dimitrissa Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Οι 5 οθόνες μου. Εχω μια κεντρική με το ρολόι, μια με τα εργαλεία που έχω σημειώσεις κτλ, μια για το ίντερνετ, μια για πολυμέσα και τέλος, ενα ημερολόγιο που έχω συγχρονίσει τα γενέθλια /εκδηλώσεις του Facebook μαζί με ένα εορτολόγιο. Αυτααα ;-) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Agent 47 nova prime Φοβερό background. Θα το μοιραστείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Φοβερό background. Θα το μοιραστείς; Τα πιο πολλα wallpaper που βλεπω σ'αυτο το θεμα τα βρισκω στο ZEDGE... Μπορεις να κατεβασεις την εφαρμογη απο εδω.. :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 - Cyanogen 10.1 / Jelly Bean 4.2.2 με Touchwiz 5 θέμα - Nova Launcher Prime 2.0.1 beta5 - Minimal Miui theme - HD Windgets http://i46.tinypic.com/2l8b0io.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Φοβερό background. Θα το μοιραστείς; Πάρτο από μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Πάρτο από μένα Ο φιλος μαλλον εννοεί αυτο.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Παίδες σας ευχαριστώ και τους 2. Το δεύτερο εννοούσα αλλά και το άλλο είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Nova Prime / LMT (PIE) / Eye in the sky (Widget Καιρού) / Feedly / Any.Do / Uccw / Simple calendar widget / Evernote ParanoidAndroid (Cm10) Rom Εικόνες και βίντεο.. (Video : http://db.tt/egjvnI6Z) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) PA v3.0 AOSPA+ HOLO HD,PIE, WEATHER SERVICES, BLACK MATTE ICONS, theme BETTERBEAN OR BLACKED OUT Edited February 21, 2013 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayumura Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Nova Prime / LMT (PIE) / Eye in the sky (Widget Καιρού) / Feedly / Any.Do / Uccw / Simple calendar widget / Evernote ParanoidAndroid (Cm10) Rom Εικόνες και βίντεο.. (Video : http://db.tt/egjvnI6Z) Όλο τα καλυτερα πας κ βρισκεις!! ΕΥΓΕ!! Αν κ εχω 3 αδειες οθονες :happy: βλεπω ωρες ωρες κατι τετοια μαματα setup κ ζηλευω. Αλλα βαριεμαι παραλληλα να κατσω να το παλεψω.. :p Παράθεση Τhe difference between genius & stupidity is that genius has limits... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ο φιλος μαλλον εννοεί αυτο.. Ακριβώς αυτό. Σορυ παίχτη δεν είχα διαβάσει καθολου το θέμα. Ακριβώς αυτό εδώ από το zedge Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostdmd Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Nova Prime / LMT (PIE) / Eye in the sky (Widget Καιρού) / Feedly / Any.Do / Uccw / Simple calendar widget / Evernote ParanoidAndroid (Cm10) Rom Εικόνες και βίντεο.. (Video : http://db.tt/egjvnI6Z) Πανέμορφο! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ο σοφος το εχει παει σε αλλο επίπεδο... Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Νexus S με MIUI http://img849.imageshack.us/img849/9597/screenshot2013022219144.png BW καιρος και MIUI ρολοι Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Ρε φιλε, δεν αντεχω τα εικονιδια της miui.... Φωναζουν Πεκινο... Αλλα το ρολοι ειναι ωραιο, το χρησιμοποιω και εγω. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Eμένα μου αρέσουν τα Miui πάντως γιατί και καλοσχεδιασμένα είναι και ομοιόμορφα.Δεν μπορώ τα εικονίδια που έχουν διαφορετικό σχήμα και μέγεθος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 @mayumura @lostdmd @PAPAKITOU Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Κάτι απλό . http://img716.imageshack.us/img716/9905/24185796.png Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Κάτι απλό . Μιχαλη σου εχω μια πολυ ωραια μπαταρια,σε στοκ μορφη ειναι...(μονο μπαταρια) Download Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Μιχαλη σου εχω μια πολυ ωραια μπαταρια,σε στοκ μορφη ειναι...(μονο μπαταρια) Download Να σαι καλά Σταύρο , δένει πολύ καλά με υπόλοιπο setup Σιγά -σιγά πρέπει να ασχοληθώ με την δεύτερη homscreen και την lockscreen . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Να σαι καλά Σταύρο , δένει πολύ καλά με υπόλοιπο setup Σιγά -σιγά πρέπει να ασχοληθώ με την δεύτερη homscreen και την lockscreen . Ξερεις, αν θες καμια αλλαγη εδω ειμαι......Ειδικα για lockscreen που δεν εχει και πολλα περιθωρια για αλλαγες απο εξτρα εφαρμογες. :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Nova ξανά λοιπόν Wallpapper όπως πάντα από wallbase. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Ρε φιλε, δεν αντεχω τα εικονιδια της miui.... Φωναζουν Πεκινο... Αλλα το ρολοι ειναι ωραιο, το χρησιμοποιω και εγω. :) μου αρεσουν οι ταινιες Tζακυ Τσαν! :p παντος μην νομιζεις αλλαζω ρομ καθε εβδομαδα σχεδον... :D θα δεις αλλη σε λιγες μερες με android stock Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Όχι τιποτα το ιδιαίτερο απλα μου άρεσε και είπα να το μοιραστώ. Επίσης μια ερώτηση. Τα widgets με άλλα ρολόγια κλπ καταναλώνουν ram πολύ; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 μου αρεσουν οι ταινιες Tζακυ Τσαν! :p παντος μην νομιζεις αλλαζω ρομ καθε εβδομαδα σχεδον... :D θα δεις αλλη σε λιγες μερες με android stock Καλά, δεν λέω, αλλά επειδή έχω και εγώ Miui στο defy+ μου, έχω αλλάξει θέμα γιατί μου τη δίνουν τα εικονίδια αυτά! Όχι τιποτα το ιδιαίτερο απλα μου άρεσε και είπα να το μοιραστώ. Επίσης μια ερώτηση. Τα widgets με άλλα ρολόγια κλπ καταναλώνουν ram πολύ; Ναι, νομίζω τρώνε πολύ ραμ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts