Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ! Πειραματίζομαι από χθες να τη φτιάξω στα μέτρα μου και με nova και action. Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως έβαλες τα εικονίδια και χωρίς ντοκ είναι πολύ ευχάριστο. Στο nova απλά έβαλα gesture προς τα πάνω να ανοίγει το app drawer. Τόσες επιλογές που δεν μπορείς να κατασταλάξεις :-D

Πάντως, νομίζω πως το μόνο σετ εικονιδίων που έχει τα πάντα είναι το DCiconz. Το stark πως τα πάει συγκριτικά;

Εμένα τα εικονίδια που μου ταιριάζουν περισσότερο (γιατί στον καθένα αρέσει και άλλο) είναι τα:

Nox, που είναι παρόμοιο με το axis στο θέμα της σκιάς.

Stark, που αν και υπάρχουν πολλά παρόμοια, αυτό έχει ξεχωρίσει. (το είχα μέχρι που γνώρισα το Nox)

Click Ui, το οποίο είναι κυκλικά εικονίδια.

Γενικά, με αυτά έχω βολευτεί για τον περισσότερο καιρό και τα θεωρώ κορυφαία.

Επίσης είχα δει και τα tendere και motif αλλά θεώρησα ότι δεν θα μου ταίριαζαν, οπότε δεν ασχολήθηκα και πολύ μαζί τους.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πολύ καλό γούστο έχεις. Όλα είναι εξαιρετικά που ανέφερες. Το βασικό με τα εικονίδια είναι να αναβαθμίζονται και να προσθέτουν συνέχεια καινούρια. Απ' όλα αυτά που ανέφερες νομίζω καλά τα πάνε σ' αυτόν τον τομέα.

Πολύ καλό γούστο έχεις. Όλα είναι εξαιρετικά που ανέφερες. Το βασικό με τα εικονίδια είναι να αναβαθμίζονται και να προσθέτουν συνέχεια καινούρια. Απ' όλα αυτά που ανέφερες νομίζω καλά τα πάνε σ' αυτόν τον τομέα.

ναι!!!

αλλωστε nox και stark ειναι απο τον ιδιο developer που εχει κανει και αλλα πολλα εικονιδια.

Lockscreen-Homescreen-Remod SystemUI Quicksetting and notification panel!!!!

"G.M.L."

Phone: LG Optimus L90 D405

Rom: ResurrectionRemix 5.8.5

Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0

@ AGRIOS34

Το σήμα της Wind στη notification bar είναι από την εφαρμογή Phono, ή κάτι άλλο;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

@ AGRIOS34

Το σήμα της Wind στη notification bar είναι από την εφαρμογή Phono, ή κάτι άλλο;

Όχι έχω επεξεργαστεί το Systemui του κινητού από το xda για το πως να βάζει κάποιος το carrier logo του δικτύου του η και ότι άλλη εικόνα θέλει

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=19760562

"G.M.L."

Phone: LG Optimus L90 D405

Rom: ResurrectionRemix 5.8.5

Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0

μηπως εχετε αυτο το wallpaper εδω;

εννοειται πως δεν ειναι δικη μου η οθονη.

https://www.google.com/search?tbs=sbi:AMhZZisJqePJ_1_1wSIGlep0wHpJHxa8-vpXFDoRpEoEzd4stsPQuHRJWz9_1gT-BeY_1K_1b-be4jS7SAsYjOz_17qZWB-GbnuJ-8Gobi8KnJT17x9p-TPRud5NhuzpBrvIAifpEGzIZ85xVezKBwPKCw9NIOa1F8XTR35X5KyydIAWgGXvsFRLgYoDk_1mIL3p3U7YfWATcviZK-8gl2ipy8-JVKl7lqnzMwXXXS5M-SZWIEqVQBwYmzojHm7Jl-NambsA4xon79XkI0SV4dxadzTfTR9w_162RwMiXgKpFBGp8XasNh5_1xX-SOAR55Wu50uUamHOUJB8HqrgHEJvoyLCRGww7JMZrM89xuj5cP-j8VBQHzLSsWG3RH1AskoufY8qoRmzMKJYN9eLq2jjCU2dJ_1f8mYsauKZ2gjX20q0igUWaGUF3Wud8JLvEZbmAu4xYKPPD5ar0QKzoVjkW-LIUmnxpPVNDdqNjex7QdbWDKOVZWCUFcvBGe1oI525oZ4_1zoK_1QvkKW97zYv6HDr8pe0EtjfXUo9vuB4-5PA-TGS56OU8VmspLg9R3x0qlW8UDRHdM77J7y1RP3pMmmhUz5_1Jnwf2uotOUPIwDmBTgKJgMcyP3almhcIwZ3-ZtJZvgIcfXSBlLRdF-5gBbvsX5ppS95AVs5vujIbcV6yjSYuIGrJfmKSMc9lnUOqEdjOEE1qvkdPn7wY3Az_1HkZnZi4SZsaN0CNA2MwRg5_1xPCyjcKLtJWJR5s2v190lNjwegjtkDbXoWma89el5JnjXPs3br7SBwwv5000Suvk7udVbQLoGuIyallvOalAM4HdcYLOVNj5jblycaY_1quKOfYfkurT4yT2IB7O-jTtEguBD0AWlJX5TcHMa_1IPfaOkhClacVGrvKmZHugbC2DpxSpCCnAYcN1PhQ5-_1JzL3BbYY1uL07eqqkM7_1LXri8GvUOQpqIk0Vuw-TEHCkjQfCCjpr1KO5ZeHlkd2GGpB0rkYAiwGWGRB940NSlJKoPwrSZVYnOj_1xyTUd1XWYjRHiNZ9LE1o-xzXorcrR7ujDGQyPbLsAquCI9sA_1I3qlSAXMU_1wqqBh1MiK7vSpDQTsp71gOKMyzqtqEA4JBHinDQVmX-2rKS_1d2wGLUrB1Kz0qwiJChLmGxVS7rkxD6GqiyhVoecB36mf8AvdHKUq1cTdG1OTaVS-IA0Voz19fNIYiyCB8Vx3Z52zh0tV9Y4xLNPwGMCDV2rKCo90a77Tx7cvedeEAQxBpkvwznN45qcMMqmfR2YSk8VaRblVlhF&width=0&height=0

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πώς κατεβάζτε skins για το beautiful widgets?εγώ όποτε πάω να δω skins για download μου κλείνει η εφαρμογή:(:O

Μου αρέσει αυτό πχ:

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=18187&d=1295350891

:):):):) πάρα πολύ ωραίο

Ξέρει κανείς αν μπορώ να κλειδώσω το zooper όπως το uccw?
Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

προφανως και το δοκιμασα... αλλα δεν βγαινει τιποτα. :(

:(

Γραψε ενα σχολιο εδω να την ανεβασει καπου

Η εικονα απο miui rom ? αυτο καταλαβα

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μου ηρθε και μενα ο code απο το Themer Beta........

Τελικα ειναι Launcher, εγω νομιζα απλα προγραμματακι που διαμορφωνεις τις homescreen.

Πολύ ωραίο wallpaper. Αν θες μοιράσου το μαζί μας.

Ευχαρίστως

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

ορίστε με τον sicksky.

edit:

.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=36447&stc=1&d=1381254617

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

New homescreen :)

Απλη...αλλα πολυ ωραια.

Αυτο προσπαθω να κανω και εγω.Δεν μπορω τις παραγεμισμενες,χανομαι:p:D

Το minimal παντα θα ειναι ωραιο..;)

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!