konstantinoslp Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 H μπαντα που παιζει τα παντα :p Πολυ ωραια φιλε :) Thank you φιλαρακι μου! Για καποιο λογο δεν μου δουλευει το softkeyz παρολο που ειμαι rooted. Κατεβασα και χειροκινητα απο το market το busybox που απαιτειται για να δουλεψει το softkeyz αλλα τιποτα.. :/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Thank you φιλαρακι μου! Για καποιο λογο δεν μου δουλευει το softkeyz παρολο που ειμαι rooted. Κατεβασα και χειροκινητα απο το market το busybox που απαιτειται για να δουλεψει το softkeyz αλλα τιποτα.. :/ εγω δεν εχω busybox και δουλευει κανονικα παρολα αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 εγω δεν εχω busybox και δουλευει κανονικα παρολα αυτα Τι παει στραβα ρε ****το. Το xposed δουλευει αρτια. Δεν μπορω να καταλαβω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Τι παει στραβα ρε ****το. Το xposed δουλευει αρτια. Δεν μπορω να καταλαβω.. μηπως θελει καποια αναβαθμιση το supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 μηπως θελει καποια αναβαθμιση το supersu Ειναι ενημερωμενο.. Για να μην βγαινουμε off topic θα ρωτησω στα καταλληλα νηματα. ;) Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Και μια χειμωνιάτικη από μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Ορίστε και η δικιά μου οθόνη http://i57.tinypic.com/2jcbqts.png Θα μπορούσαμε να έχουμε το wallpaper? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Και μια δικιά μου χρωματιστη.... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Σβήστε το συγκεκριμένο ποστ Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Εγκαίνια της cm11 NIGHTLY με καινούργια Homescreen Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 πιο ημερολόγιο είναι αυτο; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 πιο ημερολόγιο είναι αυτο; Digical, πολύ καλό Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Νέο κινητό, νέα οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Εγκαίνια της cm11 NIGHTLY με καινούργια Homescreen Έδωσες το ημερολόγιο, δώσε και την εικόνα να τα έχουμε ολόκληρα. Πολύ όμορφο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Έδωσες το ημερολόγιο, δώσε και την εικόνα να τα έχουμε ολόκληρα. Πολύ όμορφο. Ορίστε φίλε μου Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Εντάξει σήμερα έβαλα μια καινούργια, αλλά ξαναλλαξα, διότι αυτό το theme για cm11, πραγματικά με ξετρέλανε, οι εντυπώσεις δικές σας... Υπόψιν είναι επί πληρωμή. Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Εντάξει σήμερα έβαλα μια καινούργια, αλλά ξαναλλαξα, διότι αυτό το theme για cm11, πραγματικά με ξετρέλανε, οι εντυπώσεις δικές σας... Υπόψιν είναι επί πληρωμή. Για πες και ποιο θεμα ειναι αυτο Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Για πες και ποιο θεμα ειναι αυτο Neon Colors Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Θα μείνω για καιρό έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Θα μείνω για καιρό έτσι... Mπορεις να δωσεις την φωτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Μια πολύ απλή και από εμένα :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Να μαι και γω :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Νέο κινητό, νέα οθόνη... θα μας πείς ποιο είναι το ρολόι ? :) Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Και η δική μου home:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Wallie???? @vlassismiriagos Edited December 11, 2014 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts