NickName98 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Είχα ανεβάσει πριν λίγο καιρό 3 σχεδόν ίδιες homescreens. Τώρα απλώς άλλαξα το wallpaper, πρόσθεσα άλλες 2 οθόνες. Πάντα είχα 1 homescreen αλλά με αυτές τις 5 οθόνες βολεύομαι πιο πολύ από ποτέ. (είναι από αριστερά στα δεξιά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Είχα ανεβάσει πριν λίγο καιρό 3 σχεδόν ίδιες homescreens. Τώρα απλώς άλλαξα το wallpaper, πρόσθεσα άλλες 2 οθόνες. Πάντα είχα 1 homescreen αλλά με αυτές τις 5 οθόνες βολεύομαι πιο πολύ από ποτέ. (είναι από αριστερά στα δεξιά) Παίζει να δώσεις οτι αρχείο uccw έχεις φτιάξει για να σε αντιγράψω; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Μια απλη απο μενα http://i1358.photobucket.com/albums/q771/panosfx/Screenshot_2013-07-31-18-15-11_zps0bded4cf.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Μια απλη απο μενα Ποιο widget καιρού χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Android weather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Tech style Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Όπως πάντα, παρόμοιο το setup μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Παίζει να δώσεις οτι αρχείο uccw έχεις φτιάξει για να σε αντιγράψω; Για ευκολία σου στέλνω το παλιό μου ποστ: Να σας ενημερώσω (μιας και δεν το έκανα νωρίτερα) σχετικά με την homescreen μου που σας έδειξα χτες. Τα εικονιδια ειναι απο το click ui. Ολα εκτός από του app drawer που είναι από το holo icons. Το wallpaper από το click ui πάλι. Τα widgets είναι skins του uccw. Το ένα είναι το Headings και το ρολόι δεν είναι από το Play Store. Πάρτε το από το Dropbox μου. http://db.tt/qOvnIDHm Επίσης το widget με τις σειρές είναι το series guide (το οποίο έχετε ήδη μαντέψει). Τα άλλα στα δεξιά για την μουσική και τα wifi, Bluetooth και τέτοια είναι power toggles. Και για όσους θέλουν να το αντιγράψουν ακριβώς έχω nova launcher prime με grid 11x7. Αν ξέχασα οτιδήποτε ή θέλετε κάποια παραπάνω πληροφορία απαντήστε με ποστ ή pm. Είναι το ίδιο απλώς πρόσθεσα ένα widget του Twitter (falcon widget), καιρό (eye in sky) και μπαταρια (battery widget reborn). Επίσης το wallpaper δεν είναι από click ui αλλά από το stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Για ευκολία σου στέλνω το παλιό μου ποστ: Είναι το ίδιο απλώς πρόσθεσα ένα widget του Twitter (falcon widget), καιρό (eye in sky) και μπαταρια (battery widget reborn). Επίσης το wallpaper δεν είναι από click ui αλλά από το stark Ωραίος τα εχω ολα τα υπόλοιπα αλλα θα βαλω αλλα δικά μου. Ευχαριστώ ρε μάγκα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Πιο απλό πεθαίνεις :p [ATTACH]34669[/ATTACH] [ATTACH]34670[/ATTACH] [ATTACH]34671[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καρτούν style κι επιστροφή σε nova, αφού πλέον υποστηρίζει custom dockbar. Το ρολόι είναι το omc. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Καρτούν style κι επιστροφή σε nova, αφού πλέον υποστηρίζει custom dockbar. Το ρολόι είναι το omc. Που βρίσκουμε dockbar και πως την περνάμε στον νοβα και με τι μορφή; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MattN Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 κ γω ροσπαθω να το μαθω αλλα δυσκολευομαι επειδη αν θελω να βαλω πχ το ρολοι σε αλλο σημειο δεν μου το βαζει εκει που θελω. ποιο launcher κ ποιο θεμα χρησιμοποιεις στην εικονα? Nova χρησιμοποιώ. Θέμα τι εννοείς? Τα εικονίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Που βρίσκουμε dockbar και πως την περνάμε στον νοβα και με τι μορφή; Κάποια θέματα του νοβα έχουν μέσα και dock bar. Πας στις ρυθμίσεις του Nova >Dock >dock style κι εκεί επιλέγεις ποιο θέμα θέλεις και τι στυλ να έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasttam Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Ωραίο wallpaper,ανέβασε το αν μπορείς http://ebookfriendly.com/wp-content/uploads/2012/11/Book-iPad-wallpaper-Reading-Ray-Ban-Glasses.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Κάποια θέματα του νοβα έχουν μέσα και dock bar. Πας στις ρυθμίσεις του Nova >Dock >dock style κι εκεί επιλέγεις ποιο θέμα θέλεις και τι στυλ να έχει. Ok ξέρεις αν γίνεται να περάσουμε μόνοι μας; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geolymper Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Αν και λίγο outdated πλέον χωρίς UCCW παραμένω στα κλασικά... Nova launcher Beautiful Widgets Glass Apex/Nova Theme icons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Mετά από καιρό είπα να αλλάξω λίγο τις οθόνες και να βάλω λίγο χρώμα στην homescreen & lockscreen. Καιρός: android weather Εικονίδια: DCikonZ & iphone (dockbar) & york's white adw theme launcher: apex ημερολόγιο-agenda/twitter: apw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Ξερω οτι θα μου πείτε γιατί δύο ρολόγια.. :-P Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Τελείως stock πλέον.. Απλά είπα να το μοιραστώ.. :happy: http://i39.tinypic.com/2m9unn.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Το wallpaper είναι από ένα φίλο που το είχε ποστάρει παλιότερα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 .......... Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wickerman_3 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Και η δικη μου σήμερα. Απεριττη και λιτη Παράθεση Caer esta permitido, levantarse es obligatorio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Απεριττη και λιτη Ναι, ακριβώς! Τι να πουν κι αυτοί που έχουν μόνο dock στις homescreens τους; Μη μου πεις ότι αυτή η ρόδα κάτω αριστερά γυρίζει κιόλας. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Και η δικη μου σήμερα. Απεριττη και λιτη Πολύ ωραία. Για δώσε καμιά πληροφορία.. :rolleyes: Βασικά πάνω αριστερά τα Kb/s με ενδιαφέρουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts