο το percentage mod που στο καλο το βρισκουμε, και αν ποτε το βρουμε το πεταμε στη συσκευη με το zipthemer? Έχω κι εγώ ακριβώς την ίδια, Honeycomb like, μπαταρία. Εγώ την 'φτιάχνω' σε ΚΑΘΕ rom που περνάω στο κινητό με το tool που υπάρχει σ' αυτό το thread. Στην ουσία 'πειράζεις' τα SystemUI.apk και framework-res.apk τής rom που έχεις. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει και άλλος, ποιο εύκολος, τρόπος. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 αυτο δουλευει με ολες τις ρομ, εχω το lg 2x me DjangoManoucheX 1.6.5 rom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 αυτο δουλευει με ολες τις ρομ, εχω το lg 2x me DjangoManoucheX 1.6.5 rom... Δεν γνωρίζω. Όπως βλέπεις, είναι thread που αφορά το Galaxy S2, κι εγώ το έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία σε Nexus 4 και HTC Desire (με CM, Paranoid και unofficial CM roms). Περίμενε αν θέλεις να απαντήσει και ο evoluti0n που έχει stock Nexus 4, να δεις αν χρησιμοποίησε το ίδιο tool ή κάτι άλλο. Πάντως όπως και να 'χει, θα πρέπει να πειραματιστείς με τη rom που εσύ φοράς. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Αλλαγή χρωμάτων για να μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς κιτ κατ και νέα εικονίδια... Edited October 17, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Έχω κι εγώ ακριβώς την ίδια, Honeycomb like, μπαταρία. Εγώ την 'φτιάχνω' σε ΚΑΘΕ rom που περνάω στο κινητό με το tool που υπάρχει σ' αυτό το thread. Στην ουσία 'πειράζεις' τα SystemUI.apk και framework-res.apk τής rom που έχεις. Δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει και άλλος, ποιο εύκολος, τρόπος. Η πλάκα ξέρεις πια είναι. Διαβάζω τις οδηγίες του tool και μπαίνω στο ζιπ της ρομ απο το pc. Ελα που δεν έχει το systemUi.apk ουτε και το framework-res. Ενώ στο φάκελο της ρομ στο κινητό τα 2 αυτά αρχεία τα βλέπω κανονικά. Ίσως πρέπει να τα κάνω apload με κανενά box στο pc και μετά να τα βάλω στο tool.... Τι να πω πια. Το φανταζόμουν λιγότερο σύνθετο το συγκεκριμενο mod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Βροχερός καιρός σήμερα και sotmax 4.3 στον note2 με air command .. όλα στην πένα :yahoo: http://imageshack.us/a/img209/1792/uobw.png Edited October 17, 2013 by Vasilisx360 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Η δική μου. Έβαλα λίγο χρώμα. Wallpaper: Poly (στο play store) Εικονίδια: Slate Ρολόι: Bean clock uccw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftis69 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 και μια δική μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Μια βελτίωση του προηγούμενου wallpaper που είχα ποστάρει. http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2013-10-17-18-36-32_zps6185ff50.png Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts