Jump to content

geolymper

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geolymper

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

geolymper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 'Αντε να δούμε... Καλορίζικο σε όποιον το πάρει.
  2. Αν και λίγο outdated πλέον χωρίς UCCW παραμένω στα κλασικά... Nova launcher Beautiful Widgets Glass Apex/Nova Theme icons
  3. 'Οντως ειναι 2.64 δεν το προσεχα, περιμενω
  4. Εκανα απεγκατασταση το ξαναπερασα σε 2.66 κ παλι το ιδιο, λαθος πληκτρολογηση Μολις δοκιμασα να στειλω χειροκινητα με αγγλικους χαρακτηρες YP στο 1314 κ μου ηρθαν κανονικα τα μηνυματα.
  5. Πρoς το παρων ερχονται 2 μνματα με λαθος πληκτρολογηση... :( και εχω τσεκαρισμενη την επιλογη για καρτοσυμβολαιο.
  6. Ειπα να κοιταξω πριν παω και εγω για νανακια... :shifty: Ναι αυτο ειναι αλλα δεν ξερω τα απαντητικα σμσ οπως σου ειπα. Ειδωμεν αυριο τοτε!
  7. Ναι εισαι σωστος απο το πρωτο θελουμε το 5.04 και το 1488 και απο το 2ο θελουμε το 210 , απλα το γραφει 2 φορες. Αυτα ειναι τα βασικα κυριως, τωρα οσον αφορα σμσ κ ιντερνετ δεν ξερω τα αντιστοιχα μηνυματα γιατι ειναι πακετο το οποιο δεν εχω παρει. Δλδ στελνεις ενα σμσ για Χ ευρο κ σου δινει σμσ προς cosmote και αλλα δικτυα + ιντερνετ για 1 μηνα οπως ακριβως με το συμβολαιο. Μπορω αν θες να αγορασω το πακετο για να δουμε τα αντιστοιχα μηνυματα.
  8. Ναι αποστολεας ειναι 1314 σαν καρτα με το λεκτικο ΥΠ ,και ολα τα υπολοιπα ειναι ακριβως σαν συμβολαιου. Δηλαδη 1500 προς cosmote/ δωρεαν προς αλλα δικτυα οπως επισης σμσ κ ΜΒ ακριβως οπως στο συμβολαιο. Ευχαριστω :D
  9. Φιλε icecbr, συγχαρητηρια για τη εξοχη δουλειά σου, θα ηθελα να αναφερθω ομως στο θεμα του καρτοσυμβολαιου. Καποιος φιλος το ειχε αναφερει σε προηγουμενες σελιδες αλλα δεν ειδα καποια συνεχεια στο θεμα, θα ηθελα να ρωτισω λοιπον ποσο ευκολο ειναι να μετατραπει κ για καρτοσυμβολαιο? Ισως μονο o αριθμος αποστολεα να αλλαζει? Συνοπτικα, Στέλνεις ΥΠ στο 1314 για ενημερωση με απαντητικο ΣΜΣ : ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ €X. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ 1500' ΚΑΙ 0'' ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΛΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣ COSMOTE (1500' 0'' ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 30-11-2011). ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΤΕ 20' ΚΑΙ 0' ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΛΗΝ COSMOTE (20' 0'' ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 30-11-2011). Το ιδιο κ για τα ΜΒ υποθετω απλα εχω το καρτοσυμβολαιο 20 και δεν εχω free. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. PS: Υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη που μου διεφυγε?
×
×
  • Create New...