Karthan7 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Εγώ την είδα λίγο "κακία" σήμερα..:D Παρακαλω ανεβασε το wallpaper! Ευχαριστω! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παρακαλω ανεβασε το wallpaper! Ευχαριστω! Εδώ είσαι: https://www.dropbox.com/s/5xz90e2qt651r4k/anonymous_dark_weapons_grayscale_v_for_vendetta_knives_blades_1920x1200_wallpaper_Wallpaper_960x800_www.wall321.com.jpg Κι άλλο ένα που κατέβασα μαζί: https://www.dropbox.com/s/8z0lnvcyli5hurm/anonymous-legion_00243798.jpeg Ελπίζω να τα έβαλα σωστά, αν δεν μπορείς να το/τα κατεβάσεις πες μου να δοκιμάσω με άλλο τρόπο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Εδώ είσαι: https://www.dropbox.com/s/5xz90e2qt651r4k/anonymous_dark_weapons_grayscale_v_for_vendetta_knives_blades_1920x1200_wallpaper_Wallpaper_960x800_www.wall321.com.jpg Κι άλλο ένα που κατέβασα μαζί: https://www.dropbox.com/s/8z0lnvcyli5hurm/anonymous-legion_00243798.jpeg Ελπίζω να τα έβαλα σωστά, αν δεν μπορείς να το/τα κατεβάσεις πες μου να δοκιμάσω με άλλο τρόπο.:) Με έφτιαξες! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Γίνεται: Ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδ. - Επιλογές οθ. κλειδ. - Συντομεύσεις.:) Με αυτό αλλάζουμε τις εφαρμογές που αντιστοιχούν στις συντομεύσεις. Εγω αναφέρομαι στα εικονίδια και αν μπορούμε να βάλουμε εκεί κάποιο από κανένα εξωτερικό pack εικονιδίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 SGS, CM10.1 με εικονίδια MiroEx (MIUI v5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Με έφτιαξες! Όντως μου άρεσε κι εμένα και σήμερα -δουλειά δεν είχε ο άνθρωπας :lol: - έφτιαξα στο zooper ένα widgetάκι με το "V" για να προσθέσει στην όλη εικόνα, χαζομαρίτσα θα μου πεις αλλά δε βαριέσαι..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Γίνεται: Ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδ. - Επιλογές οθ. κλειδ. - Συντομεύσεις.:) Αυτό δεν είναι stock, είναι της Samsung.. Με τις προσθήκες της κάθε εταιρίας, έχουμε τελείως διαφορετική εικόνα για το τι προσφέρει το καθαρό android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) πάρτε μερικές screens από xperia z launcher(custom 2.0.5) στο εκπληκτικό LG Optimus 4x HD, και μία (η 4η κατά σειρά) από τον stock Launcher της LG με το φανταστικό widget του καιρού που υπάρχει στην JB 4.1.2. και η 5η κατά σειρά είναι από Nova prime 2.0.1. Edited March 13, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 πάρτε μερικές screens από xperia z launcher(custom 2.0.5) στο εκπληκτικό LG Optimus 4x HD, και μία (η 4η κατά σειρά) από τον stock Launcher της LG με το φανταστικό widget του καιρού που υπάρχει στην JB 4.1.2. Ο καιρός είναι όντως καταπληκτικός. Επειδή ειμαι και λίγο άσχετος, εξήγησε μου σε παρακαλώ. Το widget του καιρού είναι της LG ή το πήρες απο το market; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ο καιρός είναι όντως καταπληκτικός. Επειδή ειμαι και λίγο άσχετος, εξήγησε μου σε παρακαλώ. Το widget του καιρού είναι της LG ή το πήρες απο το market; Είναι της LG, προς το παρόν δεν έχει γίνει port ώστε να δουλεύει σε άλλους Launcher. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Αυτό δεν είναι stock, είναι της Samsung.. Με τις προσθήκες της κάθε εταιρίας, έχουμε τελείως διαφορετική εικόνα για το τι προσφέρει το καθαρό android. Ω συμπαθάτε με, είχα την εντύπωση ότι το ίδιο συνέβαινε σε όλες τις συσκευές..:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ο καιρός είναι όντως καταπληκτικός. Επειδή ειμαι και λίγο άσχετος, εξήγησε μου σε παρακαλώ. Το widget του καιρού είναι της LG ή το πήρες απο το market; Είναι της LG, προς το παρόν δεν έχει γίνει port ώστε να δουλεύει σε άλλους Launcher. @stelios που να τον δεις και μέσα με τα υπέροχα hd χωρίς lag κινούμενα γραφικά του.Άριστη δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 πάρτε μερικές screens από xperia z launcher(custom 2.0.5) στο εκπληκτικό LG Optimus 4x HD, και μία (η 4η κατά σειρά) από τον stock Launcher της LG με το φανταστικό widget του καιρού που υπάρχει στην JB 4.1.2. και η 5η κατά σειρά είναι από Nova prime 2.0.1. φιλε το widget με τις γιορτες ειναι ημερολογιο η καποιο εορτολογιο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 φιλε το widget με τις γιορτες ειναι ημερολογιο η καποιο εορτολογιο? το widget είναι το business calendar με περασμένες, μέσω outlook, τις γιορτές στο ημερολόγιο. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Nova prime Beweather pro Zooper widget Analog clock [ATTACH]30852[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ω συμπαθάτε με, είχα την εντύπωση ότι το ίδιο συνέβαινε σε όλες τις συσκευές..:o :p Nova prime Beweather pro Zooper widget Analog clock [ATTACH]30852[/ATTACH] Έχει βάλει skins το be weather; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Έχει βάλει skins το be weather; Ναι. Εχει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παιδιά υπάρχει κάποιος καλός free locker; Χρησιμοποίησα τον Holo αλλά είδα ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία.. Αν και με βόλεψε και μου άρεσε, τον έβγαλα.. Μετά κατέβασα τον Go Locker, αλλά λέει να κατεβάσω και το Launcher για να δουλέψει.. :( Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Παιδιά υπάρχει κάποιος καλός free locker; Χρησιμοποίησα τον Holo αλλά είδα ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία.. Αν και με βόλεψε και μου άρεσε, τον έβγαλα.. Μετά κατέβασα τον Go Locker, αλλά λέει να κατεβάσω και το Launcher για να δουλέψει.. :( Free είναι όλοι :-) Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ναι.. Απλά επειδή δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω αυτούς που ανέφερα, ρώτησα για κάποιο άλλο καλό.. Όχι απλά free.. ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ναι.. Απλά επειδή δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω αυτούς που ανέφερα, ρώτησα για κάποιο άλλο καλό.. Όχι απλά free.. ;) Εγω γιατι νομιζω οτο ο go προυποθετει μονο την υπαρξη του go launcher; Δηλαδη κατεβαζεις και τα δυο, χρησιμοποιεις το go locker με οποιο launcher θελεις. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Έχεις δίκιο.. Νόμιζα έτσι όπως το έλεγε ότι πρέπει να χρησιμοποιώ τον Go Launcher.. Ωραία.. Θα το δοκιμάσω τότε.. Ευχαριστώ! :happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Συννεφιές.. :p http://i49.tinypic.com/r0nnrp.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 απλο κι ωραιο. :) το widget του καιρου ποιο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Holo launcher Beautiful widget Miui v5 theme Xperia z wallpaper Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts